• Skyttervegen 1

  • 7088 Heimdal
Prisantydning
2 190 000,-
Totalpris
2 253 742,-
Ligningsverdi
521 201,-
Kommunale avgifter
7 080,- (Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til annen.)
Beregnet totalkostnad
2 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
54 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 190 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


63 742,- (Omkostninger totalt)


2 253 742,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Tomannsbolig (eierseksjon)
Primærrom
50m²
Bruksareal
55m²
Bruttoareal
60m²
Tomt
1 014m² (eiet tomt)
Soverom
1
Byggeår
1965
Gårdsnummer
197
Bruksnummer
341
Seksjonsnummer
2
Energimerking
F
Finn-kode
164886448
Sist endret
  • Visninger

  • Kontakt megler for visning

Eiendomsmegler MNEFDaglig lederPartner

Torben Olden

+47 934 77 177
  • Nabolagsprofil

30%

er gift

37%

er barnefamilier

25%

har høyskoleutdanning

33%

har inntekt over 400.000

Dokumenter

Boligrapport
Salgsoppgave Skyttervegen 1

Eiendomsskatt

Det er i Trondheim kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør kr. 2.146,30. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Trondheim kommunes hjemmeside: https://www.trondheim.kommune.no/eskatt/

Beskrivelse

Olden & Partners v/ Torben Olden ønsker velkommen til en seksjonert tomannsbolig beliggende i et rolig og barnevennlig område på Heimdal. Herfra vil man ha gangavstand til skoler og barnehage, dagligvarebutikker samt offentlig kommunikasjon.

Boligen er på ca. 50 kvm og går over 1 plan. Den har en god planløsning og inneholder kjøkken, stue bod, bad og soverom. Kjøkken er fra 2008 og har innredning med profilerte fronter og laminert benkeplate med flis og stikkontakter over innredning. Her er det nedfelt oppvaskkum, nedfelt koketopp, oppvaskmaskin samt integrert stekeovn og frittstående kjøleskap. Fra kjøkken kommer du videre inn til romslig stue. Her er det plass til både spisebord og sofamøblement samt utgang til en sørvendt terrasse på ca 12 kvm. Stue har store vindusflater som gir rikelig med naturlig dagslys.

Bad er fra 2002 og er flislagt med varme i gulv. Her er det innredning med glatte fronter, servantskap og servant. Det er speil med lys og stikkontakt over innredning. Bad har også dusjkabinett og frittstående toalett. I tilknytting til bad ligger en bod med skyvedørsgarderobe på 1,70m. Boligens soverom ligger i tilknytning til stue og bod. Her er det garderobeskap og plass til dobbeltseng.

KORT OM EIENDOMMEN:

- Seksjonert tomannsbolig over 1 plan.

- Rolig og barnevennlig område med mye grøntarealer.

- Gode solforhold

- God planløsning

- Parkering på egen gårdsplass.

- Kort vei til skoler, barnehager, dagligvare og offentlig kommunikasjon.

Innhold

1. etasje: Kjøkken, stue, bad, soverom og bod.

Standard

Bad:

Bad fra 2002. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Malt glatt himling. Innredning med glatte fronter, servantskap og servant med ett- greps armatur fra Gustavberg. Speil med lys og stikkontakt over innredning. Dusjkabinettet med dusjarmatur fra Grohe. Frittstående toalett fra Gustavberg. Ventil tilkoblet avtrekkskanal i himling. Vannrør i kobber og avløpsrør av plast.

Kjøkken:

Kjøkken fra 2008. Laminat på gulv. Malte overflater på vegger og trepanel i himling. Innredning med profilerte fronter og laminert benkeplate. Flis og stikkontakter over innredning. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Nedfelt koketopp fra Elektrolux, integrert stekeovn og frittstående kjøleskap fra Wirlpool. Oppvaskmaskin fra Bosch. Ventilator fra Major tilkoblet avtrekkskanal i himling. Vannrør i kobber og avløpsrør av plast.

Øvrige rom:

Gulvflater med laminat og gulvbelegg. Malte overflater på vegger og trepanel i himling. Skyvedørsgarderobe på 1. 70m i bod.

For mer informasjon se boligtakstrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Beliggenhet

Boligen har en flott beliggenhet i et rolig og barnevennlig område på Heimdal. Herfra er det kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, dagligvarebutikker samt mye grøntarealer med flotte turområder for å nevne noe.

Nærmeste dagligvarebutikk er Rema 1000 med søndagsåpent på Saupstad og Coop Extra Kolstad med post i butikk hvor begge ligger ca 0,9 km unna boligen. I Heimdal sentrum finner du flere butikker som blant annet apotek, blomsterbutikk, vinmonopol, bakeri, sportsbutikk m.m. For et bredere utvalg servicefasiliteter ligger kjøpesentrene City Syd, Tiller Torget og StorM ca 6 minutters kjøretur fra boligen.

Det er flotte turmuligheter/friområder i området med variert turterreng og lysløype. I nærheten er det også flere fotballbaner samt treningssentre som Actic husebybadet (bad og gym) og 3T Saupstad. Heimdal IF har lag for fotball, håndball, ski og allidrett. Heimdalshallen ligger ca. 1 km fra boligen, med kunstgress- og gress fotballbane utenfor.

Barn i området sokner til Stabbursmoen barne- og ungdomsskole (1,3 km). Det er flere barnehager i nærheten, blant annet Møller barnehage (0,2 km), Heimdal barnehage (0,2 km) og Bambi familiebarnehage (0,3 km). Tiller videregående skole og KVT ligger begge ca. 2,2 km og 3,1 km unna boligen.

Nærmeste bussholdeplass er Skyttervegen, og ligger ca 1 minutt gange fra boligen. Herfra går det flere linjer samt metrobussen med hurtige avganger som tar deg med til blant annet Trondheim sentrum. I Heimdal sentrum ligger også togstasjon.

Tomt

Areal: 1 014 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal og er opparbeidet med plenarealer og oppgruset gårdsplass.

Garasje / Parkering

Oppstilling på gårdsplass.

Barnehage / skole i området

Barnehager i området:

Møller barnehage (0,2 km)

Heimdal barnehage - skyttervegen (0,2 km)

Bambi familiebarnehage (0,3 km)

Skoler i området:

Saupstad skole (0,4 km)

Kosltad skole (1,1 km)

Stabbursmoen skole (1,2 km)

Huseby skole (0,6 km)

Åsheim ungdomsskole (1,7 km)

Heimdal videregående skole (0,8 km)

Kristen videregående skole - Trøndelag (3,7 km)

Sameie

Tomannsboligen er seksjonert i 2 seksjoner, men fungere som selvstendige boenheter. Pr. i dag har begge seksjoner samme eier, og det er derfor ingen felleskostnader og det foreligger ingen husordensregler/vedtekter. Seksjonene har hver sine kommunale avgifter.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

DnB

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Eierseksjon), byggeår: 1965

Antall soverom

1

Byggeår

1965

Byggemåte

Tomannsbolig over to etasjer oppført i 1965. Grunnmur av betong, yttervegger av trekonstruksjon utvendig kledd med liggende trepanel og fasadeplater. Støpt betonggulv i kjeller og etasjeskillere av betongelement. Profilert ytterdør, vinduer med karmer/rammer av tre og to-lags glass fra byggeår. Saltak tekket med metallplater. Oppvarming med elektrisitet. Terrasse ved inngangspartiet.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger hverken ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det ble ikke stilt krav til dette før 01.01.1998.

Det ble 02.02.2012 gitt rammetillatelse på riving av garasje og oppføring av to boenheter ved tilbygg og påbygg til eksisterende tomannsbolig. Det fremkommer av dokument at tiltaket må settes i gang senest 3 år etter at tillatelse er gitt, hvis ikke faller tillatelsen bort. Denne rammetillatelsen er derfor ikke lengre gjeldende.

Boligens areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 55 kvm, Bruttoareal: 60 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 55 m².

Primærrom: 50 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken, stue, bad og soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Denne seksjonen har kun en boenhet. Boligen kan fritt leies ut.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke oppgitt.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 7 080 pr. år

Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til annen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 521 201 pr. 31.12.18

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 876 323 pr. 31.12.18

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Heimdal sentrum, kjør nordover på Bjørndalen og ta til venstre opp Søbstadvegen. Ta deretter første til høyre, fortsatt på Søbstadvegen. Følg veien i ca 1 km, før du svinger til venstre og inn på Skyttervegen. Etter ca. 60 meter vil boligen komme på din høyre side. Det vil bli skiltet i regi Olden & Partners ved fellesvisning.

Regulering

Eiendommen ligger i et området regulert til boligbebyggelse. Situasjonskart og reguleringsplan ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det er i følge info fra kommunen ikke regulering under arbeid som berører eller inkluderer eiendommen. Det foreligger derimot et planforslag som berører eiendommen med planID 5001 r20130003 og plannavn Søbstadvegen, fortau.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

ERKLÆRING/AVTALE

Dagboksnr.: 1965/11697-1/107

Tinglyst: 22.10.1965

Refusjonsplikt til kommunen.

OVERFØRT FRA: 5001-197/341

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING

Dagboksnr.: 2018/66000-1/200

Tinglyst: 01.01.2018 00:00

SEKSJONERING

Dagboksnr.: 2010/403269-1/200

Tinglyst: 04.06.2010

Opprettet seksjoner:

SNR: 2

FORMÅL: Bolig

SAMEIEBRØK: 6/16

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Det er installert vannmåler, og vann betales etter målt forbruk.

Boligen er tilknyttet kommunal veg.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: torben@oldenpartners.no eller SMS: 93 47 71 77 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Vi gjør oppmerksom på at det er observert Skjeggkre og museumsbiller i naboseksjonen, som har sammenhengende loft.

Seksjoneringen er godkjent av kommunen. Boligen er likevel ikke seksjonert etter dagens krav til brann og lydtetting.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.