• Sverres gate 1

  • 3256 Larvik
Prisantydning
6 990 000,-
Totalpris
6 990 000,-
Fellesutgifter
1 500,-
Beregnet totalkostnad
6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger6 990 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
89m²
Bruksareal
91m²
Bruttoareal
96m²
Tomt
1 070m² (fellestomt)
Soverom
2
Byggeår
2019
Gårdsnummer
3020
Bruksnummer
1231
Finn-kode
151164015
Sist endret

Prisliste

Bolig Soverom P-rom Totalpris Status
H0101 0m² - Solgt
H0102 3 127m² - Solgt
H0201 2 89m² 6 990 000,- Gi bud
  • Visninger

  • Kontakt megler for visning

Partner

Knut H. Leinæs

+47 920 53 533

PartnerEiendomsmegler MNEF

Cecilie Moe

+47 932 43 767

Dokumenter

Salgsoppgave Sverres gate, 120220

Beskrivelse

Leinæs & Partners v/ Knut Leinæs og Cecilie Moe har gleden av å presentere et flott prosjekt med sentral og frittliggende beliggenhet i Sverres gate 1 i Larvik sentrum. Leilighetene leveres med heis, utsikt, parkeringskjeller, store terrasser og romslige planløsninger. Gode materialvalg og moderne arkitektur gir et stilig prosjekt med lite vedlikeholdsbehov.

Standard

Nyoppført selveierleilighet beliggende i 2. etasje i flott leilighetsbygg.

Leiligheten har varme i alle gulv, downlights i himling, balansert ventilasjon, samt tidsriktige farge- og materialvalg. Med leiligheten medfølger garasjeplass og bod i felles parkeringskjeller under bygget. Det blir også flere biloppstillingsplasser på tomta. Heis til alle etasjer.

Kjøkken

Leiligheten har lyst og pent kjøkken med innredning fra Strai og integrerte hvitevarer fra Electrolux. Veggmontert ventilator fra Røros. God skap- og benkeplass med spiseplass på enden av kjøkkenbenken. Benkeplate i laminat, hengsler med integrert demping og skjult innfesting. Solide stålskuffer med fulluttrekk og demping. Strai leverer også vippesikre hyller på alle overskap. 18 mm skrog gir en av markedets mest solide innfestninger av alle beslag.

Stue

Lys og romslig stue med god plass til spisestue og sofagruppe. Stua får mye naturlig lys fra store vindusflater og har utgang til stor terrasse med gode solforhold og fantastisk utsikt. Verandaen er delvis takoverbygget og har impregnert tregulv i brunt, samt utekontakter og downlights.

Bad/vaskerom og toalettrom

Flislagt bad med lyse 60x60 fliser. Det er varme i gulv, samt downlights med dimmer. Vegghengt toalett "Korsbakken" med aqualux spring og soft close. Dusjvegger i glass, type "Imber" og "Acollection" blandebatteri som er levert av Larvik Rørhandel.

Ekstra toalettrom med servant og samme toalett og blandebatteri som på badet.

Overflater

De bebygde leilighetene har noen avvik fra romskjemaet i salgsoppgaven, blant annet er det benyttet en mer eksklusiv parkett - Eik Andante. Det er også flere downlights enn beskrevet i romskjemaet. Det tas forbehold om disse endringene. Leiligheten selges som forevist på visning.

Innvendige overflater har lys enstavs eikeparkett på alle gulv bortsett fra bad/vaskerom, som er flislagt. Vegger av malt gips i lyse farger i alle rom bortsett fra bad/vaskerom. Himling av gips i malt i hvit matt i alle rom.

Det er vannbåren varme i alle gulv i leiligheten. Garderober på soverom og i gangen er inkludert inntil kr. 40 000,- inkl. montering.

Se romskjema vedlagt i salgsoppgaven for nærmere beskrivelse og spesifisering.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget attraktivt til i sentrum av Larvik kommune midt mellom Badeparken og Bøkeskogen. Her har du alle fasiliteter og Bøkeskogen rett på utsiden av døren og kan vinke til 17. mai toget fra egen terrasse. Umiddelbar nærhet til butikker, kafeer og restauranter, kjøpesenteret Amfi, samt et mangfold av andre tilbud og tjenester. Gangavstand til Indre Havn med Farris Bad, Fritzøe brygge, Kulturhuset Bølgen og strandpromenaden til Tollerodden.

Fra Larvik sentrum er det kort vei til kjøpesenteret Nordbyen, samt umiddelbar nærhet til flotte turområder i blant annet Bøkeskogen og Farris både sommer og vinter. Det er utallige turstier og flere flotte badesteder. Kort vei også til togstasjon, skoler og barnehager.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Meny og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Larvik sentrum trivelige handlegater med kafeer og restauranter. I sentrum ligger også kjøpesenteret Amfi. Det er ellers kort vei til Nordbyen kjøpesenter - Larviks største kjøpesenter med ca. 50 butikker.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Larvik stasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Stavern, 18 min til Sandefjord lufthavn, 30 min til Skien og 30 min til Tønsberg.

Estimerte felleskostnader

1 500 pr. mnd.

Felleskostnader dekker bl.a. felles forsikring av bygget, strøm i fellesarealer, tekniske anlegg, vedlikehold av fellesanlegg mm. Felleskostnadene fordeles på alle leilighetene etter sameierbrøk.

I tillegg vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel strømforbruk i den enkelte leilighet, innboforsikring, kommunale avgifter osv. som dekkes av hver enkelt sameier. Kommunale avgifter er ikke fastsatt enda, men er estimert til ca. kr. 11 000,- pr år.

Formuesverdi

Fastsettes normalt i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Adgang til utleie

Ingen kjente hindringer for utleie.

Boligens areal

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 91 kvm, Bruttoareal: 96 kvm

Seksjon 4:

Bruttoareal: 96 m² (inkl. sportsbod).

Bruksareal: 91 m².

Primærrom: 89 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, 2x soverom, bad/vaskerom, toalettrom, stue/kjøkken

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tegninger for nærmere beskrivelse. Arealene er kun hentet fra bygningstegninger og er ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er uregulert, og avsatt til boligbebyggelse i kommunedelplan for Larvik by, vedtatt 16.09.2015. Bestemmelsesområde VAR_1: Variert bebyggelsesstruktur. I områdende kan det fortettes, også i nyskapende strukturer, men slik at volumet er tilpasset tilliggende bebyggelse. Ulike takformer kan tillates etter en konkret vurdering.

Rullering av arealdelen: Det er igangsatt planlegging av kommunedelplan for Larvik by 2020-2032.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vann og avløp. Kommunal vei.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper.

Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg.

Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger.

Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt provisjon kr. 50 000,-, oppgjør kr. 4 900,- og tilrettelegging kr. 9 900,-. For visninger er det avtalt kr. 2 250,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.