• Kruses gate 4

  • 1723 Sarpsborg
Prisantydning
5 600 000 til 5 900 000,-
Totalpris
5 600 000,-
Beregnet totalkostnad
5 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger5 600 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Bruksareal
99m²
Tomt
914m² (fellestomt)
Soverom
2
Byggeår
2020
Gårdsnummer
1
Bruksnummer
1420
Finn-kode
171067260
Sist endret

Prisliste

Bolig Soverom P-rom Innskuddspris Status
H0101 2 0m² 5 900 000,- Gi bud
H0102 3 0m² 5 600 000,- Gi bud
  • Visninger

  • Tirsdag 31. mars 2020
    17:00 til 18:00

Daglig lederEiendomsmegler

Jonas Nikolai Grimsøen

+47 412 68 891

Oppvarming

Varmekabler i alle våtrom og gang. Ellers strømfyring.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL KRUSES GATE 4!

Grimsøen & Partners v/Jonas Nikolai Grimsøen presenterer disse perlene av to sentrumsleiligheter! Nyoppført, stilrent og eksklusivt. Dette er to av tre leiligheter i Kruses gate 4, med eget garasjeanlegg og heis. Garasjeplass kan kjøpes for kr. 300 000,-. Det er mulighet for å installere el-billader. Med en fantastisk planløsning med 2-3 soverom, en delvis åpen stue-/kjøkkenløsning, bad, bod og flere gode uteplasser er dette leiligheter utenom det vanlige!

Kun en kort spasertur unna sentrumskjernen med alt Sarpsborg har å by på, fra restauranter og barer til kjøpesenter og kultur!

Kort fortalt:

- Gode soverom

- Heis

- Garasjekjeller

- Meget sentralt beliggenhet

- Utvendige screens

Innhold

1.etasje: Entré, vaskerom/bod, bad, 2 soverom, stue og kjøkken.

Standard

Bygget er oppført i henhold til TEK 10. Bygget er bygd mest mulig vedlikeholdsfritt. Teglsteinsfasade og pusset mur. Aluminiumsbeslåtte vinduer. Utvendig fasadebelysning. Belys på vegg i fasader. I tillegg er det lys i mur ned til parkeringskjeller. Flislagt betongtrapp ned til kjeller. Heis levert av Kone.

Stue

Funkisstil uten taklister og med glatte dører. Romslig stue med fantastiske lysforhold og utgang til overbygd balkong.

Bad

Badet har alt du måtte trenge med fliser på gulv og vegger. Det er gulvvarme på badet, og 4 downlights. Flisene er av høy kvalitet og håndplukket hos Norfloor. Det samme gjelder flisene i gangarealene.

Kjøkken

Kjøkkenet er levert fra Mesterkjøkken, med integrerte hvitevarer. Det er 6 downlights på kjøkkenet. God skap- og benkeplass som gir deg harmoni og glede i matlagingen.

Soverom

To soverom av meget god størrelse i den ene leiligheten, mens den andre har 3 soverom.

Innvendige overflater

Entre, vaskerom og bad har fliser på gulv med varmekabler.

De andre rommene har parkett på gulvene og malt gips på veggene.

Alle himlingene er malte.

Utstyr

3 stk. skap på soverommene.

Skyvedørsgardrobe i entre.

Det er egen utekran til leilighetene.

Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

TV og internett legges inn i leilighetene.

Beliggenhet

Boligen ligger i et attraktivt og sentralt boligområde i sentrum av Sarpsborg. Det er nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, idrettshall, tennisanlegg og ridesenter. Kulturhuset Gleng ligger også like i nærheten. Eiendommen har gangavstand til Kulåsparken, byens stolthet, som er et flott naturparkanlegg i hjertet av Sarpsborg by. I nærheten ligger også Sarpsborgmarka og Tunevannet. Borregård Golfklubb, tilbyr golf for alle og ligger kort vei fra boligen. Her finner du banespill, nærspillbane, driving range, proshop og kafeteria.

Tunevannet er et populært badested om sommeren med flere sandstrender og flytebrygge med stupetårn. Sarpsborg Roklubb, samt Sarpsborg og omegn jeger- og fiskerforening, har sine anlegg ved innsjøen. Det er i tillegg tilrettelagt for funksjonshemmede ved Prestegårdstangen. Nærområdet har lekeapparater for barn, grillanlegg og fotballbane.

Fra eiendommen er det ca. 5 min kjøring til attraktivt badeland på Grålum. Badelandet ligger i tilknytning til Quality hotell som også huser en populær lekepark med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint, lekekrok og treningsstudio. I nabobygget til hotellet ligger Inspiria science center - en fornøyelsespark basert på kunnskap.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Meny og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 3-4 min gange fra Storbyen Kjøpesenter som byr på 75 butikker. Det er også kort vei til Lande storsenter, Amfi Borg og Tunejordet med et godt og variert utvalg. Fra Sarpsborg er det også kort reisevei til hyggelig grensehandel rett over svenskegrensen.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er bussterminalen som ligger ca. 100 meter fra boligen. Med bil fra Sarpsborg tar det ca. 18 min til Fredrikstad, 19 min til Rygge, 26 min til Halden og 59 min til Oslo S.

Eiendommen har kort gangavstand til Sandesundsveien barneskole, Kruseløkka ungdomsskole og St. Olav videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Innenfor gangavstand:

Gågata.

Sarpsborg stasjon

Sarpsborg torg

Kulåsparken

Glengshølen

Storbyen kjøpesenter

St. Olav VGS

Sarpsborg stadion

Lysøypa på Kurland

Estimerte tidsavstander i bil:

Ca. 5 minutter - Påkjøring E6 Grålum

Ca. 5 minutter - Sparta Amfi

Ca. 5 minutter - Tunevannet badeplass

Ca. 10 minutter - Sykehuset Østfold Kalnes

Ca. 25 minutter - Svinesund

Ca. 25 minutter - Fredrikstad sentrum

Ca. 70 minutter - Oslo sentrum

Estimerte felleskostnader

Hver seksjonseier har alene det hele og fulle ansvar for drift og vedlikehold av all bygningsmasse som tilhører seksjonen. Dette gjelder også kabler og rør som går i grunnen. Kostnader tilknyttet drift og vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt og andre løpende kostnader faktureres hver enkelt seksjonseier direkte. Om sameiet ønsker kollektivavtaler ol. vil det være mulig å fastsette felleskostnader etter overtagelse. Fellesutgifter er stipulert til ca. kr. 1 800,- i mnd.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..

Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Boligens areal

Bruksareal: 99 kvm - 101 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Kommuneplanens arealdel 2016-2026 med tilhørende temakart.

Formål: boligbebyggelse

Godkjent 15.05.3013.

Reguleringsplan: Grotterødløkka med beskrivelse (12003),

Formål: bebyggelse

Godkjent 22.04.1921.

Plan under arbeid i nærområdet:

Korsgata 42 og kvartal 302.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende:

Provisjon: kr. 34 000,-

Oppgjørshonorar: kr. 5 500,-

I tillegg kommer avtalte samt dokumenterte utlegg så som markedsføring, sikringsobligasjon, gebyrer, porto osv.