• Skyttervegen 1

  • 7088 Heimdal
Prisantydning
3 390 000,-
Totalpris
3 483 570,-
Ligningsverdi
876 872,-
Kommunale avgifter
7 064,- (kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til annen.)
Beregnet totalkostnad
3 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


93 570,- (Omkostninger totalt)


3 483 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Tomannsbolig (eierseksjon)
Primærrom
110m²
Bruksareal
228m²
Bruttoareal
237m²
Tomt
1 014m² (eiet tomt)
Etasje
1.
Soverom
3
Byggeår
1965
Gårdsnummer
197
Bruksnummer
341
Seksjonsnummer
1
Energimerking
F
Finn-kode
164886453
Sist endret
  • Visninger

  • Kontakt megler for visning

Eiendomsmegler MNEFDaglig lederPartner

Torben Olden

+47 934 77 177
  • Nabolagsprofil

30%

er gift

37%

er barnefamilier

25%

har høyskoleutdanning

33%

har inntekt over 400.000

Dokumenter

Boligrapport snr. 1
Salgsoppgave Skyttervegen 1

Eiendomsskatt

Det er i Trondheim kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør kr. 5 627,20. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Trondheim kommunes hjemmeside: https://www.trondheim.kommune.no/eskatt/

Beskrivelse

Olden & Partners v/Torben Olden ønsker velkommen til en lys og innholdsrik seksjonert tomannsbolig beliggende på Heimdal. Boligen er beliggende i veletablert boligområde som oppleves rolig og barnevennlig. Herfra er det kort vei til skoler, barnehage, dagligvarebutikker og offentlig kommunikasjon. Eiendommen er opparbeidet med plenareal, gruset gårdsplass, busker og trær.

Boligen går over 1 plan + kjeller og har en god planløsning. Den inneholder stue, kjøkken, bad, 3 soverom i hovedetasjen og vaskerom, bad, teknisk rom og mye bodareal i kjeller. Entré/gang har plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Stue ligger i åpen løsning med kjøkken og er romslig med flere møbleringsmuligheter samt utgang til vestvendt solrik terrasse. Her er det også vedovn og varmepumpe. Kjøkken er fra 2006 og har innredning med glatte fronter, nedfelt oppvaskkum, nedfelt koketopp, frittstående kjøleskap og integrerte hvitevarer som stekeovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin og oppvaskmaskin. Stue/kjøkken har godt med vindusflater som gir rikelig med naturlig dagslys.

Boligen har to bad. Bad i 1. etasje er fra 1990-tallet og er flislagt. Her er det innredning med glatte fronter og servant, dusjkabinett og frittstående toalett. Bad i kjeller etasjen er fra 2000. Det er flislagt og har innredning med glatte fronter, servantskap og servant. Her er det også dusjkabinett og frittstående toalett. Vaskerom i kjeller har flislagt gulv og her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Boligens tre soverom ligger i tilknytning til bad i 1. etasje.

Det er godt med oppbevaringsplass i form av flere boder i kjeller og på råloft. Parkering i egen garasje samt oppstilling på gårdsplass. På eiendommen er det gode solforhold.

KORT OM EIENDOMMEN:

- seksjonert tomannsbolig på 1 plan + kjeller.

- Innholdsrik

-Varmepumpe og vedovn på stue

- Eget vaskerom

- Mye bodareal i kjeller

- Egen garasje, samt parkering på gårdsplass

- Gode solforhold på eiendommen

- Nærhet til mye grøntareal

- Kort vei til skoler, barnehage, dagligvare og off. kommunikasjon.

Innhold

1.etasje: Gang, kjøkken, bad, stue og 3 soverom.

Kjeller: Vaskerom.

Eiendommen disponerer også en garasje oppført på 1980-1990 tallet.

Standard

Bad - 1.et

Bad fra 1990 tallet. Flislagt gulv og flislagt vegger. Himlingsplater i himling. Innredning med glatte fronter, servantskap og servant med ett-greps armatur. Speil og overskap over innredning. Dusjkabinett fra Haga med dusjarmatur. Frittstående toalett fra Gustavberg. Ventilator tilkoblet avtrekkskanal i himling. Vannrør i kobber og avløpsrør av plast.

Bad - kjeller:

Bad fra 2000. Flislagt gulv og flislagt vegger. Himlingsplater i himling. Innredning med glatte fronter, servantskap og servant med ett-greps armatur. Speil og lys over innredning. Dusjkabinett med dusjarmatur. Frittstående toalett. Mekanisk avtrekksvifte på vegg. Vannrør av kobber og avløpsrør av plast.

Vaskerom - Kjeller:

Vaskerom med flislagt gulv og malte overflater på vegger. Trepanel i himling. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Ventil på vegg. Vannrør av kobber og avløpsrør av støpejern.

Kjøkken - 1.et.:

Kjøkken fra 2006. Flislagt gulv. Malte overflater på vegger og himlingsplater i himling. Innredning med glatte fronter. Nedfelt oppvaskkum med ett- greps armatur. Nedfelt koketopp. Integrert stekeovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap. Ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Vannrør i kobber og avløpsrør av plast.

Øvrige rom:

Gulvflater med parkett og fliser. Veggflater med malt tapet og malt panel. Himlingsplater i himling.

Rom under terreng:

Gulvflater med malt betong, gulvbelegg, gulvteppe og laminat. Veggflater med malt betong, malt panel og malt tapet. Himlingsplater og malt trepanel i himling.

Loft - Uinnredet/råloft:

Loftet er et råloft. Tilkomst via takluke med stige i gang.

For mer informasjon se boligtakstrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Beliggenhet

Boligen har en flott beliggenhet i et rolig og barnevennlig område på Heimdal. Herfra er det kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, dagligvarebutikker samt mye grøntarealer med flotte turområder for å nevne noe.

Nærmeste dagligvarebutikk er Rema 1000 med søndagsåpent på Saupstad og Coop Extra Kolstad med post i butikk hvor begge ligger ca 0,9 km unna boligen. I Heimdal sentrum finner du flere butikker som blant annet apotek, blomsterbutikk, vinmonopol, bakeri, sportsbutikk m.m. For et bredere utvalg servicefasiliteter ligger kjøpesentrene City Syd, Tiller Torget og StorM ca 6 minutters kjøretur fra boligen.

Det er flotte turmuligheter/friområder i området med variert turterreng og lysløype. I nærheten er det også flere fotballbaner samt treningssentre som Actic husebybadet (bad og gym) og 3T Saupstad. Heimdal IF har lag for fotball, håndball, ski og allidrett. Heimdalshallen ligger ca. 1 km fra boligen, med kunstgress- og gress fotballbane utenfor.

Barn i området sokner til Stabbursmoen barne- og ungdomsskole (1,3 km). Det er flere barnehager i nærheten, blant annet Møller barnehage (0,2 km), Heimdal barnehage (0,2 km) og Bambi familiebarnehage (0,3 km). Tiller videregående skole og KVT ligger begge ca. 2,2 km og 3,1 km unna boligen.

Nærmeste bussholdeplass er Skyttervegen, og ligger ca 1 minutt gange fra boligen. Herfra går det flere linjer samt metrobussen med hurtige avganger som tar deg med til blant annet Trondheim sentrum. I Heimdal sentrum ligger også togstasjon.

Tomt

Areal: 1 014 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal og er opparbeidet med plenarealer og oppgruset gårdsplass.

Etasje

1 etasje

Garasje / Parkering

Parkering i egen garasje, samt oppstilling på gårdsplass.

Barnehage / skole i området

Barnehager i området:

Møller barnehage (0,2 km)

Heimdal barnehage - skyttervegen (0,2 km)

Bambi familiebarnehage (0,3 km)

Skoler i området:

Saupstad skole (0,4 km)

Kosltad skole (1,1 km)

Stabbursmoen skole (1,2 km)

Huseby skole (0,6 km)

Åsheim ungdomsskole (1,7 km)

Heimdal videregående skole (0,8 km)

Kristen videregående skole - Trøndelag (3,7 km)

Sameie

Tomannsboligen er seksjonert i 2 seksjoner, men fungere som selvstendige boenheter. Pr. i dag har begge seksjoner samme eier, og det er derfor ingen felleskostnader og det foreligger ingen husordensregler/vedtekter. Seksjonene har hver sine kommunale avgifter.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

DnB

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Eierseksjon), byggeår: 1965

Antall soverom

3

Byggeår

1965

Byggemåte

Tomannsbolig over to etasjer oppført i 1965. Grunnmur av betong, yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende trepanel og fasadeplater. Støpt betonggulv i kjeller og etasjeskiller av betongelement. Profilert ytterdør, balkongdør og vinduer med karmer/rammer av tre og to- lags glass fra byggeår. Saltak tekket med metallplater. Utgang til vestvendt terrasse fra stue.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger hverken ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det ble ikke stilt krav til dette før 01.01.1998.

Det ble 02.02.2012 gitt rammetillatelse på riving av garasje og oppføring av to boenheter ved tilbygg og påbygg til eksisterende tomannsbolig. Det fremkommer av dokument at tiltaket må settes i gang senest 3 år etter at tillatelse er gitt, hvis ikke faller tillatelsen bort. Denne rammetillatelsen er derfor ikke lengre gjeldende.

Boligens areal

Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 228 kvm, Bruttoareal: 237 kvm

kjeller:

Bruksareal: 139 m².

Primærrom: 12 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vaskerom

1. etasje:

Bruksareal: 89 m².

Primærrom: 89 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:Gang, kjøkken, bad, stue og 3 soverom.

Garasje:

Bruksareal: 51 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er kun 1 bruksenhet. Boligen kan fritt leies ut.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og vedfyring.

Det er montert oljefyr og oljetank på teknisk rom i kjelleren. Det gjøres oppmerksom på at fra 2020 blir det forbudt med bruk av fossil fyringsolje eller parafin til oppvarming av bygninger. Enova kan tilby støtte for fjerning av oljefyr og oljetank fram til forbudet trer i kraft i 2020. For mer informasjon se Enova sine hjemmesider.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke oppgitt.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 7 064 pr. år

kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til annen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 876 872 pr. 31.12.19

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 156 740 pr. 31.12.19

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Heimdal sentrum, kjør nordover på Bjørndalen og ta til venstre opp Søbstadvegen. Ta deretter første til høyre, fortsatt på Søbstadvegen. Følg veien i ca 1 km, før du svinger til venstre og inn på Skyttervegen. Etter ca. 60 meter vil boligen komme på din høyre side. Det vil bli skiltet i regi Olden & Partners ved fellesvisning.

Regulering

Eiendommen ligger i et området regulert til boligbebyggelse. Situasjonskart og reguleringsplan ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det er i følge info fra kommunen ikke regulering under arbeid som berører eller inkluderer eiendommen. Det foreligger derimot et planforslag som berører eiendommen med planID 5001 r20130003 og plannavn Søbstadvegen, fortau.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

ERKLÆRING/AVTALE

Dagboksnr.: 1965/11697-1/107

Tinglyst: 22.10.1965

Refusjonsplikt til kommunen.

OVERFØRT FRA: 5001-197/341

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING

Dagboksnr.: 2018/66000-1/200

Tinglyst: 01.01.2018

SEKSJONERING

Dagboksnr.: 2010/403269-1/200

Tinglyst: 04.06.2010

Opprettet seksjoner

SNR: 1

FORMÅL: Bolig

TILLEGSDEL: Bygning

SAMEIEBRØK: 10/16

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Det er installert vannmåler, og vann betales etter målt forbruk.

Boligen er tilknyttet kommunal veg.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: torben@oldenpartners.no eller SMS: 93 47 71 77 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 6.140,-, tilrettelegging. kr. 11.900,-, internettannonsering kr. 5.950,- For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Vi gjør oppmerksom på at det er observert skjeggkre og museumsbiller på stue.

Seksjoneringen er godkjent av kommunen. Boligen er likevel ikke seksjonert etter dagens krav til brann og lydtetting.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.