Hemveien 3A

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Hemveien 3A

  • 3270 Larvik
Prisantydning
3 200 000,-
Totalpris
3 281 342,-
Ligningsverdi
766 802,-
Kommunale avgifter
11 600,- (per år)
Beregnet totalkostnad
3 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
80 000,- (Dokumentavgift)
172,- (Pantattest kjøper)


81 342,- (Omkostninger totalt)


3 281 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Tomannsbolig (selveier)
Primærrom
128m²
Bruksareal
193m²
Bruttoareal
217m²
Tomt
507m² (eiet tomt)
Soverom
3
Byggeår
2011
Gårdsnummer
2039
Bruksnummer
129
Energimerking
C
Finn-kode
169884740
Sist endret

Eiendomsmeglerfullmektig

Martin Sundet

+47 949 87 529

Partner

Knut H. Leinæs

+47 920 53 533

Dokumenter

Salgsoppgave Hemveien 3A

Beskrivelse

Leinæs & Partners har gleden av å presentere Hemveien 3 A - en delikat halvpart av en tomannsbolig!

Boligen ligger fint til i et barnevennlig område på Verningen i Larvik. Den vertikaldelte tomannsboligen ble oppført i 2011 og holder en normalt god standard og med et bemerkelsesverdig lavt energiforbruk grunnet vannbåren varme med energibrønn.

Boligen går over to plan og inneholder 3 soverom, 2 bad, kjøkken, stue, entrè, teknisk rom samt garasjedel som er innredet til disponibelt rom. Flott vinterhage oppført i 2014. Gode lagringsmuligheter i praktisk utvendig bod på 17 kvm samt loft. Boligen har både sentralstøvsugeranlegg og balansert ventilasjon for et godt inneklima. I underetasjen er det vannbåren gulvvarme, samt varmekabler på bad i 1. etasje.

Tomten er pent opparbeidet med steinlagt gårdsplass og koselig hage med plen. Gode parkeringsmuligheter på gårdsplassen.

Velkommen til visning!

Innhold

Boligen har en god planløsning og inneholder stue/spisestue, kjøkken, 2 bad, 3 soverom, entrè, gang, teknisk rom, bod, vinterhage og garasjedel. Garasjedelen er innredet til soverom/stue i nyere tid. Tiltaket er ikke byggesøkt og rommet tilfredsstiller ikke de tekniske kravene til et soverom grunnet lite lysinnslipp og manglende rømningsvei. Vinterhagen er nabovarslet, men ikke byggesøkt.

Gode lagringsmuligheter i boder og på loft. Tilkomst til loft via nedfellbar loftstrapp i vinterhagen.

Det gjøres oppmerksomt på at bildene brukt i salgsoppgaven er fra forrige salg av boligen og at det forekommer noe annet interiør i dag.

Standard

Flott og tidsriktig bolig fra 2011 med normalt god standard. Boligen er godt vedlikeholdt over tid. Her kan du flytte rett inn!

Stue

Romslig stue i åpen tilknytning til kjøkkenet. Stuen fremstår som lys og trivelig med store vindusflater og downlights i himling. Her er det utgang til en herlig vinterhage. Stuen har gode møbleringsmuligheter med plass til sittegruppe og spisegruppe. Det er lagt nytt parkettgulv i 2015. Vegger av panel og tapet, himling av panel som ble malt i 2018.

Kjøkken

Flott kjøkken med integrerte hvitevarer i form av oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, komfyr og induksjonstopp. I 2017 ble det montert ny avtrekksvifte. Kjøkkenet har godt med skap- og benkplass samt takhøy innredning og praktisk kjøkkenøy. Gulv av parkett, vegger av MDF panelplater og flis over benk. Panel i himling.

Bad

Boligen inneholder to bad hvor det ene er kombinert som vaskerom. Badene inneholder dusjkabinett, toalett og servant med innredning. Badet i 1. etasje inneholder i tillegg boblebad og nytt dusjkabinett fra 2015. Det er montert varmekabler i gulv og downlights i himling på badet i 1. etasje.

Badet i underetasjen har en praktisk vaskeromsdel med stor benkeplate med nedfelt vask samt god lagringsplass. Her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er lagt vannbåren varme i gulvet.

Baderommene er pent flislagt på gulv og vegger, med panel i himling.

Vinterhagen

Vinterhagen ble oppført i 2014 og har store vindusflater helt opptil mønet. Rommet er skjermet mot vær og vind, samtidig som de store vindusflatene slipper masse lys inn i rommet. Her kan du nyte en kopp kaffe en tidlig vårdag til sen høst.

VVS/Teknisk

Boligen er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett. Hovedkran og tilførsel til nabobolig er plassert i teknisk rom. Innvendige trykkvannsledninger av kobber/plast.

Det er montert rør-i-rør system i boligen, hvor fordelerskapet er plassert i gangen i underetasjen. Montert vannlås til oppvaskmaskin på kjøkkenet. Det er balansert ventilasjon i boligen samt vannbåren gulvvarme (romregulert) i underetasjen. Brannslange montert i garasjedelen.

OSO VV-tank på 170 liter og 140 liter til vannbåren varme plassert på teknisk rom. Sikringsskap med automatsikringer plassert i gangen i underetasjen. Det er montert egen kurs til lader for el-bil. Boligen har montert sentralstøvsuger hvor hoveddelen er plassert i teknisk rom. Boligen er tilknyttet fibernett.

For nærmere informasjon om boligens tilstand, se boligrapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i et etablert og attraktivt område på Verningen i Larvik. Området er rolig og barnevennlig med kort vei til barnehage, offentlig kommunikasjon og servicetilbud.

For den aktive er det nærhet til flotte turområder over blant annet Håkestadåsen og Bommestadåsen. Verningen har et godt idrettsmiljø med Sporty idrettslag som kan skilte med over 300 klubbmedlemmer. Idrettsanlegget består av to gressbaner med internasjonale mål, en grusbane, utendørs håndball- og basketballbane. Området byr også på lysløype, akeplass og skihopp. Her kan man samles vinterstid med barna for grilling i gapahuk og aking.

Fra eiendommen er det kort vei til Larvik som byr på flotte badeplasser og fine turområder med blant annet Vestmarka som har merkede skiløyper. I sentrum finner du blant annet Bølgen kulturhus, Farris Bad, butikker og ytterligere servicetilbud. Kort kjørevei til Nordbyen Kjøpesenter med rundt 50 butikker.

Tomt

Areal: 507 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er pent opparbeidet med en koselig hage og steinbelagt gårdsplass. I hagen finner du også en utvendig bod på 17 kvm som ligger vegg-i-vegg med naboens bod. Vinterhagen har tilknytning til vestvendt terrasse med gode solforhold.

Garasje / Parkering

Gode parkeringsmuligheter på steinbelagt gårdsplass. Garasjen er pt. innredet som soverom, men kan med enkle grep bli omgjort tilbake til garasje.

Barnehage / skole i området

Eiendommen har kort vei til barnehager og skoler. Bommestad barneskole og Hedrum ungdomsskole ligger en kort kjøretur fra eiendommen og har skoleskyssordning. Larvik kommune har fritt skolevalg for elever som skal begynne i 1. og 8. trinn, noe som gir ekstra fleksibilitet for valg av skole. Thor Heyerdahl videregående skole ligger ca. 10 minutter unna med bil.

Forsikring

Tryg

Polisenummer: 1283378

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Selveier), byggeår: 2011

Antall soverom

3

Byggeår

2011

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Total - Takst & Eiendom AS v/ Petter Christiansen:

Det er grunnmur av lettklinker (Leca). Veggkonstruksjoner av standard trekonstruksjoner/reisverk. Liggende kledning på fasade. Takkonstruksjon med kaldt loft. Taktekking av glassert takstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for tomannsboligen datert 28.01.2014. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Garasjen er innredet uten at det er omsøkt. Endringen kan med relativt enkle grep tilbakestilles. Innglasset terrasse er ikke omsøkt.

Boligens areal

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 193 kvm, Bruttoareal: 217 kvm

Underetasje:

Bruksareal: 91 m².

Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: entrè, gang, 3 soverom og bad.

1. etasje:

Bruksareal: 85 m².

Primærrom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/spisestue, bad og kjøkken.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Oppvarming via elektrisitet, varmekabler på gulv, balansert ventilasjon samt vannbåren varme.

Det er i tillegg montert jordvarmeanlegg på eiendommen. Jordvarmeanlegget henter ut energi som er lagret i bakken. Ved hjelp av jordvarmepumpen transporteres varmen fra bakken og inn til boligen. Jordvarme er meget energibesparende og gir effektiv og god oppvarming av boligen.

Anlegget er montert i det tekniske rommet i boligen, og deles sammen med Hemveien 3B. Selger av Hemveien 3A og eier av Hemveien 3B deler kostnadene etter forbruk av varmtvann og har den siste tiden fordelt strømkostnadene til jordvarmen med ca. 60 % på 3A og 40 % på 3B. Her er det en strømmåler som kun måler strøm for jordvarmeanlegget og boligene har hver sin vanngjennomstrømningsmåler. Når det gjelder vedlikehold av anlegget deles kostnadene vedrørende dette likt.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Boligen er meget energieffektiv og selger opplyser om et gjennomsnittlig forbruk på ca. 1 000 kWh pr. mnd. Dette er svært lavt. Dette vil naturligvis variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er estimert til kr. 11 600 pr. år

Det betales kommunale avgifter for vann, avløp og renovasjon.

Det er fire gebyrterminer i året med forfall i februar, mai, august og november.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 766 802 pr. 31.12.18

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 760 486 pr. 31.12.18

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Følg Gamle Ravei og ta av til Verningenveien. Etter 300 meter ta til høyre på Håkestadveien. Følg Håkestadveien ca. 50 meter og ta til venstre på Hemveien. Boligen ligger på venstre hånd etter ca. 60 meter

Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisning. Benytt gjerne kartet i annonsen til å lage adkomstbeskrivelse.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål med delareal kjørevei i reguleringsplanen Verningen Nordre fra 17.05.1971. Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

Sydøst for eiendommen pågår det reguleringsarbeid for InterCity jernbane mellom Tønsberg og Larvik. Området er båndlagt i påvente av vedtatt reguleringsplan. Pt. er det ikke vedtatt hvor korridoren vil havne.

Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse og vei i kommuneplanens arealdel 2015-2027. Det er igangsatt rullering av kommuneplanens arealdel for Larvik. Det antas at rulleringsarbeidet er fullført innen sommeren 2020.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2014/232027-2/200 Best. om adkomstrett

20.03.2014 rettighetshaver:Knr:3805 Gnr:2039 Bnr:250

Med flere bestemmelser

Adkomstretten gir eier av Hemveien 3B tilgang til den tekniske boden for vannbåren varme som er plassert i Hemveien 3A. Dette kun ved behov. Drifts- og vedlikeholdskostnadene vedrørende fellesanlegget for vannbåren varme deles mellom de to boligene.

2014/232027-3/200 Best. om vann/kloakkledn.

20.03.2014 rettighetshaver:Knr:3805 Gnr:2039 Bnr:250

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Kopi av tinglyste servitutter følger vedlagt i salgsoppgaven.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Kjøleskap/kombiskap på kjøkkenet.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: martin@leinaes.no eller SMS: 94 98 75 29 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,875 % beregnet av salgssummen. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 5.000,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.