• Roald Amundsensvei 43

  • 1654 Sellebakk
Prisantydning
2 900 000,-
Totalpris
2 973 842,-
Ligningsverdi
782 718,-
Teknisk verdi
2 964 000,-
Kommunale avgifter
14 478,-
Beregnet totalkostnad
2 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Panteattest kjøper)
72 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 900 000,-))


73 842,- (Omkostninger totalt)


2 973 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
120m²
Bruksareal
148m²
Bruttoareal
163m²
Tomt
715m² (eiet tomt)
Oppholdsrom
1
Soverom
3
Byggeår
1900
Gårdsnummer
609
Bruksnummer
44
Finn-kode
167726465
Sist endret
  • Visninger

  • Kontakt megler for visning

FagansvarligEiendomsmegler MNEFPartner

Henriette Knold Andersen

+47 46 63 52 92
  • Nabolagsprofil

32%

er gift

38%

er barnefamilier

19%

har høyskoleutdanning

38%

har inntekt over 300.000

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Beskrivelse

Velkommen til Roald Amundsens vei 43

Dette er en bolig beliggende i kort avstand til butikker, skole og barnehage samt kollektivtransport og ferje. Det er kort vei til flere ulike fritidsaktiviteter og en sykkeltur langs glommastien fører deg direkte til Gamlebyen og Kongsten. Det er utført mye oppussingsarbeider på boligen, utvendig i tidsrommet slutten av 1900/starten på 2000. De senere år er det gjort mye innvendig, det gjenstår bl.a. arbeider på kjøkken, avslutningsarbeider med vegger, tak og belistning, samt noe elektrisk, men da får man også finish og farger etter egne øsnker.

Velkommen til visning!

Innhold

1.etg - Gang/hall - , kjøkken, stue og bad

2.etg - Oppgang til 3 soverom, bod/garderobe

Kjeller - 2 rom

Uthus - 52 kvm

Standard

Det er utført en del oppussingsarbeider både utvendig og innvendig. Utvendige arbeider ble gjort i perioden slutten av 1900 og starten av 2000 hvor bl.a. vinduer og terrassedør er fra 2007. I forbindelse med pågående arbeider inne gjenstår det noe elektrisk, samt avslutningsarbeider på kjøkken og i stue.

Bad:

Stort innebygd badekar/kabinett med mye utstyr, vegghengt wc, innredning med vask og opplegg til vaskemaskin. Varmekabler i gulv.

Stue:

Laminat på gulv, gipsplater på vegg og i tak. Teglsteinspipe. Varmepumpe.

Utgang til solrik veranda.

Det gjenstår noe avslutningsarbeider med vegger og listerverk, samt med spoter i tak i den ene stuedelen.

Kjøkken:

Ny innredning, deler av denne er ikke ferdig montert. Integrerte hvitevarer som platetopp, oppvaskmaskin, stekeovn og mikroovn. Kjøl-/fryseskap med vann- og ismaskin. Her gjenstår det arbedier med vegger, belistning og tak.

Alle de 3 soverommene ligger i 2.etg, ett med eget garderoberom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Sellebakk/Kjølberg, like ved Kjølberg barneskole, lekeplass og Borgehallen. I tillegg ligger Borge ungdomsskole, idrettsanlegg og Sellebakk sentrum med bl.a. dagligvare, apotek, bank, post, treningssenter m.m. i umiddelbar nærhet. Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter langs Glommastien og det er kort vei til Gamlebyen, golfbane og Kongstenhallen med nytt badeanlegg både ute og inne. Det er hypige bussavganger til både Fredrikstad og Sarpsborg sentrum og enkel adkomst til E6

RV 111 - 240 m

Butikk - 400 m

Borgehallen - 220 m

Tomt

Tomten er opparbeidet med gruset gårdsplass, gressplan, busker trær og hekk. Det er adkomst til hagen fra veranda. Hagen ligger syd-/vestvendt og har gode solforhold.

Garasje / Parkering

Parkering i gårdsplass

Barnehage / skole i området

Kjølstad barnehage - 950 m

Kjølberg skole - 150 m

Borge ungdommsskole - 400 m

Boligtype, eierform og byggeår

Eiet tomt fra ca år 1900

Antall soverom

3

Byggeår

1900

Byggemåte

Ukjent byggemåte, muligens knubb og bindingsverk. Stående kledning med belte. Vegger er foret ut og sannsynligvis isolert. Saltak og pulttak, betongtakstein på saltak og papp på pulttak.

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke på grunn av eiendommens alder.

Boligens areal

Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 148 kvm, Bruttoareal: 163 kvm

U . etasje/kjeller:

Bruksareal: 21 kvm

Primærrom: 2

1. etasje:

Bruksareal: 82 kvm

Primærrom: 80 kvm

2. etasje:

Bruksareal:45 kvm

Primærrom:40 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Varmekabler på bad

Varmepumpe

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 14 478

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 782 718 pr.

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 817 783 pr.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen omfattes av reguleringsplan 496 Roald Amundsensvei med formål: Frisiktsone, frittliggende småhusbebyggelse og gangvei, og kommuneplan Fredrikstad 2011-2023 med formål bebyggelse og anlegg.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Kommunalt

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.