Martin Lillebysvei 32

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Martin Lillebysvei 32

  • 1639 Gamle fredrikstad
Prisantydning
4 100 000,-
Totalpris
4 204 592,-
Ligningsverdi
873 504,-
Fellesutgifter
1 084,- (Følgende inngår i fellesutgiftene: Kabel-tv og bredbånd, avgift til velforeningen, vedlikehold av fellesområder, sparing til fremtidige utgifter.)
Kommunale avgifter
15 477,-
Beregnet totalkostnad
4 100 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Panteattest kjøper)
103 250,- (Dokumentavgift)


104 592,- (Omkostninger totalt)


4 204 592,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Tomannsbolig (selveier)
Primærrom
112m²
Bruksareal
121m²
Bruttoareal
131m²
Tomt
317m² (eiet tomt)
Oppholdsrom
2
Soverom
3
Byggeår
2017
Gårdsnummer
602
Bruksnummer
102
Seksjonsnummer
2
Finn-kode
170926084
Sist endret

FagansvarligEiendomsmegler MNEFPartner

Henriette Knold Andersen

+47 46 63 52 92
  • Nabolagsprofil

46%

er gift

34%

er barnefamilier

36%

har høyskoleutdanning

35%

har inntekt over 400.000

Dokumenter

Salgsoppgave Martin Lillebysvei 32

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Beskrivelse

Lillebytunet er et nyere boligfelt på Begby beliggende med butikk, lekeplass, golbane og flotte turområder rett utenfor døren. Det er korte avstander til barnehager og skoler og en liten sykkeltur til Gamlebyen med gratis byferge til sentrumssiden. Eiendommen som ble oppført i 2017 er klassisk boligtype som passer for flere ulike livssituasjoner. Boligen har et soverom i første etasje, to i andre etasje og bad i begge. Løsningen legger til rette for at man kan bo med alle nødvendige rom på én flate, men passer også fint for en voksende familie med loftsstue, romslig hage og utearealer og med mange fritidsaktiviteter i nærmiljøet.

Møller & Partners ønsker velkommen til visning!

Innhold

1.etg.: Gang, soverom, vaskerom, bad og åpen kjøkken- og stueløsning.

2. etg.: 2 soverom, loftstue, bad og bod.

Utvendig sportsbod ved inngangsparti.

Carport og biloppstillingsplass.

Standard

Eiendommen er oppført etter TEK 10 i 2017 og holder gjennomgående god standard.

Kjøkken/stue:

Rommet er åpent og lyst med store vindusfletr og utgang til terrassen. God plass til spisebord og det er mye kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer som stekeovn med dampfunksjon, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Loftstue med 2 takvinduer og tv- uttak.

Bad/vaskerom:

Begge badene er flislagt på gulv og vegger, dusjhjørne, vegghengt wc og innredning med vask. På vaskerommet er det fliser på vegg og malerstrie på vegg. Rommet er praktisk med innredning og snorer for oppheng av vask/klær. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom:

Det er 3 soverom, ett i 1.etg med skyvedørsgarderobe og to i 2.etg.

Boder:

Det er en innvendig og en utvendig bod, samt noe lagringsplass i knevegg i loftsstue.

Utstyr:

Alarm

Varmepumpe

Varmekabler i hele 1.etg og på bad i 2.etg.

Sentralstøvsufer

Balansert ventlilasjon

Beliggenhet

Lillebytunet ligger i et svært sentralt og populært boligstrøk på Begby. Det er en fin blanding av eneboliger, tomannsboliger og noen rekkehus i området. Det er kort vei til barnehage, barne- og ungdomsskole og bussforbindelse. Rema 1000 og Europris ligger 100 meter fra boligen. Området innbyr i rikt monn til fritidsaktiviteter. Gamle Fredrikstad Golfklubb ligger rett utenfor døren. Dette er en relativ ny 18-hulls golfbane av god standard. Idrettsanlegg, Kongstenhallen med inne- og utedørs badebasseng, lysløype, skog og mark finnes i gangavstand. Er man interessert i båtliv, sjø og fiske så er også veien til havet kort. Ønsker man en smak av det urbane, kan sykkel til Fredrikstad sentrum være et godt alternativ. «Brygga» i Fredrikstad er viden kjent for sitt yrende liv gjennom hele sommeren - Fredrikstad er også kjent for sitt gode kulturtilbud. Her kan man få med seg mange kulturopplevelser av forskjellige slag gjennom hele året. Gamlebyen hvor de gamle bygningene huser mange små butikker hvor man kan kjøpe design, kunst, håndverk, møbler, mat og mye annet. I Gamlebyen finner man også et stort utvalg av restauranter og kaféer, og det går gratis byferge til sentrum, Kråkerøy og Gressvik.

Tomt

Areal: 317 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er flat og pent opparbeidet med plen og hekk og solen har man fra morgen til kveld. Fellesområdene er opparbeidet med asfalterte gangveier.

Garasje / Parkering

Åpen carport og tilhørende biloppstillingsplass.

Opplegg til el-bil lader.

Felleskostnader

1 084. Følgende inngår i fellesutgiftene: Kabel-tv og bredbånd, avgift til velforeningen, vedlikehold av fellesområder, sparing til fremtidige utgifter.

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Selveier), byggeår: 2017

Antall soverom

3

Byggeår

2017

Byggemåte

Element ringmur, betongdekke i 1.etg.

Byggemåte skal være bindingsverk isolert med mineralull, trekledning.

Saltak med flat betongtakstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest.

Boligens areal

Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 121 kvm, Bruttoareal: 131 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 75 m².

Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, kjøkken, bad, vaskerom, stue og soverom.

2. etasje:

Bruksareal: 46 m².

Primærrom: 43 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftsstue, bad og 2 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Varmekabler i hele 1.etg og på bad 2.etg.

Varmepumpe.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 15 477

Løpende kostnader

Det betales avgift til velforeningen via fellesutgiftene til gressklipping av fellesområdene.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 873 504 pr.

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 144 614 pr.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig og omfattes av reguleringsplan Lilleby.

Det er sendt ut nabovarsel om påbygg av leiligheter på Rema 1000.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Kommunalt

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,25 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.