• Susebakkeveien 6 F

  • 1850 Mysen
Prisantydning
3 490 000,-
Totalpris
3 586 242,-
Ligningsverdi
774 346,-
Kommunale avgifter
6 700,- (I dette inngår avgift for vann, avløp, renovasjon og feiing)
Beregnet totalkostnad
3 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


96 242,- (Omkostninger totalt)


3 586 242,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (eierseksjon)
Primærrom
110m²
Bruksareal
115m²
Bruttoareal
130m²
Tomt
2 949m² (fellestomt)
Oppholdsrom
2
Soverom
4
Byggeår
2018
Gårdsnummer
276
Bruksnummer
52
Seksjonsnummer
6
Ekstra toalett
1
Energimerking
C
Finn-kode
169272078
Sist endret
  • Visninger

  • Visning etter avtale med megler på 45886400

Daglig lederEiendomsmegler MNEFPartner

Patrik Kolshus

+47 45 88 64 00

Eiendomsmeglerfullmektig

Elin Westerby

+47 99 42 46 69

Dokumenter

Salgsoppgave

Innhold

1.etg.: gang/entrè, teknisk rom/vaskerom, soverom, bad, stue og kjøkken.

2.etg.: Loftsstue, toalettrom, 3 soverom.

Annet: Carport

Standard

Entré

Boligen har adkomst via en flislagt entré med gulvvarme. Flisene er grå og i størrelse 30 x 30 cm. Fra entreen er det direkte tilgang til en stor bod/vaskerom og åpent videre inn mot stue/kjøkken. Her ligger også trappen opp til andre etasje. Entreen har en smakfull kombinasjon av nøytrale, tidsriktige farger, noe som er gjennomgående for hele boligen.

Stue og kjøkken

Boligen har stue og kjøkken i en moderne, åpen løsning. Det er 3-stavs eikeparkett på gulv, og varmekabler i gulvet. Her er det også en koselig vedovn for kaldere dager. Rommet får en fin utforming med god plass til både sofaløsning og spisebord, samt store, gode vindusflater og terrassedør ut mot markterrassen. Lameller gir skjerming på solfylte dager.

Kjøkkeninnredningen er takhøy og med lyse, slette fronter, og det er benkebelysning over en laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det medfølger ventilator, keramisk koketopp, integrert stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Loftstue

Boligen har loftstue, noe som gir ekstra spillrom og privatliv. Rommet har god plass til møblement, har et takvindu som kan åpnes, utgang til takterrasse og gulv med 3-stavs eikeparkett.

Bad/wc/vaskerom

Eneboligen har bad, vaskerom og separat wc-rom. Badet er i første etasje med grå fliser på gulv og hvite fliser på vegger. Vaskerommet er også flislagt og ligger i 1.etasje. Wc-rommet er i andre etasje og har gulvbelegg og malte veggflater.

Baderominnredningen består av en servant med underskapskap, speil med belysning, et vegghengt toalett og innsvingbare dusjvegger i herdet glass. På wc-rommet er det en servant og vegghengt toalett. Vaskerommet har opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe

Boligen har i hovedsak 3 soverom, det er i tillegg etablert et soverom 4/en sovealkove. Det kan enkelt gjøres om da rommet har lettvegg uten skruer i gulv.

Hovedsoverommer ligger i første etasje, øvrige soverom er plassert i andre etasje. Det er garderobeskap på hovedsoverommet. To av soverommene i andre etasje har takvindu som kan åpnes.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget sentralt og barnevennlig boligområde på Mysen i Eidsberg kommune. Området har gangavstand til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt Mysen sentrum med gode servicetilbud. I Mysen finner man Eidsberghallen, en idrettshall som rommer flere arrangementer, aktive idrettslag og foreninger. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbaner, frisbeegolfbane, lysløype og treningssenter med mer.

Trømborgfjella er et yndet sted som byr på mange turopplevelser tilpasset både store og små, samt rike fiskemuligheter. Det er også fine turstier langs Mysenelva. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Høytorp fort og Folkenborg museum, anbefales. Om vinteren er området ved Høytorp fort regionalt senter for langrenn, og det legges løyper med kunstsnø så snart muligheten tilsier det.

Lundebyvannet i Hærland er kommunens foretrukne badeplass med barnevennlig sandstrand, barnesklier og kiosk. Det er også kort vei til Askim og populære Østfoldbadet, med blant annet stupebasseng, boblebad, bølgebasseng og sklier.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Bunnpris, Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Mørstad kjøpesenter i sentrum, og det er ca. 8 min kjøretur til Morenen kjøpesenter som har et rikt og variert utvalg. Her finner du også Coop Obs! Hypermarked, Coop Obs! Bygg og Mc Donalds. Askim og Ski har det meste av bymessige fasiliteter, og i tillegg er det kun en halv times kjøring til Töcksfors. Her finner du blant annet Shoppingcenter med søndagsåpne butikker, flere spisesteder og servicetilbud. Med bil fra Mysen tar det ca. 12 min til Askim, 30 min til Töcksfors, 31 min til Ski, 46 min til Rygge, 50 min til Oslo S og 54 min til Fredrikstad.

Eiendommen har gangavstand til Mysen barneskole, Eidsberg ungdomsskole og Mysen videregående skole. Mortenstua kombinerte barne-, ungdoms- og videregående ligger også i nærheten, og det finnes flere barnehager i området, både private og kommunale.

Tomt

Areal: 2 949 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkering i carport, og på gruset gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Sameie

Sameiet Susebakkeveien 6 består av 7 boligseksjoner med tilhørende carport i eiendommen gnr. 276, bnr. 52 i Indre Østfold kommune

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger som vedlegg.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Eierseksjon), byggeår: 2018

Antall soverom

4

Byggeår

2018

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 11.07.2018 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 115 kvm, Bruttoareal: 130 kvm

1.Etasje: P-rom 71,1 kvm + bod/teknisk 4,7 kvm + utebod 5,0 kvm + Carport 16,0 kvm.

2.Etasje: P-rom 34,5 kvm + ca. 4,5 kvm som ikke er målbart i.h.t. regelverket, men som er fullt anvendelig inn mot kneveggene + takterrasse 24,3 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut til boligformål. For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet, herunder gulvvarme og panelovner. Gulvvarme på bad, i entré og i kjøkken/stue. Vedovn i stue/kjøkken. Det er balansert ventilasjonsanlegg med roterende varmeveksler, noe som vil gjør huset enkelt og rimelig å holde varmt

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selgers forbruk har vært ca. 10 000 kwh.

Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 10 000,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 6 700 pr. år

I dette inngår avgift for vann, avløp, renovasjon og feiing

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 774 346 pr. 31.12.18

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 787 644 pr. 31.12.18

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Sydvendt & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Indre Østfold kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende presiseres at ikke medfølger salget: Taklamper/nattbordslamper, bokhyller.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: pk@sydvendtpartners.no eller SMS: 45 88 64 00 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt provisjon på kr. 42.000. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.950,-, tilrettelegging. kr. 9.900,-, internettannonsering kr. 15.900,-, For visninger er det avtalt kr. 1.875,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.