• Opsahlåsen

  • 1850 Mysen
Prisantydning
17 000 000,-
Totalpris
17 426 222,-
Beregnet totalkostnad
17 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
425 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 17 000 000,-))


426 222,- (Omkostninger totalt)


17 426 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Boligtomt (selveier)
Tomt
60 836m² (eiet tomt)
Gårdsnummer
157
Bruksnummer
460
Finn-kode
161975343
Sist endret
  • Visninger

  • Kontakt megler for visning

Daglig lederEiendomsmegler MNEFPartner

Patrik Kolshus

+47 45 88 64 00

Dokumenter

Illustrasjon av plan
Kartutsnitt
Matrikkelbrev
Planbeskrivelse
Reguleringsbestemmelser
Salgsoppgave opsahlåsen

Oppdragsnummer

189-16-0036

Eiendomstype

Boligtomt

Eierform

Selveier

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 60836 kvm

Stort tomteområdet

Opsahlåsen er en stor tomteparsell på hele 60 836 kvm, inkludert veier og friområder. Tomten legges nå ut for salg i sin helhet, hvor det nå har vært gjennomført et reguleringsarbeid, og således klargjort for salg. Foreløpig er området et avvirket skogsområdet med fjell og delvis kupert, men fremstår som kurant å bebygge. En utbygger må regne å bekoste all infrastruktur selv.

Tomteområdet er beliggende øst for Mysen sentrum, i naturskjønne omgivelser, utenfor et etablert og barnevennlig boligområde på Opsahlåsen. Tomten har enkel adkomst fra Mysen sentrum, hvor man kjører fra Smedgata inn Opsahlåsveien, og holder denne ca. 1 km.

Beliggenhet

Opsahlåsen er i dag et populært, etablert og barnevennlig boligområde. Tomteparsellen ligger like utenfor boligfeltet, ca. 1,5 km øst for Mysen sentrum. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsområder.

Mysen er bl.a. kjent for Momarken travbane som huset det årlige Momarkedet. I Mysen finner man også Eidsberghallen, en idrettshall som rommer flere arrangementer, aktive idrettslag og foreninger. Området har ridesenter, frisbeepark og flott golfanlegg kun 15 min. kjøretur unna. I sentrum bygges nå ny rackethall, som blir nok en flott tilvekst til Mysen by. Mysen, hvis målsetning er å bli "Østlandets mest attraktive småby". Rackethallen blir liggende i området hvor vi blant annet finner fotballbaner, idretts-/løpebane, treningsenter, skatepark, sandvollyballbane osv.

I umiddelbar nærhet til tomteområdet finner man Høytorp fort. Høytorp fort er av antikvariske myndigheter betegnet som et nasjonalt festningsverk. På området finnes over 40 bygninger som i dag huser blant annet restaurant, brukskunstutsalg, husflid, bruktmarked mm. Området er åpent for publikum alle dager.

I tillegg er det kort kjøreavstand til Askim og populære Østfoldbadet med bl.a. stupebasseng, boblebad, bølgebasseng og sklier.

Trømborgfjella byr på turopplevelser tilpasset store og små, samt rike fiskemuligheter. Det er også fine turstier langs Mysenelva der man kan se et rikt og spennende fugleliv. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Høytorp fort og Folkenborg museum, anbefales. Lundebyvannet i Hærland er kommunens foretrukne badeplass med barnevennlig sandstrand, barnesklier og kiosk.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Bunnpris, Rema 1000, Coop Extra og Kiwi. Mørstad senter ligger i sentrum, og er et av de mest komplette kjøpesenter i indre Østfold. Ca. 4 km fra Mysen sentrum ligger Morene kjøpesenter med bl.a. Coop Obs Bygg. Stedet har også nærhet til grensehandel, med kun en halv times kjøring til bl.a. Töcksfors Shoppingcenter med søndagsåpne butikker.

Kollektivtilbud og tidsavstander

Det er bussholdeplass og togstasjon i Mysen sentrum. Fra tomteparsellen vil avstanden naturlig nok variere. Ved bilkjøring fra Mysen tar det ca. 12 min til Askim, 30 min til Töcksfors, 31 min til Ski, 46 min til Rygge, 50 min til Oslo S og 54 min til Fredrikstad.

Tog

Med Follobaneprosjektet skal Bane NOR levere dobbeltspor mellom Oslo og Ski og tilrettelegge for halvert reisetid. Dette vil også gi utslag på reisetid fra Indre Østfold - stipulert opp mot 15 min. kortere reisetid. Les mer her; https://www.banenor.no/Prosjekter/prosjekter/follobanen/

Skole og barnehage

Tomteområdet får tilhørighet til Mysen barneskole og Eidsberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Mysen Videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til området.

Servitutter / Rettigheter

Legalpant for inntil 1G for ubetalte utgifter.

Ligningsverdi

Det er ikke fastsatt ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Vedlagt følger reguleringsbestemmelser for detaljreguleringsplan for OPSAHLÅSEN NORDØST I EIDSBERG KOMMUNE, GNR/ BNR 57/460 M.FL

Regulert til bl.a:

- Bolig - Frittliggende småhusbebyggelse

- Bolig - Konsentrert småhusbebyggelse

- Bolig - Blokkbebyggelse

Oppgjør

Fullt oppgjør/kontant før overtagelse.

Diverse

Alle arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

Budgiving

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: pk@sydvendtpartners.no eller SMS: 45 88 64 00 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner