Hyggen

Nye Asker kommune - Enestående og arkitekttegnet enebolig - Høy standard!

Gamleveien 20 , 3442 Hyggen

BE OM SALGSSUM
Anders Ødenes
Anders Ødenes Eiendomsmegler
Emilie Fredriksen
Emilie Fredriksen Partner / Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

84%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

66%

har bolig på over 120 kvm

40%

av boligene er nyere enn 20 år

47%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 195 m²
Bruksareal 195 m²
Bruttoareal 279 m²
Tomt 1 105 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2014
Gårdsnummer 276
Bruksnummer 133
Energimerking B
FINN.no 145933822
Sist endret 29.10.2020 13:19
Prisantydning 12 900 000
Totalpris 13 213 769
Ligningsverdi 1 565 090,-

Beregnet totalkostnad

12 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 299 750,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 313 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 13 213 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Hovedplan: Stue, spisestue, kjøkken, hall, garderoberom, vaskerom, bad og ett soverom
2.etasje:  Stue, bad, lesekrok/biblotek og 3 soverom.
Balkong, stor terrasse i front samt en stenlagt terrasse på husets øst side.
Garasje: 2 boder og disponiblet rom i 2.etasje. Det gjøres spesielt oppmerksom på at rom over garasje ikke er godkjent som rom for varig opphold på tross av at det er innredet slik i dag. Kjøper er selv ansvarlig for å evt bruksendre om ønskelig.
Særdeles pent opparbeidet og usjernert tomt.

Standard

Kjøkken:
Strømstad kjøkkeninnredning fra byggeår med hvite glatte fronter. Elektrisk åpning og lukking av dører på overskap. Benkeplate i steinmateriale med nedfelt oppvaskkum i stål og med ett-greps blandebatteri. Nedfelt  induksjonstopp fra Siemens.
Nedfelt heve og senkbar ventilator fra Siemens bak koketopp. Integrert komfyr og mikrobølgeovn fra Electrolux.
 Integrert kjøleskap fra Electrolux. Integrert oppvaskmaskin fra Bosch.. Vannrør i rør i rør system fra byggeår. Avløpsrør i plastmateriale fra byggeår. Waterguard. Overflater gulv med 1-stavs heltre gulvbord. Overflater vegger med malte flater. Sprutplate i steinmateriale på vegg over oppvaskkum. Himling med malte flater og innfelte downlights. Utgang til terrasse.
Bad Hovedplan:
Flislagt bad med mosaikkfliser på gulv i dusjsonen på en vegg. Himling med malte flater og innfelte downlights. Innredning  i sort glatt utførelse. Innfelt servant i komposittmateriale med ettgreps blandebatteri. Speil med overlys på vegg over servant. Dusjhjørne med dusjvegger i glass. Veggmontert to-greps blandebatteri idusjsonen tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett. Mekanisk avtrekk.
Bad 2.etasje:
Flislagt bad med mosaikkfliser på gulv i dusjsonen. Himling med malte flater og
innfelte downlights. Innredning  i sort glatt utførelse. Heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Dusjhjørne med dusjvegger i glass. Veggmontert to-greps blandebatteri i dusjsonen tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett.
Mekanisk avtrekk. Gulvvarme.
Vaskerom:
Vaskerom  med gulvfliser i mosaikk. Gulvvarme. Overflater vegger med flismønstret våtromsplater. Himling med malte flater.
 Benkeplate i laminat med nedfelt skyllekar i stål og med ett-greps blandebatteri. Opplegg for
vaskemaskin. Mekanisk avtrekk. Vannrør i rør i rør system fra byggeår. Sluk i plastmateriale fra byggeår.

Beliggenhet

Høyt, fritt og usjenert beliggende ytterst på en skrent med utrolig utsikt over Hyggenbukta og Drammensfjorden finner du Gamleveien 20. Huset ligger i enden av en blindvei, perfekt arrondert i terrenget for å maksimere utsikt og minimere innsyn. 
Fra gamleveien 20 er det kort vei til flere barnehager og selvfølgelig Hyggen skole.
Du finner lekeplass, fotballbane, skiløyper, treningssenter og golfbane i nærområdet. Hyggen idrettsforening har et godt tilbud til alle, med bl.a. all-idrett, fotball, ski og vannsportaktiviteter. Ellers har både Røyken og Spikkestad store idrettsanlegg med tilhørende fasiliteter og idrettslag.
Hvis golf er den store lidenskapen ligger Kjekstad golfbane 7 minutter unna med bil.
Marka og fjorden ligger som nærmeste nabo med nydelige turmuligheter både sommer som vinter. Hvis bading og båtliv står høyt i kurs er det flere flotte badesteder i nærheten, eksempelvis Hernestangen eller Hyggen badeplass som mange mener er Drammensfjordens fineste badeplass. Båtplass for en rimelig penge er også lett å finne i nærmiljøet, da de er forbeholdt beboere i området.
 
Inn til Drammen tar det ca.17 min med bil. Til Oslo er det ca. 3,8 mil. Til Asker sentrum tar det ca 18 min med bil. Med toget som stopper på Lier Stasjon (gode parkeringsforhold) tar det ca. 26 minutter til Nationaltheatret. Boligen ligger 8 min med bil fra Lier stasjon.

Tomt

Areal: 1 105 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Ja, garasje og carport.

Barnehage / skole i området

Hyggen skole 1-7 kl. 7 klasser - 0.5 km
Spikkestad ungdomsskole 8-10 kl. 8 klasser - 5.5 km
Røyken ungdomsskole 8-10 kl. 9 klasser - 8.2 km
Røyken videregående skole - 5.2 km
St. Hallvard videregående skole - 26 klasser - 11.7 km
Hyggen barnehage 1-6 år 2 avdelinger - 0.5 km
Stjernen barnehage - 0.6 km
Røyken barnehage 1-6 år 3 avdelinger - 4.5 km

Forsikring

Landbruksforsikring Polisenummer: 34971471

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2014

Antall soverom

4

Byggeår

2014

Byggemåte

Boligen er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger i Jackon med utvendige fasader med fasadestein og pussede flater.
Etasjeskiller i trebjelkelag. Vinduer i 3-lags glass med karmer/rammer i tre. Yttertaket har saltaksform tekket med båndtekking. En del av yttertak er flatt og tekket med Sarnafil.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 195 kvm, Bruksareal: 195 kvm, Bruttoareal: 279 kvm
Hovedplan:
Bruksareal: 136 m².
Primærrom: 130 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, spisestue, kjøkken hall, vaskerom, bad og ett soverom.
2. etasje:
Bruksareal:  59 m².
Primærrom: 59 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, bad og 3 soverom.
Garasje:
1.etasje:
Bruksareal: 26 m².
Sekundærrom: 26 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom:  Garasje og 2 boder.
2. etasje:
Bruksareal:  27 m².
Primærrom: 27 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Disponibelt rom.
I tillegg til oppmålt areal er det terrasser og balkong på tilsammen ca. 87 m2. Følgende rom er ikke måleverdig på grunn av lav takhøyde og er ikke
medregnet i arealoppsettet til boligen: Lagringsrom under hall på ca. 12 m2. "Lesekrok" i 2.etasje. Carport på ca. 17 m2 er ikke måleverdig areal på
på grunn av manglende gulv og er derfor heller ikke medregnet i arealoppsettet til garasje.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Oppvarming er vannbåren varme og elektrisk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 3 403 pr. år Kun renovasjon. Kommunen har ikke fakturert vannog avløp før vannmåler ble satt inn i 2019. Alt forbruk frem til 01.01.2019 har blitt slettet.

Løpende kostnader

Leie av plass for container på stranden, kr 4000,- per år om ny eier ønsker å forlenge leien.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 565 090 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 634 324 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset  & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Asker kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det følger med en 20 fots container til oppbevaring som står på stranda bortenfor båthavnen. Kostnaden for denne er kr 4000,- per år.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at rom over garasje ikke er godkjent som rom for varig opphold på tross av at det er innredet slik i dag. Kjøper er selv ansvarlig for å evt bruksendre om ønskelig.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ao@partners.no eller SMS: 95 03 71 01 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.