Drammen

KONNERUD - Påkostet enebolig med gode løsninger. Meget pent opparbeidede uteområder. Ny utestue og Jaccuzi

Korpsveien 20 , 3033 Drammen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Anders Ødenes
Anders Ødenes Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

92%

eier sin egen bolig

95%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

50%

har bolig på over 120 kvm

94%

av boligene er eldre enn 20 år

45%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 163 m²
Bruksareal 190 m²
Bruttoareal 208 m²
Tomt 1 281 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 1986
Gårdsnummer 80
Bruksnummer 1265
Energimerking F
FINN.no 181951623
Sist endret 04.07.2020 23:53
Prisantydning 5 690 000
Totalpris 5 846 269
Ligningsverdi 1 426 215,-

Beregnet totalkostnad

5 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 690 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 156 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 846 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Standard

Kjøkkeninnredning med høyglansede fronter. Laminert benkeplate. Integrerte hvitevarer med varmluftsovn, kjøleskap, oppvaskmaskin og induksjonstopp. Nedsenket stikkontakter to steder i kjøkkenbenk.
Innfelte høyttalere i himling i stue.
Oso varmtvannsbereder på 198/120 liter fra 2013.
Badet i 1. etasje er oppgradert/rehabilitert av eier og fagfolk i 2011.
Det ble i 2013 byttet drenering samt oppgradert/vedlikeholdt terrassene.
Innvendig er overflater vedlikeholdt og oppgradert i nyere tid, spesielt 1 etasje med nyere overflater og kjøkkeninnredning.
Isolert utgangsdør av god kvalitet fra 2009.
Tilbygd bod og terrasse i 2010, dette er ikke byggemeldt. Dette er meldepliktige arbeider.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert og barnevennlig område. Nabolaget er veletablert og det er gåavstand til barnehager, skoler samt bussholdeplass hvor offentlig kommunikasjon tar deg enten til Eikerdelet, Andorsrud eller Drammen sentrum.
Fra eiendommen kan man gå på ski eller til fots inn i hjertet av Konnerudmarka med populære utfartssteder som Steglevann, Sagdammen, Skioldhytta, Sif hytta eller til og med Sirikjerke. På vinteren er det gangavstand til skiløypa som kan ta deg på ski i oppkjørte og opplyste løyper gjennom fire kommuner.
For jaktinteresserte kan det nevnes at Konnerud Jeger og fiskerforening disponerer ca 10.000 mål med jaktterreng i Konnerudmarka og fra stuevinduet kan du se rett inn på Damåsen hvor jaktterrenget starter. Konnerud Jeger og fiskerforening har ca 180 medlemmer og har mange aktiviteter med bl.a arrangementer, konkurranser, kurs og tilstelninger. Forreningen har en aktiv ungdomsgruppe som arrangerer både fiske- og jaktturer.
Konnerud Idrettslag er et av Norges største, og er aktive i flere idretter med tilhørende idrettsanlegg. Konnerud har Drammens største kunstgressanlegg for fotball, med oppvarmet underlag for helårsbruk, samt nå også helt ny kunstisbane. Langrennsarenaen med World Cup-standard inneholder bla. rulleskiløype om sommeren samt kunstsnøanlegg og milevis med skiløyper om vinteren.
Det er også et meget godt håndballmiljø på Konnerud og egen håndballhall.
Spiller du golf så er det 10 minutters kjøring til idylliske Drammen Golfklubbs vakre skog- og parkbane med alle dens fasiliteter og muligheter.
Det er gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass ligger i gangavstand fra boligen. Det er også kort vei til E-18 via Skoger og ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Drammen og 42 min til Oslo S.

Tomt

Areal: 1 281 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er opparbeidet med gressplen, beplantninger og prydbusker. Belegningsstein i innkjørsel og
gårdsplass. Parkering på egen gårdsplass. Gjenstående planeringsarbeide på boligens bakside.
Forstøtningsmur/stablemur ved innkjørsel med trapp til terreng/plen, trapper i skiferstein.

Garasje / Parkering

Parkering på egen gårdsplass

Barnehage / skole i området

Skoler
Hallermoen skole (1-7 kl.) 16 min gange, 450 elever, 21 klasser 1.3 km
Konnerud skole (1-7 kl.) 17 min gange, 465 elever, 18 klasser 1.4 km
Svensedammen skole (8-10 kl.) 13 min med bil, 521 elever, 18 klasser 0.9 km
Akademiet videregående skole Drammen 9 min med bil, 270 elever 5.2 km
Heltberg vgs. Drammen 9 min med bil
Barnehager
Røyseplassen barnehage (0-5 år) 5 min gange, 52 barn, 3 avdelinger 0.4 km
Amicus barnehage (0-6 år) 8 min gange, 20 barn, 1 avdeling 0.5 km
Konnerud barnehage (1-5 år) 8 min gange, 57 barn, 4 avdelinger 0.6 km

Forsikring

jernbanepersonalets forsikring Polisenummer: 1955835

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1986

Antall soverom

3

Byggeår

1986

Byggemåte

Oppført i tre.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 163 kvm, Bruksareal: 190 kvm, Bruttoareal: 208 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 104 m².
Primærrom: 77 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang/trapperom, kjellerstue, 2 soverom, gang, vaskerom, kontor/omkledningsrom, wc
Sekundærrom: 27 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Utvendig bod
1. etasje:
Bruksareal: 86 m².
Primærrom: 86 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, 2 soverom, bad/wc, stue/ spisestue, kjøkken
Hobbyverksted:
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 27 m².
Sekundærrom: 27 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Hobbyverksted
Eier har sendt inn melding om bygning av hobbyverksted unntatt søknadsplikt for godkjenning av kommunen. Melding sendt den
05.06.2020 til Drammen kommune.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Luft til luft varmepumpe i stue. Peis og ellers elektrisk.
Vannbåren varme i hele u. etg. med unntak av bod og ett soverom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 500 pr. år Vann, avløp og renovasjon.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 426 215 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 134 374 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligforhold. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Kommunen har sendt et varsel om endringer vedr. Konnerudgata, det skal muligens komme en gangvei ved siden av hovedveien.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Privat vei.
Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Drammen kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ao@partners.no eller SMS: 95 03 71 01 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.