Åmot

#ÅMOT - Ny, strøken og moderne leilighet - 2 soverom - 2 oppstillingsplasser for bil +Garasje - Vestvendt terrasse

Odins vei 33 , 3340 Åmot

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Anders Ødenes
Anders Ødenes Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

34%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

56%

har bolig på over 120 kvm

47%

av boligene er nyere enn 20 år

33%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 63 m²
Bruksareal 68 m²
Bruttoareal 76 m²
Tomt 2 349 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 2018
Gårdsnummer 52
Bruksnummer 252
Energimerking D
FINN.no 175142992
Sist endret 20.10.2020 09:50
Prisantydning 2 650 000
Totalpris 2 725 269
Ligningsverdi 572 350,-

Beregnet totalkostnad

2 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 66 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 75 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 725 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Vertikaldelt tomannsbolig

Standard

Bygget etter TEK-10 med balansert ventilasjon
og varmegjenvinning. Overflater gulv med 3-stavs parkett fra år 2018.
Kjøkkeninnredning fra år 2018 med hvite glatte fronter. Flislagt bad fra år 2018. Det følger våtromsbevis utstedt av Anticimex. Bevis ligger vedlagt i takst.

Beliggenhet

Boligen ligger i ett hyggelig bomiljø i ett stille og rolig område med etablert boligbebyggelse, meget barnevennlig og skjermet fra trafikk. Eiendommen ligger fritt og fint til med topp solforhold og kort vei til Åmot sentrum med butikker og servicetilbud.
Kort avstand til barnehager(3 stk i umiddelbar nærhet), skoler (barneskole, ungdomsskole og videregående skole) i Åmot sentrum og kort vei til
idrettsanlegg (fotballbaner, sandvolleyballbaner, skøytebaner, friidrettsanlegg, skiskytteranlegg, alpinanlegg, hoppanlegg, svømme/badeanlegg, ski/turløyper samt treningsstudioer)
Modum kommune kan i tillegg skilte med store friluftsmuligheter i skogsterreng og gode fiskemuligheter i Drammenselva og i vannene i Finnemarka
Buss: Gode bussforbindelser til Vikersund og til Åmot - Hokksund - Drammen - Oslo, samt til Hønefoss, Prestfoss og for øvrig internt i kommunen.
Tog: Bergensbanen stopper i Vikersund.
Bil: Oslo sentrum               75 km
Drammen sentrum     32 km
Hønefoss sentrum      38 km

Tomt

Areal: 2 349 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Etasje

1. etasje

Garasje / Parkering

Parkering for en bil i felles garasjerekke. Gruslagt gårdsplass med to biloppstillingsplasser. Garasje fra 2017.

Barnehage / skole i området

Skoler
Enger skole (1-7 kl.) 18 min gange, 182 elever, 7 klasser 1.4 km
Søndre Modum ungdomsskole (8-10 ... 12 min gang, 180 elever, 9 klasser 0.9 km
Rosthaug videregående skole 11 min gange, 710 elever, 38 klasser 0.9 km
Barnehager
Mælumenga barnehage (0-6 år) 1 min gange, 4 avdelinger 0.1 km
Bårudåsen foreldrelagsbarnehage (0-... 15 min gange, 3 avdelinger 1.3 km
Gustadmoen barnehage (0-5 år) 4 min med bil, 54 barn, 3 avdelinger 2.6 km

Felleskostnader

500. Strøm fellesarealer og brøyting

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2018

Antall soverom

2

Byggeår

2018

Byggemåte

Leilighetsbygg over to etasjer inneholdende fire boenheter. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Grunnmur i ukjent utførelse/konstruksjon. Etasjeskillere er estimert til å være i trebjelkelag uten at dette kan fastslås konkret. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende og stående trekledning og pussede plater. Vinduer i 2-lags glass med karmer og rammer i tre. Yttertaket har saltaksform og tekket med betongtakstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 20.01.2020 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 76 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:Entre, bad, åpen stue/kjøkkenløsning og 2 soverom.
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom.
Garasje:
Bruksareal: 18 m².
Sekundærrom: 18 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom:  Garasjerom
I tillegg til oppmålt areal er det en terrasse på ca. 27 m2. Utvendig bod på ca 6 m2 har kun utvendig tilkomst og er derfor ikke medregnet i arealoppsettet.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming er med elektrisk gulvvarme i entre, stue, kjøkken og bad. Skorstein med peisovn i stue. Balansert ventilasjon.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 8 561 pr. år Vann, avløp og renovasjon.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 572 350 pr. 26.03.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 060 460 pr. 26.03.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til konsentrert småhusbebyggelse etter reguleringsplan for Mælumenga. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Modum kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ao@partners.no eller SMS: 95 03 71 01 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.