#ÅMOT - Ny, strøken og moderne leilighet - 2 soverom - 2 oppstillingsplasser for bil +Garasje - Vestvendt terrasse

Odins vei 33 , 3340 Åmot

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Anders Ødenes
Anders Ødenes Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

34%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

56%

har bolig på over 120 kvm

47%

av boligene er nyere enn 20 år

33%

er barnefamilier

Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 63 m²
Bruksareal 68 m²
Bruttoareal 76 m²
Tomt 2 349 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 2018
Gårdsnummer 52
Bruksnummer 252
Energimerking D
FINN.no 175142992
Sist endret 27.04.2020 17:27
Prisantydning 2 650 000
Totalpris 2 725 269
Ligningsverdi 572 350,-

Beregnet totalkostnad

2 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 66 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 75 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 725 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Vertikaldelt tomannsbolig

Standard

Bygget etter TEK-10 med balansert ventilasjon
og varmegjenvinning. Overflater gulv med 3-stavs parkett fra år 2018.
Kjøkkeninnredning fra år 2018 med hvite glatte fronter. Flislagt bad fra år 2018. Det følger våtromsbevis utstedt av Anticimex. Bevis ligger vedlagt i takst.

Beliggenhet

Boligen ligger i ett hyggelig bomiljø i ett stille og rolig område med etablert boligbebyggelse, meget barnevennlig og skjermet fra trafikk. Eiendommen ligger fritt og fint til med topp solforhold og kort vei til Åmot sentrum med butikker og servicetilbud.
Kort avstand til barnehager(3 stk i umiddelbar nærhet), skoler (barneskole, ungdomsskole og videregående skole) i Åmot sentrum og kort vei til
idrettsanlegg (fotballbaner, sandvolleyballbaner, skøytebaner, friidrettsanlegg, skiskytteranlegg, alpinanlegg, hoppanlegg, svømme/badeanlegg, ski/turløyper samt treningsstudioer)
Modum kommune kan i tillegg skilte med store friluftsmuligheter i skogsterreng og gode fiskemuligheter i Drammenselva og i vannene i Finnemarka
Buss: Gode bussforbindelser til Vikersund og til Åmot - Hokksund - Drammen - Oslo, samt til Hønefoss, Prestfoss og for øvrig internt i kommunen.
Tog: Bergensbanen stopper i Vikersund.
Bil: Oslo sentrum               75 km
Drammen sentrum     32 km
Hønefoss sentrum      38 km

Tomt

Areal: 2 349 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Etasje

1. etasje

Garasje / Parkering

Parkering for en bil i felles garasjerekke. Gruslagt gårdsplass med to biloppstillingsplasser. Garasje fra 2017.

Barnehage / skole i området

Skoler
Enger skole (1-7 kl.) 18 min gange, 182 elever, 7 klasser 1.4 km
Søndre Modum ungdomsskole (8-10 ... 12 min gang, 180 elever, 9 klasser 0.9 km
Rosthaug videregående skole 11 min gange, 710 elever, 38 klasser 0.9 km
Barnehager
Mælumenga barnehage (0-6 år) 1 min gange, 4 avdelinger 0.1 km
Bårudåsen foreldrelagsbarnehage (0-... 15 min gange, 3 avdelinger 1.3 km
Gustadmoen barnehage (0-5 år) 4 min med bil, 54 barn, 3 avdelinger 2.6 km

Felleskostnader

500. Strøm fellesarealer og brøyting

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2018

Antall soverom

2

Byggeår

2018

Byggemåte

Leilighetsbygg over to etasjer inneholdende fire boenheter. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Grunnmur i ukjent utførelse/konstruksjon. Etasjeskillere er estimert til å være i trebjelkelag uten at dette kan fastslås konkret. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende og stående trekledning og pussede plater. Vinduer i 2-lags glass med karmer og rammer i tre. Yttertaket har saltaksform og tekket med betongtakstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 20.01.2020 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 76 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:Entre, bad, åpen stue/kjøkkenløsning og 2 soverom.
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom.
Garasje:
Bruksareal: 18 m².
Sekundærrom: 18 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom:  Garasjerom
I tillegg til oppmålt areal er det en terrasse på ca. 27 m2. Utvendig bod på ca 6 m2 har kun utvendig tilkomst og er derfor ikke medregnet i arealoppsettet.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming er med elektrisk gulvvarme i entre, stue, kjøkken og bad. Skorstein med peisovn i stue. Balansert ventilasjon.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 8 561 pr. år Vann, avløp og renovasjon.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 572 350 pr. 26.03.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 060 460 pr. 26.03.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til konsentrert småhusbebyggelse etter reguleringsplan for Mælumenga. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Modum kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ao@partners.no eller SMS: 95 03 71 01 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,50 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.