Svelvik

SVELVIK/MARIÅS - Hyggelig enebolig med fantastisk veranda og gode solforhold - Svært barnevennelig område - Garasje!

Revefaret 6 , 3060 Svelvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Emilie Fredriksen
Emilie Fredriksen Partner / Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

89%

eier sin egen bolig

60%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

65%

har bolig på over 120 kvm

82%

av boligene er eldre enn 20 år

37%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 160 m²
Bruksareal 172 m²
Bruttoareal 189 m²
Tomt 716 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1983
Gårdsnummer 321
Bruksnummer 440
Energimerking E
FINN.no 183149696
Sist endret 02.07.2020 14:41
Prisantydning 3 990 000
Totalpris 4 103 769
Ligningsverdi 879 448,-

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 113 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 103 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen inneholder:
Hovedetasje:Stue, kjøkken, gang, bad, 1
soverom og 1 arbeidsrom/soverom.
Underetasje:Vindfang, trappegang, kjellerstue,
gang, vaskerom, toalettrom og 2 soverom.
I tillegg til oppmålt areal er det en balkong på ca. 43 m2. Terrasser/plattinger på tilsammen ca. 30 m2. Utvendig bod i underetasje har inngang kun
fra utsiden, og er derfor utelatt fra arealoppmåling.
Frittstående garasje.

Standard

Bad:
Bad 1. etasje fra 2006/2007. Flislagt med gulvvarme. Innredning med hvite glatte fronter og heldekkende dobbel servant med ett-greps blandebatterier. Speilskap med overlys på vegg over servant. Gulvmontert toalett. Dusjkabinett med kar og dyser.
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter fra ulike årstall, nærmere bestemt fra omkring år 2007 og 2014. Benkeplater i laminat med nedfelt
oppvaskkum i stål og med ett-greps blandebatteri. Integret stekeovn, dampovn og mikrobølgeovn. Nedfelt induksjonstopp. Ventilator med avtrekk fra
år 2019. Oppvaskmaskin.
Vinduer i underetasje i 3-lags glass fra byggeår. Vinduer i 1. etasje er i 2-lags glass og ble i
følge nåværende eier skiftet i omkring år 2007 i forbindelse med brann i boligen. Terrassedør i 1. etasje fra omkring år 2007. Hovedinngangsdør fra omkring år 2015/2016 i malt slett utførelse med glassfelter i 2-lags glass.
Yttertaktekking er fra år 1983.
Motorstyrt terrassemarkise på deler av balkongen.
Leddport på garasjen er fra omkring år 2018 i metallkonstrukssjon med elektrisk portåpner.
Årstall på stikkledninger er i hovedsak fra byggeår. Det ble i år 2014 utført følgende tiltak på stikkledning for vann: Ny stikkledning fra kommunalt
påkoblingspunkt og frem til utvendig stoppekran. Det ble samtidig da også skiftet utvendig stoppekran og anborring mot kommunal rørledning.
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i gang i 1. etasje. Deler av det elektriske anlegget er nytt omkring år 2007 i forbindelse med brann.
Det øvrige elektriske anlegget er fra ulike årstall uten at dette kan fastslås konkret. Varme i gulv i kjellerstuen og gang i kjeller.  Vaskerom fra byggeår.

Beliggenhet

Beliggende i et idyllisk og  stille boligområde på Ebbestad/Mariås i Svelvik.  Eiendommen ligger barnevennlig til i et område med lite trafikk, og med kort vei til flere lekeplasser, turområde og idrettsanlegg. For den aktive familien er det kort vei til både tennishall, fotballbaner, treningsstudio og lysløype.
Fra boligen er det  kort vei til Svelvik sentrum  med matbutikker, vinmonopol, spisesteder, marina og båthavn.
Svelvik er et flott sted, med mange badeplasser med sandstrender, svaberg, kyststi og godt med fiskemuligheter.  I overkant av 30 minutter med bil unna finner du Drammen med alle storbyens fasiliteter.

Tomt

Areal: 716 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Ja / Ja

Barnehage / skole i området

Tømmerås skole (1-7 kl.)  4 km
Svelvik ungdomsskole       4.2 km
Drammen videregående   23.9 km
Ebbestad barnehage 0.6 km
Tømmerås barnehage 2.7 km

Forsikring

KLP Polisenummer: 12244746

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1983

Antall soverom

4

Byggeår

1983

Byggemåte

Boligen inneholder en underetasje, 1.etasje samt ett kald loft med lav
takhøyde. Adkomst via overbygget inngangsparti i underetasjen. Oppvarming er elektrisk, vedfyring og luft til luft varmepumpe. Sydvendt balkong.
Øst og vestvendte terrasser. Beplantet tomt. Frittstående garasje. Gårdsplass med belegningsstein og biloppstillingsplasser.
Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Grunnmur i lettklinkerblokker. Etasjeskiller i trebjelkelag. Yttervegger i bindingsverk med utvendig
stående trekledning. Vinduer i 2-lags glass med karmer og rammer i tre. Yttertaket har saltaksform og tekket med pappshingel.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.
Overbygget terrasse

Boligens areal

Primærrom: 160 kvm, Bruksareal: 172 kvm, Bruttoareal: 189 kvm
Underetasje:
Bruksareal: 95 m².
Primærrom: 87 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, gang, bad, 1 soverom og 1 arbeidsrom/soverom.
Sekundærrom: 8 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innglasset balkong.
Hovedetasje:
Bruksareal: 77 m².
Primærrom: 73 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, trappegang, kjellerstue, gang, vaskerom, toalettrom og 2
soverom.Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innvendig bod.
Underetasje:
Bruksareal: 24 m².
Sekundærrom: 24 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasje.
I tillegg til oppmålt areal er det en balkong på ca. 43 m2. Terrasser/plattinger på tilsammen ca. 30 m2. Utvendig bod i underetasje har inngang kun
fra utsiden, og er derfor utelatt fra arealoppmåling.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Peisovn i stue fra omkring år 2017. Jøtul peisovn fra omkring år 2017 i
kjellerstue.
Varmepumpe.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 940 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 879 448 pr. 25.06.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 166 012 pr. 25.06.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1983/5179-3/27  Erklæring/avtale  
 20.10.1983 
 BESTEMMELSE OM ANLEGG OG VEDLIKEHOLD AV LEDNINGER MV

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Drammen kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Fiber fra Altibox.
Alarm m/kamera.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ol@partners.no eller SMS: 91 88 41 74 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.