Drammen

DANVIK - Stor og moderne enebolig med flott utsikt - 4 sov - 3 bad - 2 stuer - Utleiedel - Garasje og carport

Styrmoes vei 5B , 3043 Drammen

VISNINGER

20. september søndag kl. 15:00-16:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Nina Widerøe
Nina Widerøe Partner / Eiendomsmegler MNEF
Simen Eknes Slotsvig
Simen Eknes Slotsvig Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

73%

eier sin egen bolig

12%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

55%

har bolig på over 120 kvm

96%

av boligene er eldre enn 20 år

33%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 221 m²
Bruksareal 249 m²
Bruttoareal 278 m²
Tomt 692 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2012
Gårdsnummer 18
Bruksnummer 190
Energimerking C
FINN.no 191104443
Sist endret 17.09.2020 09:52
Prisantydning 9 500 000
Totalpris 9 753 519
Ligningsverdi 2 087 354,-

Beregnet totalkostnad

9 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 237 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 500 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 253 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 753 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Stor, arkitekttegnet enebolig med barnevennlig beliggenhet på attraktive Danvik. Her bor du i en moderne bolig med flott utsikt, separat utleieenhet, kort vei til barnehage, skoler, idrettsanlegg, samt togstasjon og busstasjon. Boligen holder en gjennomgående høy standard med snekkertilpassede løsninger og kvalitetsrike materialvalg.

Innhold

Enebolig over to etasjer bestående av:
1. etg: Entré, baderom, stue, spisestue og kjøkken
U. etg: Stue, baderom, vaskerom og 3 soverom, bod og teknisk rom
Utleiedel:
Åpen stue- og kjøkkenløsning, 1 soverom og baderom.
Garasje:
Garasje og carport med bod, samt lagringsloft.

Standard

1. etasje:
Entré
Inngangsparti med skifer, varmekabler og uplight. Stor og praktisk entré med skifer og varmekabler på gulv. Malte flater på vegger og i himling. God plass til yttertøy og sko. Ytterdør med montert kodelås.
Kjøkken
Delikat og praktisk kjøkken med god benkeplass. Kjøkkeninnredning fra HTH med mørke slette fronter. Benkeplate og oppvaskkum i komposittmateriale med kvern, integrert stekeovn, kombidampovn, kjøleskap, kjøle og fryseskap, kaffemaskin og oppvaskmaskin. Nedfelt induksjonstopp. Nedfellbar ventilator i benk bak koketopp. Feiebrett for sentralstøvsuger i sokkel. Utvendige persienner på vinduer. 1-stavs parkett fra byggeår. Malte flater og mosaikkfliser på vegger. Himling kledd med 1,5x4 toms plank med spalter.  TG 0 og 1 på kjøkken. Se vedlagt boligrapport fra Anticimex for tilstand på kjøkken.
Stue og spisestue
Stuen og spisestuen er i åpen løsning mot kjøkken. Store vindusflater og takhøyde på 4,2 meter gir stuen et luftig preg. God plass til både salong, sittegruppe og spisestue. Det er montert peis i spisestuen. Fra spisestuen er det utgang til en delvis overbygget veranda på 24 kvm med komposittdekke. med flott utsikt. Utvendige persienner i stuen.
Baderom
Lekkert baderom med gulvvarme, 60x120cm fliser på gulv. 30x60 skiferfliser og pussede og impregnerte betongflater på vegg. Regndusj og hånddusj i dusjsonen, vegghengt toalett, innfelt servant med belysning. Innfelt speil på vegg over servant. Håndklevarmer. Belysning på vegg over i dusj og på vegg mot stue. Integrert belysning i vegg over servant. Mekanisk avtrekk. Se vedlagt boligrapport fra Anticimex for tilstand på baderom.
Underetasje:
Stue
Stor stue med kontornisje og peis. God plass til sofa og TV-løsning. Her er det store vinduer og skyvedør med utgang til hage og terrasse. Utvendige elektriske persienner. 1-stavs eikeparkett og varmekabler på gulv.
Baderom
Stort baderom med egen inngang fra hovedsoverommet. Fliser og varmekabler på gulv. Fliser og pussede og impregnerte murflater på vegger.  Dusjnisje med regndusj og dusjvegger i glassbyggerstein. Vegghengt toalett. Innebygd badekar. To vegghengte servanter. Håndklevarmer. Innfelt speil på vegg over servant. Mekanisk avtrekk. Se vedlagt boligrapport fra Anticimex for tilstand på baderom.
Vaskerom
Separat vaskerom med adkomst fra baderommet. Fliser og varmekabler på gulv, og fliser på vegg. Innredning og overskap med gode oppbevaringsløsninger. Arbeidsbenk, vaskekum og blandebatteri. Nisje for vaskemaskin og tørketrommel. Se vedlagt boligrapport fra Anticimex for tilstand på vaskerom.
Hovedsoverom
Soverom med direkte adkomst til baderommet og walk-in garderobe. God plass til stor dobbeltseng. Plassbygget skap på sidene og over seng. Fra soverommet er det utgang til til terrasse og hage. Utvendige elektriske persienner. 1-stavs eikeparkett og varmekabler på gulv. Malte flater på vegger og i himling.
Soverom 2 og 3
To soverom med plass til seng, garderobe og skrivebord. Utvendige elektriske persienner. 1-stavs eikeparkett og varmekabler på gulv. Malte flater på vegger og i himling.
Utleiedel:
Baderom:
Baderom med fliser og varmekabler på gulv, samt fliser på vegg. Dusjhjørne med dusjvegger i glass. Vegghengt toalett. Baderomsinnredning med mørke glatte fronter. Håndklevarmer. Innfelt speil på vegg over servant. Belysning på vegg over servanter. Mekanisk avtrekk.
Åpen stue- og kjøkkenløsning
Åpen løsning mot stue. HTH kjøkkeninnredning med lyse glatte fronter. Benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum i stål. Integrert stekeovn, mikrobølgeovn og kjøleskap. Nedfelt keramisk koketopp. Ventilator med avtrekk. 3-stavs parkett på gulv. Malte flater og mosaikkfliser på vegg. Himling med malte flater.
Soverom
Soverom med plass til seng og nattbord. Det er montert garderobeskap. 3-stavs parkett på gulv, samt malte flater på vegger og i himling.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et hyggelig, barnevennlig og populært område på Danvik med flott utsikt mot sentrum. Skoler og barnehage i minutters gangavstand. Det er også fin gangavstand til sentrum, jernbanestasjonen med hyppige avganger mot Oslo, Kongsberg og Vestfold, samt Flytoget mot Oslo Lufthavn. Drammensbadet, Drammenshallen, Marienlyst stadion, idrettsanlegg og slalåmbakke (Haukås) er også i kort avstand fra boligen. Det er også kort vei til marka med flotte turmuligheter sommer som vinter.

Tomt

Areal: 692 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Garasje og carport med bod og lagringsloft.

Barnehage / skole i området

Bikkjestykket barnehage, 0.5 km
Danvik barnehage, 0.5 km
Marienlyst barnehage, 0.7 km
Danvik skole (1-7 kl.) 0.5 km
Drammen montessoriskole, 1.3 km
Heltberg barne- og ungdomsskole, 19 min
Marienlyst skole (8-10 kl.) 1.4 km
Galterud skole (8-10 kl.), 2.7 km
Drammen videregående skole, 0.9 km
Akademiet videregående skole, 1.2 km

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 89497575

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2012

Antall soverom

4

Byggeår

2012

Byggemåte

Boligen er oppført med støpt gulv mot grunn. Grunnmur i av type "Isomur" med utvendig sprøytebetong. Yttervegger oppført i bindingsverk med
utvendig stående "Møre Royal" trekledning. Vinduer i 2-lags glass med karmer og rammer i tre utvendig beslått med aluminium. Etasjeskiller i
trebjelkelag. Yttertaket har saltaksform og tekket med asfaltpapp.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 16.02.2017. Følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 221 kvm, Bruksareal: 249 kvm, Bruttoareal: 278 kvm
Underetasje:
Bruksareal: 127 m².
Primærrom: 102 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, bad, vaskerom og 3 soverom
1. etasje:
Bruksareal: 122 m².
Primærrom: 119 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hovedboenhet: Entré, bad, stue, spisestue og kjøkken. Utleiedel: Åpen stue- og kjøkkenløsning, 1 soverom og bad.
Garasje:
Bruksareal: 33 m².
Sekundærrom: 33 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Garasje, bod og lagringsloft 
Kommentar til areal: I tillegg til oppmålt areal er det en terrasse i underetasje på ca.52m2. Balkong på ca.24 m2. Terrasse på ca. 9 m2 ved inngangsparti. Deler av lagringsloft over garasje er ikke måleverdig areal blant annet grunnet lav takhøyde/skråtaksregelen og er derfor ikke medregnet i arealoppsettet. Carport på ca. 12 m2 er ikke måleverdig areal og er heller ikke medregnet i arealoppsettet.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming er elektrisk og vedfyring. Balansert ventilasjon.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 15 791 pr. år Vann, avløp og renovasjon

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 087 354 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 7 514 474 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er ikke regulert. Eiendommen er beliggende i et område som er avsatt til nåværende boligbebyggelse i Kommuneplanens arealdel, vedtatt, 05.10.2015. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2012/59905-1/200  Erklæring/avtale  20.01.2012 
Rettighetshaver:DRAMMEN KOMMUNE  
Org.nr: 921234554
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Rett for kommunen til å ha liggende kommunale ledninger.
Bestemmelse om ryddebelte. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/170906-1/200  Erklæring/avtale 29.02.2012 
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om stikkledning for avløpsvann.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 
2012/739202-1/200  Bestemmelse om vannrett  10.09.2012 
Rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:18 Bnr:148  
Kan ikke slettes uten samtykke fra eierne av gnr. 18 bnr. 190, 150, 148, 149 snr. 1 og 2 i Drammen kommune
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/739202-2/200  Bestemmelse om vannrett 10.09.2012 
Rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:18 Bnr:150  
Kan ikke slettes uten samtykke fra eierne av gnr. 18 bnr. 190, 150, 148, 149 snr. 1 og 2 i Drammen kommune
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/739202-4/200  Bestemmelse om vannrett 10.09.2012 
Rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:18 Bnr:149 Snr:1  
Kan ikke slettes uten samtykke fra eierne av gnr. 18 bnr. 190, 150, 148, 149 snr. 1 og 2 i Drammen kommune
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/739202-5/200  Bestemmelse om vannrett 10.09.2012 
Rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:18 Bnr:149 Snr:2  
Kan ikke slettes uten samtykke fra eierne av gnr. 18 bnr. 190, 150, 148, 149 snr. 1 og 2 i Drammen kommune
Gjelder denne registerenheten med flere
 
985/4271-1/90  Registrering av grunn 20.05.1985 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3005 Gnr:18 Bnr:7
 
2020/1099107-1/200  Omnummerering ved kommuneendring   01.01.20 
 
2012/739202-3/200  Bestemmelse om vannrett 10.09.2012 
Rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:18 Bnr:190  
Kan ikke slettes uten samtykke fra eierne av gnr. 18 bnr. 190, 150, 148, 149 snr. 1 og 2 i Drammen kommune
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Drammen kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til nw@partners.no eller SMS: 91 61 60 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.