Gullaug

BEKLAGER, VISNING AVLYST. BUD DIREKTE TIL SELGER AKSEPTERT. Engersand Havn - Strøken 4-roms leilighet

Engersand Havn 32 , 3427 Gullaug

BE OM SALGSSUM
Simen Eknes Slotsvig
Simen Eknes Slotsvig Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

3%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

31%

har bolig på over 120 kvm

68%

av boligene er nyere enn 20 år

25%

er barnefamilier

Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 105 m²
Bruksareal 110 m²
Bruttoareal 119 m²
Tomt 1 286 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2018
Gårdsnummer 115
Bruksnummer 159
Energimerking D
FINN.no 191111888
Sist endret 19.09.2020 17:20
Prisantydning 7 490 000
Totalpris 7 686 269
Ligningsverdi 1 215 774,-

Beregnet totalkostnad

7 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 187 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 196 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 686 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Meglerhuset & Partners Drammen ønsker velkommen til Engersand Havn 32!
Her bor du i en nyere, påkostet og delikat 4-roms leilighet fra 2018 med beliggenhet kun et steinkast unna vannet. Fra kjøkken, stue og terrasse har man nydelig utsikt over fjorden og mot Drammen. Flotte turmuligheter, nærhet til togstasjon og en idyllisk beliggenhet på naturskjønne Engersand.
Velkommen til visning!

Innhold

Leiligheten er beliggende i byggets 1. etasje og inneholder entré/gang, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse, tre soverom, baderom, innvendig bod og sportsbod.

Standard

Entré og gang
Leiligheten har en lekker og praktisk entré med to spesialtilpassede skyvedørsgarderober med speildører. Det er montert dørcalling med fargeskjerm, talefunksjon og døråpner. Entredør med brann og lydklasse EI30 og lydklasse 35 db.
Åpen stue- og kjøkkenløsning
Fra stuen og kjøkkenet er det nydelig utsikt mot fjorden og Drammen. Her er det god plass til både sofagruppe og spisestue. Fra stuen er det utgang til en overbygget terrasse på 31 kvm. Det er montert elektriske screens på vinduene i stuen. Kjøkkeninnredning fra 2018 med slette fronter i en delikat gråfarge. Benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum i komposittmateriale. Integrerte hvitevarer fra Miele, herunder stekeovn og mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og nedfelt induksjonstopp. Ventilator med avtrekk. Waterguard. Laminat og vannbåren gulvvarme på gulv. Malte flater på vegger og i himling.
Hovedsoverom
Stort soverom med plass til dobbeltseng og nattbord på hver side. Her er det montert en stor skyvedørsgarderobe. Innsektsrullgardin på vinduene. Fra soverommet er det adkomst til walk-in garderobe / trimrom. Laminat og vannbåren gulvvarme på gulv. Malte flater på vegger og i himling. Det opplyses om at dette rommet opprinnelig er tilrettelagt for fremtidig baderom med klargjorte rørføringer liggende i vegger samt sluk i gulv under laminat.
Soverom 2 og 3
To soverom med plass til seng, nattbord, skrivebord og garderobeskap. Det er montert screens på vinduene, samt innsektsrullgardin. Laminat og vannbåren gulvvarme på gulv. Malte flater på vegger og i himling.
Baderom
Flislagt baderom med varmekabler i gulv. Baderomsinnredning med hvite glatte fronter og heldekkende servant. Speil med integrert lys på vegg over servant. Dusjhjørne med nedsenket gulv og med dusjvegger i glass. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Nedsenket himling med malte flater og innfelte downlights. Mekanisk ventilasjon.
Bod og oppbevaring
Innvendig bod/teknisk rom i leiligheten på ca. 5 kvm. Sportsbod på ca. 6 kvm i trappegang ved siden leiligheten.

Beliggenhet

Leiligheten ligger idyllisk og skjermet til på Engersand Havn, kun et steinkast unna vannkanten. Nær nok til at du kjenner kontakten med fjord, strandliv og båtliv. Her får man virkelig kjent på noen av de beste kvalitetene ved å bo på Engersand Havn.
På Engersand Havn vil du bo behagelig i en lys og moderne leilighet, med en fantastisk utsikt mot Drammen.  Engersand friluftsområde ligger innen kort gangavstand på gruset gangsti i fjordkanten. Noen steinkast unna ligger Ankeret Restaurant ytterst mot fjorden i usedvanlig flotte omgivelser.
Forøvrig kort vei til flotte rekreasjonsmuligheter i Kjekstadmarka med oppkjørte skiløyper, tjern, skogsbilveier og turstier. Sentral beliggenhet gir kort vei til blant annet Røyken med golfbane på Kjekstad og den nye svømmehallen, samt Drammen og Asker som dekker alle andre servicetilbud.
Det er kort vei til Jernbanestasjon både ved Spikkestad Stasjon og Lier Stasjon. Begge ca. 3,7 km unna. Bussholdeplass rett ved avkjøringen fra Røykenveien.
Båthavn: På Engersand Havn har beboere fortrinnsrett til leie av båtplass - Størrelser fra 2,5 meter og oppover. Les mer på: https://www.engersandhavn.no/bathavn/

Tomt

Areal: 1 286 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er pent opparbeidet med plen, busker og hekk. Adkomstveier er asfaltert. Tomten er fellesareal.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Parkering i carport. Ellers gjesteparkering på oppmerkede plasser.

Barnehage / skole i området

Barnehager
Plutten familiebarnehage, 20 min gange
Sprellopp Linnesbakken barnehage, 5 min med bil - (3.2 km)
Carpe Diem barnehage (0-6 år), 6 min med bil - (3 km)
Skoler
Gullaug skole (1-7 kl.), 5 min med bil - (3.1 km)
Høvik skole (1-10 kl.), 9 min med bil - (6.4 km)
St. Hallvard Videregående skole - (6.7 km)
Lier videregående skole, 9 min med bil, (6.2 km)
Briskeby skole og kompetansesenter, 10 min med bil - (6.5 km)

Felleskostnader

3 896 pr. mnd. Vannbåren varme + el, tv/bredbånd fra altibox, renovasjon, bygningsforsikring

Sameie

Sameiet Strandhuset 1, org.nr. 920 920 683.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Tryg forsikring Polisenummer: 6812875

Regnskap

Fjorårets regnskap viser et overskudd på kr. 48 178,-. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr 14.240,- i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2018

Antall soverom

3

Byggeår

2018

Byggemåte

Bygget er oppført med støpt plate på mark. Bærende konstruksjoner i betong og stål. Utfyllende yttervegger i trekonstruksjon. Utvendige fasader
med pussede og malte flater og liggende trekledning. Vinduer i 3-lags med karmer og rammer i tre utvendig beslått med aluminium. Entredør med
brann og lydklasse EI30 og lydklasse 35 db. Etasjeskillere i betong. Yttertaket er flatt og tekket med papp/folie (Yttertaket er ikke besiktiget).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 16.10.2019 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 105 kvm, Bruksareal: 110 kvm, Bruttoareal: 119 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 110 m².
Primærrom: 105 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, baderom, 3 soverom, treningsrom og åpen stue- og kjøkkenløsning.
Kommentar til areal: I tillegg til oppmålt areal er det en terrasse på ca. 31 m2. Bod på ca. 6 m2 i trappegang i 1.etasje.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming via vannbåren gulvvarme. Balansert ventilasjon. Elektriske varmekabler på baderom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 430 pr. år Vann og avløp

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 215 774 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 376 786 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Utstyr

Dørcalling med kamera.
Screens på stuevinduer.
Myggnetting på soverom 2 og 3.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende tinglyste rettigheter som følger eiendommen:
Bestemmelse om adkomstrett
Tinglyst15.02.2019 21:00 med dagboknr.200268
Rettighetshaver:Knr:3049 Gnr:115 Bnr:159 Snr:1 - Snr. 11
Gjelder denne registerenheten med flere
Bestemmelse om bebyggelse
Tinglyst 15.02.2019 21:00 med dagboknr. 200342
Rettighetshaver:Knr:3049 Gnr:115 Bnr:159 Snr:1 - Snr 11.
Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Lier kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til slotsvig@partners.no eller SMS: 40 48 32 52 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.