Drammen

DRAMMEN - Stor familiebolig med flott utsikt i landlige omgivelser - 6 soverom - Dobbelgarasje - Barnevennlig

Fjellsveien 94 , 3035 Drammen

BE OM SALGSSUM
Simen Eknes Slotsvig
Simen Eknes Slotsvig Eiendomsmegler / Partner
Øystein Liverud
Øystein Liverud Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

100%

eier sin egen bolig

85%

har bolig på over 120 kvm

70%

av boligene er eldre enn 20 år

47%

er barnefamilier

43%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 248 m²
Bruksareal 274 m²
Bruttoareal 307 m²
Tomt 1 718 m² / Eiet tomt
Soverom 6
Byggeår 1965
Gårdsnummer 31
Bruksnummer 20
Energimerking F
FINN.no 194384837
Sist endret 23.10.2020 18:14
Prisantydning 4 990 000
Totalpris 5 130 769
Ligningsverdi 1 326 008,-

Beregnet totalkostnad

4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 124 750,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 140 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 130 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Meglerhuset & Partners Drammen ønsker velkommen til Fjellsveien 94!
Stor og innholdsrik familiebolig med dobbelgarasje beliggende i landlige omgivelser med nydelig utsikt mot Kniveåsen og Drammensfjorden. Pent opparbeidet tomt på 1,7 mål med stabbur, dukkestue, steinsatte adkomstveier, hekk, plen, busker og frukttrær.
Velkommen til visning!

Innhold

Boligen er over tre plan og inneholder:
Underetasje
Treningsrom, vaskerom, fyrrom, bod og gang.
1. etasje
Entré, gang, stue, kjøkken, 3 soverom baderom og toalettrom
2. etasje
Stue, 3 soverom og bod.
Dobbelgarasje med elektrisk, fjernstyrt portåpner.

Standard

Entré / gang
Stor, flislagt entré med god plass til garderobeskap. Trappegang og hall med parkett på gulv, samt montert varmepumpe. Malte, tapetserte flater på vegger og plater i himling.
Stue
Stue og spisestue med store vindusflater og nydelig utsikt. Det er montert peis. Her er det plass til sofagruppe, samt stor spisestueløsning. Utgang til terrasse og hage.
Kjøkken
Kjøkken fra omkring 1985. Innredning med profilerte fronter med integrert komfyr. Nisje til kjøleskap og oppvaskmaskin. Laminert benkeplate med
induksjonstopp og nedfelt oppvaskkum i metall med ettgreps blandebatteri. Delvis flislagte vegger. Ventilator integrert i overskap. Laminat på gulv. Panel og tapetserte flater på vegg.. Malte slette overflater i tak. Se vedlagt boligrapport fra Anticimex for tilstand på kjøkken.
Baderom
Bad fra byggeår, oppgradert i 2010 med flislagte overflater på gulv. Våtrommsplater på vegg. Baderomsinnredning med profilerte fronter og heldekkende servant med ettgreps blandebatteri. Speil over servant. Dusjhjørne med togreps blandebatteri og veggmontert regn og
hånddusj. Svingbare dører av plastmateriale. Overflater i tak bestående av malt panel med innfelte downlights. Se vedlagt boligrapport fra Anticimex for tilstand på baderom.
Toalettrom
Toalett med ukjent alder. Gulvoverflater bestående av vinylbelegg. Innredning med slette fronter og heldekkende servant med ettgreps
blandebatteri. Veggmontert speil. Gulvmontert toalett. Overflater på vegg bestående av malte tapetserte vegger. Malte slette overflater i tak. Naturlig
ventliasjon. Se vedlagt boligrapport fra Anticimex for tilstand på toalettrom.
Hovedsoverom
Soverom i 1. etasje med plass til dobbeltseng og nattbord på hver side, samt garderobe. Det er originale heltrebord på gulv, malte panelplater på vegger, samt malte flater i himling.
Øvrige soverom i 1. etasje
To soverom med plass til seng, nattbord, skrivebord/sminkebord og garderobe. Det er originale heltrebord på gulv. Tapet og malte panelplater på vegger, samt malte flater i himling.
TV-stue
Stor TV-stue i 2. etasje med plass til sofaløsning. Herfra er det utgang til sydvendt balkong med nydelig fjordutsikt. Det er montert peisovn. 1-stavs heltre gulvbord. Panel på vegger og i himling.
3 soverom
Tre soverom av god størrelse i 2. etasje. Rommene har plass til seng, nattbord, skrivebord og garderobe. Ett av rommene er ikke ferdigstilt. Her er det mulighet for etablering av baderom.

Beliggenhet

Fin beliggenhet i barnevennlige og rolige omgivelser med spredt boligbebyggelse i Skoger. Nydelig utsikt over naturskjønne området mot Kniveåsen og Drammensfjorden fra eiendommen. Kort vei til busstopp med bussforbindelse til Drammen og ca 3,3 km til Skoger barneskole. Flotte turmuligheter i området, og få minutters kjøring til golfbane. Enkel adkomst til Drammen sentrum (ca 5 km.) og til motorvei som gjør det enkelt å pendle inn mot Oslo eller sørover mot Tønsberg.

Tomt

Areal: 1 718 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Ja / Ja

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Læringsverkstedet Skoger (1-5 år), 2 km
Fjell barnehage (0-6 år), 2,1 km
Fjellhagen barnehage (0-5 år), 2,4 km
Skoler:
Skoger skole (1-7 kl.), 3,3 km
Fjell skole (1-7 kl.), 3,1 km
Galterud skole (8-10 kl.), 2,3 km
Drammen videregående skole, 5,2 km
Akademiet videregående skole Drammen, 5,9 km

Forsikring

IF forsikring Polisenummer: 0467349

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1965

Antall soverom

6

Byggeår

1965

Byggemåte

Eneboligen er oppført med støpt plate på mark. Yttervegger er oppført bindingsverk med utvendig stående tre kledning. Etasjeskillere av trebjelkelag.
Taket har saltaksform med yttertaktekking av stålplater. Vinduer med ulik utførelse og alder. Takvinduer fra 1985.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 22.12.1965 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 248 kvm, Bruksareal: 274 kvm, Bruttoareal: 307 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 54 m².
Primærrom: 34 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, treningsrom, vaskerom
1. etasje:
Bruksareal: 131 m².
Primærrom: 131 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, stue, kjøkken, 3 soverom, baderom og toalettrom.
2. etasje:
Bruksareal: 89 m².
Primærrom: 83 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue og 3 soverom.
Kommentar til areal: Frittstående stabbur på ca 15m2. Steinlagt platting på ca 15m2. Terrasse i boligens 2 etasje på ca 18 m2. Frittstående dobbelgarasje på ca 37 m2.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Oppvarming er via varmepumpe, vedfyring, elektriske varmekabler og panelovner.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 5 343 pr. år Vann, renovasjon

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 326 008 pr. 31.12.19 12:50 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 773 629 pr. 31.12.19 12:50 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen  er regulert til X. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1963/202776-1/90  Bestemmelse om gjerde 21.08.1963 
 
1963/202850-1/90  Erklæring/avtale 27.08.1963 
Bestemmelse om kloakkledning
 
1988/5963-1/90  Erklæring/avtale 15.06.1988 
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:31 bnr:20  
Rettsforlik av 26.5.88. Med flere bestemmelser

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Drammen kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ol@partners.no eller SMS: 91 88 41 74 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.