Drammen

Konnerud - Velholdt enebolig/generasjonsbolig over 3 etasjer med muligheter for utleie

Skogvangen 15 , 3030 Drammen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Anders Ødenes
Anders Ødenes Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

96%

eier sin egen bolig

10%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

75%

har bolig på over 120 kvm

94%

av boligene er eldre enn 20 år

32%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 173 m²
Bruksareal 189 m²
Bruttoareal 210 m²
Tomt 927 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 5
Byggeår 1987
Gårdsnummer 104
Bruksnummer 31
Energimerking F
FINN.no 197457992
Sist endret 29.11.2020 02:32
Prisantydning 4 990 000
Totalpris 5 128 769
Ligningsverdi 1 421 360,-

Beregnet totalkostnad

4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 138 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 128 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Enebolig over 3 etasjer som inneholder følgende:
Sokkeletasje: Tv-stue, vaskerom, boder, bad, soverom og omkledningsrom.
1.Etasje: Entre, bad, soverom, kjøkken og stue.
2.Etasje: Trapperom og 2 soverom

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et svært rolig og barnevennlig område. Nabolaget er veletablert og det er gåavstand til barnehager, skoler samt bussholdeplass hvor offentlig kommunikasjon tar deg enten til Eikerdelet, Andorsrud eller Drammen sentrum.
Fra eiendommen kan man gå på ski eller til fots inn i hjertet av Konnerudmarka med populære utfartssteder som Steglevann, Sagdammen, Skioldhytta, Sif hytta eller til og med Sirikjerke. På vinteren er det gangavstand til skiløypa som kan ta deg på ski i oppkjørte og opplyste løyper gjennom fire kommuner.
For jaktinteresserte kan det nevnes at Konnerud Jeger og fiskerforening disponerer ca 10.000 mål med jaktterreng i Konnerudmarka og fra stuevinduet kan du se rett inn på Damåsen hvor jaktterrenget starter. Konnerud Jeger og fiskerforening har ca 180 medlemmer og har mange aktiviteter med bl.a arrangementer, konkurranser, kurs og tilstelninger. Forreningen har en aktiv ungdomsgruppe som arrangerer både fiske- og jaktturer.
Konnerud Idrettslag er et av Norges største, og er aktive i flere idretter med tilhørende idrettsanlegg. Konnerud har Drammens største kunstgressanlegg for fotball, med oppvarmet underlag for helårsbruk, samt nå også helt ny kunstisbane. Langrennsarenaen med World Cup-standard inneholder bla. rulleskiløype om sommeren samt kunstsnøanlegg og milevis med skiløyper om vinteren.
Det er også et meget godt håndballmiljø på Konnerud og egen håndballhall.
Spiller du golf så er det 10 minutters kjøring til idylliske Drammen Golfklubbs vakre skog- og parkbane med alle dens fasiliteter og muligheter.
Det er gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass ligger i gangavstand fra boligen. Det er også kort vei til E-18 via Skoger og ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Drammen og 42 min til Oslo S.

Tomt

Areal: 927 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Boligen har tilkomst med asfaltert vei og gruslagt parkeringsplass.

Barnehage / skole i området

SKOLER:
Hallermoen barneskole, 13 min gange (1.1 km)
Konnerud barneskole, 20 min gange (1.5 km)
Svensedammen ungdomsskole, 4 min med bil (2.2 km)
Marienlyst ungdomsskole, 7 min med bil (4.4 km)
Akademiet videregående skole Drammen 5 min med bil (3.5 km)
Heltberg vgs. Drammen, 6 min med bil
BARNEHAGER:
Vannverksdammen barnehage, 3 min gange (0.2 km)
Blåbærtoppen barnehage, 13 min gange (1.1 km)
Solhaugen barnehage, 15 min gange (1.2 km)

Forsikring

Jernbanepersonalets bank og forsikring Polisenummer: 1840127

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1987

Antall soverom

5

Byggeår

1987

Byggemåte

Boligen er oppført med støpt såle mot grunn med grunnmur av lettklinkerblokker.
Yttervegger overbakkenivå er konstruert med bindingsverk av tre.
Fasader bestående av utvendig liggende trekledning.
Boligen har saltaksform konstruert av tre utvendig tekket med betongstein.
Vinduer og dører med 2-lags glass med karmer av tre.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse og bygningen er byggeanmeldt. Det foreligger ikke ferdigattest.

Boligens areal

Primærrom: 173 kvm, Bruksareal: 189 kvm, Bruttoareal: 210 kvm
U . etasje/kjelle (sokkeletasje)r:
Bruksareal: 76 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Tv-stue, vaskerom, bad, soverom og omkledningsrom.
1. etasje:
Bruksareal: 81 m².
Primærrom: 81 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, bad, soverom, kjøkken og stue.
innredet loft:
Bruksareal: 32 m².
Primærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 2 soverom. Loftet er innredet og ikke godkjent for varig opphold eller søkt godkjent av Drammen kommune.
I tillegg til de oppmålte arealene er det bod på ca 7m2 med tilkomst fra hage.Terrasse på ca 36 m2 vendt mot nord.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er ikke noe hinder at boligen kan leies ut sin helhet.

Oppvarming

Oppvarmingen er hovedsaklig elektrisk og vedfyring.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 14 296 pr. år Vann, avløp og renovasjon.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 421 360 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 116 896 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligbebyggelse etter kommuneplanens arealdel 2014-2036. Ytterligere er dealjregulering for sykkelvei med fortau fv. 2722 Konnerudgata, Hallermoveien N - Hallermoveien S under arbeid. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1988/4127-2/90  Best. om adkomstrett 
25.04.1988          Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om hundehold
                               Med flere bestemmelser

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Drammen kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ao@partners.no eller SMS: 95 03 71 01 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.