Drammen

Konnerud - Enebolig med dobbeltgarasje - Barnevennlig og kort gangavstand til skole og barnehager - Nærhet til marka!

Rådyrkroken 13 , 3032 Drammen

BE OM SALGSSUM
Emilie Fredriksen
Emilie Fredriksen Partner / Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

90%

eier sin egen bolig

6%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

63%

har bolig på over 120 kvm

87%

av boligene er eldre enn 20 år

57%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 122 m²
Bruksareal 129 m²
Tomt 584 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1992
Gårdsnummer 65
Bruksnummer 277
Energimerking D
FINN.no 196552022
Sist endret 24.11.2020 10:10
Prisantydning 4 290 000
Totalpris 4 411 269
Ligningsverdi 1 071 193,-

Beregnet totalkostnad

4 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 250,- (Dokumentavgift) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 121 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 411 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen er over to plan og inneholder:
1.etasje: Entre, gang, kjøkken, stue, bad vaskerom og bod/garderoberom.
2.etasje: Gang, toalettrom, bod/garderoberom og 3 soverom.
I tillegg til oppmålt areal er det en terrasse på ca 41 m². Balkong på ca. m²
Dobbelgarasje med innredet loftsrom.

Standard

1. etasje:
Bad:
Bad med gulvvarme opprinnelig fra byggeår med oppgraderinger på overflater av ukjent alder. Innredning i mørk profilert utførelse med to nedfelte
servanter med to-greps blandebatterier. Speil på vegg over servanter. Hjørnebadekar med to-greps blandebatteri tilkoblet hånddusj. Dusjkabinett fra år 2018. Gulvmontert toalett fra år 2018. Mekanisk avtrekk tilkoblet sentralavtrekksvifte. Panel i himling med innfelte, dimbare downlights. Se vedlagt boligrapport fra Anticimex for tilstand på baderom.
Entré:
Gulvflater belagt med laminat og fliser. Veggflater med tapetserte og malte flater og malt panel. Himlingsflater med malte flater. Hvite profilerte
innerdører. Gulvvarme.
Stue / spisestue:
Gulvflater belagt med laminat og fliser. Veggflater med tapetserte og malte flater og malt panel. Himlingsflater med malte flater. Hvite profilerte
innerdører. Utgang til terrasse fra stue. Gulvarme. Peisovn og varmepumpe i stue.
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra år 2003 med lyse slette fronter. Benkeplate i laminat med underlimt oppvaskkum i stål med ett-greps blandebatteri. Integrert stekeovn. Nedfelt gasskoketopp. Ventilator med avtrekk over koketopp. Nisje for frittstående kjøleskap. Oppvaskmaskin. Overflater gulv med fliser. Gulvvarme. Vegger med tapetserte og malte flater. Fliser på vegger mellom benk og overskap. Benkebelysning undet overskap. Panel i himling med innfelte, dimbare downlights. Se vedlagt boligrapport fra Anticimex for tilstand på baderom
Vaskerom:
Vaskerom fra byggeår. Fliser på gulv av ukjent alder. Vegger med tapetserte og malte flater. Himling med malte flater. Vegghengt skyllekar i
plastmateriale med veggmontert to-greps blandebatteri. Uttak for vaskemaskin. Veggskap med hvite glatte fronter. Mekanisk avtrekk tilkoblet
sentralavtrekksvifte. Veggmontert elektrisk panelovn. Se vedlagt boligrapport fra Anticimex for tilstand på vaskerom.
2. etasje:
Hovedsoverom:
Gulvflater med parkett fra omkring år 2013.Veggflater med malt panel og tapetserte og malte flater. Himlingsflater/skråtak med malt panel. Hvite profilerte innerdører. Skyvedørsgarderobe med speilfronter på stort soverom. Garderoberom i gang utenfor soverommet. Utgang til balkong fra stort soverom.
Soverom nr. 2 og 3:
Gulvflater med parkett fra omkring år 2013. Veggflater med malt panel og tapetserte og malte flater.
Himlingsflater/skråtak med malt panel. Hvite profilerte innerdører.
Toalettrom:
Overflater gulv med fliser. Vegger med tapetserte og malte flater og malt panel. Malt panel i himling. Vegghengt servant med ett-greps blandebatteri.
Gulvmontert toalett. Det ble i år 2013 utført følgende tiltak: Nye fliser på gulv. Ny vegg mot tilstøtende soverom. Ny innmat i toalett. Det ble samtidig etablert varmekabler på avløpsrør bak knevegg. Se vedlagt boligrapport fra Anticimex for tilstand på toalettrom.
Garasje:
Frittstående dobbel garasje oppført med støpt gulv mot grunn og grunnmur og yttervegger i 1. etasje i lettklinkerblokker. Yttertaket har saltaksform og er oppført i trekonstruksjon. Yttertaktekking består av dobbeltkrummet betongtakstein. Utvendige fasader i gavler med utvendig liggende trekledning. Etasjeskiller i trebjelkelag. Himling i garsjedel kledd med gipsplater. Leddport i metallkonstrukssjon med elektrisk portåpner. Innlagt strøm og belysning. Loftetasje inneholder en boddel og ett isolert og innredet loftsrom.
Den innredete delen har gulvoverflater med heltre gulvbord.
Vegger med panel. Himling med panel og innfelte downlights i himling. Adkomst til loftetasjen via utvendig trapp.

Beliggenhet

Eiendommen har kort avstand til fantastiske turområder i flere retninger - Konnerudmarka, Risdalsåsen og Vestskauen.  Det er kort avstand til Konneruds friluftstilbud, helårs turterreng med lysløype og Konnerudsenterets butikker.
Konnerud Idrettslag er et av Norges største, og er aktive i flere idretter med tilhørende idrettsanlegg. Konnerud har Drammens største kunstgressanlegg for fotball, med oppvarmet underlag for helårsbruk, samt nå også helt ny kunstisbane.
Langrennsarenaen med tilhørende World Cup-standard inneholder bla. rulleskiløype om sommeren samt  kunstsnøannlegg og milevis med skiløyper om vinteren. 10 minutters kjøring til Skoger Golfbane. 3 minutters kjøring til Imjelt golfbane
Det er gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass ligger i 3 minutters gangavstand fra boligen. Det er også kort vei til E-18 via Skoger og ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Drammen og  42 min til Oslo S.
Kort og trygg skolevei til Vestbygda barneskole, via gang- og sykkelsti rett utenfor boligen. Også kort gangvei til Jordbrekkskogen barnehage og Tekna barnehage.

Tomt

Areal: 584 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering for to biler i dobbeltgarasje. Ellers parkering i innkjørsel.

Barnehage / skole i området

Barnehager
Rådyrtråkket barnehage,0.5 km
Jordbrekkskogen barnehage,1.1 km
Gåserud barnehage, 1,9 km
Skoler
Vestbygda skole (1-7 kl.), 0.8 km
Svensedammen skole, 1.9 km
Akademiet videregående skole Drammen, 8.4 km
Heltberg vgs. Drammen 14 min

Forsikring

Gjensidige 12595093

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1992

Antall soverom

3

Byggeår

1992

Byggemåte

Boligen er oppført støpt plate på mark. Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Yttervegger med liggende trekledning. Saltak av trekonstruksjon tekket
med takstein. Vinduer i 2-lags glass med karmer og rammer i tre . Oppvarming med elektrisitet , vedfyring og luft til luft varmepumpe.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for boligen, datert 19.08.2010, samt midlertidig brukstillatelse datert 18.12.1992 for eiendommen. Dokumentene følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 122 kvm, Bruksareal: 129 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 85 m².
Primærrom: 81 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, gang, kjøkken, stue, bad og vaskerom.
2. etasje:
Bruksareal:  44 m².
Primærrom: 41 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, toalettrom, og 3 soverom.
Dobbelgarasje:
1.etasje:
Bruksareal: 47 m².
Loftsetasje: 20 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Oppvarming via varmepumpe, vedfyring, samt elektriske varmekabler.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 8 930 pr. år Vann, avløp og renovasjon

Løpende kostnader

Årlig medlemskap i Jordbrekkskogen velforening utgjør kr. 500,-. Dette for å dekke vedlikehold av lekeplass og felle parkeringsplass.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 071 193 pr. 27.10.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 856 294 pr. 27.10.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger (581kvm) og annen veigrunn (3 kvm). Reguleringsplan følger vedlagt. Eiendommen er beliggende i et område som er avsatt til nåværende boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel 2014-2036 med ikrafttredelse 05.10.2015. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om bebyggelse  
Tinglyst 04.09.2013 med dagboknr. 741920
Rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:65 Bnr:226 Snr:2. Med flere bestemmelser
Bestemmelse om bebyggelse
Tinglyst 04.09.2013 med dagboknr. 741920
Rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:65 Bnr:227 Snr:5. Med flere bestemmelser
 
Best. om adkomstrett
Tinglyst 04.09.2013 med dagboknr. 741920
Rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:65 Bnr:227 Snr:5. Med flere bestemmelser
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Drammen kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til slotsvig@partners.no eller SMS: 40 48 32 52 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.