Drammen

BRAGERNES TORG - Strøken og praktisk 2-roms leilighet midt i byen - Skjermet beliggenhet - Terrasse

Nedre Torggate 10A , 3015 Drammen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Emilie Fredriksen
Emilie Fredriksen Partner / Eiendomsmeglerfullmektig
Lasse Thorsbye
Lasse Thorsbye Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

26%

eier sin egen bolig

34%

har bolig på over 120 kvm

51%

av boligene er nyere enn 20 år

17%

er barnefamilier

27%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 35 m²
Bruksareal 40 m²
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 2016
Gårdsnummer 114
Bruksnummer 1539
Energimerking B
FINN.no 199885356
Sist endret 08.03.2021 09:22
Prisantydning 1 790 000
Totalpris 2 977 834
Ligningsverdi 589 494,-

Beregnet totalkostnad

1 790 000,- (Prisantydning) 1 172 500,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 962 500,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 7 325,- (Forkjøpsrettsavklaring uten mva) -------------------------------------------------------- 15 334,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 977 834,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Vil du bo urbant, sentralt og praktisk?
I Bragernes Atrium har du ikke kort vei til sentrum. Du er i sentrum. Du vil bo vis a vis hovedinngangen til Magasinet, det største og mest moderne kjøpesenteret i sentrum. Du vil bo midt i gågata. Du vil ha butikker, caféer, spisesteder, kultur og urbane opplevelser rett utenfor inngangsdøra. Du trenger ikke taxi hjem etter en tur på byen en gang, for hjemme er rett rundt hjørnet. Det tar deg fem minutter å gå over bybrua. Der ligger verden for dine føtter. Toget til Oslo tar 30 minutter. Flytoget til Gardermoen tar en time.
Leiligheten har en kombinasjon av moderne flater, praktisk planløsning, energibesparende funksjoner og en hjemmekoselig følelse.
Her føler du deg hjemme, i hjerte av Drammen sentrum!

Standard

GULV:
3-stavs eikeparkett i stue, kjøkken, soverom og entré og bod. Grå keramiske fliser 10x10 cm på baderom.
VEGGER:
Malte vegger. Hvite keramiske glasserte fliser 20x40 cm på baderom
HIMLINGER:
Malte gipsplater i himling (unntatt bod med systemhimling). Innfelte downlights på baderom og i entré.
KJØKKEN:
Kjøkkeninnredning i slett, hvit utførelse med benkeplate i stein/granitt med underlimt oppvaskkum. Fliser på vegg over benkeplate. Integrerte hvitevarer, herunder komfyr, platetopp, kjøleskuff og ventilator.
INNVENDIGE DØRER:
Hvite, glatte dørblader med vridere i stål.
BAD:
Hvit baderomsinnredning med underskap og heldekkende servant. Ettgreps servantbatteri og speil med belysning. Dusjvegg/dusjhjørne.
Vegghengt klosett i hvitt porselen med skjult sisterne. Det er avsatt plass og levert opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
VINDUER/VINDUSDØRER:
2-lags energiglass.

Beliggenhet

I Bragernes Atrium har du ikke kort vei til sentrum. Du er i sentrum. Du vil bo vis a vis hovedinngangen til Magasinet, det største og mest moderne kjøpesenteret i sentrum. Du vil bo midt i gågata. Du vil ha butikker, caféer, spisesteder, kultur og urbane opplevelser rett utenfor inngangsdøra. Du trenger ikke taxi hjem etter en tur på byen en gang, for hjemme er rett rundt hjørnet. Det tar deg fem minutter å gå over bybrua. Der ligger verden for dine føtter. Toget til Oslo tar 30 minutter. Flytoget til Gardermoen tar en time. Bussen til Torp omtrent det samme. Skal du ikke reise fullt så langt, har du to minutter til både taxi og lokalbuss.
PRIVATLIV
Nettopp fordi du bor så tett på byen, på folkeliv og røre, er det viktig å kunne trekke seg tilbake og nyte det stikk motsatte: Stillhet, ro og selvvalgt ensomhet. Eller tosomhet. I leiligheten, på balkongen eller på takterrassen.
BYLIV
Du kan ikke bo mer midt i byen enn her. Innenfor 100 meter fra døra har du gågater og torv med shopping, caféer og kultur. Og du kan gå eller sykle til omtrent alt. Mer urbant blir det ikke.
NATTELIV
Nattelivet begynner rundt hjørnet. Her ligger restaurantene, barene og caféene så tett på at du nesten ikke behøver å ta på deg yttertøyet engang. Det eneste du går glipp av er taxikøen, for du har bare noen små skritt hjem til sengen.
KULTURLIV
Du må ikke bo i sentrum for å ha glede av byens kulturliv. Men det hjelper. Kino nesten rundt hjørnet. Teatret et par kvartaler videre. Konsertscener både her og der. Klart det er enklere å bruke byen når alt er bare en spasertur unna.
TAKTERRASSELIV
Du bor midt i sentrum. Og du har din egen takterrasse. Nesten ikke til å tro! Skjermet og usynlig for utenverdenen. Et fristed under åpen himmel - bare for deg og naboene dine. Gress og busker - kanskje en grill? Dere bestemmer.
FRILUFTSLIV
Du bor midt i sentrum og har inngangen til marka bare 700 meter unna. Rett over torget, forbi kirken, treffer du på Bragernesåsens nettverk av gangstier etter bare et par minutter. I motsatt retning ligger elvebredden og stranda, rett nede i gata. Her kan du både jogge og padle elvelangs.

Tomt

Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det medfølger ikke fast parkeringsplass til leiligheten. Borettslaget disponerer 1 felles biloppstillingsplass i garasjekjeller. Denne plassen benyttes etter førstemann til mølla-prinsippet.

Barnehage / skole i området

Barnehager
Parktunet barnehage (0-5 år) - 10 min gange (0.8 km)
Lilleløkka barnehage (0-6 år) - 10 min gange (0.8 km)
Brannposten barnehage (3-6 år) - 10 min gange (0.8 km)
Skoler
Heltberg barne- og ungdomsskole - 14 min gange
Bragernes skole (1-7 kl.) - 17 min gange (1.4 km)
Danvik skole (1-7 kl.) - 18 min gange (1.4 km)
Børresen skole (8-10 kl.) - 14 min gange (1.2 km)
Marienlyst skole (8-10 kl.) - 16 min gange (1.3 km)
Drammen videregående skole - 13 min (1 km)
Akademiet videregående skole -  25 min gange (2 km)

Felleskostnader

4 410 pr. mnd. Driftskostnader kr 2497,- inkluderer felles bygningsforsikring, felles strøm, kommunale avgifter og renovasjon, grunnpakke tv og internett, diverse drift og vedlikehold. Kapitalkostnader kr 1563,- inkluderer rente på lån. Oppvarming kr 350,- (a-konto)

Felleskostnader etter avdragsfri periode

I følge opplysninger fra forretningsfører USBL vil avdrag på fellesgjeld-lån legges inn i felleskostnadene fra januar 2022. Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2022 utgjøre ca kr 3 191,00 per måned for denne boligen.
IN-ordning: Det er anledning til å nedbetale på lånet den 15. mars og 15. september, forutsatt flytende rente. Usbl må kontaktes
senest to uker før nedbetaling.

Borettslag

Bragernes Atrium borettslag er en del av et kombinert bolig og næringsprosjekt som er organisert i flere eiendommer og eierseksjoner. Borettslaget har fått eierskap og hjemmel til 19 parkeringsplasser og 1 bod i form av egne seksjoner beliggende i anleggseiendom næring, jf pkt 12-1 nedenfor. Anleggseiendommen er organisert som et eget eierseksjonssameie, som borettslaget da blir en seksjonseier i.
Borettslaget er tilknyttet Boligbyggelaget Usbl som er forretningsfører.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Gjennomførte saker:
- Gjennomført ny 1 års befaring av uteområder, bygning og fellesarealer
- Kvalitetssikring av levert vanntåkeanlegg og forslag til løsning fra Betonmast. Kostnader
dekkes av Bragernes Atrium Holding
- Etablert Bevar vedlikehold for fremtidig oppfølging av eiendommen
- Inngått avtale med Ren Dunk om vask av avfallsdunker
- Inngått avtale om service på låser og automatiske døråpnere
- Inngått avtale om kjøp av filter til ventilasjonsanlegg redusert kostnad
- Møblert takterrassen sammen med sameiet med tilskudd fra Usbl
- Etablert dryppvannsanlegg i Atriet og på takterrassen
Saker som venter:
- Sluttføre reklamasjonen og få utbedret vanntåkeanlegget
- Sjekke ut koblinger i vannfordelingsskap
- Sette opp redskapsbod i Atriet
- Vedta ny avtale om vaktmestertjenester sammen med sameiet
- Vedta ny avtale om renhold sammen med sameiet

Forkjøpsrett

Forhåndsavklart.
Ansiennitetsregler:
1 - Andelseier i borettslaget
2 - Storbyfellesskap
2 - Medlem i Usbl/Storbymedlem

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Fellesgjeld / lånevilkår

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader.
Boligselskapet har IN-avtale for enkelte lån.
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 24808561499, SPAREBANK 1 FINANS NORD-NORGE AS
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 19.11.2020: 1.59% pa.
Antall terminer til innfrielse: 106
Saldo per 19.11.2020: 61 968 500
Andel av saldo: 1 172 500
Første termin: 30.06.2018. Neste avdrag: 30.06.2022 (siste termin 31.03.2047)
Avdrag på dette lånet legges inn i felleskostnadene fra januar 2022.
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2022 utgjøre ca kr 3 191,00 per måned for denne boligen.
IN-ordning: Det er anledning til å nedbetale på lånet den 15. mars og 15. september, forutsatt flytende rente. Usbl må kontaktes
senest to uker før nedbetaling.

Andel fellesgjeld

1 172 500

Forsikring

If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP1400774

Regnskap

Det godkjente årsregnskapet for 2019 viser et overskudd på kr. 153 324,-.

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.

Husdyrhold

I følge husordensreglene er dyrehold tillatt i borettslaget når dyreholdet ikke er til sjenanse for øvrige beboere.

Ferdigattest / brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse, frist for utløp, hva som er gjenstående arbeider. Legges ved salgsoppgave.

Boligens areal

Primærrom: 35 kvm, Bruksareal: 40 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 35 m².
Primærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, åpen stue- og kjøkkenløsning, baderom, soverom med garderobe.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Fjernvarme avregnes ved eierskifte og en gang i året.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 589 494 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 122 177 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Boligen er registrert i SEFRAK-registerert. Det vil si bygninger (i hovedsak eldre enn år 1900) som er registrert som kulturminne i det såkalte SEFRAK-registeret, men som ikke er fredet etter Kulturminneloven. I enkelte kommuner og fylker (f.eks. Finnmark) er grensen for registrering satt lenger inn på 1900-tallet. Utover det som er nevnt under 'formål' knytter det seg ingen spesielle restriksjoner til det at en bygning er SEFRAK-registrert. Mange av dem vil likevel kunne ha lokal eller regional verneverdi, og det vil som regel være lurt å kontakte regional kulturminne-myndighet også i de tilfellene der bygningen ikke er formelt meldepliktig.
Objektet er fjernet.
Kulturmiljø som er freda (eller planlagt freda) etter kulturminnelova §20, samt område med verdsarvstatus (UNESCO).

Regulering

Eiendommen er regulert til sentrumsformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.er.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
2016/1065448-2/200  Erklæring/avtale  
17.11.2016 rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:114 Bnr:665  
Gjelder gjensidig bruksrett til felles atrium
2016/1066154-1/200  Best. om adkomstrett  
17.11.2016 rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:114 Bnr:1540
2016/1066206-1/200  Erklæring/avtale  
17.11.2016
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:114 Bnr:669 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:114 Bnr:669 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:114 Bnr:669 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:114 Bnr:669 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:114 Bnr:669 Snr:5  
Gjelder rett til rømningsvei. Gjelder denne registerenheten med flere
2016/1066503-1/200  Best. om adkomstrett  
17.11.2016 rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:114 Bnr:1541  
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/1066522-1/200  Best. om adkomstrett  
17.11.2016 rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:114 Bnr:1541  
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/1066545-1/200  Best. om vann/kloakkledn.  
17.11.2016 rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:114 Bnr:1541  
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Bestemmelse om teleledninger, fiberledninger, fjernvarmeledninger mv
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/1066545-2/200  Best. om vann/kloakkledn.  
17.11.2016 rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:114 Bnr:1540  
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Bestemmelse om teleledninger, fiberledninger, fjernvarmeledninger mv
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/1066545-4/200  Best. om vann/kloakkledn.  
17.11.2016 
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:114 Bnr:665  
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Bestemmelse om teleledninger, fiberledninger, fjernvarmeledninger mv
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/1066631-1/200  Erklæring/avtale  
17.11.2016. Bestemmelse om eiendomsgrenser, eiendomsretter, vedlikehold mv
Gjelder denne registerenheten med flere

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Drammen kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ol@partners.no eller SMS: 91 88 41 74 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.