Drammen

Union Brygge - pen 3-roms gjennomgående leilighet m/2 balkonger, gode solforhold, fin utsikt - p-plass - heis

Grønland 39B , 3045 Drammen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Nina Widerøe
Nina Widerøe Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

70%

eier sin egen bolig

78%

har bolig mellom 60-120 kvm

98%

av boligene er nyere enn 20 år

38%

er gift

44%

har høyskoleutdanning

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 81 m²
Bruksareal 85 m²
Bruttoareal 92 m²
Tomt 5 657 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 7
Byggeår 2009
Gårdsnummer 110
Bruksnummer 72
Energimerking C
FINN.no 218642193
Sist endret 09.06.2021 13:50
Prisantydning 5 900 000
Totalpris 6 056 519
Ligningsverdi 977 057,-

Beregnet totalkostnad

5 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 147 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 900 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 156 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 056 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Blokkleilighet beliggende på Union brygge i Drammen kommune. Leiligheten ligger i byggets 7.etasje. Felles inngangsparti med callinganlegg og
heis. 1 stk parkering i garasjeanlegg på oppmerket plass følger leiligheten. Gjesteparkering i garasjeanlegg. Fellesarealer med sittebenker,
treningsrom og betjent resepsjon.

Innhold

Gang, stue/spisestue m/utgang til vestvendt balkong, 2 soverom, 2 flislagte bad m/servant, wc og dusjsone, bod, kjøkken m/spiseplass og integrert komfyr/kokeplate m/utgang til østvendt balkong m/fin utsikt. 
Bod ca. 5 kvm. i kjeller.
1 parkeringsplass i felles garasjekjeller.
Det er i tillegg til leiligheten et stort servicesenter eiet av sameiet. Her er det resepsjonist alle ukedager. Her kan man komme og lese dagens aviser, bruke internett, drikke kaffe - enten inne i stuen eller ute på en stor takterrasse med mye sol. Det er også eget treningsrom til disposisjon for beboerne. Her er det også muligheter for å booke lokale til selskapsbruk eller gjesterom om du trenger ekstra sengeplass. Se egne bilder fra serviceområdet.

Utstyr

Dørcalling.

Entré

Overflate gulv med 3-stavs parkett. Overflate vegger med malte slette flater. Overflate himling med malte slette flater og innfelte downlights.
Garderobeskap.

Stue

Overflate gulv med 3-stavs parkett. Overflate vegger med malte slette flater. Overflate himling med synlige malte betongelementer. Utgang til
balkong.

Kjøkken

Kjøkken fra byggeår. Innredning med profilerte fronter. Benkeplate av heltre. Nedfelt oppvaskkum i stål med ett-greps blandebatteri. Nedfelt
keramisk topp i benkeplate. Nisje for kjøleskap og oppvaskmaskin. Utgang til balkong. Overflate gulv med 3-stavs parkett. Overflate vegger med
malte slette flater. Overflate himling med synlige malte betongelementer.

Bad

Hovedbad: Flislagt bad fra byggeår. Innredning med profilerte fronter. Heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Overskap med lys og speil. Opplegg for vaskemaskin. Vegghengt toalett. Dusjhjørne med dører av glass. To-greps blandebatteri montert på vegg med håndusj. Overflate himling med malte slette flater og innfelte downlights. Gulvvarme. Mekanisk avtrekk.
Gjestebad: Flislagt bad fra byggeår. Innredning med slette fronter. Heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Vegghengt toalett. Dusjhjørne med skyvedører. To-greps blandebatteri montert på vegg med håndusj. Mekanisk ventilasjon. Overflate himling med malte slette flater.

Balkong

Balkong ved kjøkken:
Østvendt balkong på ca 6 m2. Overflate gulv av impregnerte trebord. Rekkverk med glass og metall. Rekkverkshøyden er målt på tilfeldig sted til 106
cm.
Balkong ved stue:
Vestvendt balkong på ca 10 m2. Overflate gulv med impregnerte trebord. Rekkverk med glass og metall. Rekkverkshøyden er målt på tilfeldig sted til
126 cm.

Soverom

Soverom 1:
Overflate gulv med 3-stavs parkett. Overflate vegger med malte slette flater. Overflate himling med synlige malte betongelementer. Garderobeskap
Soverom 2:
Overflate gulv med 3-stavs parkett. Overflate vegger med malte slette flater. Overflate himling med synlige malte betongelementer. Garderobeskap

Beliggenhet

Flott beliggenhet på Union Brygge, med fin utsikt og mye sol. Balkonger både mot syd og mot vest, slik at man har sol fra tidlig morgen til kveld.
Det er ca. 5 min. hyggelig gange langs vannet til jernbanestasjonen og ca. 7 min. til BragernesTorg. Union Brygge/Grønland er en ny og spennende bydel, som kan tilby alt fra kunnskapspark (bibliotek/høyskolesenter), kultursenter (Union Scene), restauranter/kaféer, treningssenter, stor matvarebutikk og flott gangbro (Ypsilon) som knytter Bragernes- og Strømsøsiden sammen. Flotte turområder langs elven og kort vei til marka med ypperlige trenings- og rekreasjonsområder sommer som vinter.

Felleskostnader

5 912 pr. mnd. Oppvarming av leiligheten (akonto), varmt vann (akonto), felles strøm og forsikring, tv/internett, trappevask, snømåking, utvendig vedlikehold, forretningsførsel, tilgang til serviceområde som tilbyr kaffe og dagens avis, treningrom, selskapslokale og gjesterom.

Løpende kostnader

Eierskap i Union Brygge kvartal 10 seksjonssameie betinger også eierskap og månedlig serviceavgift til Union Brygge Servicesameie. Denne avgiften er inkludert i felleskostnadene.
Servicesameiet har inngått avtale med tjenesteleverandør Selvaag Pluss Service AS om levering av Plusservice på Serviceområdet.

Sameie

Sameie: Union Brygge - kvartal 10 seksjonssameie, Orgnr: 993816868
Sameie eier Union Brygge Servicesameie.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Utført i 2020:
- Veggene på balkongene ble malt.
- De renset fliser og bonet gulv i fellesareale.
- Oppgradering av brannsikeringsutstyr i leilighetene med fastmontert brannvern som følger leiligheten (2 stk branndetektorer, 1 stk pulveapprat samt et håndholdt slukkeapparat).
- Montering av nye målere på ovner.
I 2021 skal søppelrommene pusses opp, det skal utføres gasskontroll, opprydding i sykkelrom.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 88734897

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husordensreglene punkt 11: Forsvarlig dyrehold er tillatt. Hunder skal holdes i bånd på sameiets eiendom. For alles trivsel er det ikke tillatt å la hund eller katt gjøre fra seg på sameiets fellesområder, terrasser og balkonger. Om det skulle skje er det eiers ansvar å fjerne dette. Jfr. varsel om anskaffelse av husdyr. Unntak fra tillatt dyrehold er herptiler(reptiler og amfibier) som er forbudt å ha i seksjonssameiet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 85 kvm, Bruttoareal: 92 kvm
7. etasje:
Bruksareal: 85 m².
Primærrom: 81 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, 2 bad, 2 soverom og entré.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom:  bod.
I tillegg til de oppmålte arealene disponerer leiligheten 1 stk bod i kjelleren på ca 5m2.
2 stk balkonger på tilsammen 16m2.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 5 657 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

1 stk parkering i garasjeanlegg på oppmerket plass følger leiligheten. Gjesteparkering i garasjeanlegg. Vedlikehold i garasjeanlegget faktureres separat, og har normalt ligget på kr. 1500-2000,- i året.

Byggemåte

Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn og grunnmur av betong. Yttervegger av betong/trekonstruksjoner med utvendig pussede murflater.
Etasjeskillere av betongkonstruksjoner. Yttertaket er flatt tekket med folie.(Yttertaket er ikke besiktiget). Vinduer og balkongdør med 2-lags glass.
Entrédør med brann og lydklassifisering.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 24.04.2014. Følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Barnehage
Parktunet barnehage (0-5 år) 6 min 0.4 km.
Solstreif Rudolf Steinerbarnehage 12 min 0.9 km.
Dampsentralen barnehage 12 min 1 km.
Skole
Heltberg barne- og ungdomsskole 3 min.
Danvik skole (1-7 kl.) 15 min 1.2 km.
Drammen montessoriskole (1-9 kl) 18 min 1.5 km.
Børresen skole (8-10 kl.) 13 min 1 km.
Marienlyst skole (8-10 kl.) 15 min 1.2 km.
Drammen videregående skole 11 min 0.9 km.
Akademiet videregående skole 18 min 1.5 km.
Alle tider er ved gange.

Oppvarming

Oppvarming med fjernvarme, akonto.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 2 457 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 977 057 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 517 406 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1907/900132-1/90  Skjønn  
12.12.1907  Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
1907/900136-1/90  Erklæring/avtale  
 12.12.1907  Ekspropriasjonstakst og overtaksdt i anl. utvidelse av
Drammen stasjon.
Overført fra gnr 110 bnr 175
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
1941/1912-1/90  Bestemmelse om gjerde  
 25.11.1941  Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Overført fra gnr 110 bnr 272
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
1947/2538-1/90  Bestemmelse om bebyggelse  
16.12.1947  Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om
Bestemmelse om gjerde
Elektriske kraftlinjer
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
1950/2431-1/90  Bestemmelse om bebyggelse  
09.12.1950  Drammens E-verk gis høve til å nytte en 4 m bred stripe over
d.e til nedlegging av kabler
Overført fra gnr 110 bnr 180
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1951/261-1/90  Bestemmelse om gjerde  
22.02.1951 Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om
Elektriske kraftlinjer
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
1951/1299-1/90  Erklæring/avtale  
30.07.1951  om å fjerne 2 lagerhus når bygningsmyndighetene forlanger det.
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1951/2001-1/90  Bestemmelse om bebyggelse  
01.11.1951  Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om
bl. bestm. om sammenslåing m/gnr. 110 bnr. 174.
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
1951/2236-1/90  Erklæring/avtale  
28.11.1951  om å fjerne et skurtak når bygningsmyndighetene forlanger det.
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1957/300212-1/90  Bestemmelse om bebyggelse  
19.09.1957  sam at uthuset fjernes når bygningsmyndighetene forlanger det.
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
1959/937-1/90  Erklæring/avtale  
21.11.1959  vedr. fjerning av et lagerskur når kommunen forlanger det
Overført fra gnr 110 bnr 180
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
1966/176-2/90  Bestemmelse om gjerde  
10.02.1966  Overført fra gnr 110 bnr 180
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
2007/985761-1/200  Best. om adkomstrett  
29.11.2007  rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:110 Bnr:990  
Gjensidig adomsrett og bruksrett til heis og rullebånd
Kan ikke slettes uten skriftlig samtykke fra hjemmelshaverne og Drammen kommune i fellesskap
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
2007/985828-1/200  Best. om adkomstrett  
29.11.2007  rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:110 Bnr:990  
Rett til kjørbar adkomst
Kan ikke slettes uten skriftlig samtykke fra rettighetshaver og Drammen kommune i fellesskap
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
2007/985899-1/200  Erklæring/avtale  
29.11.2007 
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:110 Bnr:961  
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:110 Bnr:990  
Bestemmelse om trafostasjon og elektriske kabler
Kan ikke slettes uten skriftlig samtykke fra rettihgetshaverne og Drammen kommune i fellesskap
Med flere bestemmelser
Bestemmelse om septiktank m.m.
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2007/985986-1/200  Erklæring/avtale  
29.11.2007  Eindomsgrenser, eindomsretter, vedlikehold mv.
Kan ikke slettes uten samtykke fra hjemmelshaverne gnr. 100/961, 110/72, 410/1 i Drammen og Drammen kommune i fellesskap
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/613339-2/200  Bestemmelse iflg. skjøte  
27.07.2012  Rettighetshaver:UNION BRYGGE SERVICESAMEIE  
Org.nr: 993620645
Rett og plikt for den som til enhver tid er eier av seksjonen til å være sameier i Union Brygge Servicesameie, org.nr. 993 620 645.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Drammen kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til nw@partners.no eller SMS: 91 61 60 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Grønland 39B, 3045, Drammen, Gnr. 110 bnr. 72 snr. 111 orgnr. 993816868 i Drammen kommune

Eier

Magnar Inge Svendsen

Oppdragsnummer

11-21-0008

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners Drammen sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.