Drammen

UNION - Plussbolig! Sydvendt 2-roms med balkong - Tilgang til lounge, treningsrom og selskapslokale - Garasje med lader

Bjerchs gate 2 , 3045 Drammen

BE OM SALGSSUM
Anders Ødenes
Anders Ødenes Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

70%

eier sin egen bolig

78%

har bolig mellom 60-120 kvm

98%

av boligene er nyere enn 20 år

38%

er gift

44%

har høyskoleutdanning

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 55 m²
Bruksareal 55 m²
Bruttoareal 61 m²
Etasje 5
Byggeår 2009
Gårdsnummer 110
Bruksnummer 72
Energimerking D
FINN.no 218986430
Sist endret 08.06.2021 09:27
Prisantydning 3 790 000
Totalpris 3 893 769
Ligningsverdi 737 800,-

Beregnet totalkostnad

3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 103 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 893 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Standard

Bo trygt og godt i plussbolig!
Boligen er en pluss-bolig for deg som vil ha høyere standard og en enklere hverdag. Her erdet miljøvakthold, bemannet resepsjon til faste tider, vertskap til din tjeneste og sosiale sammenkomster. I tilleg disponerer beboerne også ett stort serviceområde på ca. 300 m2. I tilknytning til serviceområdet er det et gjesterom innredet som et komplett hotellrom. Gjesterommet kan reserveres både som hotellrom eller som møterom på dagtid. Som beboer har du også tilgang til et romslig treningsrom utstyrt med en rekke treningsapparater.
Servicetilbud: Union Brygge Servicesameie har ansvaret for driften av service og opplevelser, og vil tilby et bredt utvalg av tjenester. Du velger selv i hvilken grad du ønsker å benytte deg av tilbudene. Plussbasis er ditt faste servicetilbud som inngår i din månedlige serviceavgift. Dette inkluderer bemanning av resepsjon, drift og renhold av serviceområdet, dagens aviser og magasiner, kaffebar, internettstasjon og formidling av tjenester.
Plussmeny vil inneholde tilbud om en rekke tjenester og opplevelser, eksempelvis rengjøring, skjortetjeneste og tøyvask, ferie- og fraværsservice med mer. Plusskonseptet gir deg en enklere hverdag med mange muligheter til en gunstig pris.
Serviceområde/lobby: Serviceområdet er et naturlig møtested dersom du har lyst til å treffe andre beboere, eller har lyst til å invitere familie og venner i andre omgivelser. Serviceområde på ca. 300 kvadratmeter ligger på plan 2 i Hus B, med utgang til hyggelig gårdshage. Serviceområdet inneholder bl.a. bemannet lobby, selskapsrom med kjøkken, gjesterom og treningsrom. I tillegg har man fri tilgang til en skjermet gårdshage med utemøbler. Serviceområdet eies av beboerne i fellesskap og administreres av Union Brygge Servicesameie.
Selskapsrom: Skal du ha selskap kan du leie selskapsrom og tilhørende kjøkken. Her kan du arrangere selskap for opp imot 30 gjester. Vertskapet kan være behjelpelig med å bestille catering eller leie inn en egen kokk til selskapet ditt.
Gjesterom: I tilknytning til serviceområdet vil du finne et gjesterom innredet som et komplett hotellrom. Dette er tenkt brukt av tilreisende familie og venner av beboerne. Det er plass til en familie på fire, fordelt på en dobbeltseng og en sovesofa. Gjesterommet kan reserveres både som hotellrom eller som møterom på dagtid.
Trimrom: Som beboer har du tilgang til et romslig treningsrom utstyrt med en rekke treningsapparater. Dette er delikat innredet med musikkanlegg, funksjonelt treningsutstyr, god ventilasjon og belysning.
Trygghet: Som beboer i en Plussbolig på Union Brygge skal du kunne føle deg trygg. Det er mulighet for installert trådløst alarmsystem med brann- og tyveridetektor. Det vil være vakthold med vektere i bomiljøet på kvelds- og nattestid.

Entré

Entré og gang med god plass til plassering av yttertøy og sko i montert skyvedørsgarderobe. Plass til sittebenk og knaggrekke. 3-stavs parkett på gulv, slette malte flater på vegg, samt innfelte downlights og malte flater i himling.

Stue

Stue og spisestue med mye lys fra flere store vindusflater. Utgang til sydvestvendt, innglasset balkong. Herfra er det flott utsikt mot Strømsåsen. Plass til stor sofaløsning, samt spisestuebord. 3-stavs eikeparkett å gulv, slette malte flater på vegg, samt hvitmalte betongflater i himling.

Kjøkken

Kjøkken i åpen løsning med stuen. Mye benkeplass og gode oppbevaringsløsninger. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, nenkeplate av heltre, nedfelt oppvaskkum av komposittmateriale. Delikate fliser på vegg mellom benk og overskap. Nedfelt platetopp, integrert komfyr og ventilator med avtrekk. Nisje for frittstående oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap. 3-stavs parkett på gulv, samt malte betongflater i himling.

Bad

Baderom med fliser og varmekabler på gulv, fliser på vegg og innfelte downlights i himling. Baderomsinnredning med profilerte fronter og heldekkende servant. Vegghengt speil og lysarmatur. Vegghengt toalett. Dusjnisje med svingbare vegger av glass. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk ventilasjon.

Soverom

Soverom med plass til stor dobbeltseng. Fra soverommet er det adkomst til walk-in garderobe. Videre er det montert to garderobeskap. 3-stavs eikeparkett på gulv, slette malte flater på vegg, samt malte betongflater i himling.

Beliggenhet

Beliggende meget sentralt til på Union med solrik, innglasset balkong mot sydvest. Union Brygge/Grønland er en ny og spennende bydel, som kan tilby alt fra kunnskapspark (bibliotek/Universitetsenter), kultursenter (Union Scene), restauranter/kaféer, treningssenter, stor matvarebutikk og flott gangbro (Ypsilon) som knytter Bragernes- og Strømsøsiden sammen. Det er også et hyggelig turområde langs elven, over Ypsilon og rundt bryggeområdet på Union. Kun få minutters gange til Bragernes Torg med de fleste servicetilbud. Og det samme med jernbanestasjonen, som har hyppige avganger mot Oslo og Kongsberg, samt busstasjonen med avganger mot alle bydeler. Også kort vei til Marienlyst stadion og Drammensbadet.

Felleskostnader

4 500 pr. mnd. TV og internett, fjernvarme/ventilasjon, vedlikehold, Serviceavgift fellesarealer

Sameie

Sameie: Union Brygge - kvartal 10 seksjonssameie, Orgnr: 993816868

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 88734897

Regnskap

Regnskapet for 2019 viser et overskudd på kr. 1 179 465,-

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene §6
Erverver av seksjon (og leietaker) av bruksenhet må meldes til sameiets styre og forretningsfører for registrering.
Erverv og utleie av seksjon må meldes til styret for registrering før innflytting, senest 14 dager etter overtagelse/utleie. I utleieforhold plikter sameieren å gjøre leietaker kjent med husordensreglene og vedkommende sameier er også ansvarlig i forhold til sameiet for økonomiske tap som påføres av leietaker.
Husordensreglene punkt 3.4: Det er tillatt å grille på balkong med gassgrill og elektrisk grill, så sant dette er i henhold til brannforskrifter.

Husdyrhold

Husordensreglene punkt 11
Forsvarlig dyrehold er tillatt. Hunder skal holdes i bånd på sameiets eiendom. For alles trivsel er det ikke tillatt å la hund eller katt gjøre fra seg på sameiets fellesområder, terrasser og balkonger. Om det skulle skje er det eiers ansvar å fjerne dette. Jfr. varsel om anskaffelse av husdyr.
Unntak fra tillatt dyrehold er herptiler(reptiler og amfibier) som er forbudt å ha i seksjonssameiet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 55 kvm, Bruttoareal: 61 kvm
5. etasje:
Bruksareal: 55 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, Entré, Stue/kjøkken, Soverom, omkledningsrom/bod.
Omkledningsrommet er opprinnelig byggesøkt som bod, men fremstod som omkledningsrom under befaringen, og er derfor omtalt som dette i rapporten.
Innvendig areal er oppmålt på stedet. BTA er omtrentlig beregnet. Boligen disponerer en kjellerbod på ca. 5 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkeringsplass i felles garasjeanlegg, med el-bil lader.

Byggemåte

Utvendige bygningsdeler:
- Grunnmur i betong.
- Yttervegger i stål- og betongkonstruksjon, kledd utvendig med fasadeplater og pusset og malte overflater.
- Yttertak i flatt oppforet dekke, tekket med takpapp/folie.
Innvendige bygningsdeler:
- Felles trapper i betong.
- Etasjeskiller i betong.
- Dørcalling med video.
- Bygningen har personheis.
- Radiatorer tilknyttet sentralfryr.
- Felles varmtvann.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 24.04.2014.

Barnehage / skole i området

Barnehage
Parktunet barnehage (0-5 år) 5 min 0.4 km.
Dampsentralen barnehage 11 min 0.9 km.
Lilleløkka barnehage (0-6 år) 11 min 0.9 km.
Skole
Heltberg barne- og ungdomsskl. (1-10 kl.) 14 min
Danvik skole (1-7 kl.) 17 min 1.4 km.
Drammen montessoriskole (1-9 kl.) 17 min 1.4 km.
Børresen skole (8-10 kl.) 12 min 1 km.
Marienlyst skole (8-10 kl.) 16 min 1.3 km.
Drammen videregående skole 12 min 1 km.
Akademiet videregående skole Drammen 17 min 1.4 km.
Alle tider er ved gange.

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet sentralfryr.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 737 800 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 656 080 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen  er regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1907/900132-1/90  Skjønn  
12.12.1907 
Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1907/900136-1/90  Erklæring/avtale  
12.12.1907  Ekspropriasjonstakst og overtaksdt i anl. utvidelse av
Drammen stasjon.
Overført fra gnr 110 bnr 175
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1941/1912-1/90  Bestemmelse om gjerde  
25.11.1941  Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Overført fra gnr 110 bnr 272
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1947/2538-1/90  Bestemmelse om bebyggelse  
16.12.1947  Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om
Bestemmelse om gjerde
Elektriske kraftlinjer
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1950/2431-1/90  Bestemmelse om bebyggelse  
09.12.1950  Drammens E-verk gis høve til å nytte en 4 m bred stripe over
d.e til nedlegging av kabler
Overført fra gnr 110 bnr 180
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1951/261-1/90  Bestemmelse om gjerde  
22.02.1951  Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om
Elektriske kraftlinjer
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1951/1299-1/90  Erklæring/avtale  
30.07.1951 om å fjerne 2 lagerhus når bygningsmyndighetene forlanger det.
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1951/2001-1/90  Bestemmelse om bebyggelse  
01.11.1951 Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om
bl. bestm. om sammenslåing m/gnr. 110 bnr. 174.
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
1951/2236-1/90  Erklæring/avtale  
28.11.1951 om å fjerne et skurtak når bygningsmyndighetene forlanger det.
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1957/300212-1/90  Bestemmelse om bebyggelse  
19.09.1957  sam at uthuset fjernes når bygningsmyndighetene forlanger det.
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1959/937-1/90  Erklæring/avtale  
21.11.1959  vedr. fjerning av et lagerskur når kommunen forlanger det
Overført fra gnr 110 bnr 180
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1966/176-2/90  Bestemmelse om gjerde  
10.02.1966  Overført fra gnr 110 bnr 180
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2007/985761-1/200  Best. om adkomstrett  
29.11.2007  rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:110 Bnr:990  
Gjensidig adomsrett og bruksrett til heis og rullebånd
Kan ikke slettes uten skriftlig samtykke fra hjemmelshaverne og Drammen kommune i fellesskap
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2007/985828-1/200  Best. om adkomstrett  
29.11.2007  rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:110 Bnr:990  
Rett til kjørbar adkomst
Kan ikke slettes uten skriftlig samtykke fra rettighetshaver og Drammen kommune i fellesskap
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2007/985899-1/200  Erklæring/avtale  
29.11.2007 rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:110 Bnr:961  
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:110 Bnr:990  
Bestemmelse om trafostasjon og elektriske kabler
Kan ikke slettes uten skriftlig samtykke fra rettihgetshaverne og Drammen kommune i fellesskap
Med flere bestemmelser
Bestemmelse om septiktank m.m.
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2007/985986-1/200  Erklæring/avtale  
29.11.2007 Eindomsgrenser, eindomsretter, vedlikehold mv.
Kan ikke slettes uten samtykke fra hjemmelshaverne gnr. 100/961, 110/72, 410/1 i Drammen og Drammen kommune i fellesskap
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3005-110/72
Gjelder denne registerenheten med flere
2009/667190-2/200  Bestemmelse iflg. skjøte  
09.09.2009 Rett og plikt til å være sameier i Union Brygge Servicesameie,org.nr.993620645

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Drammen kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ao@partners.no eller SMS: 95 03 71 01 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Bjerchs gate 2, 3045, Drammen, Gnr. 110 bnr. 72 snr. 22 orgnr. 993816868 i Drammen kommune

Eier

Christopher Amigo

Oppdragsnummer

11-21-0155

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners Drammen sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.