Ulnes

Vaset/Fosheim sæter hyttegrend - Sjarmerende hytte med 3 soverom - Stor naturtomt på 1845 kvm - Behov for oppgradering!

Vesleånvegen 9 , 2918 Ulnes

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Emilie Fredriksen
Emilie Fredriksen Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

54%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

60%

har bolig på over 120 kvm

64%

av boligene er nyere enn 20 år

26%

er barnefamilier

Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 69 m²
Bruksareal 69 m²
Bruttoareal 76 m²
Tomt 1 845 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1982
Gårdsnummer 70
Bruksnummer 66
Energimerking G
FINN.no 233610150
Sist endret 12.10.2021 11:23
Prisantydning 990 000
Totalpris 1 026 019

Beregnet totalkostnad

990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 24 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 990 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 36 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 026 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Fritidsbolig over ett plan og bestående av:
1.etasje med gang, bad, toalettrom, tre soverom, kjøkken og stue. Utgang fra stue til syd-vendt overbygget terrasse på ca. 13 m2. Terrasse med
tilkomst fra overbygget terrasse på ca. 15 m2.

Standard

Gulvflater belagt med 1-stavs gulvbord av heltre i stue og vegg-til-vegg teppe i øvrige rom. Veggflater med tapet. Himlingsflater med panel. Profilerte
innerdører og dør med glassfelt mellom gang og stue samt kjøkken. Garderobeskap på soverommene.
Krypkjeller med jordbunn, og kaldtloft med utvendig tilkomst via stige.
Etasjeskiller TG 3 Skjevhetsmåling: Det er merkbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i stue er målt til ca. 72 mm.
Skjevhetene kan skyldes setninger i grunnen. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning fra byggeår med slette fronter. Benkeplater med laminert overflate. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Gulvflater med 1-
stavs gulvbord av heltre. Vegger med tapet. Himling med panel. Belysning og stikkontakt over benk. Kjøleskap og komfyr med platetopp. Vannrør av
kobber. Avløpsrør av plast.

Bad

Bad fra byggeår. Gulvflater belagt med gulvbelegg. Vegger med tapet. Himling med panel. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Overlys med
stikkontakt på vegg over servant. Dusjkabinett på gulv i hjørnet med dusjforheng. Dusjbatteri tilkoblet hånddusj. Vannrør med av kobber. Avløpsrør
av plast.
Toalettrom fra byggeår. Gulvflater belagt med vegg-til-vegg teppe. Vegger belagt med tapet. Himling med panel. Toalett av merket Parton.
Badstue med adkomst fra bad. Gulv-/veggflater belagt med plater. Himling med panel. Sittebenker av tre. Badstueovn av merket Bahco montert på vegg.

Terrasse

Utgang fra stue til syd-vendt overbygget terrasse på ca. 13 kvm. Terrassen er belagt med impregnerte trebord og har rekkverk med stående spiler av
tre. Rekkverkshøyden er målt til 77 cm. Utebelysning.
Terrasse med tilkomst fra overbygget terrasse på ca. 15 kvm. Terrassen er belagt med impregnerte trebord.
TG 3 Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer) - Terrasser/inntrukket balkong over innvendige rom.
TG 3 Helhetsvurdering: Bygningselementet er fra boligens opprinnelig byggeår. Alder, bruksintensitet og materialvalg, i kombinasjon med skjevheter,
rystelser samt manglende fundamenter for bærende konstruksjoner tilsier at det bør planlegges oppgraderinger/utbedringer. I tillegg mangler det rekkverk på terrasse samt trapp mellom terrasser.

Soverom

Gulvflater belagt med veggflater med tapet. Himlingsflater med panel. Profilerte
innerdører. Garderobeskap.

Soverom 2

Gulvflater belagt med veggflater med tapet. Himlingsflater med panel. Profilerte
innerdører. Garderobeskap.

Soverom 3

Gulvflater belagt med veggflater med tapet. Himlingsflater med panel. Profilerte
innerdører. Garderobeskap.

Beliggenhet

Hytte beliggende ca. 800 moh. Her er det åpent og solrikt med utsikt utover dalen, mot Nord-Aurdal, Strandefjorden, Synet og Gomobu. Området er stille og fredelig, omgitt av fint og variert turterreng. Her er det gode turmuligheter uansett årstid. .
 Skiløypene går like i nærhet og knytter seg med det enorme løypenettet området har å by på.
Om sommeren kan en sykle innover fjellet på fine stølsveier, nyte vakker utsikt fra fjelltopper eller bade i friske fjellvann. Ved fjellvannet Rennsenn finner en av Valdres fineste badestrender. Vannet ligger ca. 1.000 m.o.h, og er med sin flotte, langgrunne sandstrand et meget populært sted. Et besøk her kan gjerne kombineres med en tur opp på Nøseknippa (1.234 m.o.h) eller Grønsennknippa, (1.368 m.o.h), som begge gir fantastisk utsikt utover området og inn i Jotunheimen. Med store fjellområder beliggende i Statsalmenningen, er det også muligheter for både stangfiske og småviltjakt.
For den som ønsker alpint ligger Vaset Skiheiser kun 7 minutter unna.
Det er også kort vei til Joker Vasetsenteret med et rikholdig vareutvalg, og til gode serveringssteder som Gomobu Fjellstue, Vasetstølen og Sekskanten Pub og Kro.
Ca. 1 time fra Hemsedal.
Ca. 3 timer fra Oslo.
Ca.  20 minutter fra Fagernes sentrum.

Løpende kostnader

Brøyting og vedlikehold av vei. Gebyr kr 1500,- pr. år.

Boligens areal

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 76 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 69 m².
Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, toalettrom, tre soverom, kjøkken og stue.
Fritidsboligen disponerer i tillegg en utvendig bod med gulvflate på ca. 7 kvm.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Fra Oslo kan en kjøre E18 til Sandvika, derfra E16 til Fagernes.
Fortsett videre på E16 mot Bergen/Lærdal og ta av til Vaset etter ca. 9 km. Følg Panoramavegen ca. 6 km og ta opp mot Fossheim Hyttegrend.
Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 845 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering langs veien.

Byggemåte

Boligen er oppført med grunnmur av betong. Etasjeskiller (Stubbloft konstruksjon) av trekonstruksjon. Yttervegger av trekonstruksjon med liggende
trekledning. Yttertak med saltaksform av trekonstruksjon tekket med takstein. Boligen har ytterdør med glassfelt fra byggeår. Terrassedør og vinduer
i 2-lags glass med karmer/rammer av tre fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Adgang til utleie

Ja.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet. Naturlig ventilasjon via luker i vegg.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 2 448

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 314 779 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbustad. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen.

Vei/vann/avløp

Privat vei og vann.  Innlagt ufiltrert vann fra nærliggende bekk. Selger opplyser om at vannet pumpes inn i hytten og at anlegget er etablert av en lokal grunneier. Det er mulig å koble seg på kommunalt vann og avløp dersom det er noe man ønsker.

Tilbehør

Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ef@partners.no eller SMS: 46 80 50 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Vesleånvegen 9, 2918, Ulnes, Gnr. 70 bnr. 66 i Vestre Slidre kommune

Oppdragsnummer

11-21-0213

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners Drammen sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.