Drammen

Strømsø/Rundtom - Nyrenovert leilighet i 4 mannsbolig - 2(3) soverom - 2 bad - 2 stuer - Mulighet for egen hybel

Iver Holters gate 32 , 3041 Drammen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Lasse Thorsbye
Lasse Thorsbye Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

61%

eier sin egen bolig

73%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

42%

har bolig mellom 60-120 kvm

99%

av boligene er eldre enn 20 år

37%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Selveier
Primærrom 94 m²
Bruksareal 94 m²
Tomt 523 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 1951
Gårdsnummer 111
Bruksnummer 300
Energimerking G
FINN.no 305314242
Sist endret 19.09.2023 09:52
Prisantydning 4 250 000,-
Totalpris 4 365 269,-

Beregnet totalkostnad

4 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 115 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 365 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Standard

Gulvflater belagt med en-stavs gulvbord. Vegger og himlinger med malte slette flater. Profilerte innerdører.

Bad fra 2022. Gulv og veggflater belagt med flis. Himling med malt slett flate. Innredning med slette fronter. Heldekkende servant med ett-greps
blandebatteri. Speil med overlys. Vegghengt toalett. Dusjhjørne med nedsenket gulv, glassdører, to-greps blandebatteri, hånddusj og regndusj.
Gulvvarme. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør av typen "rør i rør" system og avløpsrør i plastmateriale fra 2020.

Kjøkken fra 2022. Gulvflater belagt med en-stavs gulvbord. Vegger og himlinger med malte slette flater. Innredning med slette fronter. Laminert
benkeplate med nedsenket oppvaskkum i metall. Ett-greps blandebatteri. Integrert kjøl/frys, oppvaskmaskin, avtrekksvifte med kullfilter, platetopp og komfyr.
Vannrør av typen "rør i rør" og avløpsrør i platmateriale fra 2020. Det er etablert komfyrvakt og automatisk vannstopper.

Se salgsoppgavens punkt "diverse" og tilstandsrapport for boligenens tilstandsgrad.

Beliggenhet

Rundtom er et område i bydelen Strømsø/Danvik i Drammen. Det ligger på sørsiden av Drammenselva mellom Strømsø, Tangen og Danvik. Navnet har sin bakgrunn i at området i sin tid var en øy, og at man måtte seile "rundt om" denne øya for å komme til Tangen. Det eneste som minner om dette i dag, er et gammelt brorekkverk som er satt igjen. En av byens klassiske barneskoler, Brandengen som er nyrenovert samt ny flerbrukshall ligger ett steinkast unna
Via elveparken er det gangavstand til Drammen sentrum med jernbanestasjon samt alle fasiliteter og servicetilbud. Flere fritidstilbud i umiddelbar nærhet som Marienlyst med friluftsbad/ny svømmehall, fotballbaner, friidrettsanlegg, skøytebane og Drammenshallen.
God bussforbindelse til sentrum.
Få minutters gangavstand til bussholdeplass for ekspressbuss retning Oslo og Kongsberg hver time, døgnet rundt.
Halvtimes avganger til og fra Oslo morgen og ettermiddag.
Gangavstand til Drammen stasjon med tog og bussforbindelse. 36 minutter med tog fra Drammen til Oslo. Flytog fra Drammen til Gardermoen. Enkel adkomst til Bangeløkka og påkjøringsrampen til E18.

Forsikring

Tryg Polisenummer: 12345678

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
-Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Stedvis noe slitt / sprukken panel. Det er stedvis ingen lufting bak panel, slått rett utenpå den opprinnelige.

-Utvendig > Vinduer
Det er påvist andre avvik: Vinduer som er vanskelig å åpne/ lukke. Defekte tetningslister i karm. Enkelte vinduer tar i sidekarm. Ikke fagmessig innsettingsdetaljer med beslag, vannbord og utvendig belistning. Normal tid før utskifting av trevindu er 20 - 60 år. Kan påregnes vedlikehold og justering med tiden.

-Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverk målt til 83,5 cm. Krav på oppføringstidspunkt var 90 cm. Må påregnes regelmessig vedlikehold.

-Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Eiendommen ligger i område farget grått, usikre verdier.

-Innvendig > Pipe og ildsted
Pipevanger er ikke synlige. Dette er ikke et avvik så lenge man ikke kobler til ildsted.

-Innvendig > Rom Under Terreng
Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur. Fukt/råteskadet treverk på enkelte skillevegger. Synlig kalkutslag på kjellermur.

-Innvendig > Innvendig sambatrapp fra 2. etasje og loftsrom.
Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Trappen tilfredstiller ikke dagens krav til rømningsvei for varig oppholdsrom. Det er ikke montert rekkverk på repo i loftsetasjen.

-Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad-wc, 2.etg
Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig
kontroll". Det er påvist ufagmessig utførelse rundt sluk. Ikke synlig membran under klemring, det er montert membran fra protan ifg eier og dokumentasjon fremlegges. Det er registrert smøremembran i påstøp til sluk. Dette er ikke en anbefalt løsning ved underliggende membran, da det kan hindre vann/fukt i påstøp å bli ledet til sluk.

-Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad - wc, loft
Det er påvist ufagmessig utførelse rundt sluk. Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen
dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll". Det er registrert smøremembran i påstøp til sluk. Dette er ikke en anbefalt løsning ved underliggende membran, da det kan hindre vann/fukt i påstøp å bli ledet til sluk.

-Tekniske installasjoner > Ventilasjon
Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen.

-Tomteforhold > Byggegrunn
Det er påvist andre avvik: Det er ikke indikert symptomer på vesentlige setninger, men det er sprekker og ujevnheter på gulver i kjeller.

-Tomteforhold > Drenering
Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er ikke tegn på noe utvendig fuktsikring. Normal tid før utskifting av drenssystem med drensledninger er 20 - 60 år. Normal tid før vedlikehold av drenssystem med drensledninger er 1 - 5 år.

-Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Grunnmuren har sprekkdannelser. Innsiden av grunnmuren har misfarging. Stedvis registrert kalkutslag på grunnmur.

-Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger. Det vites ikke alder på vannledning inn i bolig.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 3:
-Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor  en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Registrert 35mm høydeforskjell i stue som utløser TG:3. Det er ikke registrert eller tegn til setning i boligen.

-Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold
Kostnadsestimat : Under 10 000.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Hvis nei, gå til punkt 3.
-Firmanavn: Jensen varme og sanitær.
-Nytt

Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
-Firmanavn: Samme.
-Nytt

Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
-Samme.

Er arbeidet byggemeldt?
-Ikke pliktig.

Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
-Tett. Spylt opp.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? -Firmanavn: Norva 24.
-Spyling.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Hvis nei, gå til punkt 14.
-Firmanavn: Oaek.
-Oppgradering.

Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
-Fra elektriker.

Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
-Glitre.

Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Hvis nei, gå til punkt 22.
-Godkjent.

Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene?
-Vedlagt

Boligens areal

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 94 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 59 m².
Primærrom: 59 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: stue, gang,bad,2 soverom

Loft:
Bruksareal: 35 m².
Primærrom: 35 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue og bad.Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 523 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Det følger en parkeringsplass i felles gårdsplass med leiligheten.

Byggemåte

Frittliggende flermannsbolig oppført i trekonstruksjon på grunnmur av betong. Bygget består av 2 etasjer med innredet loftsetasje, felles kjelleretasje med boder. Besiktet leilighet ligger i 1.etasje og oppgradert med nytt kjøkken, overflater og bad i 2022. Når det gjelder bygget generelt er det opplyst om taktekking og vinduer er fra ca. 2008.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 17.04.1951 for eiendommen.

Barnehage / skole i området

Barnehage
Strømsø familiebarnehage 8 min.
Kobbervik Gård Barnehage (0-5 år) 9 min 0.7 km.
Strømsø barnehage (0-5 år) 13 min 1 km.

Skole
Brandengen skole (1-7 kl.) 3 min 0.3 km.
Heltberg barne- og ungdomsskl. (1-10 kl.) 17 min.
Fjell skole (1-7 kl.) 20 min 1.7 km.
Danvik skole (1-7 kl.) 24 min 1.9 km.
Marienlyst skole (8-10 kl.) 15 min 1.2 km.
Danvik Folkehøgskole 20 min.
Drammen videregående skole 22 min 1.8 km.

Alle tider er ved gange.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 63 682 pr. år Vann, avløp og renovasjon.

Renovasjonsgebyret i 2022 var på 12 710,- fordelt på fire leiligheter.
Kommunale gebyrer på vann og avløp i 2022 var på 50 972,- fordelt på fire leiligheter. Det vil bli satt inn egen vannmåler til hver leilighet.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 065 219 pr. 31.12.22 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 047 833 pr. 31.12.22 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Eiendommen er oppført som et kulturminne - enkeltminner.

Regulering

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til:
Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (5.10.2015)
Ukjent Kommunedelplan - Kommunedelplan Strømsø, gatebruk (22.6.2004)

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1938/1248-2/90  Bestemmelse om bebyggelse 06.07.1938 
Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 3005-111/300
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Drammen kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 45 21 15 86 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Iver Holters gate 32, 3041, Drammen, Gnr. 111 bnr. 300 snr. 3 i Drammen kommune

Oppdragsnummer

11-22-0065

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners Drammen sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.