Drammen

Union Brygge - flott 3-roms leil. m/stor takterrasse (79 kvm) m/sol fra morgen til kveld - utsikt - parkering

Grønland 54 , 3045 Drammen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Nina Widerøe
Nina Widerøe Eiendomsmegler MNEF / Partner
Øystein Liverud
Øystein Liverud Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

70%

eier sin egen bolig

69%

av eiendommene har pris over 5 mill

78%

har bolig mellom 60-120 kvm

99%

av boligene er nyere enn 20 år

34%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 70 m²
Bruksareal 70 m²
Etasje 5
Byggeår 2005
Gårdsnummer 110
Bruksnummer 939
Energimerking E
FINN.no 301945340
Sist endret 08.06.2023 11:16
Prisantydning 7 900 000,-
Totalpris 8 106 519,-
Fellesutgifter 5 873,-

Beregnet totalkostnad

7 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 197 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 900 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 206 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 106 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Flott, gjennomgående endeleilighet med stor takterrasse på ca. 79 kvm. på Union Brygge. Sol fra morgen til kveld, og fin utsikt mot torget på Union, Ypsilon, elven, Strømsåsen og Bragernesåsen. Det er heis samt bod og parkering i garasjekjeller.

I samme bygget finner man en godt utvalg av hyggelige restauranter og kafé på hjørnet. Rett over gaten ligger det en flott Meny-butikk, apotek og blomsterhandler. Det er også treningssenter, bibliotek og konsertlokale på Union Brygge.

Kun minutters gange over Ypsilon til Bragernes med de fleste servicetilbud.

Innhold

Leiligheten ligger i 5.etg. (gjennomgående endeleilighet med takterrasse) og inneholder:

Romslig gang med skyvedørsgarderobe, flislagt vaskerom/wc m/varmekabler, opplegg vaskemaskin, wc og servant, 2 soverom (et med utgang til balkong, flislagt bad m/varmekabler, servant og dusjhjørne, stue m/muligheter for gasspeis og utgang til stor takterrasse på 79 kvm., kjøkken m/integrerte hvitevarer.

Sportsbod på gang rett utenfor leiligheten samt i felles garasjeanlegg.
Felles sykkelparkering.

Parkering for 1 bil i felles garasjeanlegg.
Muligheter for å leie båtplass.

Standard

1-stavs eikeparkett på gulv, og teppe på soverom 1. Vegger og himling er malte. Slette innerdører. Garderobeskap i entre og på soverom 1.
Bad: Flislagt gulv med gulvvarme. Flislagte vegger. Nedsenket himling med malt flate og downlights. Vegghengt servantskap med skuff. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med lys og stikkontakt på vegg over servant. Dusjnisje med glassdør. Dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil plassert i himling.

Kjøkken med profilerte fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kran. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer. Kjøleskap med frysedel, komfyr, mikroovn og oppvaskmaskin i benk og nedfelt platetopp. Ventilator i overskap.

Separat wc/vaskerom: Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Nedsenket himling med malt flate og downlights. Vegghengt servant med ett greps armatur. Speil og overlys på vegg over servant. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil plassert i himling. Opplegg for vaskemaskin.

Utgang fra stue/kjøkken og soverom 1 til delvis overbygget terrasse på ca. 79 m2 som vender mot øst, syd og vest. Gulvoverflate av terrassebord, rekkverk av metall og glass. Utebelysning, markise og stikkontakter.

Beliggenhet

Leiligheten har en veldig fin beliggenhet i 5. etg. (gjennomgående endeleilighet) i Pollenkvartalet på Union Brygge. Her er det masse hyggelige restauranter, barer og kaféer, bibliotek samt flott matbutikk med godt utvalg, Union scene med utbredt kulturtilbud og treningssenter, frisør mm. Det er også et hyggelig turområde langs elven, over Ypsilon og rundt bryggeområdet på Union. Kun få minutters gange til Bragernes Torg med de fleste servicetilbud. Og det samme med jernbanestasjonen, som har hyppige avganger mot Oslo og Kongsberg, samt busstasjonen med avganger mot alle bydeler. Også kort vei til Marienlyst stadion og Drammensbadet.

Felleskostnader

5 873 pr. mnd. Akonto fjernvarme, rfd, trappevask, felles strøm og forsikring, innbetaling til vedlikehold, P-plass 23, TV/internett og forretningsførsel.

Sameie

Sameie: Eierseksjons Sameiet Union Brygge-pollenkvartalet, Orgnr: 988688819

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Saker som styret har jobbet med:
• Bytte av parkeringsselskap Park Nordic
• Publisert ny hjemmeside
• Stopuss av fasadene
• Etablering av pergola foran Ypsilon bar og Mesa52. Driverne av Ypsilon Bar og Mesa 52 har et ønske om å etablere pergola på hele området som i dag har uteservering. Styret er positive til utvidelsen av driften.

Vedlikehold som er gjennomført:
• Ombygging av varmesentral og montering av ny vakumutlufter.
• Garasjevask på begge plan. Beising av fellesområder i atriet og innkjøring til øvre garasje samt annet forefallende beis og malerarbeid.
• Byttet alle batterier i digitale sylindere til leiligheter og kortlesere i alle felles utganger samt søppelrom.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 87350715

Regnskap

Regnskapet for 2021 viser et underskudd kr. 780 361,-.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og ordensreglene følger som vedlegg.

Ordensreglene punkt 4.5: Det er kun tillatt å grille på balkong med gassgrill og elektrisk grill.

Husdyrhold

Ordenssreglene punkt 11.1: Forsvarlig dyrehold er tillatt. Dyr skal holdes i bånd i sameiets omgivelser/på sameiets område. Det er ikke tillatt å lufte hunder, katter eller andre husdyr i atriet.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
-Bad
Sanitærutstyr / innredning: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Eventuell fukt i konstruksjonen vil derfor kunne medføre skader over tid før det oppdages.

Overflater vegger: Det er stedvis riss/sprekker i flisfuger i dusjsonen. Skade bør utbedres.

Overflater gulv: Det registreres bomlyd i enkelte fliser under og ved servantskap og ved dørterskel inn til badet, noe som kan indikere redusert vedheft mellom flis og underlag. Utbedring bør vurderes.

Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres.

-Toalettrom
Sanitærutstyr / innredning: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Eventuell fukt i konstruksjonen vil derfor kunne medføre skader over tid før det oppdages.

-Etasjeskiller - 5.etasje
Skjevhetsmåling: Det er noe merkbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 23 mm i stuen.

-Elektrisk anlegg
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Det foreligger kontroll fra det lokale el-tilsynet nyere enn fem år, uten at det ble registrert noen avvik. Denne legges til grunn for vurderingen av det elektriske anlegget i denne rapporten. Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999. Se sjekkliste dokumentasjon.

-Dører og vinduer
Dører: Dobbel terrassdør fra kjøkken/stue er ikke tett. Det er observert åpning nede ved terskel mellom dørene. Årsaken er vurdert til å være at dørene ikke er montert tett nok sammen. Krever justering av dører.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Nylig el kontroll uten anmerkninger.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 70 kvm

5. etasje:
Bruksareal: 70 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, kjøkken, stue, toalett, bad og to soverom.

Terrasse på 79 m2. (rekkverket er ikke medregnet i arealoppmålingen av terrassen, det er det derimot gjort av sameiet mtp eierbrøk)
I tillegg disponerer leiligheten biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg i kjeller, samt en bod i trappegang på utsiden av leiligheten på ca. 2 m2 og
en bod i felles kjeller ca. 5 m2.
Bod på utsiden av leiligheten i fellesgang er ikke medregnet som s-rom, da det ikke er inngang til boden fra leiligheten.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkeringsplass i felles garasjekjeller. Muligheter for å kjøpe/leie flere garasjeplasser. Leie av plass koster p.t. kr 1.300,- pr. mnd. og kjøp koster kr 450.000,-.

Byggemåte

Boligblokk over seks etasjer, samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betongkontruksjon. Etasjeskiller av
betong. Yttervegger av pusset mur. Flat takkonstruksjon (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har vinduer og terrassedører med to-lags glass og
karmer/rammer av tre med byggeår. Ytterdør med kikkehull, brannklasse B-30, lydklasse 35dB og karmer/rammer av tre.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 29.03.2012 for eiendommen.

Barnehage / skole i området

Barnehage
Parktunet barnehage (0-5 år) 5 min 0.4 km.
Dampsentralen barnehage 11 min 0.9 km.
Lilleløkka barnehage (0-6 år) 11 min 0.9 km.

Skole
Norlights Montessoriskole Drammen (1-10 kl.) 16 min 1.3 km.
Danvik skole (1-7 kl.) 16 min 1.3 km.
Akademiet realfagsskole Drammen (1-10 kl.) 22 min 1.8 km.
Børresen ungdomsskole (8-10 kl.) 12 min 1 km.
Marienlyst ungdomsskole (8-10 kl.) 19 min 1.6 km.
Drammen videregående skole 13 min 1.1 km.
Akademiet videregående skole Drammen 16 min 1.3 km.

Alle tider er ved gange.

Oppvarming

Oppvarming med fjernvarme som er inkludert i felleskostnadene (akonto).

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 7 036 pr. år Vann og avløp.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 054 698 pr. 31.12.22 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 007 852 pr. 31.12.22 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til:
Grønnstruktur - Nåværende Kommuneplan (5.10.2015)
Kombinert bebyggelse og anleggsformål - Nåværende (Bybebyggelse) Kommuneplan (5.10.2015)
Ukjent Kommunedelplan - Kommunedelplan sentrum (30.5.2006

Gjeldende regulering:
3005 060258-1 REGULERINGSPLAN FOR UNION BRYGGE, GRØNLAND (29.10.2002) Kjørevei, turvei, annet kombinert formål (Kontor/allmennyttig),
felles grøntareal, annet fellesareal (Poll (torg)), annet kombinert formål (Bolig/forretning/kontor/lettere industri/allmennyttig/hotell/servering), felles avkjørsel.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Drammen kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 91 61 60 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Grønland 54, 3045, Drammen, Gnr. 110 bnr. 939 snr. 86 orgnr. 988688819 i Drammen kommune

Oppdragsnummer

11-23-0038

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners Drammen sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.