Drammen

Bragernes sentrum - Meget sentralt beliggende 3-roms eierleilighet med garasje og balkong - Moderniseringsbehov!

Cappelens gate 50 , 3015 Drammen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Øystein Liverud
Øystein Liverud Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

75%

eier sin egen bolig

89%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

52%

har bolig mellom 60-120 kvm

63%

av boligene er nyere enn 20 år

16%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 62 m²
Bruksareal 65 m²
Etasje 1
Byggeår 1990
Gårdsnummer 114
Bruksnummer 230
Energimerking E
FINN.no 303746431
Sist endret 22.05.2023 09:47
Prisantydning 3 490 000,-
Totalpris 3 659 705,-
Fellesutgifter 3 450,-

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) 71 666,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 561 666,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 89 020,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 561 666,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 98 039,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 659 705,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Bragernes sentrum - Meget sentralt beliggende 3-roms eierleilighet med garasje og balkong - Moderniseringsbehov!
Leiligheten ligger i byggets 1. etasje mot gataplan og opplevd 2. etasje mot syd med umiddelbar nærhet til alt sentrum ha å by på.
Innhold: Enté, bod, bad/wc, 2 soverom, stue med utg. til sydvendt balkong, kjøkken med spisplass.
Garasjeplass i byggets underetasje.
En sportsbod og ytterligere lagringsplass i underetasjen.
Meget sentralt beliggende med kun få minutters gansavtand til de fleste servicetilbud, jernbanestasjonen, strandpromenade og marka (Bragernesåsen) med flotte turmuligheter sommer som vinter

Innhold

Leilighet beliggende i 1.etasje innholder entre, to soverom, bod, bad, kjøkken og stue. Utgang fra stue til sørvestvendt balkong på ca. 7 m2.

Standard

Gulvflater belagt med laminat og teppe. Veggflater med tapet. Himlingsflater med folierte takplater. Slette innerdører. Garderobeskap på soverom.

Bad fra byggeår. Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Himling med folierte takplater. Vegghengt servantskap. Nedsenket servant med ett-greps armatur. Speil, skap, overlys og stikkontakt på vegg over servant. Dusjkabinett med skyvedører. To-greps dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj. Gulvstående toalett. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Avtrekksventil plassert i tak.

Kjøkkeninnredning fra byggeår med profilerte fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Flisimiterende tapet
mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Plass til frittstående kjøleskap. Nisje til komfyr og
oppvaskmaskin i benk. Ventilator i overskap. Gulvflater belagt med laminat. Veggflater med tapet. Himlingsflater med folierte takplater.

Utgang fra stue til sørvestvendt balkong på ca. 7 m2. Gulvoverflate av betong belagt med teppe. Rekkverk av stål og trekonstruksjon. Utebelysning.

Beliggenhet

Meget sentralt beliggende med kun få minutters gansavtand til de fleste servicetilbud, jernbanestasjonen, strandpromenade og marka (Bragernesåsen) med flotte turmuligheter sommer som vinter

Felleskostnader

3 450 pr. mnd. Vann, avløp, renovasjon, bygningsforsikring, strøm i fellesarealer, vedlikehold, renter og avdrag fellesgjeld.

Andel fellesgjeld

71 666

Andel formue

9 896

Sameie

Sameie: Sameiet Cappelens gate 50, Orgnr: 914140676

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 87919890

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger som vedlegg.

Husdyrhold

I følge vedtektene 2. 3.2: Det er tillatt å holde husdyr forutsatt at dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for andre beboere (for eksempel i form av støy, allergi, lukt eller renslighet).

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
-Våtrom - Bad
Ventilasjon: Ventilasjon har nedsatt funksjon og bør rengjøres. Tiltak anbefales.

Sanitærutstyr / innredning: Innredning har høy slitasjegrad. Innredning bør skiftes ut.

Overflater vegger: Elastiske flisfuger har stedvis manglende vedheft. Fuger bør fornyes.

Overflater gulv: Sprekker i gulvfliser. Tiltak anbefales.

Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Tettedetaljer ved rørgjennomføringer er usikker. Fare for fukt i konstruksjon ved en eventuell lekkasje.
Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres. Nytt tettesjikt bør etableres.

Fallforhold (gulv): Det er ikke mulig å måle lokalfall rundt sluket grunnet plassering av dusjkabinett. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk bør være minimum 25 mm. Det er på tilfeldig sted målt til ca. 9 mm. Det kan ikke verifiseres om det er oppkant på membran bak dørlister. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet.

-Kjøkken
Ventilasjon: Ventilasjon har nedsatt funksjon. Utbedring anbefales.

Overflater vegger: Slitasjer i tapet. Det observeres mugg/svartsopp på vegg bak innredning. Skulte eller bakenforliggende skader kan være oppstått. Ytterligere undersøkelser og tiltak må påregnes.

Innredning: Innredning har stedvise slitasjer og pakplate i skap under vask har svelleskader. Tiltak anbefales.

-Øvrige rom
Helhetsvurdering: Innvendige flater har slitasjer. Det registreres stedvis knirk i entregulv. Overflater bør fornyes.

-Tekniske anlegg, VVS anlegg
Ventilasjon: Ventilasjonanlegg/kanaler bør rengjøres.

Hovedstoppekran: Stoppekran er ikke lokalisert. Stoppekran må lokaliseres og tilkomst må etableres.

Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Skjulte avløpsrør er av ukjent type og tilstanden er ikke kjent. Bygningsdelen er ikke
tilgjengelig for undersøkelser. Ukjent alder tilsier at bygningsdelens forventede gjenværende levetid også er ukjent. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

-Radon
Det er ukjent om radonmåling er gjennomført i leiligheten. Dette er anbefalt jf. Direktoratet for Strålevern og Atomsikkerhet.

-Elektrisk anlegg
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Det er ikke gjennomført vedlikehold på det elektriske anlegget, og det foreligger ingen dokumentasjon.
Med bakgrunn i at det er mer enn fem år siden det har vært utført el-kontroll av boligen er det gjennomført en forenklet vurdering av det elektriske anlegget. Det legges vekt på at undersøkelsene ikke er utført av en elfagkyndig. Det anbefales en utvidet el-kontroll av kvalifisert elfagkyndig kontrollør/eltakstmann.

-Dører og vinduer
Vinduer: Vinduer er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på enkelte vinduer, hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet. Selger opplyser at vindu på soverom 1 skal byttes i regi av sameiet.

Dører: Balkongdør er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra denne døren sammenlignet med dører fra nyere dato. Til informasjon ble det utført kontroll på dører hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.

-Balkonger, terrasser, veranda etc
Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer): Slitasjer i overflater. Overflater bør fornyes.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 3:
-Våtrom - Bad
Avløpsrør (ink. sluk): Lekkasje fra avløp tilknyttet servant. Lekkasje må utbedres. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000

-Brann
Brannslokkingsutstyr: Brannslukkerutstyr er utgått/ikke forskriftsmessig vedlikeholdt. Brannslukkingsutstyr må fornyes/vedlikeholdes. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 1000

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
-Firmanavn: Ved sameiet.
-2-3 etasje.

Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? -El tilsyn.

Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedrørende eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? -Sameiet planlegger maling av bygg.

TILLEGGSKOMMENTAR
Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne
sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til
å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 65 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 65 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, to soverom, bad, stue og kjøkken.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

I tillegg disponerer leiligheten en bod på ca. 5 m2 i kjeller, ca. 4 m2 lagringsplass i fellesrom og en biloppstillingsplass i garasje.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

En garasjeplass i byggets underetasje.

Byggemåte

Boligen er oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere av betongkonstruksjoner. Yttervegger av tre- og betongkonstruksjon
utvendig forblendet med stående og liggende trekledning. Yttertak med saltaksform tekket med takpapp/folie (taket er ikke besigtiget). Entredør med
slette flater og brann-og lydklassifisering B30/30dB fra byggeår. Vinduer og balkongdør med karmer/rammer av tre med to-lags glass fra byggeår og
2013.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 02.02.90 for eiendommen.

Barnehage / skole i området

Barnehage
Brannposten barnehage (3-5 år) 6 min gange 0.5 km.
Bragernes Strand barnehage (0-5 år) 10 min gange 0.8 km.
Løkkebergene Vels barnehage (1-5 år) 12 min gange 1 km.
Skole
Bragernes skole (1-7 kl.) 13 min gange 1.1 km.
Danvik skole (1-7 kl.) 25 min gange 1.9 km.
Børresen ungdomsskole (8-10 kl.) 17 min gange 1.4 km.
Drammen videregående skole 20 min gange 1.5 km.
Akademiet Ypsilon vgs 6 min med bil 2.8 km.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet. Naturlig ventilasjon via spalter i vinduer i kombinasjon med ventilasjonsanlegg.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 817 472 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 942 899 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til:
Kombinert bebyggelse og anleggsformål - Nåværende (Bybebyggelse) Kommuneplan (5.10.2015)
Ukjent Kommunedelplan - Kommunedelplan sentrum (30.5.2006)

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1966/1509-1/90  Erklæring/avtale 14.10.1966 
Bestemmelse om kloakkledning
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Overført fra: 3005-114/230
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Drammen kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Hvitevarer på kjøkken samt vaskemaskin medfølger!
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 91 88 41 74 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Cappelens gate 50, 3015, Drammen, Gnr. 114 bnr. 230 snr. 1 orgnr. 914140676 i Drammen kommune

Oppdragsnummer

11-23-0058

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners Drammen sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.