Drammen

Bragernes sentrum - fantastisk toppleil. m/129 kvm terr - høy standard - stor stue - 2 bad - 2 sov - peis - 2 p-plasser

Cappelens gate 6 , 3016 Drammen

VISNINGER

28. september torsdag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Nina Widerøe
Nina Widerøe Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

71%

eier sin egen bolig

52%

av eiendommene har pris over 5 mill

53%

har bolig mellom 60-120 kvm

45%

av boligene er nyere enn 20 år

42%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 173 m²
Bruksareal 178 m²
Etasje 5
Byggeår 2002
Gårdsnummer 114
Bruksnummer 198
Energimerking E
FINN.no 315472999
Sist endret 20.09.2023 18:33
Prisantydning 14 980 000,-
Totalpris 15 365 119,-
Fellesutgifter 5 975,-

Beregnet totalkostnad

14 980 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 374 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 980 000,-)) 9 250,- (Boligkjøperpakke Tryg (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 385 119,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 15 365 119,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Lekker, romslig toppleilighet med 129 kvm. terrasse. Fin utsikt og gode solforhold. Heis fra garasje og opp til leilighetsplan. Smakfult innredet med plassbygde garderobeskap, hyller og baderomsinnredninger fra JH Interiør. Eksklusive tapeter. Peis i stue. 2 parkeringsplasser i underetasje samt sportsbod.

Innhold

Leiligheten inneholder: Entre, gang, stue, tv-stue, spisestue, kjøkken, vaskerom, to bad, bod og to soverom. Sportsbod + 2 parkeringsplasser i underetasje.

Standard

Gulv: 3-stavs parkett i de fleste rom, fliser i våtrom, belegg i bod.
Vegger: malte, slette flater og eksklusive tapeter. Fliser i våtrom.
Himlinger: malte, slette flater. Downlights i entre, hovedsoverom, kjøkken, gang og i stuer.
Profilerte innerdører.
Balansert ventilasjon.
Plassbygde garderobeskap i gang og på begge soverom, hyller i stue samt baderomsinnredninger fra JH Interiør.

Badet har Innredning med profilerte fronter, heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Overskap, speil og overlys. Vegghengt toalett. Varmekabler. Innbygget boblebadekar med to-greps blandebatteri og hånddusj. Dusjhjørne med innfellbare glassdører, to-greps blandebatteri og hånddusj. Balansert ventilasjon.

Gjestebad har vegghengt servant med ett-greps blandebatteri, speil, toalett, varmekabler, dusjhjørne skyvedør, to-greps blandebatteri og hånddusj. Balansert ventilasjon.

Vaskerom: innredning med profilerte fronter. Laminert benkeplate med nedsenket utslagsvask i metall. Veggmontert to-greps blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin. Varmekabler. Balansert ventilasjon. Adkomst til balkong. Veggmontert tørkestativ.

Kjøkken (JKE 2017): innredning med slette fronter. Benkeplate i stein med nedsenket oppvaskkum i metall og ett-greps blandebatteri. Integrert kjøl/frys, oppvaskmaskin, vinskap, ovn, dampovn, varmeskap og platetopp. Glasskap med innfelt belysning. Vegghengt avtrekksvifte. Det er etablert automatisk vannstopper.

Utgang fra vaskerom, gang og fra stuer til terrasse vendt hovedakelig mot sydvest. Terrassen ble målt til å være ca. 129 m2 tilsammen. Gulv belagt med betongheller. Rekkverk bekledd med liggende trekledning. Forhøyning i jern.

Beliggenhet

Leiligheten ligger svært sentralt til i Bragernes sentrum, med gangavstand til det meste. Rolig, tilbaketrukket område uten gjennomgangstrafikk. Kun minutters gange til Bragernesåsen med flotte turmuligheter sommer som vinter.

Rett over gaten finner man Torget Vest kjøpesenter med matbutikker, apotek, vinmonopol, blomsterhandler og mange andre forretninger.

Ca. 10 minutters gange til jernbanestasjonen med hyppige avganger både mot Oslo og Kongsberg.

Kort vei til Union Brygge med flere utesteder, bibliotek, universitet og konsertlokaler.

Felleskostnader

5 975 pr. mnd. Oppvarming akonto (fjernvarme til radiatorer), Tv, internett, alarm, brannvarsling, bygningsforsikring, renovasjon, trappevask, vedlikehold og andre driftskostnader.

Sameie

Sameie: Sameiet Cappelensgt 6-12, Orgnr: 984371772
Sameiet består av 20 leiligheter.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er planlagt vedlikehold av fasade.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 86380706

Regnskap

Regnskapet for 2022 viser et overskudd på kr. 232 947,-.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt i følge husordensreglnene pkt. 3.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
-Våtrom - Hovedbad
Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres. Tettedetaljer ved rørgjennomføringer under servant er usikker. Fare for fukt i konstruksjon. Tettedetaljer bør fornyes.

Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 13 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet. Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste et fallforhold på 4 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.

-Våtrom - Gjestebad.
Slukets plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det: Sluket er isolert inne i dusjsonen. Vannsøl eller lekkasjevann utenfor denne sonen har ingen/redusert mulighet til å nå sluket. For å unngå vannskade bør tilstrekkelig mulighet til å nå sluket for vannsøl eller lekkasjevann etableres.

Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres.

-Våtrom - Vaskerom.
Overflater gulv: Elastiske flisfuger har stedvis manglende vedheft. Fuger bør fornyes.

Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres.

Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 14 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet.

-Tekniske anlegg, VVS anlegg.
Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Det er ikke kursoversikt for rør-i-rør-system, anbefales etablert. Fordelerskap har åpninger/utettheter til omsluttende veggkonstruksjon. Konsekvens kan være fuktskader hvis det skulle oppstå lekkasje fra vanninstallasjoner i fordelerskapet. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
-Firmanavn: Konnerud Rør AS.
-Waterstop på vannledning i kjøkken i 2013. Ny kum på kjøkken 2017, Konnerud Rør AS.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
-Firmanavn: Bravida Drammen.
-Ombygging av el.anlegg i forbindelse nytt kjøkken i 2017. Kjøkkensenteret Drammen AS leverte kjøkkenet, fabrikat JKE.

Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
-Kontroll utført av Bravida Drammen, dato: 03.07.23.

Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Kontroll av el.anlegg utført 03.07.23 av Bravida.

Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
-Sameiet har installert opplegg for ladebokser til hver enkelt parkeringsplass.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 173 kvm, Bruksareal: 178 kvm

4. etasje:
Bruksareal: 178 m².
Primærrom: 173 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, gang, stue, tv-stue, spisestue, kjøkken, vaskerom, to bad og to soverom.
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Det ble ikke fremlagt ferdigattest på befaringsdagen.
I tillegg er det bod på 7 m2 i felles underetasje.
Denne har inngang kun fra utsiden, og er derfor utelatt fra arealoppmåling.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkering for 2 biler (ved siden av hverandre) i felles garasjeanlegg. Sportsbod tilknyttet parkeringsplassen. Sameiet har 4 gjesteparkeringsplasser.

Byggemåte

Blokkbygning oppført i mur og trekonstruksjoner. Fasade med teglstein og liggende trekledning. Buet tak tekket med båndtekking. Vinduer i 2-lags
glass, heve/skyvedører og ytterdør fra byggeår. Ytterdør med spesifikasjonene A 60 og 35 dB.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 26.06.2002 for eiendommen.

Barnehage / skole i området

Barnehage
Lilleløkka barnehage (0-5 år) 8 min gange 0.6 km.
Brannposten barnehage (3-5 år) 8 min gange 0.7 km.
Parktunet barnehage (1-5 år) 9 min gange 0.8 km.

Skole
Bragernes skole (1-7 kl.) 16 min gange 1.3 km.
Danvik skole (1-7 kl.) 23 min gange 1.8 km.
Akademiet realfagsskole Drammen (1-10 kl.) 5 min med bil 2.2 km.
Børresen ungdomsskole (8-10 kl.) 13 min gange 1 km.
Marienlyst ungdomsskole (8-10 kl.) 24 min gange 1.9 km.
Drammen videregående skole 17 min gange 1.4 km.
Akademiet Ypsilon vgs 5 min med bil 2.2 km.

Oppvarming

Oppvarming er vannbåren varme (fjernvarme) til radiatorer, peis i stue og elektriske varmekabler i våtrom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 7 222 pr. år Vann og avløp.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 734 860 pr. 31.12.22 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 592 468 pr. 31.12.22 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til:
Kombinert bebyggelse og anleggsformål - Nåværende (Bybebyggelse) Kommuneplan (5.10.2015).
Ukjent Kommunedelplan - Kommunedelplan sentrum (30.5.2006).

Gjeldende regulering:
3005 060254-3 REGULERINGSPLAN FOR KVARTALET ALBUMS GATE - THAMS GATE (27.10.1998) Annet kombinert formål (Boliger/næring).

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1876/990036-1/90  Bestemmelse om bebyggelse  
13.03.1876 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3005-114/198
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1987/8608-1/90  Erklæring/avtale  
07.09.1987 
BEST. OM GARASJE / PARK. PL.
Overført fra: 3005-114/198
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1987/8608-2/90  Erklæring/avtale  
07.09.1987 
Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om
vindusplassering og felles innkjøring med bnr. 199
Overført fra: 3005-114/198
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1987/9311-1/90  Erklæring/avtale  
23.09.1987 
Kontrakt ang. vann- og kloakk m.v. se panteboka
Overført fra: 3005-114/198
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2002/970-2/90  Erklæring/avtale  
17.01.2002 
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Drammen kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 91 61 60 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Cappelens gate 6, 3016, Drammen, Gnr. 114 bnr. 198 snr. 20 orgnr. 984371772 i Drammen kommune

Oppdragsnummer

11-23-0077

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners Drammen sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.