Drammen

ÅSKOLLEN - Moderne 4-roms leilighet m/ god planløsning - totaloppusset i 2022 - Fantastisk fjordutsikt - Flott uteplass!

Grams alle 37 , 3039 Drammen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Lasse Thorsbye
Lasse Thorsbye Eiendomsmegler / Partner
Belona Maloki
Belona Maloki Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

76%

eier sin egen bolig

69%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

41%

har bolig mellom 60-120 kvm

72%

av boligene er eldre enn 20 år

34%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 91 m²
Bruksareal 154 m²
Tomt 1 172 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 1934
Gårdsnummer 25
Bruksnummer 14
Energimerking G
FINN.no 318273151
Sist endret 04.09.2023 11:57
Prisantydning 3 990 000,-
Totalpris 4 100 369,-

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) 9 250,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 110 369,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 100 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Grams allè 37 - En romslig og påkostet leilighet i byggets 1.etasje med høy standard.

Hele leiligheten er totalrenovert innvendig i 2022, og kan tilby bla. 3 soverom, flislagt bad m/ varmekabler og moderne kjøkken m/ integrerte hvitevarer.

Planløsningen fremstår praktisk og gjennomtenkt, med mange møbleringsmuligheter. Fra stuen har du flott fjordutsikt og utgang til nyetablert terrasse på ca. 20 kvm.

Her ligger du tilbaketrukket til i et barnevennlig område, samtidig som du er en kort kjøretur unna Drammen sentrum med togstasjon, butikker, restauranter og cafeer.

Innhold

Flott leilighet i byggets 1.etasje med bla. 3 soverom, kjøkken, stue, flislagt bad m/ varmekabler og fantastisk fjordutsikt.

Standard

Leiligheten har gjennomgående høy standard. Hele leiligheten har blitt totalrenovert innvendig i 2022, herunder er også vinduer skiftet.

Kjøkken:
Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Gulvet består av laminat, og det er satt inn kjøkkenventilator med avtrekk ut.
Integrerte hvitevarer med bla. Kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp.

Bad:
Flislagt bad med elektriske varmekabler. Badet fremstår svært delikat, og er innredet med bla. nedfelt servant, veggmontert toalett, dujsvegger/hjørne og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.
Mekanisk avtrekk. Vifte er ikke montert på markedsføringstidspunktet, men vil være montert før overtagelse.

Øvrige rom:
Leiligheten har gjennomgående laminat i alle rom. Det er satt inn nye PVC vinduer med 3-lags glass, samt PVC balkongdør.

Beliggenhet

Grams Alle er beliggende i et rolig, etablert boligområde på Åskollen i Drammen. Herfra er det kort vei til Åskollen skole (1. - 7. klasse ), Nøstodden Barnehage, samt Nordbylunden Barnehage. Beliggende i eldre og veletablert villaområde på Åskollen i blindvei uten gjennomgangstrafikk. Kort vei til idrettsanlegg og dagligvareforretninger. Kort vei til Nordbykollen med flotte turområder og lysløyper. Gangavstand til flere båthavner med bl.a. Solum seilbåthavn. Ca. 6 km til Drammen sentrum. Det er svært god bussforbindelse til sentrum med hyppige avganger. Kort vei til påkjørsel til E18.

Sameie

Sameie: Langenga borettslag, Orgnr: 950134321

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2:
Utvendig > Taktekking
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Taktekkingen har mose og slitasje på grunn av elde. Taktekking med betongtakstein har en estimert teknisk levetid på 30-50 år. Omfatter stein, sløyfer/lekter og underlagsbelegg. Forutsatt nødvendig tilsyn og vedlikehold

Utvendig > Nedløp og beslag Gå til side
Det er avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket,
men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Vannbrett beslag over vinduer går ikke inn bak kledningen, men montert rett på vegg. Fare for fukt/vann bak beslag, og inn i konstruksjon. Det var på befaringstidspunkt lagt plast rundt pipe/rør for lufting. Kan påregnes beslagsløsning utført av blikkenslager. Antatt provisorisk løsning. Beslag på tak/vegg har en estimert teknisk levetid på 25 år med ref. til Byggforsk / levetidstabeller.

Utvendig > Veggkonstruksjon Gå til side
Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Kledning stedvis noe tett mot terreng og noe slitt / sprukken panel.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Gå til side
Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Ukjent oppbygging av konstruksjon på innredet loft/takonstruksjon. Tak med kaldt, ikke luftet loftsrom må ha undertak som er dampåpent og lufttett i tillegg til å ha god regntetthet. Ref. Byggforsk Ikke tilfredsstillende lufting kan føre til kondensskader og soppvekst i konstruksjonen.

Innvedig > Radon Gå til siden
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmålinger er ikke foretatt heller ikke andre tiltak
mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "usikker" aktsomhetsgrad

Innvendig > Rom Under Terreng Gå til side
Det er registrert insekter - symptom på fuktig miljø Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv. Kapillært fuktoppsug fra byggegrunn er påregnelig der det ikke er etablert fuktsperre. Fuktoppsug er derfor naturlig i eldre kjellerrom. Økt ventilering av kjelleren kan bidra til å tørke ut fukt tilført fra grunnen. Ved kondensproblemer på dårlig isolerte vegger kan det derimot være gunstig å redusere ventilasjonen i fuktige og varme perioder sent om våren og om sommeren.

Innvendig > Innvendige trapper Gå til side
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Gå til side
Det er avvik: NS3600 krever dokumentasjon på tettesjikt fra ansvarlig bedrift/entreprenør for å kunne gi TG 0/1. Tilstandsgrad settes etter gjeldende retningslinjer.

Tekniske installasjoner > Ventilasjon Gå til side
Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Gå til side
Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank. Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av
varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.

Tomteforhold > Drenering Gå til side
Utvendig tetting/fuktsikring av grunnmuren er avsluttet under utvendig terreng. Det er ikke registrert en helhetlig drenering rundt hele bygningskroppen. En tilfredsstillende drenering må være helhetlig og være avsluttet over terreng. Det må monteres klemlist over topp grunnmursplast.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter Gå til side
Grunnmuren har sprekkdannelser. Registrert setningsskade på murvegg i kjeller på bærevegg i midten. Kan påregnes ettersyn, for å se om det er en evt. utvikling i sprekkdannelse. Stedvis registrert riss/mindre sprekker i utvendig grunnmur. Riss og sprekker kan føre til at nedbrytende stoffer og
vann lettere trenger inn i betongen. Disse stoffene bidrar til en nedbrytning av betongen.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger Gå til side
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 3:
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er registrert symptom på aktivitet fra skadedyr Registrert retningsavvik i samtlige rom av varierende grad. Registrert 34mm høydeforskjell i stue som utløser TG:3. Det er målt lokal høydeforskjell/retningsavvik innenfor en lengde på 2 m på 30 mm i stue. Registrert spor fra trespisende innsekter i bjelkelag / bord i tak fra kjelleretasjen. Uvist alder på registrerte forhold. Antatt av eldre dato. Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000

TG ikke undersøkt:
Oljetank. Ukjent type. Det er ikke opplyst om evt. tilfredsstillende sanering av tanken. Regjeringen har tidligere vedtatt å forby bruk av fossil fyringsolje til oppvarming av bygninger fra 2020.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 91 kvm, Bruksareal: 154 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 63 m².
Sekundærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Gang , Bod , Bod 2, Bod 3, Bod 4.

1. etasje:
Bruksareal: 91 m².
Primærrom: 91 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang , Trapperom , Kjøkken , Stue , Soverom , Soverom 2, Soverom 3, Bad.

Uthus/bod:
Bruksareal: 4 m².
Sekundærrom: 4 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er beregnet av takstmann.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset  & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 172 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Gode parkeringsmuligheter i felles gårdsplass

Byggemåte

Horisontaldelt tomannsbolig oppført i trekonstruksjon på fundament av betong / mur. Besiktet bolig ligger i 1.etasje.
Felles inngangsdør / trappegang. Boligen er total rehabilitert innvendig i 2022. Besiktet bolig har i tillegg direkte adkomst til råkjeller med
disponible rom.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Barnehage / skole i området

Barnehage
Nøstodden barnehage 6 min gange 0.5 km.
Nordbylunden barnehage (0-5 år) 14 min gange 1.1 km.
Baltazar barnehage (0-6 år) 14 min gange 1.2 km.

Skole
Åskollen skole (1-7 kl.) 20 min gange 1.6 km.
Brandengen skole (1-7 kl.) 6 min med bil 2.7 km.
Heltberg barne- og ungdomsskl. 8 min.
Marienlyst skole (8-10 kl.) 8 min med bil 3.9 km.
Børresen skole (8-10 kl.) 11 min med bil 5.8 km.
Drammen videregående skole 9 min med bil 4.7 km.
Akademiet videregående skole Drammen 11 min med bil 5.5 km.

Oppvarming

Elektriske varmekabler på bad. Mekanisk avtrekk

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 8 711 pr. år Vann, avløp og renovasjon.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 040 911 pr. 31.12.22 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 955 460 pr. 31.12.22 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til:
Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (5.10.2015)
Ukjent Kommunedelplan - Kommunedelplan for Fv. 319 Svelvikveien (21.6.2016)

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

900116-1/90  Erklæring/avtale 06.09.1934 
Bestemmelse om vannledning
Overført fra: 3005-25/14
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Drammen kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 45 21 15 86 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Grams alle 37, 3039, Drammen, Gnr. 25 bnr. 14 snr. 1 i Drammen kommune

Oppdragsnummer

11-23-0085

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners Drammen sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.