Vang

FILEFJELL: Hytte med spa-avdeling og plass til HELE familien kun 50min fra Hemsedal. Mulighet for utleie og seksjonering

Vardelie 16 , 2985 Tyinkrysset

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Bård Tisthamar
Bård Tisthamar Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Type Hytte / Selveier
Primærrom 313 m²
Bruksareal 319 m²
Bruttoareal 350 m²
Tomt 1 641 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 7
Byggeår 2008
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 170
Energimerking C
FINN.no 85710179
Sist endret 27.04.2020 16:56
Prisantydning 5 999 000
Totalpris 6 164 790
Ligningsverdi 422 759,-

Beregnet totalkostnad

5 999 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 970,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 999 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 165 790,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 164 790,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter: Ca. kr. 10.538,-.

BRA/PROM

319 / 313 m²

Antall soverom

7

Eierform

Selveier

Boligtype

Hytte

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Se fullstendig energiattest fra selger som vedlegg til salgsoppgave. Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Tomt

Areal: 1 641 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt på ca. 1640 m2. Flott tomt, delvis opparbeidet, samt noe naturtomt. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløpsanlegg. Sommervei helt frem til tunet, med parkering på egen tomt. Felles vinterparkering.

Beskrivelse

Hytten ligger i Varden II feltet på Filefjell i Vang Kommune. Hytten ble oppført i 2008 og holder en god standard med eksklusivt materialvalg. I nyere tid er det blant annet montert luft/luft varmepumpe med appstyring, appstyring på gulvvarme og malt utvendig, samt alle pumper og styringer for store motstrømbasseng er byttet og det lille spabadet i 2017.
Svært flott og frittliggende fritidsbolig med fantastiske fasiliteter. Hytten innholder en innholdsrik 1.etasje, fullt utnyttet og innredet kjelleretasje med spa-avdeling, samt en praktisk hems med diverse soveplasser. Boligens 1. etasje er innredet med store rom, som blant annet kan benyttes for kurs og konferanse, eller den kan deles opp i mindre enheter, og benyttes som separate oppholdsrom for flere familier - mulighetene er mange. Her finner du også blant annet 3 soverom og 2 baderom.
Hovedetasjen (1.etg) fremstår med pene fliser og vannbåren varme. Vegger og himlinger med panel, med unntak av baderom. Hytten holder generelt en høy standard og er svært moderne og tidsriktig utstyrt. Foran hyttens langside er det etablert en stor terrasse med gode solforhold og flott utsyn.
I kjelleren er det installert en fantastisk spa-avdeling med massajerom, skifterom, bad og toaletter, samt 2 vælværeavdelinger med bar og kjøkkenløsning. I velværeavdelingen er det installert stort motstrøms basseng, samt eget massasjebad ved siden av. Videre er det etablert 3 disponible rom i underetasjen. Hele kjelleretasjen er innredet med støpte gulv med fliser og vannbåren varme, høvlet ukantet villmarks panel på vegger, og panel i himlinger.
Svært praktisk hemsløsning, med romslige sovehemser over deler av bygget. Her er det plass til mange gjester! Det er adkomst til hems via trapp fra oppholdsrommene i 1. etasje.

Standard

Bad og vaskerom:
Hytten har flere våtrom/baderom, fordelt på 1.etasje og kjelleretasje. Disse er bygd opp med helflisede overflater, bygde innredninger med fliser, samt tidsriktigt sanitærutstyr i god kvalitet.
Kjøkken:
Hytten inneholder ett kjøkken i hver sin del, tilpasset og tenkt for bruk ved en eventuell deling av bygget med flere brukstilpasninger.
Plassbygde kjøkkeninnredninger med fliselagte overflater, samt fliser på benkeplate. Kjelleretasjen inneholder et mindre kjøkken-/barløsning.
Elektrisk anlegg:
Nytt moderne el-anlegg lagt opp etter dagens krav vedr. overspenningsvern og jordfeilbrytere. Skjult anlegg. Det er et utstrakt bruk av downlights i hytten.
Piper, ildsteder og oppvarming:
Murt elementpipe, skifer forblendede overflater samt peisovn tilknyttet. Vannbåren varme gjennomgående i hele bygget, basert på strøm med styring via egen DEFA app.
Terrengforhold:
Flott, idyllisk naturterreng med gode rekreasjonsmuligheter sommer og vinter. Det er mange flotte og fint oppkjørte og preparerte skiløyper like utenfor døren, og fiskevann rett nedenfor hytten. Kort vei til slalåmbakkene. Fint varierende terreng for fotturer på sommerstid.
Diverse om hytten og område:
* Stor hytte (319 m2 BRA) med unike fasiliteter
* Hytten fremstår som moderne og er tidsriktig utstyrt
* Mulighet for ca. 30 soveplasser
* Appstyring på gulvvarme og varmepumpe
* 3 soverom, 3 disponible rom, samt stor sovehems
* Hytten inneholder 3 kjøkken
* 3 baderom/wc
* Hytten kan benyttes for kurs og konferanse, eller som familiehytte
* Fantastisk spa-avdeling i kjelleretasjen
* Vannbåren varme
* Stor terrasse med gode solforhold og naturskjønn utsikt
* Parkeringsmuligheter på tomten på sommerstid
* Tomtearealet er på ca. 1.640 m2
* Fiskevann like nedenfor hytten
* Kort vei til slalåmbakkene
* Langrennsløyper like utenfor døren
* Hytten ligger ca. 1000 moh
* Perfekt familiehytte som flere familier kan kjøpe sammen
* Selger kan ta eiendom i Bergen / Oslo i innbytte
* Vinterstid er det felles vinterparkering ca. 500 meter fra hytten

Beliggenhet

Her kan man kose seg både sommer og vinter. Området er kjent som et frilufts eldorado med muligheter til blant annet jakt, fiske, turgåing og alpint. På denne hytten har du anledning til å nyte fjellheimen i luksuriøse og avslappende omgivelser. Like nedenfor hytten ligger det et flott fiskevann. Meget gode tur- og rekreasjonsområder like utenfor hyttefeltet. Oppkjørte skiløyper og utallige turmuligheter sommerstid. Det er også kort vei til flotte slalåmbakker.
Fakta om skianlegget på Tyin-Filefjell:
* Ligger midt mellom Oslo og Bergen langs E16
* Har en av Norges lengste sesonger november til mai.
* 5 heiser (2 T-krok, 2 skålheis, 1 barneheis), 1 skiband
* 14 nedfarter fordelt på  (5 grønne, 4 blå, 2 røde og 1 svart)
* Totalt 17 kilometer nedfarter!
* 450 høydemeter (toppunkt 1.280 m.o.h.)
* Les mer på: www.tyinfilefjell.no
Avstander med bil:
Ca. 3 timer og 30 min fra Oslo.
Ca. 3 timer og 15 min fra Bergen.
Ca. 45 min fra Hemsedal.

Garasje / Parkering

Sommervei helt frem til tunet, med parkering på egen tomt. Felles vinterparkering ca. 500 meter fra hytten.

Formuesverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2014: kr 422 759.
Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Fra takstsrapport datert september 2016
Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Utgravd, drenert og oppkultet byggegrube, plasstøpt betongringmur med støpt, isolert og armert betongplate i kjelleretasje. Støpte vegger som er innforet og isolert i kjeller. Det opplyses om at det er bærende trebjelkelag med støpte gulv over hele planet i 1.etg, da som etasjeksille mellom 1.etg og kjeller/spaavdeling. Oppforet tilfarergulv i deler av bygget samt noe påstøp med varmekabler og fliser/skifer.
Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Yttervegger oppført i tradisjonelt isolert bindingsverk med stående villmarkspanel som utvendig kledning. Noe oppforede tilfarergulv, noe påstøp.
Vannbåren varme.
Dører og vinduer
Isolervinduer, smårutede. Helisolert ytterdør, innvendige dører som heltre.
Takkonstruksjon med yttertak
Saltakskonstruksjon oppbygd med prefabrikerte A-takstoler for etablering og benyttelse av loftsrom/hemser. Robust undertak, underlagspapp samt torvtaksunderlag og ytre tekking med torv.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Ferdigattesten ligger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 313 kvm, Bruksareal: 319 kvm, Bruttoareal: 350 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 156 m².
Primærrom: 150 m².
1. etasje:
Bruksareal: 163 m².
Primærrom: 163 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Vannbåren varme gjennomgående i hele bygget.

Adkomst

Langs Europavei 16 fra Lærdal eller Fagernes beliggende mellom Kyrkjestølen og Nystuen hotell. Se kart for nærmere beskrivelse.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Servitutter i grunn:
27.04.2006 2290 BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE
 Plikt til å delta i sommervedlikehold og snøbrøyting av
 innregulert adkomstveg for Varden II
 Pliktig medlemskap i velforening p.t. Varden Velforening
Plikt til å delta i sommervedlikehold og snøbrøyting av innregulert adkomstveg for Varden II. Det er pliktig medlemskap i velforening Varden Velforening, årskontignent er kr. 2500,-. Vedtekter for Velet er vedlagt salgsoppgaven.
Det er tinglyst forkjøpsrett på eiendommen. Det er avklart pr. 29.01.2018 at forkjøpsretten ikke vil bli benyttet. Ved overdragelse vil tinglyst forkjøpsrett bli slettet.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløpsanlegg.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: bt@schalapartners.no eller SMS: 90 02 93 57 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Relasjon mellom megler og oppdragsgiver

Det gjøres oppmerksom på at megler har en relasjon til oppdragsgiver, men relasjonen er ikke i strid med eiendomsmeglingsloven.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.