# Parkside på Grünerløkka

Gjennomgående & klassisk 2-roms med solrik vestvendt balkong. Lave f.kostnader. Prinsesseovn. Parkmessig bakgård. Utleie

Toftes gate 55 , 0552 Oslo

BE OM SALGSSUM
Katrine Solvåg
Katrine Solvåg Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

48%

eier sin egen bolig

7%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

65%

har bolig mellom 60-120 kvm

90%

av boligene er eldre enn 20 år

16%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 38 m²
Bruksareal 38 m²
Tomt 492 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 1880
Gårdsnummer 228
Bruksnummer 549
Energimerking G
FINN.no 213706883
Sist endret 14.04.2021 18:59
Prisantydning 3 800 000
Totalpris 3 914 019
Ligningsverdi 754 169,-

Beregnet totalkostnad

3 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 114 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 914 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Gjennomgående 2-roms med balkong.
Romslig vestvendt balkong fra 2017!
Klassiske detaljer som god takhøyde og rosett.
Restaurert prinsesseovn (2018) i stue.
Pent kjøkken med hyggelig utsyn mot bakgård.
Moderne hvitevarer fra Simens.
Pent bad med vaskemaskin.
Ingen innsyn inn i leiligheten.
Leiligheten har en flott planløsning.
Soverom vender mot rolig bakgård.
Lave felleskostnader.
Varmtvann og internett (Telia) er inkludert i f.kost.
Automatsirkinger i sikringsskapet.
Leiligheten diponerer kjeller & loftsbod.
Sameiet har ingen fellesgjeld.
Mulighet for utleie.
Ingen forkjøpsrett.
Idyllisk utsyn mot Sofienbergparken.
Pent opparbeidet bakgård med sittegrupper.
Attraktiv og sentral beliggenhet på Grünerløkka.
Velkommen til visning!

Innhold

Leiligheten ligger flott til i byggets 2. etasje og inneholder følgende:
Entré, stue, kjøkken, soverom med videre adkomst til balkong og bad.
I tillegg disponerer leiligheten 2 boder med følgende beliggenhet og størrelse:
- 1 loftsbod, ca. 5 m2
- 1 kjellerbod, ca. 2,5 m2.
Sameiet har ellers to store felles kjellerrom. Sykkelparkering og redskapsbod i bakgården.

Entré

Entreen gir et flott førsteinntrykk av leiligheten. Her møtes du av pene gulvfliser med varme, samt original teglstein på vegg. Entreen har plass til diverse klær og yttersko. Ellers har entreen callinganlegg med portåpner og inngangsdøren er lyd- og brannklassifisert.

Stue

Tidløs og klassisk stue med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys og pen rosett i himling. Stuen har ellers en sjarmerende prinsesseovn (denne ble restaurert i 2018). Ovnen er ikke testet etter påkobling. Det anbefales derfor å bestille feier for kontroll før ovenen tas i bruk. Rommet har god plass til romslig sofa, mediemøblement og spisestue om man ønsker det. Den vegghengte hylleseksjonen i stuen medfølger i salget. Fra stuen har man forøvrig hyggelig utsyn mot Sofienbergparken.

Balkong

Romslig vestvendt balkong på ca. 4,4 kvm med adkomst fra soverommet. Balkongen vender ut mot parkmessige omgivelser i bakgården. Selger opplyser om flotte solforhold fra ca.13 til 20 på finværsdager om sommeren. Fra balkongen har man fritt utsyn mot parkmessige omgivelser i indre gårdsrom. Denne må oppleves!

Kjøkken

Pent separat kjøkken med hvit innredning og fronter. Benkeplaten er i slitesterk eik. Romslig oppvaskkum. Ellers har kjøkkenet moderne integrerte hvitevarer fra Siemens; induksjonstopp, stekeovn med pyrolysefunksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap (m/liten integrert fryseboks). Komfyrvakt er installert. Alle hvitevarene medfølger i salget.

Bad

Pent flislagt bad med hvite fliser på veggene og blå fliser på gulvet. Det er lagt varmekabler i gulv og taket er senket med downlights. Ellers har badet dusjnisje, toalett, servant m/underskap og vaskemaskin som medfølger.

Soverom

Soverom med plass til seng og tilhørende møblement. På ene siden av soverommet er det et laget en plassbygget opphengs- og hylleløsning som garderobeløsning. Hyllene og opphengsstengene medfølger i salget.

Bakgården

Fellesarealene er parkmessig opparbeidet med sittegruppe, trær og diverse beplantning.

Beliggenhet

Grünerløkka har de siste årene etablert seg til å bli en av de mest populære bydelene i Oslo, og er stadig i utvikling. I Toftes gate 55 bor du som nabo til flotte Sofienbergparken og det vil ta deg ca. 1 minutters gange til sentrale Olaf Ryes Plass. Her finner du alt Grünerløkka er kjent for, som blant annet hyggelige parkområder, populære restauranter og kafeer.
Løkka-livet er også synonymt med late dager i gresset i de mange flotte parkene. Både Sofienbergparken, Olaf Ryes plass og Birkelunden er et yndet sted gjerne med en god bok eller sammen med gode venner. Sofienbergparken finner du bokstavelig talt rett over gaten. Dette er parken som passer for alle aldere! Parken tilbyr fasiliteter som bordtennisbord, egen lekeplass med drikkevannspunkt, fontene ved Sofienberggata/Toftes gate, bysykkelstasjon ved Sofienberggata/Toftes gate. Det er også her satt opp minigjenbruksstasjon for levering av mindre mengder avfall.
Legg gjerne også turen over Akerselva til Vulkan, der tidligere industriområder er forvandlet til et spennende mekka for mat, kreativitet og kulturelle opplevelser. Her ligger Mathallen, et mye omtalt konsept som er unikt her til lands der spennende råvarer selges over disk på gamlemåten. Her finner du også BAR Vulkan, Dögnvill Bar & Burger, Danses hus, samt Hendrix Ibsen som alle inviterer til sosiale hyggestunder.
Til den ivrige mosjonisten finner du Evo i Thorvald Meyers gate, Elixia både på Ringnes Park og på Schous plass. Akerselven har status som verneverdig kulturområde. Fra Maridalsvannet og ned til Vaterland parken i sentrum er det ca. åtte kilometer. Langs stien finner du både industrihistorie, fossekraft, bade- og rekreasjonsområder, fiskeplasser, skogområder og et rikt dyre- og planteliv. Den mest spektakulære fossen ligger ved Hønse-Lovisas lille, røde stue ved Beierbrua.
Nærmeste holdeplass for kollektivtransport er Olaf Ryes plass og Toftes gate. Fra Olaf Ryes plass stopper trikk nr. 11, 12 og 18 (disse tar deg med til blant annet Nydalen, Majorstuen og generelt dit du ønsker). Fra Toftesgate finner du buss nr. 30 som går mellom Nydalen og Bygdøy. Siden du nå kommer til å bo sentralt, vil det ofte være fristende å slenge seg på sykkelen for dagens gjøremål. Oslo kommune har etablert fenomenet bysykkel. Stasjoner for disse syklene finner du kun meters gange fra leiligheten på nedre del av Sofienbergparken. Det er også bysykkelstasjoner ved Olaf Ryes plass. Tar du bilen fatt kjører du enkelt ut på Ring 1 og 2, og har samtidig kort vei opp til Sinsenkrysset og Ring 3.

Felleskostnader

2 640 pr. mnd. Internett fra Telia (mulighet for kabel-TV, dekkes av beboer), varmtvann, felles forsikring, trappevask, normal drift og vedlikehold, kommunale avgifter m.m.

Løpende kostnader

Fellesutgifter til sameiet. I tillegg må det påregnes utgifter i forbindelse med eget strømforbruk, forsikringer (innbo/løsøre), kabel-TV, evt. utvidelse av internettpakken m.m.

Andel formue

299 087
Nevnte formue gjelder for hele sameiet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ingen fellesgjeld p.t.
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 754 169 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 715 008 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 38 kvm, Bruksareal: 38 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 492 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se: www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Fundamentert med naturstein/tegl. Grunnforholdene er ikke undersøkt.
Yttertaket i trekonstruksjon, ukjent tekking.
Etasjeskillere i trebjelkelag, som ikke har dagens isolasjonsevne.

Ferdigattest / brukstillatelse

Følgende attester foreligger på eiendommen:
Toftesgate55- Innr. seks bad + utbedring loftsleilighet - Ferdigattest - 1998.
Toftes gate 55 - Oppføring av balkonger - Ferdigattest - 2018.
Toftes gate 55 - Rehab - Arkivkort (uattestert) - 1983.
Toftes gate 55 - Rehab - Tilsynsomslag (arbeider utføert) - 1987.
Toftes gate 55 - Rep etter brann - Exdok (attestert) - 1942.pdf
Toftes gate 55 -Vaaningshus - Bygganm (attestert) - 1890.pdf

Adgang til utleie

Tillatt.
Utleiemegleren har estimert uteleprisen til kr. 10.900kr pr. mnd.

Oppvarming

I all hovedsak elektrisk oppvarming. Det er lagt varmekabler i gulv: Gang, kjøkken og bad.

Energiforbruk

Selger opplyser om et energiforbruk er ca. 6757 kwh i 2020.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Eiendommen er oppført på Byantikvarens Gule liste som bevaringsverdig.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1993/30972-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 08.07.1993
Rett til adkomst, vedlikeh., plikt til utbedr. etter komm.
krav (30 år). Fl. best. Kan ikke slettes uten samtykke fra
Oslo Kommune v/dir. for Eiendom og Utbygging.
OVERFØRT FRA: 0301-228/549
Gjelder denne registerenheten med flere
1994/60055-2/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 24.10.1994
OVERFØRT FRA: 0301-228/549
Gjelder denne registerenheten med flere
Grunndata
1997/73849-1/105 SEKSJONERING TINGLYST 26.11.1997
SNR: 3
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 50/439
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.
Rettigheter på andre eiendommer:
1988/22112-1/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST  28.03.1988
OVERFØRT FRA: 0301-228/549
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-228/549
1990/16104-1/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST  08.03.1990
OVERFØRT FRA: 0301-228/549
Bestemmelse om bruksrett
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Med flere bestemmelser. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
1991/2052-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 11.01.1991
OVERFØRT FRA: 0301-228/549
Rett til adkomst ,vedlikeh.,plikt til utbedr.etter komm.krav
(30 år) .Fl.best. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo
kommune v/dir. for Eiendom og Utbygging.
OVERFØRT FRA: 0301-228/549
1992/5764-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 30.01.1992
OVERFØRT FRA: 0301-228/549
Rett til atkomst, vedl.hold., plikt til utbedr. etter komm.
krav (30 år). Fl. best. Kan ikke slettes u/samtykke fra
Oslo kommune v/dir. for Eiendom og Utbygging.
OVERFØRT FRA: 0301-228/549
Gjelder denne registerenheten med flere
1992/5766-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 30.01.1992
OVERFØRT FRA: 0301-228/549
Rett til atkomst, vedlikehold, plikt til utbedr. etter komm.
krav (30 år). Fl. best. Kan ikke slettes uten samtykke
fra Oslo kommune v/dir. for Eiendom og Utbygging.
OVERFØRT FRA: 0301-228/549
Gjelder denne registerenheten med flere
1996/59689-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 23.10.1996
OVERFØRT FRA: 0301-228/549
Bestemmelser om gårdsplass
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Plikt til utbedring etter komm.krav (30år)
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/
direktør for etat for eiendom og utbygging
OVERFØRT FRA: 0301-228/549
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Forkjøpsrett

Nei.

Forsikring

Gjensidige forsikring Polisenummer: 55474834

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Tillatt. Dyrehold skal ikke være til sjenanse for de øvrige beboerne.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Fastmontert TV, samt  taklampe på soverom medfølger ikke
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ks@schalapartners.no eller SMS: 98 61 55 15 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Toftes gate 55, 0552, Oslo, Gnr. 228 bnr. 549 snr. 3 orgnr. 811674982 i Oslo kommune

Eier

André Kronen

Oppdragsnummer

16-21-0077

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Grünerløkka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.