Nedre Grünerløkka / Botanisk Hage

Stilig 3-roms toppleilighet ved Botanisk hage*V.V og fyr inkludert*Bygg rehab. 2011*Vannbåren gulvvarme*Parkering

Heimdalsgata 14 , 0561 Oslo

VISNINGER

5. oktober onsdag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Tobias Eggum Teie
Tobias Eggum Teie Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

61%

eier sin egen bolig

95%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

72%

har bolig mellom 60-120 kvm

64%

av boligene er eldre enn 20 år

16%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 41 m²
Bruksareal 41 m²
Bruttoareal 45 m²
Tomt 336 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 4
Byggeår 1914
Gårdsnummer 229
Bruksnummer 244
Energimerking G
FINN.no 265964450
Sist endret 30.09.2022 16:01
Prisantydning 4 690 000,-
Totalpris 4 816 269,-
Fellesutgifter 3 687,-

Beregnet totalkostnad

4 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 126 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 816 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Heimdalsgata 14 er en lys og stilfull 3-roms selveier med god planløsning og standard, beliggende nederst på svært attraktive og populære Grünerløkka. Her får du en leilighet som passer fint for et par, til utleie eller til et bofellesskap til noen som kanskje tenker å leie ut et soverom. Bygget ble rehabilitert i 2011 og har en veldig koselig bakgård med brostein og sittegrupper. Dette er en topp/hjørne leilighet som ligger usjenert til og alle vinduer vender mot botanisk hage. Alle taklamper er byttet med dimmere, samt installert mange nye stikk i tillegg til ny komfyrvarsler. Utført som dugnad / vennearbeid (av elektriker). Leiligheten har vannbåren varme og balansert ventilasjon. Filteret på ventilasjonanlegget i leiligheten ble byttet i juni 2022.

Innhold

Leiligheten har en flott beliggenhet i byggets fjerde etasje, og inneholder følgende:
Entré, stue/kjøkken, to soverom og bad/WC.

I tillegg disponerer leiligheten kjellerbod på ca. 7,6 m².

Entré

Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og har blant annet parkett på gulv og lysmalte veggflater. Det er innebygget garderobeløsning og dørcalling

Stue

Stuen har plass til sofa, spisebord, tv seksjon med øvrig møblement. Videre er stuen i åpen løsning med kjøkkenet og får således en ekstra romslig og sosial atmosfære.

Kjøkken

Åpen kjøkkenløsning i stue med Sigdal innredning fra 2011. Det er laminat benkeplate med nedfelt kum samt integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Over platetoppen er det ventilator koblet til avtrekskanal.

Bad

Baderommet ble oppført i 2011 da bygningen ble renovert. Pent flislagt baderom med termostatstyrte varmekabler i gulv. Videre er det servantskap, speilskap, speil, dusjhjørne og gulvmontert wc, samt opplegg for vaskemaskin.

TG2:
Overflater vegger Det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som indikerer manglende vedheft mellomflis og underlag. Forholdet må utbedres.
Membran, tettesjikt og overgang til sluk. Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og membran er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Det er ikke utført hulltaking/fuktmåling grunnet våtrommets plassering mot nabo/fellesareal. TG2 er satt for å belyse risiko.

Uteareal

Det er flotte fellesarealer med grønn beplantning, brostein, sykkelstativ og hyggelige sittegrupper.

Soverom

Leilighetens hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, garderobeløsning og øvrig møblement. Soverommet vender ut mot bakgård.

Soverom 2

Soveromm II med plass til seng og oppbevaring. Dette soverommet vender også ut mot bakgård.
Soverom II  er oppmålt til under 15  m3 og tilfredsstiller ikke teknisk forskrift for romstørrelse til rom for varig opphold.
Alle rombenevnelser er oppgitt etter rommenes faktiske bruk uten hensyn til byggeforskriftenes krav til "rom til varig opphold".
Opprinnelige byggetegninger er fravikende dagens bruk der evt. bruksendring av rom og påfølgende kostnader tilfaller ny hjemmelshaver.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet på Grünerløkka, med nærhet til alt av kulturelle begivenheter, parker og utesteder. Grünerløkka er en av de mest populære og attraktive bydelene i sentrale Oslo. Området er i dag mest kjent for sitt pulserende uteliv, hyggelige gate caféer, markeder og små nisjeforretninger.

Flere matforretninger finnes rett i nærheten, som Rema, Coop Extra og en søndagsåpen Joker. Noen få minutter unna finner du dessuten flere av løkkas mest populære spisesteder som erke-amerikanske The Nighthawk, Diner, italiensk på Trattoria Poppolare, himmelsk pizza på Villa Paradiso, spicy meksikansk på Tijuana, trendy tapas på Delicatessen, eller hva med en gourmetburger på Meat ST, Illegal eller Munchies.

Et lite stykke unna, langs Akerselva ligger Vulkan, Oslos nye og populære kultur- og kreative næringslivsenter. Vulkanområdet er en spennende møteplass med et mangfold av tilbud og opplevelser rett utenfor døren; Dansens Hus med bar og uteservering, BAR Vulkan, Smelteverket (Nord-Europas lengste bar), Pokalen (sportsbar), BLÅ og flere andre serveringssteder.

Liker du å leve det gode liv er Grünerløkka en bydel der de fleste finner en uteplass eller cafe som passer for seg. Her finnes bla. utestedene Aku Aku Tiki Bar, Ryes og Rebell for den som liker dans og moro, Grünerløkka Brygghus, Schouskjelleren Mikrobryggeri og Bettola for en mer brun og intim stemning, mens klassikerne Godt Brød, Kaffebrenneriet, Waynes Coffee og verdenskjente Wendelboe for koffeinelskere. På Grünerløkka finnes også mange parker som Botanisk hage som ligger rett utenfor døren. Birkelunden, Olaf Ryes plass, Sofienbergparken, Cubaparken og Grünerhagen er andre parker i nærheten. Her kan man gjøre alt fra å gå på loppemarked, besøke Bondens marked, ha piknik, leke, ake, sole seg eller bare slappe helt av alene med en god bok. Eller hvorfor ikke spasere over broen til Blå og spise nystekte vafler en søndags formiddag.

Tøyen er også verdt å nevne. Tøyen grenser til Løkka og bydelen har virkelig fått et løft de siste årene med steder som Postkontoret, Nord og natt og Human mote. Tøyenbadet med olympisk og utebasseng ligger også her. Det er heller ikke lang vei til hovedstadens "nye" bydel Bjørvika og Barcode. Her finnes en rekke nye spennende spisesteder og svært pent opparbeidede uteområder. Sørenga ble dessuten fjorårets sted å være på de varmeste sommerdagene! For de tur- og treningsglade finnes fantastiske turstier langs Akerselva ned mot byen eller opp mot Maridalsvannet. Flere treningssentre er også i nærheten, SATS Elixia Schous Plass, Ringnes Park, EVO, Fitnessxpress, samt Avancia på Vulkan. Det finnes også flere fotball- og basketballbaner i området.

Godt tilbud av offentlig transport med både trikker (nr. 17, 11, 12 og 13) og busser (nr. 30 og 31) rett i nærheten. Flere av bussene går hele natten. Det er 5 minutters gange til Grønland t-bane og 10 minutter til Tøyen T-bane. Grünerløkka ligger dessuten ca. 10 min gange fra sentrum og det er lett å ta seg til sentralbanestasjonen med både flytog- og bussforbindelser. Gangavstand er det også til Torshov, Alexander Kiellands plass og St.Hanshaugen.

Felleskostnader

3 687 pr. mnd. Varmtvann og fyring, fibernett, kabel-tv, vaktmestertjenester, renhold, forsikringer og generelt vedlikehold.

Løpende kostnader

Strøm, innboforsikringer mm.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 991 499 pr. 15.07.22 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 569 395 pr. 15.07.22 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). For næringseiendom gjelder andre regler. For utfyllende informasjon om regelverket og unntak vises til skattelovens § 4-10 og Skatteetaten.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
Bad:
Overflater vegger Det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som indikerer manglende vedheft mellomflis og underlag. Forholdet må utbedres.
Membran, tettesjikt og overgang til sluk. Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og membran er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Det er ikke utført hulltaking/fuktmåling grunnet våtrommets plassering mot nabo/fellesareal. TG2 er satt for å belyse risiko.
Øvrige rom:
Gulvflater bærer preg av slitasje enkelte steder. Elektrisk anlegg:
Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999. Se sjekkliste dokumentasjon.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Satt inn nytt speilskap, nye dusjvegger og ny dusjarmatur.
- Ved behov er sjekk/kontroll sjekk av ventilasjonsanlegg. Solheim Larsen Klima.
- Samsvarerklæring på hoveddel. Det mangler på montering av nye spotlights, nye stikkontakter og ny komfyrvakt. Dette er utført som dugnad/vennetjeneste av fagperson.
- I 2021 ble det etablert nye taklamper med dimmere, nye stikkpunkt og komfyrvakt.
- Skiftet filteret til ventilasjonsanlegget.
- Malt yttervinduer

Boligens areal

Primærrom: 41 kvm, Bruksareal: 41 kvm, Bruttoareal: 45 kvm

4 . etasje/kjeller:
Bruksareal: 41 m².
Primærrom: 41 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, bad, 2 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 336 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Det er 8 plasser resvert til beboere.
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Boligbygg over 4 etasjer samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av
betongkonstruksjoner/murkonstruksjoner. Etasjeskillere av betongkonstruksjoner. Yttervegger av betong som er utvendig pusset og malt. Valmet tak
av trekonstruksjoner tekket med takstein/takplater (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har Swedoor glatt entredør med brannklasse B30 og
lydklasse 35db samt dørpumpe. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 1993. Oppvarming med vannbårenvarme og elektrisitet på bad.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Det er tillatt med utleie.

Oppvarming

Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 4.200 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 4.200,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Nei.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Ingen kjente

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameie: Eierseksjonssameiet Heimdalsgata 14, Orgnr: 998020263

Forkjøpsrett

Nei

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 81320115

Regnskap

Inntektene i 2020 var totalt på kr. 977 258.
Utgiftene i 2020 var totalt på kr. 799 700.
Resultatet av driften for 2020, inklusive finansielle inn- og utbetalinger, gir et overskudd på kr. 182 278.
Overskuddet for 2020 foreslås overført til opptjent egenkapital.
Styret mener at årsregnskapet gir et rettvisende bilde av selskapets eiendeler og gjeld, finansielle stilling og resultat.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Planlagt vedlikehold:

Ytterport i tre mot Vahls gate skal rehabiliteres. Delt ansvar mellom de tre sameiene. Innhenter anbud pt.
Ødelagt vindu er under skifting(forsikringssak).
Justering og tetting av ytterdør mot bakgård.
Generelt vedlikehold v/Rene bygårder ved behov.

Utført vedlikehold:
2015: Byttet dorpumpe og hengsler til utgangsdora mot Vahls gate. Installerte smekklas i dora inn til kjelleren.
2017: Installere ventilasjonsluke(r) i kjelleren. Bytte ut ekspansjonstanken til varmeanlegget.
2019: Befaring pa sprekker i mur. Utbedres 2020. Metallrist for a dekke sprekk mellom bakgard og bygg
2020: Ny avtale med vaskefirma: MM Renholdsservice. Rehabilitering av lashus og dor ut mot Vahls gate. Rens av alle boenhetenes ventilasjonssystem.

Det er etablert ventilasjon i kjeller for å sikre riktig temperatur/fuktighet.

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge vedtektene / husordenssreglene tillatt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris. Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tet@schalapartners.no eller SMS: 92 81 72 62 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre undersøkelser av kjøpers egenkapital og eventuelt andre forhold knyttet til kjøper. Den delen av kjøpesummen som er egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Heimdalsgata 14, 0561, Oslo, Gnr. 229 bnr. 244 snr. 20 orgnr. 998020263 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

16-22-0105

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Grünerløkka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.