#LØREN

Lys og moderne 2-roms selveier i bygg fra 2018 | God standard | Stor balkong | Heis | Fjermvarme, TV og bredbånd inkl.

Bøkkerveien 28 , 0579 Oslo

BE OM SALGSSUM
Thor Wæraas
Thor Wæraas Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

55%

eier sin egen bolig

2%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

95%

har bolig mellom 60-120 kvm

83%

av boligene er nyere enn 20 år

30%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 54 m²
Bruksareal 54 m²
Bruttoareal 59 m²
Tomt 1 343 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 2018
Gårdsnummer 124
Bruksnummer 285
Energimerking C
FINN.no 195862864
Sist endret 13.11.2020 11:01
Prisantydning 4 100 000
Totalpris 4 222 139
Ligningsverdi 1 102 912,-

Beregnet totalkostnad

4 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 113 120,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 122 139,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 222 139,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Oppdragsnummer

17-20-0167

Adresse og matrikkel

Bøkkerveien 28, 0579, Oslo, Gnr. 124 bnr. 285 snr. 40 orgnr. 920598862 i Oslo kommune

Eier

Sindre Raknes Hanna Karin Fossberg

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Carl Berner sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/
Det har ikke vært eiendomsskatt på leiligheten i 2020, ref. eiendomsskattelistene.

BRA/PROM

54 / 54 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2018

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 1 343 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

1343 kvm felles, eiet tomt. Fellesarealer er pent opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, plenarealer, busker og annen fin beplantning. Sittegrupper til bruk for beboerne.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Beskrivelse

Velkommen til en lys og pen 2-roms, beliggende i 2. etasje (med heisadkomst), i et attraktivt område på Løren. Bygget er fra 2018 og boligen holder en generelt god standard. Arealeffektiv planløsning, samt store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Her kan du flytte rett inn!
- Nordvestvendt balkong på ca. 11 kvm
- Lys og romslig stue
- Stilrent kjøkken fra Sigdal
- Lekkert bad med våtromsbevis (se tilstandsrapport) - opplegg for vaskemaskin/tørketrommel
- Luftig og fint soverom med garderobe
- Innbydende entré med skyvedørsgarderobe
- Kjellerbod på ca. 9 kvm
- Heis
- Akonto fjernvarme inkl.
- TV og bredbånd fra Viken fiber/Altibox inkl.
- Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon
- Pene fellesarealer
- Ingen fellesgjeld
- Kort vei til parker, butikker, serveringssteder, treningsentre og et ypperlig kollektivtilbud!

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje (med heisadkomst) og består av: Entré, bad, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang fra stue til nordvestvendt balkong på ca. 11 kvm.
I tillegg disponerer leiligheten én kjellerbod merket C2-40, på ca. 9 kvm.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et nyetablert og attraktivt boligområde på Løren, rett ved Vinslottet. Løren har de senere årene hatt en voldsom utvikling, og fremstår i dag som et moderne boområde med nærhet til flere skoler, barnehager, servicetilbud, fasiliteter og godt kollektivtilbud.
Løren har også parkanlegg med Peer Gynt statuer og lekeapparater, samt Kanonhallen som benyttes som kulturhus. Andre grønne lunger i gangavstand er blant annet Torshovdalen, Tøyenparken, Bjerkedalen park, friområder ved Sinsen Hageby og Valle Hovin. Hovinparken, som er under etablering, blir også et fantastisk grøntområde ikke langt unna leiligheten. Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og matimport. Løren Idrettspark består av kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Sistnevnte benyttes i all hovedsak til håndball og innebandy.
For den turglade er det ikke lang vei til Oslo skisenter Grefsenkollen. Herfra er det fine turveier inn mot Trollvannsstua og deilige badevann. På toppen av Grefsenkleiva ligger populære Grefsenkollen restaurant med fantastisk utsikt mot fjorden og hovedstaden. Det er også verdt å nevne at på Løren arrangeres det flere ulike kulturbegivenheter året gjennom som utekino bak Peppes Pizza, tenning av julegran på Løren Torg, julemarked og juletrefest.
Løren er et spennende område med stor utvikling. Her er et godt utvalg av forretninger og servicetilbud. Særlig bør nevnes den lekre og unike interiørbutikken Houz og den utrolig flotte butikken Blomsterpikene har skapt. På Vinslottet finner du bl.a. hyggelige Hasle Linje Gastropub med schuffleboard og quiz-kveld, 8 Fish Sushi God og Sugar & Spise. God mat og drikke får man også hos Pipa, W.B. Samson, Baker Hansen, Sanaa, Umai Sushi, Peppes, m. fl. Spar, Meny, Rema 1000, Kiwi og Bunnpris finnes alle på Løren.
Du finner også apotek, bokhandel, frisør, renseri og Aker legevakt rett i nærheten. Nærmeste vinmonopol finnes på Hasle Torg.
I gangavstand fra boligen finner du også treningssenteret STERK som er et totalhelsehus plassert sentralt på Løren. På STERK kan du trene i topp moderne lokaler med det beste utstyret markedet kan tilby. I tillegg tilbyr STERK behandling av muskel- og skjelettsystemet i form av kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopat og muskelterapeut.
Planlagte Økern Portal bygges rett i nærheten og er et unikt og spennende næringsbygg med kontorlokaler, stort serveringstilbud og grønne fellesområder. Bygget blir plassert midt i er attraktivt nytt område midt i Oslos nye bydelssentrum. Gangavstand også til nye Løren aktivitetspark og flerbrukshall som planlegges mellom Løren og Økern. Stort løft for hele området!
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er Sinsenveien og ligger ca. 300 meter fra boligen.
Det kun 1 min gange til T-banestasjonen på Løren og herfra går linje 4 til sentrum via Nydalen og fra Økern T-bane kan du ta både linje 4 og linje 5 som går via Tøyen til sentrum. Det er også verdt å nevne at det er et bysykkel-stativ rett i nærheten.
Tidsavstander med bil:
Med bil fra Løren tar det ca. 2 min til Sinsen
- 2 min til Økern
- 5 min til Alna Senter
- 6 min til Oslo S
- 29 min til Oslo lufthavn

Entré

Innbydende entré som gir et velfortjent godt førsteinntrykk av boligen. Dørcalling med video plassert ved inngangsdøren. Oppbevaringsplass til yttertøy og sko i skyvedørsgarderobe. Det er også plass til andre oppbevaringsløsninger som f.eks. skoskap, kommode etc.

Stue

Lys og tiltalende stue med god plass til sofagruppe, TV-seksjon, hyller og annet ønsket møblement. Det er også fin sone for spisebord i tilknytning til kjøkkenet. Store vindusflater og adkomst til balkong gjør rommet ekstra lyst og luftig. Åpen løsning mot kjøkkenet.

Balkong

Utgang fra stue til en stor, nordvestvendt balkong på ca. 11 kvm. Her er det god plass til diverse utemøblement, grill og planter (elektrisk grill eller gassgrill er tillatt). Gulv belagt med terrassebord, samt montert utelys og stikkontakter på vegg. Rekkverk av aluminium med glassfelt.

Kjøkken

Sigdal kjøkkeninnredning fra byggeår med hvite, slette ronter og fliser over laminat benkeplate. Overskap med undermontert belysning. Nedsenket
oppvaskkum og ett-greps armatur fra Hansgrohe. Ventilatorhette fra Røroshetta tilkoblet ventilasjonskanal. Integrert komfyr med induksjonstopp fra AEG, samt frittstående kjøleskap med fryserdel fra Gorenje som følger med. Det er nisje med opplegg for oppvaskmaskinen (denne følger ikke med).

Bad

Pent flislagt baderom fra byggeår med varme i gulv og downlights i himling. Servant med ett-greps armatur fra Hansgrohe, vegghengt servantskap med slette fronter under, samt vegghengt speilskap med belysning over. Stikkontakt på vegg. Vegghengt toalett fra TECE. Dusjhjørne med innfellbare glassvegger og dusjarmatur. Avtrekksventil tilkoblet ventilasjonskanal i himling. Opplegg for vaskemaskin/tørketromme med stikkontakter på vegg. Det foreligger Våtromsbevis på badet som innebærer at man får dekket reparasjon av selve badet ved en plutselig skade som følge av utett våtrom. Dekningen gjelder i 4 år med forbehold om at man tegner boligkjøperpakken til IF. Se vedlagt våtromsbevis i boligrapporten.

Soverom

Lyst og romslig soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. Oppbevaringsplass i garderobe med hvite fronter. Skyvedør fra stue til soverom.

Overflater

Gulv: Parkett i oppholdsrom. Fliser med gulvvarme på bad. Vannbåren varme i alle gulv unntatt på soverom.
Vegger: Malte, slette overflater. Fliser på bad.
Tak: Malte flater. Nedsenket himling i entré. Downlights i himling på bad.

Felleskostnader

2 643 pr. mnd. Drift og vedlikehold, akonto fjernvarme, bredbånd, digital-TV, renhold, vaktmestertjeneste, forr.førsel, felles forsikring, kommunale avgifter m.m. Herav: Akonto fjernvarme 432,- Felleskostnader 1.782,- Bredbånd 350,- Digital-Tv 79,-

Etasje

2. etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger ikke garasjeplass med leiligheten. Det er garasjeanlegg under sameiet (Krydderhagen Garasje AS) med mulighet for kjøp av privatpersoner v/ledighet. Disse plassene kan kun selges sammen med leilighetene eller separat til eier av leilighet i Krydderhagen.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr 600,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 102 912 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 970 481 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Boligbygg over 5 etasjer samt kjeller og parkeringskjeller. Støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskillere hovedsaklig av betong. Yttervegger forblendet med teglstein. Yttertak av tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med papp/membran (ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør fra Swedoor. Brannklasse EI30 og lydklasse dB35. Vinduer med rammer/ karmer av tre fra byggeår. Utvendig belagt med aluminiumsprofiler.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra 2018 for oppføring av eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 54 kvm, Bruttoareal: 59 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.
Bortleie av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets styre/forretningsfører med opplysning om hvem som er leietaker.

Oppvarming

Oppvarming via vannbåren varme i gulv tilknyttet felles fjernvarmeanlegg. Det er vannbåren varme i alle gulv unntatt på soverom. Akonto fjernvarme og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Energiavregning fjernvarme via ISTA.

Løpende kostnader

Strøm, evt. alarm og innboforsikring kommer i tillegg.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål etter bestemmelsene i S-4632 av 14.12.2011. Området rundt er regulert til boligbebyggelse, barnehage, vei/trafikkområde, sikringssone for anlegg i grunnen, friområde/park, trase for jernbane, torg, bolig/forretning/undervisning/institusjon (kultur)/forsamlingslokale/annen off. el. privat tjenesteyting (treningssenter, helse)/kontor/hotell/bevertning m.m. Det rives, rehabiliteres og bygges i området, og området er i vekst. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
- Bøkkerveien 15-17 - Karvesvingen 7-11 - vedr. Oppføring ac hotell- og kontorbygg. Se saksnummer 201810814 hos Plan-og bygningsetaten.
- Bøkkerveien 1-3 - vedr. oppføring av næringsbygg. Se saksnummer 201704096 hos Plan-og bygningsetaten.
- Bøkkerveien 4-12 - Bestilling av oppstartsmøte - Mindre endring av reguleringsplan for Hasle Linje felt 01. Se Saksnummer  201807232 hos Plan- og bygningsetaten.
- Lørenveien 51 og Lørenvangen 14 foreligger et planforslag for boligutbygging med varierte byggehøyder fra 6-8 etasjer (Gregars kvartal). Se saksnummer 201601635 hos Plan- og bygningsetaten.
- I Haslevangen 14 - Reguleringsforslag - vedr. omregulering til i hovedsak bolig, samt tjenesteyting, forretning og bevertning. Se saksnummer  201415352  hos Plan- og bygningsetaten.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter.
Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Heftelser
Eventuelle heftelser som kan ha betydning for denne matrikkelenheten, som er tinglyst på avgivereiendommen før en arealoverføring, er ikke overført. Det samme gjelder servitutter som ikke er overført ved tidligere fradelinger. Informasjon om disse finner du på grunnboksutskriftene til de respektive avgivereiendommene.
2015/139893-1/200 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 16.02.2015
Gjensidig rett til å ha liggende stikkledninger for vann og avløp med nødvendige kummer, fjernvarmeledninger og avgreningsrør og andre nødvendige kabler/installasjoner
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke endres eller slettes uten samtykke fra kommunen
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 0301-124/285
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/33341-2/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 13.01.2016
Knr:0301 Gnr:124 Bnr:255
Knr:0301 Gnr:124 Bnr:256
Gjelder gangadkomst/kjørbar adkomst for ambulanse, flyttebil o.l.
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/285
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/33341-12/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 13.01.2016
Rett til gjensidig bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/garasjeanlegg
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/285
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/33341-13/200 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 13.01.2016
Knr:0301 Gnr:124 Bnr:255
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/285
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/33341-14/200 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 13.01.2016
Knr:0301 Gnr:124 Bnr:256
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/285
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/33341-15/200 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 13.01.2016
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:266
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/285
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/33341-25/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 13.01.2016
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:255
Gjelder bruksrett til uteoppholdsareal
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/285
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/33341-26/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 13.01.2016
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:256
Gjelder bruksrett til uteoppholdsareal
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/285
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/280696-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 30.03.2017
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:277
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:278
Gjelder gangadkomst/kjørbar adkomst for ambulanse, flyttebilo.l.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/285
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/280696-8/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 30.03.2017
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:277
Gjelder bruksrett til uteoppholdsareal
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/285
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/280696-9/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 30.03.2017
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:278
Gjelder bruksrett til uteoppholdsareal
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/285
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/280696-10/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 30.03.2017
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:277
Gjelder rett til bruk av nødvendig grunn for reprasjon og vedlikehold av bygning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/285
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/280696-11/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 30.03.2017
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:278
Gjelder rett til bruk av nødvendig grunn for reprasjon og vedlikehold av bygning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/285
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/280696-13/200 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST 30.03.2017
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:277
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/285
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/280696-14/200 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST 30.03.2017
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:278
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/285
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/280696-17/200 BESTEMMELSE OM KLOAKKLEDN TINGLYST 30.03.2017
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:277
Rett til å anlegge/ ha liggende felles stikkledninger for avløp med nødvendig kummer
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/285
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/280696-18/200 BESTEMMELSE OM KLOAKKLEDN TINGLYST 30.03.2017
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:278
Rett til å anlegge/ ha liggende felles stikkledninger for avløp med nødvendig kummer
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/285
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/1346076-10/200 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT TINGLYST 01.12.2017 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
Gjelder reperasjon og vedlikehold
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
OVERFØRT FRA: 0301-124/285
Gjelder denne registerenheten med flere
Grunndata
2018/290920-1/200 SEKSJONERING TINGLYST
05.01.2018 21:00
SNR: 40
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 54/3822
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.
Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 0301-124/236
i eiendomsrett
2019/592036-5/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
24.05.2019 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:237 Snr:1 -51
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:256 Snr:1 -43
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:277 Snr:1 -57
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:278
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:285 Snr:1 -49
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:286
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:304
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:305
Gjelder bruk av fellesareal
Endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 49 seksjoner. Muskat C1 og C2 Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 920598862, og ligger i bydel Grunerløkka i Oslo kommune med følgende adresse: Bøkkerveien 24 A,B,C + Bøkkerveien 28.
Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Sameiets revisor er BDO AS.
Sameiet har rett og plikt til å være medlem av Krydderhagen Velforening/Utomhussameie. Sameiet er forpliktet til å delta i drift og vedlikehold av Krydderhagen Velforening/Utomhussameie og til å bære sin forholdsmessige del av utgiftene.
- Avtale om levering av digital-TV/bredbånd fra Viken fiber/Altibox. Mulighet for individuelle oppgraderinger.
- Felles sykkelbod i U2 under Bøkkerveien 28.

Fellesgjeld / lånevilkår

Ingen lån registrert for selskap.
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6644305

Regnskap

Årsresultat for 2019 fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr 80 660,- og dekkes ved overføring fra egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.
Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2019 var kr 456 506,-.

Vedtekter / husordensregler

Se vedtekter/husordensregler for retningslinjer vedr. orden, samt seksjonseiers og sameiets vedlikeholdsplikt og bygningsmessige arbeider m.m.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Iht. styret er det ikke planlagt noe vedlikehold utover det som går på vanlig FDV. Sannsynligvis kommer det en økning i felleskostnader på rundt 10% fra 1. januar 2021, som styret opplyste seksjonseiere om i brev for ca. 1 år siden, da det ble vedtatt økning på 10% fra 1. januar 2020. Disse to økningene har vært nødvendig ettersom 2019 var første ordentlige driftsår, og sameiet fikk da full oversikt over faktiske utgifter. Dette er også en del av en langsiktig vedlikeholdsplanlegging, for å bygge opp litt EK til vedlikehold som kommer på sikt.
Normalt vedlikehold må alltid påregnes.
Se forøvrig årsberetning og protokoll som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Se retningslinjer i §11 i Husordensreglene.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tw@schalapartners.no eller SMS: 48 36 57 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

- Leiligheten har skjult elektrisk anlegg. Sikringsskap med automatsikringer er plassert på vegg i entré.
- Leiligheten har brannslukningsapparat og røykvarsler tilkoblet felles anlegg. Sprinkleranlegg montert i alle rom.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.
For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven.
Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.