# SENTRUM

Sentralt beliggende 2-roms selveier | Renovert i 2010 | Vender mot indre gårdsrom | Lave felleskostnader

Ebbells gate 3B , 0183 Oslo

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jørgen Traran Åkerland
Jørgen Traran Åkerland Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

29%

eier sin egen bolig

22%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

57%

har bolig mellom 60-120 kvm

70%

av boligene er eldre enn 20 år

15%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 38 m²
Bruksareal 38 m²
Bruttoareal 42 m²
Tomt 426 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 3
Byggeår 1890
Gårdsnummer 208
Bruksnummer 176
Energimerking C
FINN.no 231686937
Sist endret 21.09.2021 20:49
Prisantydning 3 550 000
Totalpris 3 647 769
Ligningsverdi 872 432,-

Beregnet totalkostnad

3 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 88 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 550 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 97 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 647 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Boligen ble renovert i 2010. Leiligheten har intern beliggenhet i indre gård. Ebbells gate ligger i sentrumskjernen av Oslo. Få meter til trikkestopp hvor nærmeste stoppesteder er Grünerløkka og Jernbanetorget. Kort spasertur til Torggata og populære Youngstorget, Oslo Spektrum, Akerselva med mer. Her har man det meste man kan ønske seg rett utenfor egen leilighet.
Diverse:
- Selveier
- Rolig beliggenhet i indre gårdsrom
- Gode lysforhold i 3.etg
- Flere vindusflater i boligen gir lysforhold som gir en god romfølelse
- Fransk balkong
- Bod i kjeller på ca 5m2
- Leilighet og bygård ble renovert i 2010/2011
- Adkomst via låst portrom og bakgård belagt med belegningsstein
- Praktisk planløsning
- Tilgang til fibernett
- Pent kjøkken og delikat bad
- Integrert oppvaskmaskin og stekeovn
- Opplegg vaskemaskin på bad
- Hvitevarer på kjøkken og vaskemaskin følger handelen.
- Overflateoppusset i 2021 med ny en-stavs parkett og nymalte vegg- og himlingsflater.
- "Midt i smørøyet" med nærhet til Torggata, Youngstorget, Grünerløkka, St.Hanshaugen, Sentrum, Jernbanetorget med mer.
- Kort vei til svært godt tilbud av offentlig kommunikasjon både via buss, trikk, t-bane i nærområdet. Tog fra Jernbanetorget.
- Storgata har nylig gjennomgått store oppgraderinger og er under ferdigstilling. Siste anleggsmaskin er planlagt å forlate Storgataprosjektet i løpet av 2021. Les mer på oslo.kommune.no.
- Her har du alt i nærheten. Handlegater, fine friområder i nærliggende parker, turmuligheter langs Akerselva og bademuligheter på Sørenga.

Innhold

Leilighet beliggende i byggets 3. etasje. Adkomst via bakgård og felles trapperom. Oppgangen har callinganlegg. Leiligheten består av entré, bad, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Stue har fransk balkong.

Utstyr

Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg.
Leiligheten har røykvarsler og sprinkleranlegg tilknyttet felles varslingsanlegg samt brannslukningsapparat.
Slett entrédør fra Swedoor med brannklasse B30, lydklasse 35dB og kikkehull. Vinduer med to-lags glass antatt fra 2010.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet i sentrumskjernen av Oslo. Ebbells gate er en enveiskjørt gate og en del av Hausmannskvartalene. Gaten strekker seg fra Storgata til Calmeyers Gate. Her er det gangavstand til det meste du kan tenke av nødvendige fasiliteter. Spennende området med umiddelbar nærhet til butikker, restauranter, uteliv og kollektivt. Like ved finner du blant annet Torggata, hvor det de siste årene har blitt gjort omfattende oppgraderinger og har gjort gaten til en av de mest trendy i Oslo. Her finner an et rikt utvalg av restauranter, utesteder, caféer m.m. Midt i Torggata ligger også Youngstorget hvor man finner noen av Oslos mest populære utesteder med blant annet Stratos, Kulturhuset, Justisen m.m.
Oppgraderingene i Storgata er under ferdigstilling. Se: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/slik-bygger-vi-oslo/opprustning-av-storgata. Anleggsarbeidene startet november 2018 og gata er planlagt ferdigstilt høsten 2021.
Ikke langt fra leiligheten går velkjente Akerselva. Fine turmuligheter langs elvebredden. Turstien og elva strekker seg fra Maridalsvannet i Maridalen, gjennom Bydel Nordre Aker, Bydel Sagene, Bydel Grünerløkka, Sentrum og Grønland i Bydel Gamle Oslo hvor den til slutt renner ut ved Paulsenkaia i Bjørvika. Det er også godt med serveringssteder langs elvebredden.
I nærområdet finner du også et varierende kulturtilbud med kort vei til Sentrum Scene, Oslo bar og bowling, Spektrum, kulturkirken Jacob m.m. Få minutter unna finner du også det gamle broverkstedet på Vulkan med Mathallen.
Det er kun få minutters gange til alt av servicetilbud som f.eks Coop, Kiwi, Rema 1000, søndagsåpen Joker, apotek, treningssentre, skoler m.m. Det er også masse spennende shoppingmuligheter i sentrum med Karl Johan, Oslo City og Gunerius, få minutters gange unna.
Området består hovedsakelig av klassiske bygårder og nyere boligblokker.
Det er gode buss- og trikkforbindelser til resten av byen. Her har du trikkforbindelser til f.eks Høgskolen i Oslo, Politihøgskolen, BI Nydalen og Blindern. Nærmeste holdeplasser/stoppesteder er Hausmanns gate/ Brugata noen få meter borte i gata. Det er også gangavstand til Oslo Sentralbanestasjon som er Oslos knutepunkt for offentlig transport og med forbindelser i alle byens retninger.

Felleskostnader

1 961 pr. mnd. Vaktmestertjenester, renhold, felleskostnader, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter med mer.

Løpende kostnader

Elektrisitet, varmtvann, innboforsikring med mer.

Andel fellesgjeld

Det er ingen registrerte lån for selskap.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.
Det er ingen lån registrert for selskap.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 872 432 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 140 755 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 38 kvm, Bruksareal: 38 kvm, Bruttoareal: 42 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 38 m².
Primærrom: 38 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
EBBELLS GATE 3B SNR 14:
Leiligheten og bygården ble renovert i 2010. I 2021 ble det lagt nytt parkettgulv. Nymalt listverk, vegg- og himlingsflater.
Entré/Gang: Adkomst via låst portrom og felles trappeoppgang via bakgård. Det er dørcalling i oppgangen. Lys entré med plass til å henge fra seg ytterklær og sette fra seg skoene. Videre inn i stuen eller adkomst til baderommet. Gode lysforhold i hele leiligheten.
Stue: Romslig stue med parkett på gulv. Fransk balkong. Store vindusflater gir rikelig med naturlig lys.
Åpen kjøkkenløsning : IKEA kjøkkeninnredning fra 2010 med slette lyse fronter. Benkeplate av heltre. Nedsenket oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur fra Hansgrohe. Benkeskapbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer. Steketopp og stekeovn fra Zanussi. Oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap med frysedel fra Elektrolux. Ventilator med mekanisk avtrekk montert i overskap. Hvitevarer medfølger handelen.
Bad: Lyst og pent baderom oppusset i regi av sameiet 2010. Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Vegghengt servantinnredning med slette lyse fronter. Benkeplate av laminat. Nedsenket servant med ett-greps armatur fra Hansgrohe. Speil og stikkontakt over servant. Dusjnisje med glassfelt. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett fra Villeroy og Boch med innbygget sisterne fra Geberit. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil med mekanisk avtrekk montert i himling. Vaskemaskin følger handelen.
Soverom: Soverom med god plass til seng, nattbord og garderobeskap vender mot rolig gårdsrom.
Andre: Gulvflater belagt med en-stavs eikeparkett. Malte slette veggflater. Himlinger i malte slette flater samt flate med downlights i deler av kjøkken/entré. Slette innerdører. Garderobeskap i soverom oppmålt til ca 1,00 meter. Leiligheten er basert på naturlig oppdriftsventilasjon med tilluftsventiler i yttervegg kombinert med mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 426 kvm, Eierform: Eiet tomt
Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfalterte og steinlagte internveier. Felles bakgård med sykkelparkering.

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.
Det er ellers flere garasjesanlegg i nærområdet.

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Boligbygg over 5 etasjer samt kjeller og loftetasje. Støpt plate på mark. Grunnmur av naturstein. Bærende konstruksjoner og skillende dekker i
hovedsak av betong og murkonstruksjoner. Utvendige fasader med pussede og malte stein og murkonstruksjoner. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takplater. Leiligheten har slett entrédør fra Swedoor med brannklasse B30, lydklasse 35dB og kikkehull. Vinduer med to-lags glass. Oppvarming med elektrisitet.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ekspedisjonsdokument.
Ferdigattest for bruksendring foreligger datert 21.12.2010.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner og gulvvarme på bad.

Energiforbruk

Totaltforbruk siste 12 måneder: 7500 kWh.
Snitt: 580 kWh per måned.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til spesialområde bevaring bolig/industri/forretning/kontor. Det rehabiliteres, rives og bygges nye boliger i området. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Det er planer om oppføring av bakgårdsbygg med felles takterrasse for sameiet. Siste søknaden gjelder oppføring av tilbygg. Tilbygget blir over fem etasjer med felles takterrasse. Plan- og bygningsetaten har gitt avslag på søknaden den 28.07.2021. Ebbel AS har pr. 20.08.2021 klaget på vedtaket. Konferer med megler for nærmere informasjon. Se plan og bygg saksnr. 201008465 for mer informasjon.

Bevaringsverdig

Eiendommen er oppført på Byantikvarens Gule liste. Dersom eiendommen er registrert i Gul liste skal Byantikvaren gi en rådgivende uttalelse i byggesaker som berører eiendommen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Det er sendt ut nabovarsel for Storgata 37 (kvartalet mellom Storgate, Bern Ankers gate og Ebbells gate). Her skal fasaden pusses opp og det vil komme bevertning med barer og restauranter samt butikker.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1875/927291-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
26.10.1875 
Bestemmelse om benyttelse
Overført fra: 0301-208/176
Gjelder denne registerenheten med flere
1931/990982-1/105  Erklæring/avtale  
11.04.1931 
Bestemmelser om brannvegg/-dør
Overført fra: 0301-208/176
Gjelder denne registerenheten med flere
1934/910923-1/105  Erklæring/avtale  
01.12.1934 
Bestemmelser om brannvegg/-dør
Overført fra: 0301-208/176
Gjelder denne registerenheten med flere
1962/517539-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
13.11.1962 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-208/176
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameie: Es Ebbellsgate 3, Orgnr: 997266048

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 83358557

Regnskap

Sum driftsinntekter 2020 viste kr. 697 992,-
Sum driftskostnader 2020 viste kr. 732 953,-
Årsresultat 2020 viste -27 518,-
Regnskap ligger vedlagt årsrapport.

Vedtekter / husordensregler

1875/927291-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
26.10.1875
Bestemmelse om benyttelse
Overført fra: 0301-208/176
Gjelder denne registerenheten med flere
1931/990982-1/105  Erklæring/avtale  
11.04.1931
Bestemmelser om brannvegg/-dør
Overført fra: 0301-208/176
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1934/910923-1/105  Erklæring/avtale  
01.12.1934
Bestemmelser om brannvegg/-dør
Overført fra: 0301-208/176
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1962/517539-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
13.11.1962
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-208/176
Gjelder denne registerenheten med flere
2019/767047-1/200  Pantedokument  
03.07.2019 21:00
BELØP: NOK 3.225.000
Panthaver:DNB BOLIGKREDITT AS  
Org.nr: 985621551

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er planer om oppgradering av porttelefon i løpet av høsten 2021.
Ifølge styreleder pr. 9/9/2021 er månedlige felleskostnader antakelig noe over det som var og det som blir beløp for felleskostnader måneden. Det har vært en del ekstraordinære utgifter til uforutsette ting de siste årene. Budsjettet viser et overskudd på kr. 100.000,- med totale inntekter på kr. 700.000,-. Det er derfor mulig at felleskostnader vil bli redusert med 1/7. Dette er ikke vedtatt pt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Hvitevarer medfølger.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jta@schalapartners.no eller SMS: 95 47 76 32 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Ebbells gate 3B, 0183, Oslo, Gnr. 208 bnr. 176 snr. 14 orgnr. 997266048 i Oslo kommune

Eier

Peter Fredrik Bassøe

Oppdragsnummer

17-21-0106

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Carl Berner sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.