# KRYDDERHAGEN | LØREN

2-roms hjørneleilighet med markterrasse | Pene uteområder | Vv, oppvarming inkl | IN-ord. | Ingen forkjøp | Lave omk.

Bøkkerveien 26 , 0579 Oslo

VISNINGER

14. juni mandag kl. 18:00-19:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jørgen Traran Åkerland
Jørgen Traran Åkerland Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

55%

eier sin egen bolig

2%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

95%

har bolig mellom 60-120 kvm

83%

av boligene er nyere enn 20 år

30%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 51 m²
Bruksareal 51 m²
Bruttoareal 56 m²
Tomt 501 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 2017
Gårdsnummer 124
Bruksnummer 286
Energimerking D
FINN.no 221296301
Sist endret 08.06.2021 08:04
Prisantydning 2 850 000
Totalpris 4 394 996
Ligningsverdi 1 128 275,-

Beregnet totalkostnad

2 850 000,- (Prisantydning) 1 536 987,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 386 987,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 394 996,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Bøkkerveien 26!
Romslig 2-roms hjørneleilighet med god standard i bygg fra 2017/2018. Første innflytning i leiligheten var februar 2018.
Bøkkerveien 26 har en fin intern beliggenhet i populære Krydderhagen. Her bor du i et veldig populært nabolag. Leiligheten ligger i hjørnet av byggets 1.etasje. Uteområdene er svært pent opparbeidet og du har grønt utsyn fra leiligheten. Grønn beplantning like utenfor leilighetens terrasse og bygget skjermer for innsyn fra andre beboere. Nærområde og fellesarealer er også pent opparbeidet med fine stikkveier mellom blokkene.
Leiligheten har en praktisk planløsning med entré/gang, romslig baderom, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Fra stuen er det utgang til markterrasse på 11m2. På terrassen har du god plass til utemøblement og grill. Leiligheten har god standard i bygg fra 2017/2018. Stue, kjøkken og soverom er nymalt i 2021 i tidsriktige farger.  I stuen har du vindusflater i flere retninger, noe som gir gode lysforhold og en god romfølelse. Leiligheten har en gjennomgående god standard. Tilstandsrapport viser TG 0/1 på samtlige punkter.
Det er heis i bygget. I underetasjen har du et stort garasjeanlegg (garasjeplass medfølger ikke). Det er mulig med leie/kjøp ved ledighet.
Anledning til å nedbetale andelens fellesgjeld. Ved full innfrielse av fellesgjeld vil felleskostnadene reduseres med kr. 5.875,-.

Innhold

Leilighet beliggende i byggets 1.etasje. Adkomst via felles trappeoppgang med heis. Oppgangen har callinganlegg med videooverføring. Leiligheten består av entré, stue/kjøkken, bad og soverom. Utgang fra stue til sydvestvendt markterrasse på ca 11 m².
Leiligheten disponerer i tillegg en bod i kjeller på ca 9,7 m² merket nr C3-05.

Beskrivelse av leiligheten

Entré/Gang:
Velkommen til Bøkkerveien 26. Leiligheten har en praktisk beliggenhet i hjørnet av byggets 1.etasje. Fra hovedinngang er det adkomst via inngangsdør som er første til høyre. Det er dørcalling i adkomstpartiet. Leiligheten har en romslig entré, med god plass til å sette fra seg skoene og henge fra seg yttertøy. 3-stavs parkett på gulv og malte (nymalt 2021) overflater. Fin planløsning med tilgang til baderom, soverom og stue/kjøkken-løsning fra entréen.
Stue:
Romslig stue med god plass til sofagruppe, mediebenk og annen møblering. God romfølelse i stuen. Vindusflater i to retninger (hjørnet) gir gode lysforhold i leiligheten. Utsyn mot pene fellesarealer. Fint utsyn med beplantning rundt leiligheten, som skjermer for innsyn. I stuen har du en åpen kjøkkenløsning med kjøkkenøy. Fra stuen er det også utgang til leilighetens markterrasse.
Markterrasse:
Utgang fra stue til sydvestvendt markterrasse på ca 11 m² m². Gulvflate belagt med betongheller. Skillevegg mot nabo i frostet glass. Utebelysning og stikkontakt på vegg.
Kjøkken:
Lekkert og moderne kjøkken fra Sigdal. Kjøkkeninnredning av god kvalitet. Åpen kjøkkenløsning mot stue med kjøkkenøy. Kjøkkeninnredning med glatte fronter. Benkeplater i laminat. Nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Flislagt flate mellom benkeplate og overskap. Overbelysning og stikkontakter over benk. Frittstående kjøleskap med fryser og oppvaskmaskin. Integrert stekeovn og platetopp. Ventilator i overskap. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Komfyrvakt i ventilator. Lekkasjestopper under oppvaskkum. Hvitevarer følger handelen.
Bad:
Romslig, delikat baderom fra byggeår. Dusjhjørne med innfellbare glassdører. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur. Speil, overbelysning og stikkontakt over servant. Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling. Opplegg for
vaskemaskin. Oppgraderinger: Byttet dusjarmatur i 2018.
Soverom: Pent og svalt soverom med behagelig, tidsriktig fargevalg på vegger (malt 2021). På soverommet er det god plass til dobbeltseng, nattbord, garderobeskap og skrivebord. Garderobeskapene er fra 2019 og følger handelen. Parkett på gulv og malte overflater.
Annet:
Gulvflater belagt med tre-stavs parkett. Vegger og himlinger i malte flater. Glatte innerdører. Garderobeskap på soverom. Etasjeskiller av betong.
Fordelerskap med stoppekraner til rør-i-rør system og vannbåren varme plassert i entré. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann/ oppvarming. Oppvarmet med radiatorer og gulvvarme på bad. Balansert ventilasjon. Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré. Hovedsikring og strømmåler plassert i fellestavle. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg. Dører og vinduer fra byggeår. Glatt entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB med kikkhull. Terrassedør og vinduer med karmer av tre og trelags glass.
Leiligheten disponerer i tillegg en bod i kjeller på ca 9,7 m² merket nr C3-05.

Diverse

- Sentral, men tilbaketrukket beliggenhet på populære Krydderhagen, Løren/Hasle.
- Romslig 2-roms hjørneleilighet.
- Ny i 2017/2018.
- Første innflytning februar 2018.
- Utbyggergaranti 5 år fra byggeår.
- God planløsning.
- Romslig baderom med oppgradert servantskap m/ underskap.
- Parkett på gulv og malte flater
- Kjøkkeninnredning fra Sigdal i åpen kjøkkenløsning.
- God standard (TG 0/1) på alt.
- Balansert ventilasjon.
- Gode lysforhold med flere vindusflater i forskjellige retninger.
- Pen beplantning rett utenfor leiligheten gir et pent utsyn og skjermer noe for innsyn.
- Soverom, stue og kjøkken malt i 2021.
- Ny garderobeinnredning 2020.
- Utgang til sydvestvendt markterrasse på 11m2.
- Morgen- og kveldssol.
- Bod i kjeller på ca 9,7 m2.
- Heis.
- Det fremkommer av regnskapet at årsresultat 2020 var på kr. 2 389 842,-.
- A-konto varmtvann og oppvarming via vannbåren varme (radiatorer) inkludert i felleskostnader.
- Krydderhagen C3 Borettslag består av 35 andelsleiligheter.
- Stort garasjeanlegg i underetasje (Krydderhagen P-hus). Garasjeplass medfølger IKKE.
- Mulighet for kjøp/leie av garasjeplass ved ledighet.
- Adkomst til Vinslottet via garasjeanlegg i underetasje.
- Pent opparbeidet fellesareal med beplantning og flere stikkveier i nabolaget.
- IN-ordning (mulighet for individuell nedbetaling) på lån.
- Bygg med skillende dekker av betong og stålkonstruksjoner.
- Entrepenør prosjekt: AF Bygg Oslo
- Arkitekt: Dyrvik Arkitekter
- Ingen forkjøpsrett.
- Lave omkostninger. Ingen dokumentavgift.
- Krydderhagen var en av tre finalister til Oslo bys arkitekturpris 2020.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et nyetablert og attraktivt boligområde på Løren, rett ved Vinslottet. Løren har de senere årene hatt en voldsom utvikling, og fremstår i dag som et moderne boområde med nærhet til flere skoler, barnehager, servicetilbud, fasiliteter og godt kollektivtilbud. Bøkkerveien 26 har en sentral, men tilbaketrukket beliggenhet. En flott park på området, miljøgate og bilfrie områder er en del av det grønne grepet som er gjort i boligkonseptet.  Krydderhagen har er et grønt og levende bomiljø for alle aldersgrupper, med gode uteplasser som legger til rette for godt naboskap.
Løren har også parkanlegg med Peer Gynt statuer og lekeapparater, samt Kanonhallen som benyttes som kulturhus. Andre grønne lunger i gangavstand er blant annet Tøyenparken, Torshovdalen, Bjerkedalen park, friområder ved Sinsen Hageby og Valle Hovin. Hovinparken, som er under etablering, blir også et fantastisk grøntområde ikke langt unna leiligheten. Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og matimport. Løren Idrettspark består av kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. For den turglade er det ikke lang vei til Oslo skisenter Grefsenkollen. Herfra er det fine turveier inn mot Trollvannsstua og deilige badevann. På toppen av Grefsenkleiva ligger populære Grefsenkollen restaurant med fantastisk utsikt mot fjorden og hovedstaden. Det er også verdt å nevne at på Løren arrangeres det flere ulike kulturbegivenheter året gjennom som utekino bak Peppes Pizza, tenning av julegran på Løren Torg, julemarked og juletrefest.
Løren er et spennende område med stor utvikling. Her er et godt utvalg av forretninger og servicetilbud. Særlig bør nevnes den lekre interiørbutikken Houz og den utrolig flotte butikken Blomsterpikene har skapt. På Vinslottet finner du bl.a. hyggelige Hasle Linje Gastropub med schuffleboard og quiz-kveld, 8 Fish Sushi God, samt Sugar & Spise. God mat og drikke får man også hos Pipa, W.B. Samson, Baker Hansen, Sanaa, Umai Sushi, Peppes, m. fl. Spar, Meny, Spar, Rema 1000, Kiwi og Bunnpris finnes alle på Løren. Du finner også apotek, bokhandel, frisør, renseri og legevakt rett i nærheten. Nærmeste vinmonopol finnes på Hasle Torg. I gangavstand fra boligen finner du også treningssenteret STERK som er et totalhelsehus plassert sentralt på Løren. På STERK kan du trene i topp moderne lokaler med det beste utstyret markedet kan tilby. I tillegg tilbyr STERK behandling av muskel- og skjelettsystemet i form av kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopat og muskelterapeut.
Planlagte Økern Portal bygges rett i nærheten og er et unikt og spennende næringsbygg med kontorlokaler, stort serveringstilbud og grønne fellesområder. Bygget blir plassert midt i er attraktivt nytt område midt i Oslos nye bydelssentrum.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss. Det kun 1 min gange til T-banestasjonen på Løren og herfra går linje 4 til sentrum via Nydalen og fra Økern T-bane kan du ta både linje 4 og linje 5 som går via Tøyen til sentrum. Det er også verdt å nevne at det er et bysykkel-stativ rett i nærheten som er et ypperlig fremkomstmiddel på sommerhalvåret.

Felleskostnader

8 595 pr. mnd. A-kto fjernvarme 357,- Felleskostnader 1.935,- Digital-TV/bredbånd 428,- Kapitalkost. lån 1 OBBK01 5.875,-
Det følger bestemmelser for felleskostnader i borettslagets vedtekter:
§6-1 Felleskostnader.
(1) Den enkelte andelseier er ansvarlig for felleskostnadene etter en nøkkel fastsatt ved stiftelsen av borettslaget. Nøkkelen ligger fast og kan bare endres etter borettslagslovens § 5-19. Kostnader forbundet med kollektiv kabel-tv og evt. bredbånd fordeles med lik andel pr. bolig
Kostnader til andelens forbruk av fjernvarme (oppvarming/tappvann), vil bli fordelt etter areal (BRA). Dersom utbygger/borettslaget installerer individuelle energimålere skal kostnader til oppvarming og varmt tappevann til den enkelte bruksenhet betales etter målt forbruk.
(2) Når særlige grunner taler for det skal en kostnad likevel fordeles etter nytten for den enkelte bolig eller etter forbruk.
(3) Borettslagets kostnader til behandling og eventuell oppfølging av søknad om overlating av bruk betales av den andelseier som har søkt, se pkt. 4-2 (6).
Ved full innfrielse av fellesgjeld vil felleskostnadene reduseres med kr. 5.875,-.

Løpende kostnader

Elektrisitet, innboforsikring med mer.

Andel fellesgjeld

1 536 987

Andel formue

14 520
Andelens del av fellesformue: 14.520,- pr. 31.12.2020
Andelens del av fellesgjeld: 1.537.000,- pr. 01.05.2021

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenr. OBBK01-98207665703 | Type: Annuitet | Restsaldo: 47.276.977,- | Restløpetid:26 år 9 md. | Terminer pr. år: 12 | Rente: Flytende 1,58%

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
Borettslaget har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Dette gir andelseier adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Mulighet for nedbetaling andel fellesgjeld pr 31. oktober og 30. april. Beløpet må være OBOS ihende minst 3 uker før.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 128 275 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 061 790 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 51 kvm, Bruksareal: 51 kvm, Bruttoareal: 56 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 51 m².
Primærrom: 51 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/ kjøkken, bad og soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 501 kvm, Eierform: Fellestomt
Fellesområder opparbeidet med asfalterte internveier, plenarealer, trær og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/
Det er et garasjeanlegg i underetasjen. Det følger ingen garasjeplass for denne leiligheten.
Det følger av årsrapport at beboerne kan kjøpe bruksrett til ett parkeringsanlegg hvor man betaler leie og som eies av Krydderhagen Garasje AS og driftes av Hasle Linje Parkering AS: Ved kjøpt/salg/bytte av p-plass/adgangskode/nøkkel/port åpner/faktura for p-plass må det sendes melding til lene.busund@hoegheiendom.no og tore.nergard@hoegheiendom.no.

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Boligblokk over 10 plan. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende vegger og skillende dekker av betong og stålkonstruksjoner. Yttervegger av pussede og malte flater. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med takpapp/ membran (taket er ikke besiktiget). Dører og vinduer fra byggeår. Glatt entrédør i brannklasse EI30 og lydklasse 35dB med kikkehull. Tilknyttet felles varmtvann/ oppvarming. Balansert ventilasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 04.01.2018 og 30.01.2018 for oppføring av eiendommen. Gjenstående arbeider notert i brukstillatelsen er mindre utomhusarbeider, beplantning, gangveier etc. Dokument følger vedlagt i salgsoppgaven.
Ifølge styret pr. mail 07.06.2021: "Permanent brukstillatelse av bygget er etterspurt utbygger ved flere anledninger, og saken ligger hos de. Det er ingen forhold kjent for styret for at ikke brukstillatelse skal foreligge. ".
Det følger av sakspapirer i plan-og bygningsetaten at det er innsendt søknad om ferdigattest 15.04.2021 som purret opp tirsdag 20. april 2021 fra AF-gruppen.

Adgang til utleie

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS Eiendomsforvaltning AS.
For nærmere bestemmelser se vedtektene paragraf 4-2 Overlating av bruk.

Oppvarming

Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann/ oppvarming. Oppvarmet med radiatorer og gulvvarme på bad.

Energiforbruk

Borettslaget har individuell avregning av forbruk varmt vann/oppvarming. Avregning gjennomføres ved ISTA.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig/barnehage/institusjon (kultur)/kontor/industri etter bestemmelsene i S-4597 av 24.08.2011. Området rundt er regulert til boliger, vei, bolig/forretning/undervining/institusjon (kultur)/forsamlingslokale/annen off. eller privat tjenesteyting (treningssenter, helse)/kontor/hotell/bevertning, trase for jernbane (Alnabanen), idrettsanlegg m.m. Det rives, rehabiliteres og bygges i området, og området er i vekst. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Pågående plansak:
Saksnr 201807232
Saken gjelder: Bøkkerveien 4 - 12 124/235 Mindre endring
Saksnr: 201415352
Saken gjelder: Haslevangen 14. Revidert planinitiativ/kun boligformål.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Rettighetshavere til eiendomsrett:
2018/410149-1/200  Hjemmel til eiendomsrett  
07.02.2018 21:00 
Vederlag: NOK 0
KJØPER:KRYDDERHAGEN C3 BORETTSLAG  
Org.nr: 918264817
Urådigheter:
2015/122742-2/200 URÅDIGHET 2016/10663-2/200 URÅDIGHET 2017/299980-2/200 URÅDIGHET
Heftelser:
2015/122742-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST
10.02.2015
BELØP: NOK 470.000.000
PANTHAVER:DNB EIENDOM AS
Org.nr: 910968955
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/767161-1/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST
25.08.2016
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2015/1064306-1/200
2016/767161-2/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST
25.08.2016
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2016/753493-1/200
2017/1088888-1/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST
04.10.2017 21:00
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2017/1065221-1/200
2015/122742-2/200 URÅDIGHET TINGLYST
10.02.2015
RETTIGHETSHAVER:DNB EIENDOM AS
Org.nr: 910968955
Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/767161-1/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST
25.08.2016
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2015/1064306-1/200
2016/767161-2/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST
25.08.2016
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2016/753493-1/200
2017/1088888-1/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST
04.10.2017 21:00
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2017/1065221-1/200
2015/139893-1/200 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST
16.02.2015
Gjensidig rett til å ha liggende stikkledninger for vann og avløp med nødvendige kummer, fjernvarmeledninger og avgreningsrør og andre nødvendige kabler/installasjoner
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke endres eller slettes uten samtykke fra kommunen
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/10663-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST
06.01.2016
BELØP: NOK 500.000.000
PANTHAVER:DNB EIENDOM AS
Org.nr: 910968955
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/767717-1/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST
25.08.2016
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2015/1064306-1/200
2016/767717-2/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST
25.08.2016
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2016/753493-1/200
2017/1088873-1/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST
04.10.2017 21:00
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2017/1065221-1/200
2016/10663-2/200 URÅDIGHET TINGLYST
06.01.2016
RETTIGHETSHAVER:DNB EIENDOM AS
Org.nr: 910968955
Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/767717-1/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST
25.08.2016
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2015/1064306-1/200
2016/767717-2/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST
25.08.2016
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2016/753493-1/200
2017/1088873-1/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST
04.10.2017 21:00
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2017/1065221-1/200
2016/33341-2/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
13.01.2016
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:255
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:256
Gjelder gangadkomst/kjørbar adkomst for ambulanse, flyttebil o.l.
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/33341-12/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
13.01.2016
Rett til gjensidig bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/garasjeanlegg
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/33341-13/200 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST
13.01.2016
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:255
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/33341-14/200 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST
13.01.2016
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:256
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/33341-15/200 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST
13.01.2016
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:266
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/33341-25/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
13.01.2016
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:255
Gjelder bruksrett til uteoppholdsareal
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/33341-26/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
13.01.2016
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:256
Gjelder bruksrett til uteoppholdsareal
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/280696-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
30.03.2017
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:277
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:278
Gjelder gangadkomst/kjørbar adkomst for ambulanse, flyttebilo.l.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/280696-8/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
30.03.2017
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:277
Gjelder bruksrett til uteoppholdsareal
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/280696-9/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
30.03.2017
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:278
Gjelder bruksrett til uteoppholdsareal
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/280696-10/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
30.03.2017
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:277
Gjelder rett til bruk av nødvendig grunn for reprasjon og vedlikehold av bygning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/280696-11/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
30.03.2017
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:278
Gjelder rett til bruk av nødvendig grunn for reprasjon og vedlikehold av bygning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/280696-13/200 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST
30.03.2017
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:277
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/280696-14/200 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST
30.03.2017
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:278
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/280696-17/200 BESTEMMELSE OM KLOAKKLEDN TINGLYST
30.03.2017
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:277
Rett til å anlegge/ ha liggende felles stikkledninger for avløp med nødvendig kummer
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/280696-18/200 BESTEMMELSE OM KLOAKKLEDN TINGLYST
30.03.2017
:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:278
Rett til å anlegge/ ha liggende felles stikkledninger for avløp med nødvendig kummer
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/299980-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST
05.04.2017
BELØP: NOK 1.000.000.000
PANTHAVER:DNB EIENDOM AS
Org.nr: 910968955
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/1088901-1/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST
04.10.2017 21:00
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2017/1065221-1/200
2017/299980-2/200 URÅDIGHET TINGLYST
05.04.2017
RETTIGHETSHAVER:DNB EIENDOM AS
Org.nr: 910968955
Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
OVERFØRT FRA: 0301-124/236
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/1088901-1/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST
04.10.2017 21:00
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2017/1065221-1/200
2017/1346076-10/200 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT TINGLYST
01.12.2017 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
Gjelder reperasjon og vedlikehold
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
Gjelder denne registerenheten med flere
2018/425983-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST
12.02.2018 21:00
BELØP: NOK 67.632.000
PANTHAVER:OBOS-BANKEN AS
Org.nr: 911986884
2018/426019-1/200 FELLES PANTEDOK BOR.INNSK TINGLYST
12.02.2018 21:00
BELØP: NOK 37.763.000
PANTHAVER:Fremtidige Andelseiere I Borettslaget Ved Styret, Jf. Lov Om Borettslag § 2-11, 1. Ledd
Lnr: 20005752
2018/426019-2/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST
12.02.2018 21:00
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2018/425983-1/200
Grunndata:
2017/1346058-1/200 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
01.12.2017 21:00
DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:236

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslag: Krydderhagen c3 borettslag, Orgnr: 918264817
Krydderhagen C3 Borettslag består av 35 andelsleiligheter i Bøkkerveien 26 A.
Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Borettslagets revisor er PWC.
Styret kan kontaktes på: krydderhagenc3@styrerommet.net

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Ja/ Nei

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6611385

Regnskap

Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr 3 404 831.
Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 833 115.
Årets resultat på kr 2 389 842 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er ingen planlagte økninger av felleskostnader.
Det arbeides med å få på plass nytt styre. Det er ønsket om at styret består av beboere internt. Et par plasser gjenstår pt. Siste utvei for nytt styre er leie av eksterne medlemmer. Leie av eksterne styremedlemmer vil føre til økte felleskostnader.
Oppdatering fra styret pr. 07.06:
Nytt valg av styre vil bli holdt i løpet av juni. Nå har vi flere som har sagt seg villig til å stille til styreerverv. Forutsatt at majoriteten på  generalforsamlingen stemmer ja for det nye styret så vil vi ikke måtte øke felleskostnadene på grunn styrehonoraret.
Vi antar at det vil gå i orden, men kan ikke si sikkert før det er avholdt og nytt styre er valgt.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Det følger bestemmelser i borettslagets husordensregler.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitevarer på kjøkken og vaskemaskin på baderom følger handelen. TV-hylle følger. Oppbevaringshylle i bod følger.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jta@schalapartners.no eller SMS: 95 47 76 32 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Styregodkjennelse må foreligge før overtakelse.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Bøkkerveien 26, 0579, Oslo, Gnr. 124 bnr. 286, andelsnr. 5 i Krydderhagen c3 borettslag med orgnr. 918264817 i Oslo kommune

Eier

Jesper Brunell

Oppdragsnummer

17-21-0145

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Carl Berner sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.