#UTSIKTSTOPPEN PÅ HASLE/SINSEN

Moderne 2-roms fra 2006 | Nydelig utsikt over by og fjord | Solrik, sydvestvendt balkong | Heis | Garasjeleie*

Hasleveien 26 , 0571 Oslo

VISNINGER

6. oktober torsdag kl. 16:30-17:15

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Thor Wæraas
Thor Wæraas Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

61%

eier sin egen bolig

73%

av eiendommene har pris over 5 mill

45%

har bolig mellom 60-120 kvm

66%

av boligene er nyere enn 20 år

20%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 50 m²
Bruksareal 50 m²
Tomt 1 919 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 7
Byggeår 2006
Gårdsnummer 126
Bruksnummer 11
Energimerking D
FINN.no 274013094
Sist endret 30.09.2022 16:49
Prisantydning 3 075 000,-
Totalpris 4 503 165,-
Fellesutgifter 7 265,-

Beregnet totalkostnad

3 075 000,- (Prisantydning) 1 420 156,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 495 156,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 503 165,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til en lys og lekker 2-roms beliggende høyt og fint i 7. etasje (med heisadkomst), i et attraktivt og rolig område på et høydedrag på Hasle/Sinsen, like ovenfor Carl Berners plass. Bygget stod ferdig i 2006 og holder en generelt god standard. Arealeffektiv planløsning, store vindusflater med gode lysforhold, samt nydelig utsikt over by og fjord!

- Sydvestvendt balkong med supre solforhold
- Fantastisk utsikt mot bl.a. sentrum, Oslofjorden og Holmenkollen
- Lys og flott stue
- Tidsmessig kjøkken med integrerte hvitevarer
- Romslig bad fra 2006 med opplegg for vaskemaskin
- Flott soverom med garderobeskap
- Romslig entré
- Heis
- IN-ordning
- Disponibel bod og felles sykkelbod
- Mulighet for leie av garasjeplass v/ledighet*
- Gjesteparkering
- Fibernett fra Lynet inkl.
- Ingen forkjøp
- Lave omk.
- Kort vei til "alt"!

Innhold

Leilighet ligger i byggets 7. etasje (med heisadkomst) og består av: Entré, bad, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
Utgang fra stue til sydvestvendt balkong på ca. 6  m².

I tillegg disponerer leiligheten én bod i kjeller på ca. 8 m². Felles sykkebod.

Entré

Innbydende entré som gir et velfortjent godt førsteinntrykk av boligen. God plass garderobeskap, samt plass til andre oppbevaringsløsninger som f.eks. kommode, skoskap etc. Dørcalling med poståpner plassert ved entrédøren. Ellers enkel adkomst til leiligheten via felles oppgang og heis.

Stue

Romslig og pen stue med store vindusflater, samt adkomst til balkong som gjør rommet ekstra lyst og luftig! Minimalt med innsyn. God plass til sofagruppe, TV-seksjon, hyller og annet ønsket møblement. Det er åpen løsning mot kjøkkenet hvor det også er fin sone for spisebord med plass til mange gjester rundt bordet. Lekre, tidsriktige fargevalg og pen parkett som er slipt og lakkert i 2019.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning fra byggeår med hvite, glatte fronter og fliser over benkeplate i laminat. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og ett-greps armatur. Belysning og stikkontakt over kjøkkenbenk. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer; koketopp, komfyr, kjøleskap med fryser og oppvaskmaskin. Ventilator over koketopp med avtrekk ut av bygget. Vannrør av typen kobber og synlige avløpsrør i plast. Varmtvannsbereder på ca. 120 liter fra 2006 bygd inn i hjørne i kjøkkenbenken. Brannslange i kjøkkenbenk. Oppgraderinger 2021: Ny stekeplate og -ovn på kjøkken. Elektriker la til nytt stikk for dette.

TG2:
- Varmtvannsbereder: TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Innredning: Et mindre hakk i benkeplate, samt noen merker på skapfronter.

Balkong

Utgang fra stue/kjøkken til en herlig, sydvestvendt balkong på ca. 6 kvm. Her har du god plass til utemøblement og planter. Flott utsikt utover Oslo by og fjord, og mot Holmenkollen i vest. Supre solforhold med sol fra ca. kl 13:000 og frem til den går ned på kvelden. Her er det tilrettelagt for mye utendørs hygge! Balkongen er belagt med tremmer av plast og har rekkverk av metall og glass. Rekkverkshøyden er målt til 117 cm. Oppgraderinger 2020: Lagt plastgulv på balkong.

TG2:
- Balkonger, terrasser, veranda etc. -  Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer): Rekkverkshøyden er under 1,2 meter. Avvik fra gjeldende forskrift, grunnet balkonghøyde over 10 meter. Tiltak anbefales.

Bad

Lyst flislagt baderom fra byggeår (2006) med romslig størrelse. Nedsenket himling med innfelte downlights og varme i gulv. Servantinnredning med skap, samt ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil innfelt i flisvegg over servant med belysning og stikkontakt. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og to-greps armatur. Gulvmontert toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system og avløpsrør i plast. Fordelerskap med stoppekraner er plassert i tilstøtende rom/kjøkken. Mekanisk avtrekksvifte i himling. Opplegg for vaskemaskin.

TG2:
- Sanitærutstyr / innredning: Defekt spyleknapp til toalett. Servantskap har mindre fuktskader.
- Overflater vegger: Det er riss/sprekk i en veggflis i dusjsone. Feste til ene dusjdør er løst, må utbedres. Hakk i flis ved innfesting av dusjdør.
- Overflater gulv: Det er slitte fuger mellom gulvfliser i dusjsone. Elastisk flisfuge har stedvis manglende vedheft. Fuger må fornyes.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Membranen har en alder som tilsier at restlevetiden er ukjent. Det er ikke mulig å verifisere om slukmansjett og klemring er benyttet eller om monteringen er korrekt.

TGIU:
- Fukt i tilliggende konstruksjoner: Det er ikke utført hulltaking/fuktmåling grunnet våtrommets plassering mot nabo/fellesareal.

Soverom

Pent og luftig soverom som er malt i en behagelig grønnfarge. Her er det god plass til dobbeltseng, nattbord, skrivepult eller annet ønsket møblement. God oppbevaringsplass i stort garderobeskap. Leilighetens fantastiske utsikt kan også enkelt nytes fra soveromsvinduet.

Overflater

Gulv: Parkett. Gulv er slipt og lakkert i 2019, og da ble det også byttet lister i alle rom. Fliser med gulvvarme på bad.
Vegger: Malte flater i alle rom i 2019. Fliser på bad.
Tak: Malte flater. Downlights i himling på bad.

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet på Sinsen, rett ovenfor Carl Berners plass og med kort vei til alt av nødvendige fasiliteter. I nærmiljøet er det et godt utvalg av forretnings- og servicetilbud. Rett utenfor døren finner du også SATS treningssenter, samt flere butikker, serveringssteder og umiddelbar nærhet til et rikt kollektivtilbud. Fra Hasleveien 26 er det dessuten gangavstand til blant annet Grünerløkka, Tøyen, Torshov, Sentrum m.m.

I umiddelbar nærhet finner du flere hyggelige serveringssteder, flere thai/sushi-restauranter, indisk, kebab, pizza m.m. Carl Berner Passasjen ligger rett ved leiligheten og her finner du blant annet Kiwi, apotek, vinmonopol, hudpleiesalong og blomsterbutikk. Andre dagligvarebutikker i nærheten er Rema 1000, Coop, søndagsåpen Joker og Bunnpris. Carl Berner Torg har også ført til at spennende forretninger og caféer etablerer seg i området. Coop Mega åpnet 4. februar 2021, samt Kaffebrenneriet, Mester Grønn, Apotek 1 og Thai Avenue. Ellers finner du også W.B. Samson, Backstube, Narvesen, 7-11, apotek m.m. rett nede i gaten.

Kort vei til Storo Storsenter med et rikelig shoppingutvalg. Det er gangavstand til Rodeløkka med sin sjarmerende trehusbebyggelse og nostalgiske atmosfære. Går du et par minutter til kommer du til Grünerløkka som er kjent for sine mange kafeer, restauranter og utesteder. Noen som er verdt et besøk er blant annet Trattoria Populare, Le Benjamin, Txotx, Südøst, Munchies, Villa Paradiso og mange flere.

Det er mange grøntområder i nærheten. Populære Ola Narr / Tøyenparken er perfekt for soling og grilling på sommerstid samt aking og lek på vinteren. I Tøyenparken arrangeres også Øyafestivalen i august hvor flere kjente artister inntar scenen. Botanisk Hage ligger en liten spasertur unna og blomstrer flott på vår- og sommeren. Videre finner man Torshovdalen, Sofienbergparken og Birkelunden med søndagsmarked og andre arrangementer i gangavstand. For øvrig er det flotte turmuligheter langs Akerselva.

Fra leiligheten er det kort vei til Carl Berners plass som er et av de største knutepunktene for kollektivtrafikk i Oslo, med busser, trikk og T-bane i alle byens retninger. Busser som 20, 21, 28, 31, 33, 120, 390, 390E, 380. Det er holdeplass for flybuss både på Rosenhoff og Carl Berner. Busslinje 31 går hele døgnet fra sentrum til Carl Berner, og på nærmeste holdeplass går også trikkelinje 17. Direkte kollektivtransport for studenter til OsloMet, BI Nydalen og UiO. Trikk nummer 17 går fra Rikshospitalet og gjennom bykjernen før den gå videre til Carl Berner Plass og avslutter på Grefsen Stasjon. T-bane 5 mellom Vestli og Sognsvann går via "Ringen" og Carl Berners plass. Ring 3 ligger også i umiddelbar nærhet, og tar deg til omkringliggende bydeler og ut av byen, raskt og effektivt. Det er også bysykkel-stativ i nærheten, som er et ypperlig fremkomstmiddel på sommerhalvåret!

Felleskostnader

7 265 pr. mnd. Drift og vedlikehold, fibernett, trappevask, forr.førsel, felles byggforsikring, nedbetaling andel gjeld, komm. avgifter m.m. Herav: Felleskost. 2.038,- Ytre Vedlikehold 100,- Fibernett 250,- Kapitalkost. lån 1 OBBK01 4.877,-

Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader vil variere over tid, og justeres i forhold til borettslagets faktiske kostnader.

Det er IN-ordning på ett av lånene med mulighet for å nedbetale fellesgjeld, og redusere felleskostnadene med ca. kr 4 877,-.

Løpende kostnader

Strøm/varmtvann, evt. TV, alarm og innboforsikring kommer i tillegg.

Eiendomsskatt:
Bystyret i Oslo har vedtatt å innføre og skrive ut eiendomsskatt. Det er eier av eiendommen som mottar varsel og krav om betaling. Dvs. borettslaget v/styret og det er opp til borettslaget å identifisere og kreve inn eiendomsskatt fra de andeler dette vil gjelde på vegne av Oslo kommune.

Andel fellesgjeld

1 420 156,- per 01.08.2022.

Andel formue

22 998,- per 31.12.2021.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenr: OBBK01-98207357537
Type: Annuitet
Restsaldo: 39.242.943,-
Restløpetid: 33 år 10 md.
Terminer per år: 2
Type rente: Flyt 2,68%
Andel av saldo: 1.319.216,-
Kapitalkostnader: 4.877,-
Dette lånet har IN-ordning.

Lånenr: OBBK02-98207367559
Type: Annuitet
Restsaldo: 5.344.385,-
Restløpetid: 33 år 10 md.
Terminer per år: 2
Type rente: Flyt 2,68%
Andel av saldo: 100.940,-
Kapitalkostnader: 374,-
Selskapets lån på opprinnelig kr 6.000.000,- er et garasjelån. Borettslaget hadde opprinnelig kun et pantelån, men denne delen ble skilt ut for å kunne gå inn på IN-ordningen. Dette lånet fordeles på alle andelseierne og begrunnes med at leieretten til parkeringsplass følger leilighetene.

Borettslaget har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Innbetaling forutsetter at andelseier har inngått en egen avtale med borettslaget. Ved henvendelse til OBOS Eiendomsforvaltning vil andelseier få informasjon om avtalens betingelser og priser. Andelseier må ta kontakt med OBOS minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. Innbetalingen må være kreditert OBOS' klientkonto senest 10 dager før terminforfall. Dersom fristen ikke overholdes vil nedbetaling ikke kunne foretas, og beløpet blir returnert andelseier. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang. Andelseieren vil da få redusert sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene. Andelseier kan innfri hele eller deler av andel fellesgjeld to ganger i året, h.h.v. 20.mai og 20.november.

For selskap med IN-ordning sendes det ut giroer for felleskostnader og kapitalkostnader for 3 måneder av gangen. Sum kapitalkostnader endres dersom det skjer renteendringer og kommer da som tillegg på giroene påfølgende måneder (ev. fratrekk ved rentenedgang). Ved salg vil eventuelle krav som skyldes regulering av kapitalkostnader for tidligere periode følge selger. Det kan derfor påløpe restanse selv om felleskostnadene betales ut overtagelsesmåneden.
Vi gjør oppmerksom på at regulering av renten for IN-lån gjøres etterskuddsvis hvert kvartal. For selger kan dette medføre at det kan oppstå en restanse (evt. tilgodebeløp ved rentenedgang), selv om felleskostnadene betales ut overtagelsesmåneden. Selger gjøres oppmerksom på at en eventuell restanse blir etterfakturert.

All låneinformasjon over er beregnet ut fra dagens kjente lånebetingelser. De månedlige kapitalkostnadene (renter og avdrag) viser hvor mye det koster å betjene lån for eieren av denne leiligheten. Eventuelt avvik mellom kapitalkostnader og lånekostnader under punktet "Økonomiske opplysninger om leiligheten", kan skyldes renteendringer, periodisering eller andre årsaker.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Ja. Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), bes selskapets rådgiver kontaktes for nærmere opplysninger.

Borettslaget bekreftes tilknyttet Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Avtalen er løpende, såfremt premie med forfall 1. februar er betalt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 962 312 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 464 324 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). For næringseiendom gjelder andre regler. For utfyllende informasjon om regelverket og unntak vises til skattelovens § 4-10 og Skatteetaten.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
- Bad - Sanitærutstyr / innredning: Defekt spyleknapp til toalett. Servantskap har mindre fuktskader.
- Bad - Overflater vegger: Det er riss/sprekk i en veggflis i dusjsone. Feste til ene dusjdør er løst, må utbedres. Hakk i flis ved innfesting av dusjdør.
- Bad - Overflater gulv: Det er slitte fuger mellom gulvfliser i dusjsone. Elastisk flisfuge har stedvis manglende vedheft. Fuger må fornyes.
- Bad - Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Membranen har en alder som tilsier at restlevetiden er ukjent. Det er ikke mulig å verifisere om slukmansjett og klemring er benyttet eller om monteringen er korrekt.
- Kjøkken - Varmtvannsbereder: TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Kjøkken - Innredning: Et mindre hakk i benkeplate, samt noen merker på skapfronter.
- Øvrige rom - Overflater gulv: Merke på parkett i stue. Det er synlige sprekker/ skjøter mellom parkett i kjøkken og entré.
- Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Varmtvannsbereder: Se punkt om varmtvannsbereder under kjøkken.
- Elektrisk anlegg - Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Varmtvannsbereder har ikke fast tilkobling, men er koblet med stikkontakt. Fare for varmgang. Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999. Se sjekkliste dokumentasjon. Med bakgrunn i de registrerte avvik bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.
- Dører og vinduer - Dører: Balkongdør trenger justering, sjekk av hengsler. Utbedring må påregnes.
- Balkonger, terrasser, veranda etc. -  Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer): Rekkverkshøyden er under 1,2 meter. Avvik fra gjeldende forskrift, grunnet balkonghøyde over 10 meter. Tiltak anbefales.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader IU:
- Bad - Fukt i tilliggende konstruksjoner: Det er ikke utført hulltaking/fuktmåling grunnet våtrommets plassering mot nabo/fellesareal.
- Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Stakeluke: Eventuell stakeluke er ikke lokalisert i leiligheten

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen? SVAR: Nei. Har observert ett sølvkre i mai 2022. Varslet til styreleder og det var ikke meldt fra andre leiligheter.
- Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? SVAR: Ja. Kan komme vann fra kummen i garasjeanlegget ved store nedbørsmengder. Vet at noen av bodene i borettslaget var berørt av lekkasje fra taket i mai 2022, men verken vår bod eller noen av bodene rundt var berørt.
- Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser? SVAR: Vår oppfatning er at nabobygget i Sinsenveien 11 er kjøpt opp av boligutviklere, og vil kunne medføre endringer i bruken av eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 50 kvm

7. etasje:
Bruksareal: 50 m².
Primærrom: 50 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Utgang fra stue til sydvestvendt balkong på ca. 6  m².

I tillegg disponerer leiligheten én bod i kjeller på ca. 8 m². Felles sykkebod.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, og disse samsvarer med dagens bruk. Tegning ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 919 kvm, Eierform: Fellestomt

Felles tomt for borettslaget som er pent opparbeidet med blant annet asfalterte arealer, busker, trær, utebelysning, grøntarealer og terrasseplatting med sittegrupper. Felles sykkelparkering ved inngangsparti.

Garasje / Parkering

Mulighet for leie av garasjeplass v/ledighet. Ta kontakt med styret ved ønske om plass.
Garasjeplassene skal borettslaget leie ut, fortrinnsvis til andelseiere i borettslaget. I samsvar med iHUS- kontrakten, skal leierett følge den enkelte leilighet og kan overdras sammen med denne. Ved opphør grunnet oppsigelse eller mislighold tilfaller leieretten andelseiere på venteliste. Det er tre stykker på venteliste på garasjeplass per 08.09.2022, så nye eiere vil evt. bli nr. fire. Oppsigelsestid er vanligvis tre måneder. Pris for leie av garasjeplassene blir til enhver tid fastsatt av borettslagets styre, pt. kr 900,-/mnd. Ladestasjon belastes på forbruk av ladepunktet, pluss at innmat til lader må kjøpes av beboer. Fremleie må godkjennes av styret. Det påløper administrasjonskostnader på ca. kr 750,- inkl. mva. ved tildeling av plass. Leietager faktureres av forretningsfører.

Flere av plassene er klargjort for el-lading (kjøper må selv installere og bekoste montering av ladeboks, og får denne montert på allerede installert infrastruktur). Ladeboksen som må brukes er Easee charge og bestilles med link som sendes fra styret.

Borettslaget disponerer 3 parkeringsplasser utendørs, som kun er beregnet for gjester til borettshavere. Maks tid for bruk er 3 døgn sammenhengende.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 1620,- for 2022. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Boligbygg over 12 etasjer, samt kjeller. Betongplate mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller av mur/betong. Utfyllende vegger av bindingsverkskonstruksjon. Utvendig fasade kledd med fasadeplater. Flat takkonstruksjon tekket med papp/ membran (Ikke besiktiget). Leiligheten har slett hvit entrédør med brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Vinduer fra byggeår med to-lags glass og karmer/rammer av tre. Balkongdør fra byggeår med to-lags glass og karmer/rammer av tre. Se forøvrig tilstandsrapporten som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 26.05.2008 for oppføring av eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-6 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre opp til 30 døgn i løpet av året. Se for øvrig vedtektenes §16 for utfyllende bestemmelser.

Styret må informeres om leietaker og dens telefonnummer, samt leieperiode. Det påløper et innflyttingsgebyr på kr 2 000,- til nye andelseiere og leietakere. Gebyret skal dekke borettslagets administrasjon av eier/leieskifter, postskilt, skader ved innflytting m.m. Gebyret gjelder også ved framleie, jfr § 16.

Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating finnes på Vibbo.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet. Gulvvarme på bad.  Leiligheten har egen varmtvannsbereder plassert i kjøkkenbenk.

Panelovn i soverom og stue.

Mekanisk ventilasjon i leiligheten.

Energiforbruk

Fra september 2021 til august 2022 har selger brukt ca. 6400 kWh.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-3973 av 09.04.2003. Området rundt er regulert til boliger, byggeområde for industri, vei/trafikkområde, byggeområde for bolig, forretning, kontor, industri m.m. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Nei.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Pågående reguleringssaker:
- Hasleveien 28, 30, 36, 38 og Sinsenveien 11 - Bestilling av oppstartsmøte - Boliger og næring. Mottatt sak 01.09.2021. Se mer info på plan- og bygg sine hjemmesider, saksnr. 202113718.
- Sinsenterrassen 11 - 21 med flere (Sinsenbyen) - Midlertidig forbud mot tiltak. Mottatt sak 02.10.2018.  Se mer info på plan- og bygg sine hjemmesider, saksnr. 201813816.
- Småhusplanen - Midlertidig forbud mot tiltak. Mottatt sak 25.03.2022. Se mer info på plan- og bygg sine hjemmesider, saksnr. 202204703.
- Trondheimsveien 197 C med flere - Bestilling av oppstartsmøte - Bevaring kulturmiljø - Sinsenbyen. Mottatt sak 13.01.2021. Se mer info på plan- og bygg sine hjemmesider, saksnr. 202100768.
- Trondheimsveien 119-125, Sinsenveien 1 og Hasleveien 4-8 - Bestilling av oppstartsmøte - Boligbebyggelse. Mottatt sak            20.11.2020. Se mer info på plan- og bygg sine hjemmesider, saksnr. 202018759.
- Trondheimsveien 132 - Bestilling av oppstartsmøte - Barnehage - Sophies Minde. Mottatt sak 04.12.2018. Se mer info på plan- og bygg sine hjemmesider, saksnr. 201817368.
- Hasleveien 30 og 36 - Planforslag - Byggeområder for boliger - Sak avsluttes (avsluttet per 06.03.2020). Se mer info på plan- og bygg sine hjemmesider, saksnr. 201110042.

Pågående byggesaker:
- Sinsenveien 11 - Etablering av port og innvendig vindfang. Status: Igangsettingstillatelse gitt. Se mer info på plan- og bygg sine hjemmesider, saksnr. 202107335
- Sinsenveien 5 A-B, 7 og 9 - Montering av markiser og solskjermer. Status: Venter på tilleggsdokumentasjon.  Se mer info på plan- og bygg sine hjemmesider, saksnr. 202211153.
- Sinsenveien 4 B - Etablering av terrasse i deler av 1.etasje. Status: Igangsettingstillatelse gitt. Se mer info på plan- og bygg sine hjemmesider, saksnr. 201816682
- Hasleveien 11 - Påbygg med handikaptoalett og driftslager på takterrasse i 8. etasje. Status: Mottatt søknad.  Se mer info på plan- og bygg sine hjemmesider, saksnr. 202211045
- Konghellegata 3 - Innsetting av dør og montering av glassblokker.  Status: Tillatelse gitt. Se mer info på plan- og bygg sine hjemmesider, saksnr. 201514541
- Konghellegata 3 - 5 - Bruksendring til bolig.  Status: Søknad avslått. Se mer info på plan- og bygg sine hjemmesider, saksnr.  202114169
- Hekkveien 18 - Oppføring av sykkelskur. Status: Tillatelse gitt. Se mer info på plan- og bygg sine hjemmesider, saksnr.  202004427

For nærmere opplysninger om planer i området, anbefales et søk på plan- og bygg sine hjemmesider; https://tjenester.oslo.kommune.no/ekstern/veiledere/eiendomsinfo/

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Rettighetshavere til eiendomsrett
2006/332137-1/200 Hjemmel til eiendomsrett 12.07.2006
Vederlag: NOK 119.390.000
KJØPER:UTSIKTSTOPPEN BORETTSLAG Org.nr: 989986694

Heftelser
Dokumenter fra den manuelle grunnboken som antas kun ha historisk betydning, eller som vedrører en matrikkelenhets grenser og areal, er ikke overført til denne matrikkelenheten sin grunnboksutskrift.

Servitutter tinglyst på hovedbruket/avgivereiendommen før fradelingsdatoen, eller før eventuelle arealoverføringer, er heller ikke overført. Disse finner du på grunnboksutskriften til hovedbruket/avgivereiendommen. For festenummer gjelder dette servitutter eldre enn festekontrakten.

1911/900766-1/105 Bestemmelse om veg 09.06.1911
Bestemmelse om vannledning
Overført fra: 0301-126/35

1929/912235-1/105 Bestemmelse om veg 20.09.1929
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-126/35

1936/915025-1/105 Best. om vann/kloakkledn. 22.01.1936
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Overført fra: 0301-126/35

1946/9108-1/105 Best. om vann/kloakkledn. 24.09.1946
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1947/14120-1/105 Best. om vann/kloakkledn. 01.11.1947
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
2002/37003-1/105 Erklæring/avtale 07.06.2002
bestemmelser om gangvei
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune
Gjelder denne registerenheten med flere

2004/36750-1/105 Erklæring/avtale 02.06.2004
Bestemmelse om riving av eksisterende bygningsmasse innen 30/3-06
Med flere bestemmelser

2006/298735-1/200 Erklæring/avtale 26.06.2006
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Hasleveien godkjennes når den er opparbeidet ihht plan- og bygningslovens bestemmelser.
Ved tilbakekall på egen bekostning legge ut veien og vederlagsfri avståelse av veggrunn.
Med flere bestemmelser

2006/332150-1/200 Pantedokument 12.07.2006
BELØP: NOK 35.597.739
Panthaver:Andelseierne I Utsiktstoppen Brl. V/Styre Lnr: 10004150
2008/99760-1/200 ** Prioritetsbestemmelse 04.02.2008
veket for: PANTEDOKUMENT 2008/99610-1/200

2008/99760-2/200 ** Prioritetsbestemmelse 04.02.2008
veket for: PANTEDOKUMENT VED BYTTE AV BANK 2008/99631-1/200
2014/850247-1/200 ** Prioritetsbestemmelse 06.10.2014
veket for: PANTEDOKUMENT VED BYTTE AV BANK 2014/743025-1/200
2014/850247-2/200 ** Prioritetsbestemmelse 06.10.2014
veket for: PANTEDOKUMENT VED BYTTE AV BANK 2014/743016-1/200

2008/99610-1/200 Pantedokument 04.02.2008
BELØP: NOK 77.557.261
Panthaver:OBOS BBL Org.nr: 937052766
2008/99631-1/200 Pantedokument ved bytte av bank 04.02.2008
BELØP: NOK 6.000.000
Panthaver:OBOS BBL Org.nr: 937052766

2014/743016-1/200 Pantedokument ved bytte av bank 03.09.2014
BELØP: NOK 6.000.000
Panthaver:HANDELSBANKEN Org.nr: 971171324
2014/743025-1/200 Pantedokument ved bytte av bank 03.09.2014
BELØP: NOK 77.557.261
Panthaver:HANDELSBANKEN Org.nr: 971171324

Grunndata
1877/900218-1/105 Registrering av grunn 19.10.1877
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:126 Bnr:1

1912/900875-1/105 Sammenslått med denne matrikkelenhet: 12.04.1912
GNR. 126, BNR. 36

1963/921491-1/105 Sammenslått med denne matrikkelenhet: 08.02.1963
GNR. 83, BNR. 364 OG BNR 346
Gjelder denne registerenheten med flere

2002/64443-1/105 Sammenslåing 02.10.2002
Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr:0301 Gnr:126 Bnr:35

2002/71502-1/105 Grensejustering 01.11.2002
gjelder denne registerenheten med flere
2002/71504-1/105 Målebrev 01.11.2002
2004/58605-1/105 Registrering av grunn 30.08.2004
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:126 Bnr:143

2007/131598-1/200 Registrering av grunn 16.01.2007
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:126 Bnr:144

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 0301-83/98
Rettigheter i eiendomsrett

2005/76537-1/105 Erklæring/avtale 10.11.2005
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:126 Bnr:11 - Bruksrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved Plan og bygningsetaten

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget består av 47 andelsleiligheter. Utsiktstoppen Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 989986694, og ligger i bydel Grünerløkka i Oslo kommune med følgende adresse: Hasleveien 26.

Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Borettslagets revisor er BDO AS.

- Beboere kan finne nyttig info om boligselskapet og sitt boforhold ved å logge seg inn på Vibbo.no.
- Borettslaget har fibernett gjennom Lynet. Beboere må tegne individuelle TV-avtaler.
- Tillatt å sette barnevogn i felles oppgang i leilighetens etasje. Det er en felles sykkelbod i bygget.
- Borettslaget har digital adkomstløsning med OBOS nøkkel på fellesdører/garasjeporter (kan låse opp inngangsdører og garasjeport med mobil her: obos.no/obos-nokkel.).
- Nøkkelbestilling utføres av styret.

Forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett i borettslaget.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6590561

Regnskap

Årets resultat for 2021 viste et overskudd på kr 1 652 222,- fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til. I løpet av 2021 ble det innbetalt kr 650 260,- på IN-ordningen. Innbetalingen ble brukt til å nedbetale den enkeltes andel av borettslagets fellesgjeld. Årsresultat etter korrigering for IN-innbetalinger er kr 1 531 629,-.

Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2021 kr 1 158 037,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift. Se for øvrig regnskap som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Bare enkeltpersoner kan være andelseiere i borettslaget (fysiske personer). Ingen enkeltpersoner kan eie mer enn én andel. Andelenes pålydende skal være på 5000 - kroner. Overdragelse av andeler skal meldes skriftlig til styret før overdragelsen skjer.
Se vedtekter/husordensregler for bestemmelser om ro og orden, andelseiers og borettslagets vedlikeholdsplikt, bygningsmessige arbeider m.m.

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styrets arbeid siste periode:
- Rens av ventilasjonsanlegg: Vi hadde rens av ventilasjonsanlegget i november. Dette var første gang siden blokka var ny og nødvendig viste inspeksjon.
- Drenering av nedkjørsel: Vi fikk lagt drensrenne med avrenning i april. Dette vil lede vannet vekk fra å renne ned i garasjen. Vi håper dermed at vi er kvitt problemet med vanninntrenging fra nedkjørsel.
- Vannsikring boder: Bodene ved garasjeporten fikk lagt en steinkant og løftet veggene 8cm. Dette bør sikre at vann ikke kommer inn i disse bodene om det blir mye vann i garasjen igjen.
- Dørautomatikk sykkelboden: Vi fikk montert automatikk på dør til sykkelboden. Dette gjør det betydelig enklere å ta sykler ut og inn i boden.

Normalt vedlikehold i borettslaget må alltid påregnes. Se for øvrig årsberetning og protokoll som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Husdyr skal ikke være til sjenanse, hunders avføring på uteområder skal fjernes, hunders graving i plen og bed unngås og katter skal passes på slik at sjansen for at de blir innestengt i heis/kjeller og gjør fra seg i oppgangen unngås.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger IKKE i handelen:
- Taklamper i gang, stue og soverom
- Garderobeskap i entré

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris. Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tw@schalapartners.no eller SMS: 48 36 57 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Styrets godkjennelse må foreligge før overtagelse kan gjennomføres.

Diverse

- Sikringstavle med automatsikringer plassert i entré. Hovedsikring og strømmåler er plassert i fellesareal utenfor leiligheten (Ikke besiktiget).
- Leiligheten er tilkoblet felles brannvarslingsystem. Røykvarsler i stue. Brannslange i kjøkkenbenk.
- Det er fremlagt samsvarserklæring, datert 15.05.20, arbeidene gjelder opplegg til stekovn på eksisterende komfyr kurs.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre undersøkelser av kjøpers egenkapital og eventuelt andre forhold knyttet til kjøper. Den delen av kjøpesummen som er egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Hasleveien 26, 0571, Oslo, Gnr. 126 bnr. 11, andelsnr. 704 i Utsiktstoppen borettslag med orgnr. 989986694 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

17-22-0202

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Carl Berner sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.