ST. HANSHAUGEN

Lys, delikat 3-roms med gjennomgående god standard | Renovert i 2022 | Balkong | Flott utsikt | Heis | Garasje*

Ullevålsveien 7 , 0165 Oslo

VISNINGER

26. mars søndag kl. 14:00-15:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Kjerstin Falkum
Kjerstin Falkum Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

59%

eier sin egen bolig

47%

av eiendommene har pris over 5 mill

55%

har bolig mellom 60-120 kvm

76%

av boligene er eldre enn 20 år

18%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 58 m²
Bruksareal 58 m²
Tomt 1 665 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 4
Byggeår 1991
Gårdsnummer 208
Bruksnummer 448
FINN.no 295214312
Sist endret 20.03.2023 19:08
Prisantydning 6 300 000,-
Totalpris 6 642 788,-
Fellesutgifter 4 357,-

Beregnet totalkostnad

6 300 000,- (Prisantydning) 171 999,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 6 471 999,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 161 770,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 471 999,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 170 789,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 642 788,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Ullevålsveien 7 - en lys og delikat 3-roms i et hyggelig og attraktivt boligområde. Her bor man med umiddelbar nærhet til en rekke servicetilbud og forretninger, samtidig som det er kort vei til flere flotte turområder. Leiligheten holder en gjennomgående god standard fra 2022, med gode materialvalg og gjennomtenkte løsninger. Fra leilighetens store vindusflater har man gode lysforhold og flott utsikt, og leiligheten oppleves som høyt og fritt beliggende uten sjenerende innsyn.

- Renovert i 2022
- Nye vinduer og balkongdør i 2022
- Delikat, flislagt baderom
- Lekkert kjøkken
- 1-stavs parkett
- Delikate og tidsriktige farge- og materialvalg
- Gulvvarme i alle rom
- Balkong på ca. 6 m²
- Gode lysforhold
- Arealeffektiv planløsning
- Mulighet for kjøp/leie av garasjeplass i byggets kjeller ved ledighet
- To boder
- Heis til alle plan
- Varmtvann inkl.
- Flott felles bakgård

Innhold

Leilighet ligger i byggets 4. etasje, med heisadkomst, og består av entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og to soverom. Utgang fra stue til balkong på ca 6 m².

Leiligheten disponerer en bod i første etasje på ca 2,2 m², samt en kjellerbod på ca 3,5 m².

Entré

Velkommen inn! Delikat, innbydende entré/gang som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Lysmalte vegger og store, lekre fliser på gulv. God plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy. Innredet med flere praktiske garderobeskap med integrert belysning. Plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel med flislagt gulv og vegger i ett av garderobeskapene. Det er bygget stenderverk som er tilpasset for todelt skyvedør/glassdør i åpningen mellom entré og stue. Dørcallinganlegg med portåpner er plassert ved inngangsdøren. Adkomst via felles trappegang med heis til alle plan.

Stue

Lys og fin stue i åpen løsning mot kjøkkenet. Den åpne løsningen sikrer en god utnyttelse av arealet og skaper et hyggelig og sosialt oppholdsrom. God plass til sofagruppe og TV-benk. Plassbygget sittebenk i overgang mot kjøkken hvor det også er plass til spisebord. Store vindusflater med flott utsikt og som slipper inn godt med naturlig lys, og skaper en hyggelig atmosfære. Fra stuen er det i tilegg utgang til meget hyggelig og vestvendt balkong på ca. 6 m².

Kjøkken

Leiligheten har et delikat og flott kjøkken, som er designet og innredet med tanke på funksjonalitet. Stilren og moderne kjøkkeninnredning fra 2022 med lyse, profilerte fronter. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur. Praktisk og arealeffektiv innredning med gode løsninger og godt med skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer som komfyr med dampfunksjon, steketermometer og nedfelt 80cm induksjonstopp (komfyrvakt montert), oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Mekanisk kjøkkenventilator tilkoblet avtrekkskanal.

Bad

Delikat, flislagt baderom, renovert i 2022. Vegghengt servantinnredning med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil med belysning på vegg over servant. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og regnfallsdusj med tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Felles varmtvann i bygningen.

Plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i garderobeskap i entré.

Balkong

Fra stue er det utgang til meget hyggelig balkong på ca. 6 m². Her er det åpen og flott utsikt over nærområdet. Balkongen vender mot øst med sol til tidlig ettermiddag. God plass til sittegruppe, beplantning, grill m.m. (gass- og elektrisk grill er tillatt). Utvendige stikkontakter. Balkongen er overbygget, noe som sikrer gode bruksmuligheter store deler av året. Balkonggulv belagt med fliser. Bærende konstruksjoner av betong. Rekkverk av stålprofiler med fasadeplater.

Soverom

Leiligheten har to fine soverom.

Lyst, innbydende hovedsoverom av romslig størrelse. God plass til dobbeltseng, garderobeskap, kommode e.l. Innredet med fine garderobeskap med integrert belysning, som gir godt med lagringsplass. Tilpasset sengegavl medfølger.

Soverom 2 med plass til for eksempel seng, garderobeskap og skrivepult e.l. Innredet med garderobeskap med integrert belysning. Egner seg ypperlig som f.eks. barnerom, gjesteværelse eller kontor - alt etter ønske og behov!

Overflater

Gulv: Gulvflater belagt med en-stavs parkett, samt fliser i entré. Elektrisk gulvvarme i alle gulv.
Vegger: Malte flater.
Himling: Malte flater. Takhøyder er på tilfeldige plasser målt til ca. 2,29 - 2,37 meter i leiligheten.

Beliggenhet

I Ullevålsveien 7 bor man meget sentralt til i et attraktivt boligområde på Meyerløkka/St.Hanshaugen, like ved Pilestredet Park. Her bor man i rolige omgivelser, men samtidig med kort vei til alle nødvendige fasiliteter.

St. Hanshaugen er et populært og etablert område med kort vei til blant annet sentrum, Bislett, Grünerløkka, Majorstuen, Sagene m.m. I nærområdet finner man flere hyggelige kaféer og bakerier med for eksempel Baker Hansen, Åpent Bakeri, Pascal, Java Kaffebar, og Espresso House. Det er også mange populære restauranter i området med blant annet Izakaya, Katla, Restaurant Schrøder, Smalhans, Kolonialen og Tunco for å nevne noen. Gutta på Haugen ligger en liten spasertur unna og leverer råvarer av ypperste kvalitet.

Av dagligvareforretninger finner du Coop Prix, Kiwi, Rema 1000, Coop Mega på Bislett, Rema 1000 og søndagsåpen Bunnpris like ved. I tillegg til de servicetilbud man finner i umiddelbar nærhet, er det også kort avstand til sentrum og Karl Johan med alle servicetilbud som finnes her.

Beveger du deg vestover mot Majorstuen, finner du den populære handlegaten Bogstadveien. Vender man heller nesa østover kommer man til Grünerløkka som byr på et pulserende liv med uttallige kaféer, restauranter og mange spennende nisjebutikker. Det er også kort vei til Vulkan området, hvor man blant annet finner Mathallen, med mange spennende spesialforretninger og spisesteder. Ringnes Park med Meny, SATS og Ringen Kino ligger også kun 10-15 minutter unna.

Det er mange tur- og rekreasjonsmuligheter i området med blant annet St. Hanshaugen park som er perfekt for en gå- eller joggetur. Her er det et rikt folkeliv med grilling, uteservering og god stemning på sommerstid. Det arrangeres også utekino, konserter og forestillinger i ny og ne. Andre parker i nærheten er Pilestredet Park, Slottsparken, Alexander Kiellands park, Iladalen m.m. Fra leiligheten er det også gangavstand til idylliske Akerselva hvor det går turveier langs elven som strekker seg fra Maridalen i nord og til Bjørvika og Sentrum i sør.

Kort vei til OsloMet (gamle Høgskolen i Oslo) og treningsfasiliteter på Bislett stadion, SATS ved Lille Bislett og Bislet Bad.

God offentlig kommunikasjon i nærområdet og umiddelbar nærhet til holdeplass for 33- og 37-bussen i Nordahl Bruns gate, samt kort vei til holdeplass for 21-bussen i St. Hanshaugen krysset. Bussforbindelser til Skøyen, Aker Brygge, Fornebu, Bygdøy, Torshov / Sagene, Jernbanetorget, Grünerløkka, Storo m.m. Trikkestopp på Frydenlund for trikk 11, 17- og 18. Det er også kort vei til Jernbanetorget og T-banestasjon på Stortinget, samt 10 minutters gange til Nationaltheatret hvor Flytoget også går.

Felleskostnader

4 357 pr. mnd. Drift og vedlikehold, varmtvann, tv, trappevask, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsførsel m.m. Herav: Felleskostnader 3.882,- Kabel-tv 475,-

Innkreving for kabel-tv økes til kr. 502,- per mnd. per seksjon fra 01.04.2023.

Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. 4.384,-.

Felleskostnader fastsettes av styret, normalt 1-2 ganger i året, og vil variere over tid i forhold til sameiets faktsike kostnader. Ved behov kan styret øke felleskostnadene. Opplysninger om felleskostnader er gitt av forretningsfører ved utarbeidelse av dette prospektet, felleskostnadene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.

Løpende kostnader

Strøm, evt. alarm og innboforsikring kommer i tillegg.

Andel fellesgjeld

171 999 per 08.03.2023.

Andel formue

6 405 per 31.12.2022.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenr.: OBOS01-98207936367
Type: Annuitet
Restsaldo: 178.193,-
Restløpetid: 18 år 6 md.
Term pr. år: 12
Type rente: Flytende
Rente: 5,55%

Lånenr.: OBOS02-98208019961
Type: Annuitet
Restsaldo: 11.552.608,-
Restløpetid: 29 år 9 md.
Term pr. år: 12
Type rente: Flytende
Rente: 5,55%

Det gjøres oppmerksom på at det kan være mottatt varsel om renteendring som ikke er iverksatt per dags dato.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt. Det var ingen eiendomsskatt for leiligheten i 2023. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 458 019 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 248 869 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). For næringseiendom gjelder andre regler. For utfyllende informasjon om regelverket og unntak vises til skattelovens § 4-10 og Skatteetaten.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2:
- Kjøkken - Vannrør: Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad IU:
- Brannskiller

Se for øvrig tilstandsrapport vedlagt i prospekt.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- enner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Svar: Nei. Totalrenovert med membran, rør-i-rør, nye avløpsrør til soil etc i 2022.
- Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, kun faglært. Firmanavn: ASP VVS - Mestebrev. Komplett rør-i-rør og alt nytt av avløp på bad ink sluk og kjøkken fra hovedrør. Montering av dusj og toalett og servant.
- Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Svar: Ja. Firmanavn: Design & Oppussing AS - Mesterbrev. Våtromsplater, membran og flislegging.
- Foreligger det dokumentasjon på arbeidene? Svar: Ja. Samsvarerklæring, faktura og bilder.
- Er arbeidet byggemeldt? Svar: Ja. Informert og godkjent av styret.
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Svar: Ja, kun faglært. Firmanavn: ASP VVS - Mestebrev. Komplett rør-i-rør og alt nytt av avløp på bad ink sluk og kjøkken fra hovedrør. Montering av dusj og toalett og servant. Felles varmtvannsberedere ble byttet sommer 2022.
- Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja, kun faglært. Firmanavn: Faglært bedrift i regi av borettslaget i 2022. Vinduene og verandadør ble byttet i regi av borettslaget i 2022.
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, kun faglært. Firmanavn: Oslo Elektro Tech AS. Komplett fornying av elektrisk anlegg, varmekabler i gang og bad, varmefolie på sov og stue/kjøkken og oppgradering av sikringskap, brytere og stikk etc.
- Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)? Svar: Ja. Det foreligger samsvarerklæring for hele anlegget.
- Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)? Svar: Ja. Nedhimling på bad og i gang, ny lettvegg mellom kjøkken og sov. Muring av lysåpning mellom sov 1 og 2, legging av gulv. Gjort med pensjonert, faglært tømrer.
- Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger? Svar: Nei. Boligen ligger minimum tre etasjer over bakkenivå og radonmålinger er ikke relevant.
- Tilleggskommentar: Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligens areal

Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 58 kvm

4. etasje:
Bruksareal: 58 m².
Primærrom: 58 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, stue/kjøkken og 2 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 665 kvm, Eierform: Eiet tomt

Felles opparbeidet gårdsrom med hellelagte gangarealer, grøntområder og diverse beplantninger. Sameiet deler felles bakkgård med Wessels gate 4B og 6D, og har stor, felles grillplass og langbord samt flere benker som fritt kan brukes. Inngang via port fra bakkgård.

Garasje / Parkering

*Mulighet for kjøp/leie av garasjeplass i byggets kjeller ved ledighet.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere hele uken, også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr. Gebyrets størrelse beror på type kjøretøy, se priser og mer info på www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Boligbygg over seks etasjer samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong med utfyllende bindingsverk. Fasader i pussede flater, teglstein og trepanel. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein/takplater. Leiligheten har malt entrédør av tre med brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Balkongdør og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra 2022.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger brukstillatelse for eiendommen, datert 05.09.1991. Dokumentet følger vedlagt.

Det foreligger ferdigattest for installasjon av brannalarm, datert 13.03.2019. Dokumentet følger vedlagt.

Det foreligger byggetegninger, men det er avvik fra disse. Planløsning er omgjort fra originale tegninger. I denne leiligheten er kjøkkenet flyttet ut til stuen, og opprinnelig kjøkken benyttes som soverom. Det er ikke søkt om bruksendring for dagens bruk, og kjøper bærer eventuell risiko.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle leieforhold, jf. vedtektenes punkt 2-1.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet. Elektrisk gulvvarme (varmekabler/varmefolie) i alle gulv.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Selger har ikke energimerket bygningen, og interessenten må derfor legge til grunn at bygningen har energiattest G. (laveste klasifisering). Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Dette følger av forskrift om energimerking §5(3).

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger, S-3934. Reguleringsbestemmelser og reguleringskart ligger vedlagt i prospekt. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Nei.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Pågående byggesaker:
- Nordahl Bruns gate 5 - Bruksendring fra forretning/kontor til bolig. Mottatt sak: 01.07.2022. Status: Rammetillatelse gitt. Se mer på plan- og bygningsetatens sider, saksnr.: 202210247. Link: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202210247
- Nordahl Bruns gate 9 A - Reparasjon av brannskille etter vannskade - Leilighetsnummer H0101 - H0102 - H0203. Mottatt sak: 08.01.2023. Status: Tillatelse gitt. Se mer på plan- og bygningsetatens sider, saksnr.: 202300338. Link: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202300338
- Wessels gate 6 A-C - Ombygging av bygning til hybler. Mottatt sak: 10.04.2017. Status: Rammetillatelse gitt. Se mer på plan- og bygningsetatens sider, saksnr.: 201705778. Link: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201705778
- Nordahl Bruns gate 10 B - Installasjon av brannalarmanlegg. Mottatt sak: 03.06.2021. Status: Tillatelse gitt. Se mer på plan- og bygningsetatens sider, saksnr.: 202110067. Link: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202110067

Ingen pågående plansaker i næromårdet.

For nærmere opplysninger om planer i området, anbefales et søk på plan- og bygningsetatens sine hjemmesider; https://tjenester.oslo.kommune.no/ekstern/veiledere/eiendomsinfo/

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Heftelser
Dokumenter fra den manuelle grunnboken som antas kun ha historisk betydning, eller som vedrører en matrikkelenhets grenser og areal, er ikke overført til denne matrikkelenheten sin grunnboksutskrift.
Servitutter tinglyst på hovedbruket/avgivereiendommen før fradelingsdatoen, eller før eventuelle arealoverføringer, er heller ikke overført. Disse finner du på grunnboksutskriften til hovedbruket/avgivereiendommen. For festenummer gjelder dette servitutter eldre enn festekontrakten.

1863/900159-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
21.09.1863 
Bestemmelse om veg
Overført fra: 0301-208/448
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1866/900154-1/105  Erklæring/avtale  
05.07.1866 
Bestemmelse om benyttelse
Overført fra gnr 208 bnr 761.
Overført fra: 0301-208/448
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1874/900405-1/105  Erklæring/avtale  
05.05.1874 
Bestemmelse om kloakkledning
Overført fra: 0301-208/448
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1906/900399-1/105  Erklæring/avtale  
07.07.1906 
Bestemmelser om brannvegg/-dør
Overført fra: 0301-208/448
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1991/30510-2/105  Pantsettelseserklæring  
18.06.1991 
BELØP: NOK 20.000
Panthaver:Sameiet  
Lnr: 1125434
PANTERETT TIL SAMEIET FOR INNTIL KR 20 000 MED SIKKERHET
INNENFOR 90 % AV VERDITAKST.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1991/42260-1/105  Erklæring/avtale  
19.08.1991 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:448 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:448 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:448 Snr:4  
Rett til å kople sitt ventilasjonsanlegg til gårdens
ventilasjonssystem m.v.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1991/42262-1/105  Erklæring/avtale  
19.08.1991 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:57  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:450  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:452  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:454  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:457  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:460  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:460 Snr:1-11 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:762  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:803  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:803 Snr:1-16
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:805  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:806  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:808  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:809  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:811  
Rett til å anlegge og vedlikeholde tekniske ledninger av
forskjellige slag samt rett til adkomst m.v. Kan bare
slettes av Oslo kommune ved direktør for etat for eiendom
og utbygging.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2006/423999-1/200  Erklæring/avtale  
07.09.2006 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:57  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:450  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:452  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:454 F  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:457  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:460 Snr:1-11  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:762  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:803 Snr:1-16
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:805  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:806  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:808  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:809  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:811  
erklæring om bruk av gårdsrom
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/1178134-1/200  Pantedokument  
22.09.2021 21:00 
BELØP: NOK 5.200.000
Panthaver:STOREBRAND BANK ASA  
Org.nr: 953299216
 
2022/1348864-1/200  Utleggsforretning  
28.11.2022 12:28 
avholdt: 28.11.2022, Kl. 08:00
BELØP: NOK 329.052
Saksøker:STATENS LÅNEKASSE  
Org.nr: 960885406
Prosessfullmektig:STATENS INNKREVINGSSENTRAL  
Org.nr: 971648198
Saksøkt:Feen Andrea
Elektronisk innsendt

Grunndata

1991/30510-1/105  Seksjonering  
18.06.1991 
opprettet seksjoner:
snr: 41
formål: Bolig
sameiebrøk: 57/5086
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 0301-208/454
Rettigheter i festerett
2006/477515-1/200  Erklæring/avtale  
06.10.2006 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:57  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:448 Snr:1-67 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:450  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:452  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:457  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:460 Snr:1-11
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:762  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:803 Snr:1-16  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:805  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:806  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:808  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:809  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:811  
bestemmelse om bruk av gårdsrom.
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke
fra Oslo kommune ved direktøren for Eiendoms- og byfornyelsesetaten.
Gjelder feste

Rettigheter på 0301-208/808
Rettigheter i eiendomsrett
2006/596629-1/200  Erklæring/avtale  
30.11.2006 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:57  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:448 Snr:1-67  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:450  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:452  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:454 F  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:457  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:460 Snr:1-11 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:762  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:803 Snr:1-12
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:805  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:806  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:809  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:811  
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune, Eiendoms- og byfornyelsesetaten.
 
Rettigheter på 0301-208/452/0/1-24
Rettigheter i eiendomsrett
2007/302304-1/200  Erklæring/avtale  
02.04.2007 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:57  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:448 Snr:1-67
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:450  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:454 F  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:457  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:460 Snr:1-11
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:762
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:803 Snr:1-16  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:805  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:806  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:808  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:809  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:811  
Bestemmelse om bruk av gårdsrom.
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke
fra Oslo kommune ved direktøren for Eiendoms- og byfornyelsesetaten.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Rettigheter på 0301-208/806
Rettigheter i eiendomsrett
2007/364396-1/200  Erklæring/avtale  
02.05.2007 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:57  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:448 Snr:1-67 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:450  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:452  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:454 F  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:457  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:460 Snr:1-11  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:762
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:803 Snr:1-16  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:805  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:808  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:809  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:811  
Bestemmelse om bruk av gårdsrom.
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke
fra Oslo kommuen ved direktøren for Eiendoms- og byfornyelsesetaten.
 
Rettigheter på 0301-208/958, 0301-508/17, 0301-208/57/0/1-38, 0301-208/811/0/1-5
Rettigheter i eiendomsrett
2007/831143-1/200  Erklæring/avtale  
16.10.2007 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:448 Snr:1-67
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:450  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:452  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:454 F  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:457  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:460 Snr:1-11  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:762  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:803 Snr:1-16
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:803 Snr:12  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:805  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:806  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:808  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:809  
Bestemmelse om bruk av gårdsrom.
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om ledninger.
Bestemmelse om adkomst.
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke
fra Oslo kommune ved direktøren for Eiendoms- og byfornyelsesetaten.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Rettigheter på 0301-208/460/0/1-15
Rettigheter i eiendomsrett
2008/554900-1/200  Erklæring/avtale  
07.07.2008 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:57 Snr:1-38
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:448 Snr:1-67 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:450  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:452  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:454 F  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:457  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:762  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:803 Snr:1-16
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:805  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:806  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:808  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:809  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:811  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:958  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:508 Bnr:17  
Bestemmelse om bruk av gårdsrom
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Bestemmelse om ubebygget areal ikke blir brukt til parkering
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke
fra Oslo kommune ved direktøren for Eiendoms- og byfornyelsesetaten
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Rettigheter på 0301-208/457
Rettigheter i eiendomsrett
2008/555010-1/200  Erklæring/avtale  
07.07.2008 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:57 Snr:1-38  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:448 Snr:1-67  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:450 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:452  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:454 F  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:460 Snr:1-11  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:762  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:803 Snr:1-16  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:805  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:806  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:808  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:809  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:811  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:958  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:508 Bnr:17  
Bestemmelse om bruk av gårdsrom
Bestemmelse om ubebygget areal ikke blir brukt til parkering
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke
fra Oslo kommune ved direktøren for Eiendoms- og byfornyelsesetaten

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameie: Sameiet Ullevålsveien 7, Orgnr: 991160833

Sameiet består av 66 seksjoner. Sameiet Ullevålsveien 7 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 991160833, og ligger i bydel St. Hanshaugen i Oslo kommune med følgende adresse: Ullevålsveien 7, 0165 Oslo. Gårds- og bruksnummer: 208/448.

- Sameiet har egen hjemmeside: http://www.u7.no
- Styret kan kontaktes på e-post: styret@u7.no
- Sameiet har avtale om vaktmestertjeneste med Novak AS.

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 90013039

Regnskap

Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 2 490 617.
Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 2 739 998.
Årets resultat (2021) fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr 253 835 og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.
Arbeidskapitalen pr. 31.12.2021 var kr 731 195.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det planlegges installering av ladestruktur for elbillading i 2023. Dette er tatt med i budsjettet for 2023, og det er ikke planlagt noen økning av felleskostnadene ifbm. dette.

Det ble byttet vinduer og balkongdører i sameiet i 2022, og det ble tatt opp lån i forbindelse med dette.

Det er sendt ut en ekstraordinær kapitalinnkreving på tilsammen kr. 200 000. Denne har forfall i slutten av mars, og dekkes av selger.

Større vedlikehold og rehabilitering:
2021: Oppgradering og utskifting av fliser ved inngangsparti og hall.
2021: Oppgradering av bakgård.
2020: Vedlikehold av armatur i garasjeanlegget.
2018: Oppgradering av heis.
2016: Brannalarmanlegg oppdatert. Brannalarmanlegget ble oppdatert og utvidet til også å omfatte alle leilighetene i bygget.
2016: Brannvarslingsanlegg. Det er installert brannalarm med kobling til brannsentral i alle leiligheter.

Husdyrhold

Sjenerende dyrehold er ikke tillatt, heller ikke lufting av husdyr i hagen, jf. husordensreglenes § 12.

Tilbehør

Følgende medfølger ikke i handelen:
- Taklamper
- Vegglamper

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris. Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, renteforsikring, flytteforsikring og boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 92 20 47 07 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Det er trukket cat 6 nettverkskabel til begge soverom og stue. "Sentralen" med uttak for coax til modem/router/tv er i på soverom 2 i venstre skap, øverste hylle. I stuen er den bak sofaen.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre undersøkelser av kjøpers egenkapital og eventuelt andre forhold knyttet til kjøper. Den delen av kjøpesummen som er egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Ullevålsveien 7, 0165, Oslo, Gnr. 208 bnr. 448 snr. 41 orgnr. 991160833 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

17-23-0041

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Carl Berner sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.