Vestfossen

Vestfossen - Fantastisk strøken halvpart av nyere vertikaldelt bolig med garasje og 60 kvm veranda - 3 sov - 2 bad

Kongsveien 16B , 3320 Vestfossen

BE OM SALGSSUM
Anders Ødenes
Anders Ødenes Eiendomsmegler
Fredrik Vangen Grønvold
Fredrik Vangen Grønvold Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

66%

eier sin egen bolig

29%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

46%

har bolig på over 120 kvm

35%

av boligene er nyere enn 20 år

29%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 116 m²
Bruksareal 159 m²
Bruttoareal 174 m²
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 2018
Gårdsnummer 50
Bruksnummer 239
Energimerking C
FINN.no 190386840
Sist endret 15.10.2020 11:13
Prisantydning 4 190 000
Totalpris 4 303 019
Ligningsverdi 1 182 975,-

Beregnet totalkostnad

4 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 104 000,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 113 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 303 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Strøken halvpart av tomannsbolig i solrik, rolig og barnevennlig beliggenhet med kort vei til Vestfossen sentrum.

Innhold

Velkommen inn i Kongsveien 16B. Om du er på jakt etter ett perfekt sted å flytte rett inn i, så kan du avslutte jakten din her!
Entreen er delikat og flislagt. Det føles godt å komme inn her.
Fra entreen har man tilgang til 2 av soverommene og til et skikkelig drømmebad. Begge soverommene har delikate farger. Hvor det ene soverommet har en praktisk skapløsning.
Badet taler for seg selv. Her er alt som nytt og med sine rene linjer og blanke overflater er det lett og holde rent, og det er estetisk flott å se på. Det er også holdt av plass til vaskemaskin her. Bare sjekk ut løsningen eier har laget.
Vi tar turen opp i 2.etasje her finner vi nok et strøkent bad på toppen av trappen. Det tredje soverommet er også beliggende her. i Stuen har man meget god plass og usedvanlig mye naturlig lys fra de romslige vindusflatene. Det er plassert 2 balkong dører i hver sin ende av stuen slik at gjennomlufting aldri skal være et problem. Dørene fører til hver sin terrasse så her kan man flytte seg etter solen, eller fra solen om den begynner å sjenere.
Kjøkkenet er hvitt, moderne med mye benkplass, integrerte hvitvarer og en smart løsning for frokostplass eller hjemmekontor

Standard

Bad - 2. Etasje.
Flislagt bad fra byggeår. Innredning bestående av slette fronter med heldekkende servant med ettgreps blandebatteri. Speilskap med lys. Vegghengt
toalett. Malte slette flater i himling med innfelte downlights. Dusjnisje med glassdør. Togreps blandebatteri med regn og håndusj. Gulvvarme.
Sluk/avløp i plastmatriale fra byggeår. Rør av plastmatriale fra byggeår.
Vaskerom - Bad/vaskerom 1, etasje.
Flislagt bad/vaskerom fra 2018. Innredning med slette fronter med heldekkende servant med to stk ettgreps blandebatteri. Speilskap med lys. Malte
slette flater I himling med innfelte downlights. Vegghengt toalett. Dusjnisje med glassdør. Togreps blandebatteri med hånd og regndusj. Mekanisk
ventilasjon. Gulvvarme. Dør til bod. Rør av kobber og plast fra byggeår. Avløpsrør av plastmatriale fra byggeår.
Kjøkken - 2. Etasje
Kjøkken fra byggeår. Innredning bestående av slette fronter med benkeplate i laminat. Nedfelt oppvaskkum i komposittmateriale med ettgreps
blandebatteri. Nedfelt induksjonstopp i benkeplate. Integrerte hvitevarer. Ventilator integrert I overskap. Innfelte downlights. Malte slette flater på
vegg og himling. Led belysning under overskap. Waterguard. Rør i rør i rørsystem fra byggeår. Avløpsrør I plastmatriale fra byggeår.
Øvrige rom
Stue: Laminat på gulv. Malte slette flater på vegger. Malte slette flater i himling med downlights. Utgang til terrasse og balkong. Soverom: Laminat
på gulv. Malte slette flater på vegger. Malte slette flater i himling. Garderobe. Kryploft: Tilgang via takluke i soverom med stige.
Soverom: Laminat på gulv. Malte slette flater på vegger. Malte slette flater i himling. Garderobe. Gang: Flislagt gulv med varme. Malte slette flater
på vegger. Malte slette flater i himling. Downlights . Garderobe.
Elektrisk anlegg
Sikringsskap fra byggeår plassert i bod/teknisk rom. Automatsikringer.

Beliggenhet

Kongsveien 16B ligger sentralt I Vestfossen med kun en liten spasertur til sentrum. Barnehage og lekeplass i umiddelbar nærhet.
I Vestfossen befinner det seg butikker, bank, legesenter, skole, idrettsanlegg, jernbanestasjon/bussholdeplass og barnehage. God offentlig kommunikasjon til Kongsberg og Drammen/Oslo. I området rundt Vestfossen er det mange fine tur- og friluftsmuligheter både sommer og vinter.
Kort vei til Sundhaugen/Fiskumvannet og Eikern med fine bademuligheter. Deler av Fiskumvannet er naturreservat som gjør det til et meget interessant naturområde, hvor man kan oppleve yrende liv.
Ca. 20 min. kjøring til Kongsberg og ca. 25 min. til Drammen.

Tomt

Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Boligen har en tilhørtende garasje med 2 stk oppstillingsplasser.
Parkering kan også forkomme på romslig asfaltert gårdsplass.

Barnehage / skole i området

SKOLER:
Vestfossen barneskole, 16 min gange (1.3 km)
Vestfossen ungdomsskole, 17 min gange (1.4 km)
Eiker videregående skole, 9 min med bil (7.1 km)
Kongsberg videregående skole, 20 min med bil (17.3 km)
BARNEHAGER:
Smellhaugen kommunale barnehage, 4 min gange (0.3 km)
Barneplaneten barnehage (0-6 år), 18 min gange (1.5 km)
Møllefossen barnehage (0-6 år) 6 min med bil (2.6 km)

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Eierseksjon), byggeår: 2018

Antall soverom

3

Byggeår

2018

Byggemåte

Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Grunnmur av betong. Yttervegger i trekonstruksjoner med utvendig trekledning. Vinduer med 3-glass
og karmer av tre. Etasjeskillere i trebjelkelag. Yttertaket med helling tekket med papp.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 16.11.2018 Følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 116 kvm, Bruksareal: 159 kvm, Bruttoareal: 174 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 92 m².
Primærrom: 49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, 2 soverom, bad/vaskerom
2. etasje:
Bruksareal: 67 m².
Primærrom: 67 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Tv-stue, bad/dusjrom, kjøkken, soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming er basert på vedfyring og strøm.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 921 829 pr.
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 318 553 pr.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Ny adkomst via Smellhauggata er under ferdigstillelse og blir asfaltert ila høsten 2020. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig iht til kommuneplan for Øvre Eiker Kommune 2015-2027. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei, Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Øvre Eiker kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ao@partners.no eller SMS: 95 03 71 01 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.