Hokksund

Pen 3-roms selveierleilighet beliggenede på Langebru/ Hokksund

Prestmoveien 20 , 3302 Hokksund

VISNINGER

24. september torsdag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Fredrik Vangen Grønvold
Fredrik Vangen Grønvold Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

37%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

50%

har bolig på over 120 kvm

33%

av boligene er nyere enn 20 år

30%

er barnefamilier

Type Leilighet / Eierseksjon
Bruksareal 70 m²
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 2003
Gårdsnummer 77
Bruksnummer 1225
FINN.no 191737700
Sist endret 18.09.2020 13:13
Prisantydning 2 390 000
Totalpris 2 458 769
Ligningsverdi 682 520,-

Beregnet totalkostnad

2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 68 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 458 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Velkommen inn i Prestmoveien 20. La meg ta deg med i en guidet tur i denne leiligheten. Det første som møter deg er en lys og fin entre. Til ventre finner man hovedsoverommet  her er det romslig og godt, med massevis av skapplass.  Stua er romslig og med plass til både sofagruppe, godstol og spisestuedel. Her er det også 3 store vindueres som slipper inn mye natulig lys. Kjøkkenet er ikke så veldig stort, men parktisk og kompakt med plass til egen spiseplass ved kjøkkenet, samtidig som man har relativt bra med både skap og benkeplass.
Badet har en lys farge med fliser på gulv og vegger for enkelt renhold. Her finner du et toalett, servant og dusjkabinett samt opplegg for vaskemaskin.
Denne leiligheten har en gjennomgående fin standard, og jeg antar at ny eiere flytter rett inn. Det lyse behaglige farger i samtlige rom, i tillegg er dette en lettstelt leilighet med rene overflater.

Standard

-Bad-
Flislagt bad fra år 2003. Innredning med profilerte fronter. Nedfelt servant med ettgreps blandebatteri. Speilskap med lys og stikkontakt. Gulvmotert
toalett. Opplegg for vaskemaskinen. Dusjkabinett med ettgreps blandebatteri. Mekanisk ventilasjon. Varme i gulv. Overflate himling med malte slette
flater. Rør i rør og kobber fra byggeår. Avløpsrør av plastmatriale fra byggeår.
-Kjøkken-
Kjøkken fra byggeår. Innredning med profilerte fronter. Nedfelt oppvaskkum i stål med ettgreps blandebatteri. Nisje for kjøleskap, komfyr og
oppvaskmaskin. Overflate vegger med malt tapet. Overflate gulv med laminat. Overflate himling med malt betong. Rør i rør og kobber fra byggeår.
Avløpsrør av plastmatriale fra byggeår.
-Øvrige rom-
Stue:Overflate gulv med laminat. Overflate vegger med malt tapet. Overflate himling med malt betong. Soverom 1: Overflate gulv med 1-stavs
parkett. Overflate vegger med malt tapet. Overflate himling med malt betong. Garderobeskap. Varme i gulv. Gang:Overflate gulv med laminat.
Overflate vegger med malt tapet. Overflate himling med malt betong. Varme i gulv. Utgang til platting.
-Tekniske anlegg. VVS anlegg-
Vannrør fra byggeår. Fordelerskap plasert i bod.
-Elektrisk anlegg-
Sikringsskap plassert i bod. Automatsikringer.
-Brann-
Brannslange plassert i bod. Røykvarsler plasert i himling stue.

Beliggenhet

Langebru er et rolig boområdet i et godt etablert strøk.  Sentral beliggenhet med gangavstand til eikersenteret med mange butikker og tilbud, samt Hokksund sentrum med mange servicetilbud herunder butikker, cafeer, resturanter, post i butikk, bank, vinmonopol, lege, apotek m.m. Kun 3 minutters gange til bussholdeplass for timeseskspressen. Kort vei til barne-og ungdomsskole samt barnehager.

Tomt

Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Felleskostnader

570,- pr. år Inkluderer forsikring og sparing til eventuelle kostnader for vedlikehold

Sameie

Sameiet Amundsen 3, org.nr.924 577 908 , består av 6 seksjoner - fordelt over 2 etasjer.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2003

Antall soverom

2

Byggeår

2003

Byggemåte

Rekkehus selveierleilighet beliggende på Langebru i Øvre Eiker Kommune. Rekkehuset er horisontaldelt bestående av 6 boenheter. Leiligheten
ligger i underetasjen. Overbygget inngangsparti. Platting på mark. P plasser på felles gruset område. Oppvarming er elektrisk og varmepumpe.
Leiligheten disponerer en utvendig bod tilknyttet boligen.
Bygget er oppført med støpt plate på mark. Grunnmur av lettklinker blokker. Etasjeskillere i betongkonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner.
Fasade med liggende trekledning og pusset murflater. Yttertaket er saltak konstruksjon med takstein.
Boligen har elemtenter med TG 2
Følgende elementer har TG2
Bad- Overflater gulv, ink fallforhold
Kjøkken - Innredning har sårskader. Normal bruks slitasje.
Rom under terreng- Ventilasjon og konstruksjoner.
Grunnmur
Denering og fuktsikring.
Se vedlagt Boligsalgsrapport utført av Anticimex AS.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 04.04.2005 Følger vedlagt.

Boligens areal

Bruksareal: 70 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 70 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, bad, kjøkken, 2 soverom, gang.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming er basert på strøm. Det er også tilgang til vedfyring, men ikke benyttet pr. dags dato.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 7 015

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 682 520 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 457 073 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boliger. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Deler av eiendommen ligger innenfor faresone for høyspenningsanlegg.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei, og offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Øvre Eiker kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.
Det er en felles avtale om brøyting med naboene hvor utgiftene fordeles på alle. Itillegg vil det være kostnader for privat vedlikehold av vei, bl.a. for brøyting.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til fvg@partners.no eller SMS: 98 08 76 73 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.