Skotselv

Strøken nyere leilighet, om du vil ha en leilighet som du flytter rett inn i så er muligheten her nå.

Tregata 79 , 3330 Skotselv

VISNINGER

25. oktober søndag kl. 15:00-16:00

26. oktober mandag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Fredrik Vangen Grønvold
Fredrik Vangen Grønvold Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

75%

eier sin egen bolig

51%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

43%

har bolig på over 120 kvm

19%

av boligene er nyere enn 20 år

34%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 69 m²
Bruksareal 73 m²
Bruttoareal 79 m²
Tomt 96 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 2018
Gårdsnummer 185
Bruksnummer 58
Energimerking C
FINN.no 194955220
Sist endret 21.10.2020 11:35
Prisantydning 2 490 000
Totalpris 2 561 269
Ligningsverdi 630 671,-

Beregnet totalkostnad

2 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 71 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 561 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Dette har jeg gledet meg til. Det å skulle selge denne leiligheten i Skotselva som er så innholdsrik og praktisk er rett og slett en fryd. La meg ta deg med på en guidet tur gjennom den.
Fra entreen har man tilgang til begge soverommene og til et skikkelig drømmebad. Begge soverommene har delikate farger. Hvor det ene soverommet har en praktisk skapløsning.
Badet taler for seg selv. Her er alt klin strøkent, men det skulle bare mangle når det er såpass nytt. Med sine rene linjer og blanke overflater er det lett og holde rent, og det er estetisk flott å se på. Det er også holdt av plass til vaskemaskin her.
Videre innover finner du en stue/kjøkkenløsning som funker meget god. Til venstre har man stuekroken med overraskende mye plass og usedvanlig mye naturlig lys fra de romslige vindusflatene.
Til høyre Der har man kjøkkenet som du enkelt kan ha et langbord oppslått på. Også her er det tenkt at det estetiske skal gå hånd i hånd med det praktiske.
Med denne leiligheten må man tenke anderledes enn man tidligere har gjort. Du har kanskje tenkt at du må ha en leilighet på 80-90, kanskje 100 kvm for å få litt armslag. Jeg mener at du tar feil. Kom deg på visning hit å sjekk at det er rett over 65 kvm du egentlig ønsker deg. Her har du alt, og du har fine uteplasser.
Jeg kan bare ønske deg hjertelig velkommen til visning på en meget tiltalende leilighet.

Standard

Innvendige overflater
Gulv med parkett og fliser.
Vegger med panelplater og fliser.
Himling med takplater.
Downlights på kjøkken.
KJØKKEN:
Kjøkkeninnredning fra byggeår med profilerte fronter.
Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate.
Opplegg for oppvaskmaskin.
Ventilator over komfyr.
Panelplater over kjøkkenbenk, samt lysarmatur
BAD
Flislagt bad med servant og underskap.
Glatte fronter.
Gulvmontert klosett.
Dusjhjørnet med glassdører og fliser på gulv og vegg
Opplegg for vaskemaskin.
Termostatstyrte varmekabler.

Tomt

Areal: 96 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 2 etasje

Garasje / Parkering

Parkering i egen del av carport og egen oppstillingsplass på oversiden av leiligheten.

Felleskostnader

500. Det er informert at fellesutgiftene kan øke til 750,- mnd. Dette er ikke bestemt, men kommer til å bli tatt opp på neste sameie møte.

Sameie

Sameiet tregata 51-53-55-57-73-75-77-79, org.nr. 922 848 556, består av 8 seksjoner - fordelt over 2 etasjer.
Styreleder i sameiet er

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger som vedlegg.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2018

Antall soverom

2

Byggeår

2018

Byggemåte

Støpt betong fundament/gulv som er glattpusset.Yttervegger oppført i bindingsverk av tre med isolasjon. Kledd med liggende trepanel. Kledning fremstår i normalt god stand. Pulttak som er antatt tekket med papp.. Renner og nedløp i stål.
Beslag i overgang gesims/taktekket. Vannbrettbeslag. Vinduer og balkongdør med isolerglass. Vinduer fra 2017 med midthengsling og fastkarm.
Balkongdør i tre med innfelt glass fra 2017. Standard utgangsdør av tre med innfelt glass.
Terrasse med adkomst fra stue på ca. 10m². Oppført av bjelker og bord i tre. Rekkverk i tre og glass.
Utvendig bod ved inngangsparti på ca. 5m².
Takstmann har følgende konklusjon:
Leilighet beliggende i 2.etasje i bygning fra 2018 med to soverom. Leiligheten fremstår i normalt god stand for overflater og innredninger. Bad og kjøkken fra byggeår. Utvendig bod ved inngangsparti.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den.29.08.2019  Følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 73 kvm, Bruttoareal: 79 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 73 m².
Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, gang, bad, stue, kjøøken, 2 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming er basert på strøm.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

.

Kommunale avgifter

Kr. 6 789

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 630 671 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 270 414 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Utstyr

Hvitevarer på bad og kjøkken kan medfølge ved behov.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Øvre Eiker kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til fvg@partners.no eller SMS: 98 08 76 73 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.