Svene

Sjekk ut denne koselige hytta med gode solforhold!

Ramstadvegen 107 , 3622 Svene

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Fredrik Vangen Grønvold
Fredrik Vangen Grønvold Eiendomsmegler
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 46 m²
Bruksareal 46 m²
Bruttoareal 50 m²
Tomt 200 m² / Festet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1979
Gårdsnummer 122
Bruksnummer 10
Energimerking F
FINN.no 208698965
Sist endret 12.04.2021 10:04
Prisantydning 850 000
Totalpris 885 269
Ligningsverdi 178 298,-

Beregnet totalkostnad

850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 21 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 850 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 35 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 885 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Fritidboligen inneholder Entré, håndvaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom.
Tillhørende anneks inneholder ( Toalettrom, innredet rom)

Standard

Innvendige overflater:
Gulv: Parkett, furgulv og belegg.
Vegger: Malt panel.
Himling: Panel og ruteplater

Stue

Lys og fin stue med overflater med parkett, malt panel.

Kjøkken

Hvit kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Heltre eik benkeplate. Integrert/ keramisk topp.
Avløp fra kjøkken går ned i bøtte som må tømmes.

Bad

Servant med servantskap. Vannet går rett ut i grunn.
Toalettrom i anneks inneholder mulltoalett.

Terrasse

Terrasse med gode solforhold og fin utsikt.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint og solrikt til med flott utsikt.  Lett adkomst, samt skjermet beliggenhet.
Blefjellheisen. og Fagerfjell skisenter ligger kun 30 minutter unna.  Ønsker du større utfordringer, kan du fint ta turen til Kongsberg skisenter, bare 20 minutter i bil.
 
Blefjell, ditt nærmeste "høyfjell" har flotte tur- og friluftsområder sommer som vinter. Her er det godt markerte turstier, sykkeltraseer, fiskevann og har totalt ca. 170 km preparerte skiløyper, i tillegg til alpinsentre. Her ligger det til rette for mange flotte naturopplevelser.
 
Lampeland sentrum ligger 10 minutter unna. Her finner du Lampeland Hotell, dagligvarebutikker og bensinstasjon.
 
Hytta ligger i underkant av 1 time og 40 minutter i bil fra både Oslo og Tønsberg-Sandefjord-Larvik området, så dagsturer er fullt mulig.

Boligens areal

Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 46 kvm, Bruttoareal: 50 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 46 m².
Primærrom: 44 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, håndvaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 200 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 1500

Garasje / Parkering

Parkeringsplass

Byggemåte

Fritidsboligen er fundamentert med støpt betong på jord og løsmasser. Grunnmur oppført av betong m/sparestein. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk. Saltak uten undertak. Ved takomlegging bør det legges nytt undertak med lufting av takkonstruksjonen.
Skråtakkonstruksjonen er dårlig luftet, dette kan over noe tid føre til kondensskader. Saltak tekket med stålplater som er lakkert.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/ midlertidig brukstillatselse i Kommunens arkiver. det er kommet søknad.
Flesberg kommune har godkjent hytta ved at følgende vilkår er oppfylt
1.Hytteeieren forplikter seg til å delta i den kommunale renovasjonsordningen som måtte bli innført i området og betale de avgifter som måtte bli pålagt i den forbindelse.
2. Det tillates ikke innlagt vann i hytta.
3. Spillvannsutslipp må utføres i overensstemmelse med Flesberg kommunes tegninger F-01 og F-02.
4. Det må være adgang til hygienisk betryggende og tilstrekkelig mengder drikkevann.
Da hytta allerede er oppført utstedes ikke byggetillatelse.
Kontakt Flesberg kommune om søknad av om utsillpstilliatelse

Oppvarming

Oppvarming er basert på vedfyring

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 1 144 pr. år Renovasjon og branntilsyn (feiing)

Eiendomsskatt

Det er i Flesberg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 178 298 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Ingen kulturminner registrert på matrikkelenheten.

Regulering

Eiendommen  er regulert til LNFR, Spredt bolig, fritids og næringsbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet privat sommervann fra oppkumme/brønn, Det er innlagt vann i en vask, det er ikke søkt utslippstillatelse fra Flesberg Kommune. Ikke avløp eller septiktank, vann slippes rett i grunn.
Eiendommen er tilknyttet privat vei ifølge grunneier er det bratt vei som brøytes slik at vi  kan kjøre her med bil som har trekk på alle hjul. Brukere av veien kjører på eget ansvar. Hyttene har betalt en symbolsk sum på 500 kr pr år for vedlikehold av vei, men vi vil foreta en justering av denne prisen inneværende år basert på faktiske utgifter til vedlikehold, brøyting og strøing.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til fvg@partners.no eller SMS: 98 08 76 73 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
HEFTELSER I FESTERETT:
2006/1766-2/26 23.03.2006     FESTEKONTRAKT - VILKÅR
                                                        GJELDER FESTE
                                                        Festetid: 0 år
                                                        Årlig festeavgift: NOK 1 200
                                                        Med flere bestemmelser
                                                        Pant for forfalt festeavgift
HEFTELSER:
2015/747139-1/200                   BESTEMMELSE OM VEG 
18.08.2015                                  RETTIGHETSHAVER:Knr:3050 Gnr:122 Bnr:10 Fnr:1 F

Adresse og matrikkel

Ramstadvegen 107, 3622, Svene, Gnr. 122 bnr. 10 Fnr. 1 i Flesberg kommune

Eier

Vigdis Marie Gutterud

Oppdragsnummer

190-21-0002

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners Modum sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.