#NYDALEN

2-roms toppleilighet | Stor solrik balkong | Nybygg fra 2017 | Fyring/v.vann og tv/ internett inkl. | Heis | Garasje*

Fernanda Nissens gate 3F , 0484 Oslo

BE OM SALGSSUM

NABOLAGSPROFIL

69%

eier sin egen bolig

100%

har bolig mellom 60-120 kvm

100%

av boligene er nyere enn 20 år

25%

er barnefamilier

24%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 47 m²
Bruksareal 47 m²
Bruttoareal 52 m²
Tomt 8 295 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 7
Byggeår 2017
Gårdsnummer 77
Bruksnummer 109
FINN.no 204194627
Sist endret 25.01.2021 21:15
Prisantydning 4 600 000
Totalpris 4 730 269
Ligningsverdi 1 047 474,-

Beregnet totalkostnad

4 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 121 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 130 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 730 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Dette er en tiltalende og lys 2-roms toppleiliget med en innholdsrik planløsning. Leiligheten er nybygg fra 2017 og passer helt perfekt for deg som ønsker å nyte livet i byenbyen med kort vei til det yrende folkelivet i Oslo, samtidig som du er litt tilbaketrukket med fine turområder og rolige omgivelser rett utenfor leilighetsdøren.
Dette er et område som er i stor utvikling, og plasseringen mellom flere allerede etablerte bydeler gjør dette til et område mange satser på, både for å bo og investere i!
- Nybygg fra 2017 med garanti
- Solrik, sydtvendt balkong på 7,7 kvm
- Varmtvann og oppvarming med fjernvarme inkl.
- Varme i alle gulv
- Kabel-TV og internett inkl.
- Heis
- Integrerte hvitevarer og plass til vaskemaskin på baderom
- Balansert ventilasjon
- Garasjeplass kan kjøpes i tillegg*

Innhold

Leiligheten ligger i 7 etasje og inneholder: Entré, stue/kjøkken, bad og soverom.
I tillegg disponerer leiligheten en bod på 8 m2.

Utstyr

- Fibernett og TV inkludert i felleskostnadene.
- Vannrør med rør -i-rør system og synlige avløpsrør i plast.
- Sikringsskapet i entré med automatsikringer. Hovedsikring på 63Amp.
- Balansert ventilasjon.
- Vannbåren varme i gulvene.
- Røykvarsler i leiligheten tilkoblet felles varslingssystem.
- Sprinkleranlegg i leiligheten.

Entré

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og til sette fra seg sko. Du finner en skyvedørsgarderobe som sørger for gode oppbevaringsmuligheter av yttertøy. Det er adkomst via felles trapperom med heis. Oppgangen har callinganlegg med video, samt er det entrédør fra Swedoor med kikkhull i brannklasse B30 og lydklasse 40dB.  Malte overflater på vegg og himling, gulvet er belagt med parkett.

Stue

Stuen er lys og romslig i et tidsriktig fargevalg. Det er store vindusflater som strekker seg fra gulv til tak gir rikelig med naturlig lys inn i boligen. Dette sammen med den svært funksjonelle løsningen, sørger for en luftig atmosfære. Her møter du et stort rom med gode møbleringsmuligheter. Her har du en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. Nedsenket induksjonsplatetopp fra Whirlpool. Det er montert lekkasjestopper under kjøkkenbenk og komfyrvakt på platetopp.

Kjøkken

På kjøkkenet finner du en moderne og stilren innredning fra HTH. Med den åpne løsningen mot stuen er det god plass til et hyggelig spisebord, hvor du kan samle gode venner og familie. Innredningen har glatte fronter i matt hvit utførelse, samt benkeplate i laminat. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet for matlaging og oppbevaring. Videre er det nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål og malte flater over benkeplate med stikkontakter. Integrerte hvitevarer som kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin og stekeovn fra Whirlpool.

Bad

Stort flislagt baderom med varme i gulvet. Badet inneholder dusjhjørne med innfellbare glassdører, vegghengt toalett, heldekkende servant over servantskap, innfelt speil og vegghengt overbelysning med stikkontakter over servant. I hjørnet er det opplegg for vaskemaskin, så her har du alt du trenger på baderommet!

Balkong

Fra stuen er det utgang til boligens fantastiske syd-vendte balkong på 7,7 m2. Fra balkongen har du en helt fantastisk utsikt over store deler av byen!
Her har du god plass til utemøblement, beplantning og grill. Stikkontakt for strøm og lys.

Soverom

Soverommet er av god størrelse og har store vindusflater med utsikt. Ettersom boligen ligger høyt og fritt i bygget, er det stille og rolig på soverommet. Soverommet er svært romslig, og det er god plass til dobbeltseng, nattbord og øvrig møblement. Garderobeskap med god lagringsplass.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt og sentralt boligområde i Nydalen i Oslo kommune. Nydalen har de siste årene gjennomgått en totalforvandling og er nå et urbant, levende og meget moderne bydelssenter. Antall beboere og brukere av området er i sterk vekst og i takt med etterspørselen er det etablert en rekke serveringssteder og butikker.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny, Coop Mega og Rema 1000. Ikke mange minutter unna leiligheten finner man Storo Storsenter, et av Norges største kjøpesentre med 130 butikker, spisesteder og tjenester. Like ved Storo Storsenter er Norges største og første IMAX-kino å finne. Kinoen skal sto klar i 2018 og huser hele 11 saler, hvor det er tilrettelagt for en fantastisk filmopplevelse.
Torgbygget i Nydalen, senter som åpnet i 2016 og har servicetilbud som vinmonopol. matvarebutikk, restauranter/cafeer, baker, apotek og blomsterbutikk.
Det er kort vei til ypperlige tur- og treningsfasiliteter, med blant annet Maridalen som et naturlig valg dersom man ønsker rolige sykkelveier. Her har man også tilgang til et fantastisk utvalg av turstier til fots, på sykkel eller på ski. Det er i tillegg vei også til Sognsvann og Nordmarka, med alle sine muligheter. Med Grefsenkollen like i nærheten kan man stå alpint på vinteren, med bakker både for barn, nybegynnere og viderekomne.
For den treningsglade er det fint med SATS/Elixia i Nydalen og Storo og Evo, ikke mange minutter unna leiligheten. Akerselva renner gjennom Nydalen og er med på å forsterke den idylliske opplevelsen av området. Elven kan benyttes til både bading (Nydalsdammen) og fisking.
Det er også kort vei til flere skoler med blant annet Fernanda Nissens skole, Nydalen videregående, BI i Nydalen, samt mange barnehager. Nydalen er et knutepunkt for kollektiv transport, og man kan velge mellom trikk, buss, T-bane, flybuss eller tog, alt innenfor få minutters gangavstand. Med hyppige avganger og linjer i alle retninger kommer man seg enkelt dit man skal. Nærmeste holdeplass er Nydalen/Kristoffer Aamodts gate og ligger kun et par minutters gange fra boligen.
Leiligheten har et fantastisk utgangspunkt for aktiv bruk av alle byens tilbud. Her vil du trives!

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 8 295 kvm, Eierform: Eiet tomt
Pent opparbeidet fellesareal med asfalterte og steinbelagte internveier, plenareal, trær og fine beplantninger. Moderne lekeplass som gir de yngste mulighet til å leke og ha det moro, samt en sosialisering blant foreldre. Flere sittegrupper og felles sykkelparkering inne på tomten.

Garasje / Parkering

Mulighet for å kjøpe garasjeplass med elbil-lader i oppvarmet garasjeanlegg for kr 495.000,- + omkostninger. Felleskostnader per mnd er kr 500,-.
Vær obs på at dette er en stor HC plass.  Det er regulert i vedtekten at den kan kreves byttet til normal størrelse hvis noen skulle få behov for HC plass
Boligsameiet har 6 gjesteplasser i garasjekjeller og 4 gjesteplasser ute.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr 600,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Felleskostnader

2 313 pr. mnd. Varmtvann, fyring, kabel-tv, bredbånd, trappevask, vaktmestertjenester, drift av sameiet, felles byggforsikring, kom.avg. m.m.
Herav:
Fjernvarme Akonto kr 506,-
Felleskostnader lik fordeling kr 279,-
Felleskostnader kr 1 178,-
Kabel-TV kr 194,-
Bredbånd kr 156,-

Andel formue

8 166

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Nei

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 047 474 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 770 905 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 47 kvm, Bruttoareal: 52 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Byggemåte

Boligblokk over 7 etasjer samt 2 underetasjer. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong og
stålkonstruksjoner. Yttervegger utvendig forblendet med teglstein og bindingsverk utvendig kledd med fasadeplater. Tilnærmet flat takkonstruksjon
utvendig tekket med takpapp/membran (taket erikke besiktiget). Leiligheten har Swedoor glatt entrédør i brannklasse El 30 og lydklasse R"w 40 dB
med kikkehull.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme i gulv. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1936/13858-1/105  Erklæring/avtale    01.12.1936 
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Overført fra: 0301-77/109
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1938/1488-1/105  Bestemmelse om veg   09.02.1938 
Overført fra gnr 77 bnr 116
Overført fra: 0301-77/109
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1938/5315-1/105  Bestemmelse om veg   10.05.1938 
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Overført fra: 0301-77/109
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1938/14347-1/105  Bestemmelse om veg   19.11.1938 
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Overført fra gnr 77 bnr 115
Overført fra: 0301-77/109
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1942/287-1/105  Best. om vann/kloakkledn.   12.01.1942 
Overført fra: 0301-77/109
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1954/10412-1/105  Bestemmelse om bebyggelse   16.08.1954 
Overført fra: 0301-77/109
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1959/6708-1/105  Erklæring/avtale   08.06.1959 
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-77/109
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1960/3821-1/105  Bestemmelse om bebyggelse   28.03.1960 
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra gnr 77 bnr 115
Overført fra: 0301-77/109
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1967/17818-2/105  Bestemmelse om bebyggelse    13.12.1967 
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-77/109
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1970/21709-1/105  Erklæring/avtale   16.12.1970 
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-77/109
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1975/13077-1/105  Bestemmelse om bebyggelse   11.07.1975 
Midlertidig dispensasjon fra vegloven
Overført fra: 0301-77/109
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1986/30382-1/105  Best. om adkomstrett   22.05.1986 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:109 Snr:17   til vareheis og trapp
Kan ikke slettes uten samtykke fra rettighetshaver
Overført fra: 0301-77/109
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2010/909883-1/200  Best. om adkomstrett   19.11.2010 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:393  
gjelder gang- og kjørbar adkomst.
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
Overført fra: 0301-77/109
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/833224-1/200  Elektriske kraftlinjer   08.10.2012 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Bestemmelse om plassering av nettstasjon nr. 3107
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Overført fra: 0301-77/109
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet Lillo Nydalen ligger i Oslo kommune og består av 227 boliger og 5 næringsseksjoner. Utbygger av prosjektet er Ticon Nydalen AS, og Strukta AS er prosjektets entreprenør.
Sameiet har egen hjemmeside www.lillonydalen.no
Tv/bredbånd Viken Fiber/altibox.
Boligsameiet har 6 gjesteplasser i garasjekjeller og 3 gjesteplasser ute.

Forsikring

Protector Forsikring Asa Polisenummer: 1442121

Regnskap

Regnskap for 2019 ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Det skal være alminnelig ro mellom kl. 23.00 og 07.00.
Det er kun tillatt med elektrisk- eller gassgrill på balkong/terrasse.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge vedtektene / husordenssreglene tillatt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke i handelen: Kombi vask/tørkemaskin på bad.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til cu@schalapartners.no eller SMS: 92 30 59 23 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Leiligheten står tom og kan overtas rakst.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Fernanda Nissens gate 3F, 0484, Oslo, Gnr. 77 bnr. 109 snr. 240 orgnr. 918003576 i Oslo kommune

Eier

Roald Leonard Nord Jorunn Rimstad

Oppdragsnummer

19-20-0268

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.