#FROGNER/FROGNERPARKEN

Romslig 3-roms hjørneleilighet med parkeringsplass I FASTPRIS - førstemann til mølla I Rolig beliggenhet i blindvei

Ingar Nilsens vei 5A , 0268 Oslo

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Marcus Egeland
Marcus Egeland Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

55%

eier sin egen bolig

2%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

34%

har bolig mellom 60-120 kvm

88%

av boligene er eldre enn 20 år

25%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Aksje
Primærrom 74 m²
Bruksareal 74 m²
Tomt 1 258 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 1940
Gårdsnummer 212
Bruksnummer 514
Energimerking G
FINN.no 198249663
Sist endret 04.12.2020 15:56
Prisantydning 6 380 000
Totalpris 6 414 998
Ligningsverdi 1 553 163,-

Beregnet totalkostnad

6 380 000,- (NB: prisen er fast) 20 823,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 6 400 823,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 1 465,- (Noteringsgebyr forretningsfører) 5 860,- (Transportgebyr) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 14 175,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 414 998,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Oppdragsnummer

19-20-0273

Adresse og matrikkel

Ingar Nilsens vei 5A, 0268, Oslo, Gnr. 212 bnr. 514 orgnr. 930817686 i Oslo kommune

Eier

Aleksander J Høvik Marina Carvahlo

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

74 / 74 m²

Antall soverom

2

Eierform

Aksje

Boligtype

Leilighet
 

Byggeår

1940

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass medfølger.

Tomt

Areal: 1 258 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Felles tomt for aksjelaget opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, prydbusker, trapper i terreng, sittegrupper, sykkelparkering og asfalterte arealer bestående av innkjøring til biloppstillingsplasser samt gangveier.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Beskrivelse

Stor, gjennomgående 3-roms leilighet. Attraktiv og sentral, men samtidig tilbaketrukketbeliggenhet i trafikkstille sidegate rett ved frodige Frognerparken. Moderne planløsning med blant annet sydvestvendt stue og kjøkken med åpen løsning, noe som gir rommene svært gode lysforhold og en åpen og luftig atmosfære.
 Leiligheten ligger i byggets 3. etasje og har en gjennomgående, god og innholdsrik planløsning.

Innhold

Entré, stue, kjøkken, 2 soverom og bad/WC. I tillegg følger 1 bod i kjeller.

Beliggenhet

Leiligheten ligger svært attraktivt og tilbaketrukket til med kort vei til Frognerparken. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon og servicetilbud på Frogner, Majorstuen og Skøyen. Fra Frognerkilen er det fine gang- og sykkelveier til Tjuvholmen og Aker Brygge i tillegg til Bygdøy med flotte bade- og rekreasjonsmuligheter.
Svært attraktiv beliggenhet innerst i blindvei i veletablert boligområde på Madserud/Thune i naturskjønne omgivelser. Området mellom Frognerparken og Skøyen består i det vesentlige av herskapshus og attraktive leiligheter, og går for å være et av Oslos bedre boligstrøk. Ærverdige Madserud gård ligger rett i
nærheten. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.
Eiendommen har store omkringliggende tur- og friluftsområder, med kort vei til Bygdøy/Huk, Frognerparken og den Engelske park. Fra Skøyen finnes det gang -og sykkelsti langs Frognerkilen som tar deg til Bygdøy og i retning byen og Aker Brygge. Motsatt retning langs Bestumkilen fører deg mot Lysaker og Sandvika. Det er kort vei til Skøyen og Sjølyst som i de senere år har utviklet seg til en "by i byen" med moderne kontorbygg, stort kjøpesenter og et rikt tilbud av de fleste typer butikker, restauranter, kaféer og flere treningssenter, samt post og bank. Kort vei til offentlig kommunikasjon via buss, trikk, tog og flybuss. Nærmeste holdeplass er Thune og ligger ca. 100 meter fra boligen, tog og flytog fra Skøyen.

Entré

Originalt tregulv, malte vegger og malt himling. God plass til montering av garderobe.

Stue

Fiksebeinsparkett, malte vegger og malt himling. Peis som gir god varme.

Kjøkken

Sigdal kjøkkeninnredning fra 2019 med profilerte fronter og Siemens integrerte
hvitevarer. Overskap med belysning under og ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Steinkompositt benkeplate med nedsenket underlimt oppvaskkum
med Grohe ett-greps armatur samt Siemens induksjons koketopp. Fliser over benkeplate og dobbel stikkontakt samt stikkontakt med 4 uttak på
vegg. Innebygget Siemens komfyr og oppvaskmaskin. Integrert Siemens kjøleskap med fryser. Malt overflate i himling. Delvis synlige vannrør av
typen fleksi og typen pvc med stoppekraner, i benkeskap.

Bad

Baderom med overflater fra ca. 2004 (merking rørdeler), sluk av typen støpejern. Flislagt gulv med varme og delvis flislagte vegger, forøvrig malte
overflater på vegger. Innredning med struktur skapfront og servant med Damixa ett-greps armatur. Overskap, speil og dobbel stikkontakt på vegg.
Vegghengt toalett med Grohe innebygget sisterne. Frittstående badekar med svingbar dusjvegg og ett-greps armatur med hånddusj. Avtrekksventil
på vegg. Malt overflate i himling med downlights.

Soverom

Malte vegger og malt himling. Stor skyvedørsgarderobe og kommoder. Soverom vender ut mot stille gårdsrom.

Soverom 2

Malt himling. Malte vegger. Praktisk walk-in closet med masse lagrinsplass. Soverom vender ut mot stille gårdsrom.

Felleskostnader

4 566 pr. mnd. Varmtvann, fyring, internett, kabel-TV, driftskostnader, kom.avg., forr.førsel., bygningsforsikr., trappevask m.m

Etasje

3 etasje
 

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 553 163 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 591 387 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokken ble oppført i 1940 (GAB-register). Gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av murverk, utvendige fasader består av teglstein. Takkonstruksjon av valmet taks form utvendig tekket med betongtakstein, ikke besiktiget. Oppvarming med radiatorer med varmtvann fra felles fyringsanlegg og varmekabel på baderom, kombinert med åpen peis i spisestue/stue. Parkering på asfaltert biloppstillingsplass på aksjelagets eiendom.

Boligens areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 74 m².
Primærrom: 74m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, baderom, kjøkken/spisestue/stue, gang og 2 soverom, hvorav 1 har garderobe.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Aksjelaget skal ha skriftelig beskjed ved utleie.
 

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer med varmtvann fra felles fyringsanlegg og varmekabel på baderom,

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Aksjelag

De øvrige aksjonærene har vedtektsfestet forkjøpsrett. Med 7 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter budaksept.

Fellesgjeld / lånevilkår

-Fellesgjeld: Aksjeboligselskapet har langsiktig fellesgjeld i Nordea Bank:
- Lånenr. 6087.80.60663, saldo pr. 30.09.2020; kr. 101.167,-, nedbetalt per 2024. annuitet, mnd. terminer, nom.rente: 4,45 flytende rente.
- Lånenr: 6087.80.57182, saldo pr. 30.09.2020; kr. 34.186, nedbetalt per 2021,annuitet, mnd. terminer, nom. rente 3,95, flytende rente.
-Aksjenummer 303-338 sin andel av langsiktig gjeld:
- Lånenr. 6087.80.60663, saldo pr. 30.09.2020: kr. 15.564,-
- Lånenr: 6087.80.57182, saldo pr. 30.09.2020: kr. 5.259,-
- Avdragsfrihet lån: Nei.

Andel fellesgjeld

20 823

Andel formue

9 665

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA, Polisenummer: 65556669

Husdyrhold

Husdyrhold er tilatt.
 

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
 

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.
Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til me@schalapartners.no eller SMS: 98 03 91 50 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.
 

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.
 

Heftelser

Et boligaksjeselskap består av x antall aksjer med tilknyttet eksklusiv bruksrett til en bestemt bolig. Ved kjøp av aksje(r) blir du medeier (aksjonær) i boligaksjeselskapet, og får medbestemmelsesrett sammen med de andre aksjonærene i selskapet. Eier du en aksje med bruksrett til en bestemt bolig har du full råderett over boligen du har bruksrett til. Begrensninger i bruksretten kan imidlertid følge av aksjeloven, borettslagsloven og boligaksjeselskapets vedtekter.
 
Dersom du kjøper en aksje i et boligaksjeselskap, dokumenteres ditt eierskap ved at du blir notert som aksjeeier i aksjeboken. I aksjeboken føres også panteheftelser. Aksjelaget har lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.