#Nedre Grünerløkka / Tøyen

Lys og romslig 3-roms - Felles takterrasse med gode solforhold- Svært sentral og attraktiv beliggenhet midt i byen

Herslebs gate 19 , 0561 Oslo

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM

NABOLAGSPROFIL

61%

eier sin egen bolig

5%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

72%

har bolig mellom 60-120 kvm

64%

av boligene er eldre enn 20 år

16%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 51 m²
Bruksareal 51 m²
Bruttoareal 56 m²
Tomt 695 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1973
Gårdsnummer 229
Bruksnummer 235
Energimerking E
FINN.no 204203145
Sist endret 20.01.2021 12:45
Prisantydning 3 850 000
Totalpris 4 053 841
Ligningsverdi 911 586,-

Beregnet totalkostnad

3 850 000,- (Prisantydning) 96 172,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 946 172,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 98 650,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 946 172,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 107 669,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 053 841,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leiligheten ligger i et populært område på Nedre Grünerløkka. Leiligheten har en svært attraktiv beliggenhet med kort vei til offentlig kommunikasjon og alle servicefasiliteter.
Store vindusflater slipper inn rikelig med lys til leiligheten. God og luftig planløsning med en velfunderende åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet har godt med skapplass og har integrerte hvitevarer. Ellers har leiligheten to gode soverom og et pent flislagt bad med opplegg til vaskemaskin. Meget god garderobeplass ved entré.
Det er heis i bygget. I tillegg finner du en stor, felles takterrasse med meget flott utsikt og sol hele dagen.
- Rema1000 i nabobygget
- Rolig og stille beliggenhet i blindgate
- Varmtvann inkludert
- Svært god takhøyde
- Internett inkludert
- Kjellerbod
- Utleie er tillatt
- Mulighet for garasjeleie i nabobygg

Innhold

Leiligheten ligger i 1 etg og inneholder: Vindfang, gang, bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
Det gjøres oppmerksom på at soverom B ikke er omsøkte eller godkjent av kommunen. Rommet omtales som soverom da bruken av rommet på
befaringstidspunktet tilsier at det benyttes som et soverom.
I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca 4,5 m2.

Entré

Du ønskes velkommen inn i en lys og romslig entré med vindfang. Vindfanget har god plass til oppheng av yttertøy og skoskap. Når man kommer videre inn i gangen oppleves den som romslig med god plass til både garderobeskap og kommode. Dørcalling og sikringsskap med automatsikringer er plassert i gang. Parkett på gulv, malte overflater på vegg og plater i tak.

Stue

Tiltalende og luftig stue med god takhøyde og store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys og gir en god romfølelse. Stuen har åpen løsning til kjøkkenet som gjør rommet både sosialt og praktisk. Her har du plass til sofagruppe, mediemøblement og spisebord tilknyttet kjøkkenet. Parkett på gulv, malte overflater på vegg og tak.

Kjøkken

Pent og tidløs kjøkkeninnredning med åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredningen har slette fronter, overskap med undermontert belysning og stikkontakter. Laminat kjøkkenbenk med nedsenket oppvaskkum og ettgreps armatur fra Gustavsberg. Fliser på vegg mellom benkeplate og overskap. Integrerte hvitevarer som stekeovn fra Bosch, keramisk koketopp fra Smeg. Kjøleskap med fryserdel. Oppvaskmaskin fra Candy. Ventilatorhette tilkoblet ventilasjonskanal med naturlig oppdrift.

Bad

Stort flislagt bad fra 2007. God oppbevaring på badet med servantskap med ovenpåliggende servant og speilskap med belysning. Frittstående toalett fra Gustavsberg. Dusjhjørne med glassvegger og dusjarmatur. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulv.

Soverom

Stort og lyst soverom malt i tidsriktige farger. Du har plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord, kontorpult og to garderobeskap som medfølger salget. Parkett på gulv, malte overflater på vegg og himling.

Soverom 2

Lyst soverom med plass til en 1.20 seng med nattbord. Rommet brukes i dag som gjesterom men passer ypperlig som kontor og/eller barnerom. Parkett på gulv, malte overflater på vegg og himling.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet på Grünerløkka, med nærhet til alt av kulturelle begivenheter, parker og utesteder. Grünerløkka er en av de mest populære og attraktive bydelene i sentrale Oslo. Området er i dag mest kjent for sitt pulserende uteliv, hyggelige gate caféer, markeder og små nisjeforretninger.
Flere matforretninger finnes rett i nærheten, som Rema, Coop Extra og en søndagsåpen Joker. Noen få minutter unna finner du dessuten flere av løkkas mest populære spisesteder som erke-amerikanske The Nighthawk, Diner, italiensk på Trattoria Poppolare, himmelsk pizza på Villa Paradiso, spicy meksikansk på Tijuana, trendy tapas på Delicatessen, eller hva med en gourmetburger på Meat ST, Illegal eller Munchies.
Et lite stykke unna, langs Akerselva ligger Vulkan, Oslos nye og populære kultur- og kreative næringslivsenter. Vulkanområdet er en spennende møteplass med et mangfold av tilbud og opplevelser rett utenfor døren; Dansens Hus med bar og uteservering, BAR Vulkan, Smelteverket (Nord-Europas lengste bar), Pokalen (sportsbar), BLÅ og flere andre serveringssteder.
Liker du å leve det gode liv er Grünerløkka en bydel der de fleste finner en uteplass eller cafe som passer for seg. Her finnes bla. utestedene Aku Aku Tiki Bar og Rebell for den som liker dans og moro, Grünerløkka Brygghus, Schouskjelleren Mikrobryggeri og Bettola for en mer brun og intim stemning, mens klassikerne Godt Brød, Kaffebrenneriet og verdenskjente Wendelboe for koffeinelskere. På Grünerløkka finnes også mange parker som Botanisk hage som ligger rett utenfor døren. Birkelunden, Olaf Ryes plass, Sofienbergparken, Cubaparken og Grünerhagen er andre parker i nærheten. Her kan man gjøre alt fra å gå på loppemarked, besøke Bondens marked, ha piknik, leke, ake, sole seg eller bare slappe helt av alene med en god bok. Eller hvorfor ikke spasere over broen til Blå og spise nystekte vafler en søndags formiddag.
Tøyen er også verdt å nevne. Tøyen grenser til Løkka og bydelen har virkelig fått et løft de siste årene med steder som Postkontoret, Nord og natt og Human mote. Tøyenbadet med olympisk og utebasseng ligger også her. Det er heller ikke lang vei til hovedstadens "nye" bydel Bjørvika og Barcode. Her finnes en rekke nye spennende spisesteder og svært pent opparbeidede uteområder. Sørenga ble dessuten fjorårets sted å være på de varmeste sommerdagene! For de tur- og treningsglade finnes fantastiske turstier langs Akerselva ned mot byen eller opp mot Maridalsvannet. Flere treningssentre er også i nærheten, SATS Elixia Schous Plass, Ringnes Park, EVO, Fitnessxpress, samt Avancia på Vulkan. Det finnes også flere fotball- og basketballbaner i området.
Godt tilbud av offentlig transport med både trikker (nr. 17, 11, 12 og 18) og busser (nr. 30 og 31) rett i nærheten. Flere av bussene går hele natten. Det er 5 minutters gange til Grønland t-bane og 10 minutter til Tøyen T-bane. Grünerløkka ligger dessuten ca. 10 min gange fra sentrum og det er lett å ta seg til sentralbanestasjonen med både flytog- og bussforbindelser. Gangavstand er det også til Torshov, Alexander Kiellands plass og St.Hanshaugen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 695 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Det er mulig å leie parkeringsplass i Wexels plass garasjesameie (nabobygget), kontakt Fearnley Finans Eiendom ASA ved Paul Navestad.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr 600,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.
 

Felleskostnader

2 774 pr. mnd.

Andel fellesgjeld

96 172

Andel formue

9 400

Fellesgjeld / lånevilkår

OBOS01-98207578495
Restsaldo: 9.099.848,-
Restløpetid: 26 år 2 md.
Rentebetingelser: 3,20% flytende
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 911 586 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 281 708 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 51 kvm, Bruksareal: 51 kvm, Bruttoareal: 56 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Byggemåte

Boligbygg over 14 etasjer samt kjeller. Støpt gulv til grunn. Grunnmur av betongkonstruksjon. Etasjeskillere av betong. Yttertak av tilnærmet flat
takkonstruksjon tekket med membran/papp (ikke besiktiget). Utvendige fasader forblendet med fasadeplater. Leiligheten har to ytterdører fra
Swedoor (hovedytterdør og dør fra vindfang til gang). Brannklasse B30 og lydklasse dB35. Vinduer med rammer/karmer av tre og to-lags glass fra
1972.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 2006 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Gulvvarme på bad.
Varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
 

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

2007/626951-14/200  Erklæring/avtale    07.08.2007 
Bestemmelse om reparasjoner og vedlikehold
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten
Overført fra: 0301-229/235
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2007/627556-1/200  Erklæring/avtale   07.08.2007 
Kommunen skal varsles og eventuelt gi tillatelse til bygge- og gravearbeider
Kommunen skal varsles ved faktisk bruksendring
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune v/ Plan- og bygningsetaten
Overført fra: 0301-229/235
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 77 seksjoner.
Opennet er sameiets leverandør av bredbåndstjenester.
Sameiets hjemmeside: www.bygget1972.no

Forsikring

SpareBank 1 Skadeforsikring Polisenummer: 12526085

Regnskap

Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr 2 944 644,-
Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr 2 456 208,-
Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2019 var kr 789 316,-.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styrets arbeid:
- 4x rister montert på takterrasse for betre drenering.
- Evaluering av behov for totalrehabilitering av takterrassen.
- Førebuande arbeid relatert til sikring av takterrassestein, øvre takterrasse.
- Montering av nye sikkerhetsglass på takterrasse (etter at to stykk vart knust)
- Sikkerhetsutfordringar og uvedkommande i bygget.
- Elektronisk lås til vaktmesterrom og styrerom.
- Elektronisk lås til baktrapp (montert i februar 2020).
- Tilbod på ny inngang mot Rema 1000 godkjent, inkludert ny elektronisk dør, trapp og utviding av eksisterande ramp. Gjennomføring skjer i samarbeid med sameiget i Herslebs gate 17 og utarbeiding av plan for plassen mellom bygga.
- Førebuing av utskifting av vindu og evt. balkong.
- Førebuing og evaluering av tiltak for å hindre framtidig inntrenging av vatn utanfrå etter to lekkasjer av ukjent opphav (vert gjennomført våren 2020).
- 2x lekkasje frå varmtvatnberederrommet. Alternative løysingar for å få varmtvatnberederrommet i forskriftsmessig stand (montering av sluk).
- Avklaring av kapasitetsbehov for varmtvatn.
- Innhenting av tilbod på ekstra varmtvatntank.
- Utarbeiding av alternativ for utvida bruk av styrerommet.
- Førebuing av salg/utleige av boder i fellesareal.
- Fjerning av etterlatt søppel og møblar i fellesareal (restplass i kontainer tilgjengeleg for bebuarar).
- Modifikasjon og vedlikehold av heisar.
- Opprydning i nøkkelbrikkesystemet.
- Oppfølging av rens av felles avtrekksanlegg.
- Oversikt over leiligheter med vifter montert, samt vurdering av tiltak.
- Salg av syklar og sykkelstativ.
- Oppfølging av postkassemerking, samt godkjenning av elektroniske skilt.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt såfremt dette ikke medfører urimelig sjenanse for andre beboere. Sjenerende atferd fra dyr skal begrenses iht. andre regler. Båndtvang skal håndheves. Dyreeier plikter å rydde opp etter dyret sitt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til cu@schalapartners.no eller SMS: 92 30 59 23 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Herslebs gate 19, 0561, Oslo, Gnr. 229 bnr. 235 snr. 1 orgnr. 995476215 i Oslo kommune

Eier

Amund Grindalen Berit Bekkevoll Grindalen

Oppdragsnummer

19-20-0282

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.