#SAGENE

Innbydende og gjennomgående 2-roms i Rivern - Vinduer fra 2011 - Oppgradert i 2012 - Lave FK - Bo attraktivt på Sagene

Pontoppidans gate 11B , 0462 Oslo

BE OM SALGSSUM

NABOLAGSPROFIL

43%

eier sin egen bolig

6%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

91%

har bolig mellom 60-120 kvm

100%

av boligene er eldre enn 20 år

12%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 47 m²
Bruksareal 47 m²
Bruttoareal 52 m²
Tomt 29 591 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 3
Byggeår 1912
Gårdsnummer 221
Bruksnummer 101
Energimerking G
FINN.no 203360320
Sist endret 22.01.2021 11:01
Prisantydning 3 850 000
Totalpris 4 043 726
Ligningsverdi 918 673,-

Beregnet totalkostnad

3 850 000,- (Prisantydning) 71 687,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 921 687,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 113 020,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 122 039,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 043 726,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Dette er en leilighet som gir deg godfølelsen straks du åpner inngangsdøren. Den er gjennomført med lune og behagelige detaljer og har en perfekt plassering på Sagene.
Verdt å nevne:
- Leiligheten er gjennomgående, lys og luftig
- Lave felleskost. som bl.a inkluderer kabel-TV/fiber
- Peisovn i stuen
- Nye vinduer i 2011
- Kjøkken fra 2012
- Dyrehold er tillatt
- Badet er oppusset i regi av Kristiania byggeselskap i 2007 med nye soilrør, sluk, membran m.m.
- God lagring i 2 boder på tilsammen ca. 18 kvm
- Leiligheten kan bygges om til 3-roms - kontakt megler for informasjon/tidligere referansesalg
- Takhøyde i de fleste rom på ca. 2.70 m.
- To boder
- Veldrevet sameie med høy trivselsfaktor: www.rivern.no
- Ca. 950 bussavganger, døgnet rundt, i umiddelbar nærhet
- Perfekt utleieobjekt, førstegangskjøp, eller pendlerleilighet

Innhold

Leiligheten ligger i 3 etg og inneholder: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom.
I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 6m2 og en loftsbod på ca. 3m2. Fellesvaskeri ligger i kjelleren.

Entré

Hyggelig inngangsparti med plass til oppheng av yttertøy og skohylle. Praktiske skap over ytterdør for ekstra oppbevaring. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entré. Brannsertifisert dør med sikkerhetslås, kikkehull og dørpumpe. Gulvet er belagt med tre-stavs eikeparkett, malte flater på vegg og himling.

Lun og romslig stue med peisovn

Stuen er det naturlige oppholdsrommet i leiligheten, og er et lyst og nydelig rom. Beliggenheten i byggets toppetasje med store vindusflater sørger for naturlig lys inn i rommet. Lysinnslippet sammen med den gode takhøyden på ca. 2,65 meter bidrar til en god og luftig romfølelse.  I stuen har du plass til sofa med salongbord og mediemøblement. I hjørnet av stuen har du en koselig peisovn som varmer godt og bidrar til en ekstra hygge. Gulvet er belagt med tre-stavs eikeparkett fra 2012. malte flater på vegg og himling.

Stort og hyggelig spisekjøkken fra 2012

Tiltalende og moderne kjøkkeninnredning med glatte matte fronter. Kjøkkenet har en åpen inngang mot stuen som gir en romslig og luftig følelse. Her har du god plass til et stort spisebord hvor du kan invitere til middagsselskap. Kjøkkenet har benkeplate i heltre, oppvaskkum i rustfritt stål med ettgreps blandebatteri, fliser over benkeplate og ventilator med avtrekk til kanal. Integrerte hvitevarer som komfyr med nedfelt induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap i høyskap.

Svært lyst og pent flislagt baderom med gulvvarme

Romslig og pent flislagt bad wc, servant, vegghengt speil, dusjkabinett med veggmontert hånddusj fra 2019. Opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv.

Romslig og lyst soverom vendt mot rolig bakgård

Leiligheten har et romslig og innbydende soverom vendt ut mot rolig bakgård. Her har du god plass til dobbeltseng, nattbord, kommode eller eventuelt kontorpult. God lagringsplass i stor skyvedørsgarderobe og ett frittstående garderobeskap. Gulvet er belagt med tre-stavs eikeparkett fra 2012, malte overflater på vegg og himling.

Beliggenhet

Området er kjent for et rikt utvalg av kaféer og spisesteder hvor Kaffebrenneriet, Tiffanys, Nord Bjølsen Bakeri, Mat&Mer, Sagene Lunsjbar, Trikkestallen, Grisen og Kaffe Gram er et lite utvalg som er verdt å nevne. Flere matvarebutikker i nærheten hvorav Sagene torg er kun noen få minutter unna. Rema 1000 ligger kun 2-3 minutter fra gården. Coop Ekstra og søndagsåpen Joker er også rett rundt hjørnet.
Sagene og området rundt er i konstant positiv utvikling og vekst med flere nye kaféer, nisjebutikker og større prosjekter som gagner befolkningen i området. Sagene har en rik historie med kulturminner knyttet til Vøienvollen, Akerselva og Ullevål sykehus. Idylliske Voldsløkka, Bjølsenparken og Hjemmets kolonihager med koselige Portveien 2 har du nesten rett utenfor leilighetsdøren. Ny innendørs skatehall med tilliggende utendørs skateareal på Voldsløkka. Det er også kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. I mars 2018 åpnet SF Kino landets største og mest moderne Kino på Storo med 11 saler og nesten 2000 seter!
Fra Sagene har du også kort vei til Damplassen og Ullevål Hageby med fontene, småbutikker, klesbutikk, blomsterbutikk, pizzarestaurant og Åpent Bakeri med nydelige bakevarer og god kaffe. Her arrangeres det med jevne mellomrom sosiale sammenkomster for store og små. I tillegg kort vei til Ullevål Universitetssykehus.
Torshov er heller ikke lang unna, et område med mangfoldig og spennende kulturtilbud med blant annet kulturslottet Soria Moria på Torshov med konserter, bar/restaurant og teater. Populære HVASKJER på Soria Moria består av fire barer, en retro spillehall, to konsertscener, en popcornmaskin og en vedfyrt grillrestaurant.
Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Bjølsenparken, Geitmyra skolehager og -gård, Akerselva Miljøpark, Myraløkka og Voldsløkka rett rundt hjørnet. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Nytt er også Oslo sommertid (festival) med blant annet Eminem som "headliner". En helt ny kunstisbane som er åpen for alle, åpnet i 2017. Veien videre opp til Nordmarka og den vakre Maridalen er heller ikke langt unna. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer. Følg turstien langs Akerselva, enten til fots eller med sykkel, og ta deg ett deilig bad på Nydalen badeplass. Kunstige kulper og små fossefall gjør dette til et spennende sted for store og små.
For den treningsglade finner du bl.a. SATS Elixia på Sagene, SATS Storo/Nydalen, Evo Fitness Nydalen, Sagene Squash i Sagveien og Myrens sportssenter på Torshov -med tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret. Oslo Yoga ligger kun noen minutters gange fra leiligheten. Bydelen har også en rekke både store og små barnehager og fritidsaktiviteter for barn på blant annet Sagene Samfunnshus og Eventyrfabrikken ved Myraløkka.
Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 34 (Tåsen/Ekeberg Hageby), 37 (Helsfyr/Nydalen T), 54 (Tjuvholmen/Kjelsås stasjon) og 20 (Galgeberg/Skøyen). Alle busser stopper kun noen få minutter fra leiligheten. Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Kort vei til trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate på Torshov og t-bane linje 4 og 5 i Nydalen. Nytt bysykkelstativ i Stavangergata.
Utdanningsinstitusjoner som BI i Nydalen, Universitetet i Oslo (Blindern), Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 29 591 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr 600,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Felleskostnader

2 575 pr. mnd. Felleskostnader inkluderer: Kabel-TV og bredbånd fra Telenor (kr. 309,-), trappevask (kr. 85,-), vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.

Andel fellesgjeld

71 687

Andel formue

14 928

Fellesgjeld / lånevilkår

OBOS03-98207911313
Restsaldo: 27.318.696,-
Restløpetid: 28 år 2 md.
Rentebetingelser: 2,70 % flytende
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 918 673 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 307 222 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 47 kvm, Bruttoareal: 52 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Byggemåte

Boligblokk på tre etasjer med kjeller og loft. Boligblokk oppført med bærende konstruksjoner i murkonstruksjoner. Yttervegger er pusset og malt mur på fasaden. Grunnmur i mur. Mansardtak i trekonstruksjoner. Yttertaktekking er takstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Adgang til utleie

Den enkelte sameier har full rettslig råderett over sin seksjon, herunder også rett til å leie ut. All utleie skal godkjennes av sameiets styre, som ikke kan nektes uten saklig grunn. Se også vedlagte vedtekter og husordensregler for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Oppvarming er elektrisitet med panelovner og vedfyring. Gulvvarme i bad.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

24/993507-1/105  Erklæring/avtale    11.10.1924 
Bestemmelser om brannvegg/-dør
Overført fra: 0301-221/101
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1969/522591-1/105  Erklæring/avtale   01.12.1969 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-221/101
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1969/522595-1/105  Erklæring/avtale   01.12.1969 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Lysverker.
Overført fra: 0301-221/101
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2008/794385-1/200  Best. om adkomstrett   01.10.2008 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:221 Bnr:230  
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Det Rivertzske Sameiet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 993529346, og består av 318 seksjoner. Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS.
* Sameiet har en egen hjemmeside: www.rivern.no med mye nyttig informasjon
* Sameiet har bredbånd fra Telenor, og abonnementet betales over fellesutgiftene. Den enkelte sameier kan oppgradere abonnementet individuelt hos Telenor. Når du flytter skal router og TV-dekoder bli i leiligheten til neste eier eller beboer.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 76464003

Regnskap

Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr 11 056 302,-.
Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr 14 923 090,-
Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr 4 468 498,- og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital.
Arbeidskapitalen pr. 31.12.2019 var kr 5 083 188,-.

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Tak- og piperehabiliteringen:
Våren 2018 vurderte styret at behovet for å fortsette rehabiliteringen av tak og piper i sameiet var stor. Det ble oppdaget lekkasjer, råte, løs takstein og løs puss fra pipene. Styret planlegger å rehabilitere to tak fra og med sensommeren i 2020. Hvis ikke noe uforutset oppdages med andre tak før den td, er takene som skal rehabiliteres i 2020 Stockfeths gate 54 og 52.  Alle takene i sameiet må på sikt rehabiliteres, og vil tas i prioritert rekkefølge etter behov. Taket i Pontoppidans gate 11 er ferdig rehabilitert.
Nedgravde avfallsanlegg:
Ny underjordisk avfallshåndtering (ferdigstilt i 2019) for å minske lukt, problemer med skadedyr, øke kapasitet, samt frigjøre plass til mere grøntområder i sameiet.
Barnevognsoppbevaring:
Det er etablert et felles oppbevaringssystem for barnevogner for å unngå at disse står i oppgangene. Dete er et prøveprosjekt der tilgangen til skurene vil være adgangsstyrt og gis eter behov mot en årlig avgift på 200 kr. Ønsker du tilgang kan du kontakte driftsleder på post@rivern.no.
Oppussing av oppganger
Det ble pusset opp fem oppganger i 2019, og arbeidet med fem nye i 2020 har startet. De utvalgte oppgangene er Thurmanns gate 14A, 14B, 16A, 16B, og Pontoppidans gate 11B. Oppganger blir valgt eter behov, og hyppigheten på fem stykk i året er styret så langt fornøyd med.

Husdyrhold

Dyrehold er ikke tillatt uten skriftlig samtykke fra styret. Hunder må ikke luftes på selskapets grøntområde. Husdyr skal føres i bånd på selskapets område.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til cu@schalapartners.no eller SMS: 92 30 59 23 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Pontoppidans gate 11B, 0462, Oslo, Gnr. 221 bnr. 101 snr. 59 orgnr. 993529346 i Oslo kommune

Eier

Guro Aamodt

Oppdragsnummer

19-20-0283

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.