#FRYSJA

Strøken 2-roms med solrik og skjermet uteplass - Pusset opp i 18/19 - Heis - Attraktiv beliggenhet rett ved marka

Brekkeveien 19 , 0884 Oslo

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 55 m²
Bruksareal 56 m²
Bruttoareal 63 m²
Tomt 1 217 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 2009
Gårdsnummer 59
Bruksnummer 357
FINN.no 203360797
Sist endret 23.01.2021 11:01
Prisantydning 4 300 000
Totalpris 4 425 269
Ligningsverdi 1 072 037,-

Beregnet totalkostnad

4 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 116 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 125 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 425 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen inn i en påkostet og moderne 2-roms i 1. etasje. Meget attraktivt beliggenhet i et stille og fredelig boområde på Frysja.
Høydepunkter:
Alt av overflater pusset opp i 18/19
Solrik terrasse på ca. 18 kvm med egen hageflekk beplantet med bøkhekk
Svært rolige omgivelser
Svært gode lys og solforhold
Skreddersydde skap i gang, soverom og bod
Enstavsparkett i eik heltre natur i alle rom
Delikat bad med Kvik innredninger
Vannbåren varme, elektrisk styrt solskjerming og elektrisk styrt markise
Gasspeis
Felles smørerom for ski og eget skiskap til leiligheten
Fellesutgiftene inkludert (a-konto) strøm varmtvann, oppvarming(fjernvarme) mm
Markaog Maridalsvannet som nærmeste nabo
Kort vei til busstopp for buss 54 som går i Brekkeveien og buss 25 fra Frysja. Tog fra Kjelsås stasjon og trikk fra Grefsenvei.

Innhold

Leiligheten ligger i 1 etg. og inneholder: Entré, stue/ kjøkken, bad og soverom. Vestvendt terrasse er på ca. 18m2.
I tillegg disponerer leiligheten en bod på ca. 5m2 og en sportsbod i felles smørerom/ verksted er på 0,5m2.

Entré

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Her har du rikelig med oppbevaringsplass i romslig skyvedørsgarderobe skreddersydd fra garderobemannen, samt inngang til en bod med hyller. Oppgangen har callinganlegg med kamera. Gulvet er belagt med en-stavs parkett og det er malte flater på vegg og himling. Yale Doorman montert i svart utførelse.

Romslig og lys stue med utgang til markterrasse

Stuen er lys og romslig i et tidsriktig fargevalg og gulvet er belagt med en-stavs parkett. Det er store vindusflater som strekker seg fra gulv til tak og slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den svært praktiske løsningen og generøse takhøyden på ca. 2,7 meter, sørger for en luftig atmosfære. På vinduet er det motorstyrt solskjerming. Her møter du et stort rom med gode møbleringsmuligheter. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. Videre finner du en koselig gasspeis, som bidrar til varme og hygge på kalde høst- og vinterdager. Det er montert elektrisk styrt solskjerming og elektrisk styrt markise.
Videre er det utgang til boligens vestvendte markterrasse på ca. 18m2 med opplegg/uttak til gassgrill. Her har du god plass til utemøblement og beplantning, så du kan nyte solrike dager. Her er det montert levegg for solskjerming og bøkhekk som hindrer direkte innsyn på sommerstid.

Kjøkken

Stilrent kjøkken fra 2009 med åpen løsning mot stuen som gjør rommet både sosialt og praktisk. Med den åpne løsningen mot stuen er det god plass til en hyggelig spiseplass der du kan samle gode venner og familie. Det er glatte fronter og benkeplaten er av laminat med nedfelt Kvik oppvaskkum i kompositt. Lysarmaturer med stikkontakter under overskap og stikkontakter på vegg. Integrerte hvitevarer som komfyr med nedfelt induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.

Bad

Delikat og flislagt baderom fra 2009 med gulvvarme. Baderommet inneholder dusjhjørne med dusjdør i frostet glass, vegghengt toalett og oppgradert i 2018 med servantskap med matte sorte fronter, overliggende servant på benkeplate i sort laminat, speil m. lys. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom

Soverommet er av god størrelse og har malte flater i tidsriktige farger. Det er store vindusflater som slipper inn naturlig lys i rommet. Vinduene på soverommet har solskjerming som skjermer mot varme og lys på varme sommerdager. Ettersom soverommet er svært romslig, er det god plass til dobbeltseng, nattbord på hver side og øvrig møblement. Her er det også et romslig garderobeskap som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske. Gulvet er belagt med en-stavs parkett og det er en generøs takhøyde på ca. 2,7 meter.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et stille og attraktivt boligområde på Frysja/Brekke i sonen midt mellom byen og marka!
Dersom du liker deg i marka, enten for å ta en koselig søndagstur eller for å trene er det bare å ta på seg joggeskoene hjemme og rusle ut.
Det er stier og oppkjørte løyper innover i Lillomarka og Maridalen. Flotte bademuligheter om sommeren i Akerselva med alle sine fine badeplasser som Grønvoldstangen, Stilla, Frysja og Nydalsdammen, eller på Trollvann som er et lite tjern som ligger på vei opp mot Grefsenkollen. Teknisk Museum 8 min gange unna leiligheten. 
Kort vei til Tåsen Senter med legesenter og tannleger i umiddelbar nærhet. Oslos største shoppingsenter;
Storo Storsenter med sine 130 butikker, varierte spisesteder og alle sine servicetilbud er heller ikke langt unna. De nærliggende matbutikkene Rema, Joker og to stk. COOP  med er få minutters gåtur unna.
Bussen stopper like ved leiligheten og linjene kjører også om natten. Det er en kort spasertur til nærmeste trikkeholdeplass. Trikken korresponderer med t-bane og buss på Storo. Ellers er det kort vei til toget på Kjelsås stasjon.
Kort vei til både Handelshøyskolen BI og universitetet på Blindern (UiO), samt Høyskolen i Oslo og Akershus (HiOA).
Frysja "Porten til Nordmarka", er et område under stor utvikling. Om ikke mange år vil området ha endret seg betraktelig med blant annet den planlagte Frysjaparken, et prosjekt med planlagt 9000 nye boliger og alt det vil medføre seg og gagne området!

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 217 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Eier av boligen kan fritt parkere på felles parkeringsplass rett utenfor bygget. Selger disponerer egen bil og det oppleves som enkelt å få plass her til enhver tid. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr 600,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.
Ved utleie fra andre seksjoner i sameiet, vil det være mulugheter for å leie parkeringsplass i bygget eller av andre i nærområdet.
 

Felleskostnader

3 466 pr. mnd. Inkluderer a-konto støm og gass, kabel-tv, varmtvann, vaktmestertjeneste, trappevask, drift av sameiet, felles byggforsikring, kom. avg. m.m.
Herav:
A konto energi 699,-
Service peis 66,-
Felleskostnader 2.419,-
Kabel-tv 282,-

Andel formue

5 595

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 072 037 pr. 31.12.18
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 859 333 pr. 31.12.18
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).
 

Boligens areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 56 kvm, Bruttoareal: 63 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Byggemåte

Boligblokk på 9 etasjer med lukket garasjeanlegg og boder i kjeller. Boligblokk oppført med bærende konstruksjoner mur/ betong. Etasjeskillere i betong. Yttervegger er pusset og malt mur/ teglstein på fasaden. Grunnmur i betong. Flat takkonstruksjon. Elektrisk solskjerming på vinduer.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for bruksendring til bolig datert 30.11.2011 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Ved fremleie skal styret og forretningsfører skriftlig underrettes. Se sameiets vedtekter § 9 for mer informasjon.

Oppvarming

Oppvarming er sentralvarme og vannbåren varme. Gulvvarme i bad. Gasspeis. Balansert ventilasjon.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

2009/131941-1/200  Erklæring/avtale   24.02.2009 
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Brekkveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde.
Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune
Overført fra: 0301-59/357
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Boligsameiet Vidsyn, Orgnr.: 994.037.021 består av 64 seksjoner.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Sameiets revisor er Partner Revisjon DA.
Sameiet har en egen leselobby som ligger ved inngangen.
Telenor Norge AS er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
Sameiet har en egen hjemmeside: www.sameietvidsyn.no

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 89135206

Regnskap

Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr 2 853 771,-
Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr 3 257 507,-
Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2019 var kr 594 446 og holder et ok nivå.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret har laget en vedlikeholdsplan for de kommende årene, her er det identifisert noen større kostnader som vil komme i løpet av de neste årene:
- Utbedring av muren mot Kjelsåsveien 161 (radiofabrikken).
- Betongdekket foran blokken er i ferd med å sprekke opp, og bør på sikt utbedres.
- Fortsatt utbedring av heisen. Selv om det er byttet bæretau og en god del elektriske komponenter på heisen, sa må det påregnes ytterligere utskiftninger de neste 2-3 årene, det er da snakk om styringssystemer og elektriske komponenter som sannsynligvis når sin levetid.
- I tillegg er det planlagt maling av korridorer som gjøres på dugnad.
- Baldakinen over hoveddøra er også lekk og må repareres.
- Det må påregnes bytte av flere motorer i ventilasjonsaggregatene, da de som ikke ble byttet nå er over 10 år gamle og er i kontinuerlig drift.

Husdyrhold

Hunder skal ikke luftes på sameiets område og må føres i bånd. Se sameiets husordensregler § 10 for mer informasjon.
 

Tilbehør

Følgende tilbehør fra leiligheten tar selger med seg videre: Vinskap, vaskemaskin, beggmontert TV med tilhørende festeordning, gardiner soverom og gardiner stue, og 3x Bolia lamper svart.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til cu@schalapartners.no eller SMS: 92 30 59 23 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Brekkeveien 19, 0884, Oslo, Gnr. 59 bnr. 357 snr. 1 orgnr. 994037021 i Oslo kommune

Eier

Henrik Staib

Oppdragsnummer

19-20-0284

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.