#FAGERBORG/ADAMSTUEN

Moderne og lys 3 roms i nybygg fra 2008 I Rolig område I Hjørneleilighet med sydvendt balkong I Mulighet for parkering*

Ullevålsveien 105 , 0359 Oslo

VISNINGER

25. januar mandag kl. 16:00-17:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Marcus Egeland
Marcus Egeland Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

59%

eier sin egen bolig

8%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

46%

har bolig mellom 60-120 kvm

77%

av boligene er eldre enn 20 år

16%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 57 m²
Bruksareal 57 m²
Bruttoareal 66 m²
Tomt 620 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 3
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2008
Gårdsnummer 216
Bruksnummer 249
Energimerking D
FINN.no 203808540
Sist endret 21.01.2021 18:30
Prisantydning 5 700 000
Totalpris 5 854 924
Ligningsverdi 1 287 956,-

Beregnet totalkostnad

5 700 000,- (Prisantydning) 3 335,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 703 335,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 570,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 703 335,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 151 589,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 854 924,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og inneholder:
Entré, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong, baderom og to soverom.
Balansert ventilasjon og sprinkler i alle rom.
Vannbåren fjernvarme i alle rom bortsett fra bad som har elektrisk gulv varme.
I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 10m² i gulvareal. Heisadkomst.

Entré

Eikeparkett på gulv, malte vegger og malt himling. God plass i medfølgende garderobe.

Stue

Romslig stue med utgang til romslig sydvendt balkong. Eikeparkett på gulv.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning med høyglans fronter og integrerte hvitevarer. Overskap med belysning under og Flexit ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Heltre
benkeplate med underlimt oppvaskkum med Oras ett-greps armatur samt keramisk koketopp. Fliser over benkeplate og dobbel stikkontakt på vegg
samt stikkontakt i lysarmatur. Innebygget Bosch komfyr og Siemens oppvaskmaskin. Integrert Siemens kjøleskap med fryser. Eikeparkett på gulv.

Bad

Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Innredning med glatte skapfronter og servant med Oras ett-greps armatur.
Innmurt speil og overbebelysning med stikkontakt på vegg. Vegghengt toalett med Geberit innebygget sisterne. Dusjhjørne med innfellbar dør og
Oras ett-greps armatur med hånddusj. Opplegg for vaskemaskin og dobbel stikkontakt på vegg.

Balkong

Utgang fra stue til sydvendt balkong på ca. 5 m2. Gulvflater av betong, belagt med fliser. Rekkverk av metall og glass. Levegg av trepanel. Belysning
samt dobbel stikkontakt på vegg.

Soverom

Leiligheten har et lyst og innbydende hovedsoverom mot rolig gate. God og moderne standard med lys eikeparkett på gulv og glatte lysmalte overflater.

Soverom 2

Det andre soverommet er også et lyst og fint rom som passer perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor. Samme gode og moderne standard som resten av leiligheten med lys eikeparkett på gulv og glatte lysmalte overflater.

Beliggenhet

Ullevålsveien 105 er en nydelig gård beliggende i et meget attraktivt, rolig og sentralt boligområde på Fagerborg/Adamstuen. Her bor du tilbaketrukket og samtidig i nærheten av alle fasiliteter. Ullevålsveien går fra regjeringskavartalet og over Adamstuen, og boligen ligger i et rolig område med lite trafikk. Dette er således en fantastisk beliggenhet for deg som ønsker å bo svært sentralt med lite støy. Kort avstand til både Bogstadveien, Bislett og St.hanshaugen samt Stensparken og Marienlystparken. Det erutsikt til "Bayern" (Sophus Bugges plass) med ballbinge, trenings apparater, bordtennis, basket, fotball grusbane samt skøytebane på vinteren (kommunen brøyter og islegger denne vinterstid).
Kort vei til Blindern, Oslo Met, The Work Out, Bislett Bad, Fitness Xpress og tilgang til både innendørs og utendørs løpebaner på Bislett stadion. Fresh Fitness Ullevål ligger bare 300 m unna.
Servicetilbud:
Kun få minutters gange til St. Hanshaugen "sentrum" med alt av servicefasiliteter som cafeer, restauranter, apotek, div. frisører, hyggelige spisesteder og spesialbutikker. Flere dagligvareforretninger i området hvor Bunnpris i samme bygg, Joker 50m unna, Adamstuen ved Raw, Baker Hansen, Sushi Adamstuen, Louiz Pizza.
Grønne lunger:
Det er noen minutters gange til parken på St. Hanshaugen, "Idioten" og Stensparken med store rekreasjonsområder sommer som vinter. Om sommeren er det uteserveringpå St. Hanshaugen og i Stensparken. Ellers er det en kort sykkeltur til populære Vulkan / Grünerløkka med blant annet Mathallen, restauranter og barer. Er du av den sporty typen har du blant annet The Work Out, Bislett Bad, Fitness Xpress og tilgang til både innendørs og utendørs løpebaner på Bislett stadion.
Kollektivtilbud:
Det er et bredt kollektivtilbud i området. Trikkestoppet for linje 17 og 18 samt busstopp for 20-, 25 og 28 bussen ligger rett i nærheten. Det
finnes gode ruteforbindelser til alle byens hjørner som Skøyen, Fornebu, Bygdøy, Torshov / Sagene, Nydalen, Jernbanetorget, Grünerløkka, Storo m. flere. T-banestasjon på Majorstua og Blindern ligger i gåavstand.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 620 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Ute I Pilestredet står det 0-7 Toyota Hybrider for Bilkollektivet som man leier med app.
I kjelleren står det 0-4 El-biler fra Bilkollektivet.
Det er pr dags dato 1-2 plasser for salg i egen kjeller. Ta kontakt med megler hvis dette skulle være aktuelt.

Felleskostnader

3 286 pr. mnd. Varmtvann, fjernvarme, Kabel-TV/internett, trappevask, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel & kommunale avgifter.

Andel fellesgjeld

3 335

Andel formue

10 082

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 287 956 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 636 642 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 57 kvm
Bruksareal: 57 kvm
Bruttoareal: 66 kvm
2. etasje:
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Byggemåte

Boligblokk over 6 etasjer samt kjeller, oppført i 2008. Gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av
betong og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader består av pussede og malte overflater. Takkonstruksjon i tilnærmet flatt tak utvendig tekket
med takstein, ikke besiktiget. Oppvarming med vånnbåren gulvvarme.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen følger vedlagt.

Adgang til utleie

Utleie er tilatt.

Oppvarming

Oppvarming med vånnbåren gulvvarme.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Det har vært en liten brannskade i leiligheten. De fleste skader er allerede utbedret men to små vinduer på kjøkken og gulv vil bli byttet før overtakelse. Ny eier kan selv være med og bestemme nytt gulv i kjøkken, stue og entré. Gjensidige og Frøiland bygg står som garantister på alt arbeidet som blir utført.

Forsikring

Gjensidige forsikring ASA Polisenummer: 79224770

Husdyrhold

Husdyrhold er tilatt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til me@schalapartners.no eller SMS: 98 03 91 50 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Ullevålsveien 105, 0359, Oslo, Gnr. 216 bnr. 249 snr. 5 i Oslo kommune

Eier

Kristian Isachsen

Oppdragsnummer

19-20-0285

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.