#ROSENHOFF

Fin 2-roms leilighet med nyere bad og kjøkken fra 2019 | God takhøyde | MÅ SES | Ingen forkjøp | Sentralt og rolig

Dynekilgata 7C , 0505 Oslo

BE OM SALGSSUM
Marcus Egeland
Marcus Egeland Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

73%

eier sin egen bolig

47%

har bolig mellom 60-120 kvm

99%

av boligene er eldre enn 20 år

15%

er gift

60%

har høyskoleutdanning

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 43 m²
Bruksareal 43 m²
Bruttoareal 43 m²
Oppholdsrom 2
Soverom 1
Etasje 3
Byggeår 1914
Gårdsnummer 226
Bruksnummer 3
Energimerking G
FINN.no 208874963
Sist endret 27.02.2021 19:45
Prisantydning 3 900 000
Totalpris 3 939 951
Ligningsverdi 812 354,-

Beregnet totalkostnad

3 900 000,- (Prisantydning) 31 942,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 931 942,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 939 951,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Strøken 2-roms i 3. etg. med gjennomgående høy standard. Leiligheten ble oppusset i 2019. Videre er det luftige rom og god planløsning. Leiligheten har beholdt sin sjarm og klassiske stil under oppussingen.
 Tilbaketrukket og rolig område, men samtidig med kort vei til alle nødvendige fasiliteter. Svært god takhøyde, samt brede vinduer med karakteristiske sprosser.
Stilmessig har leiligheten særpreg og er svært tiltalende med sine moderne og stilrene linjer, samt smakfulle farge- og materialvalg.

Innhold

Boligen ligger i gårdens 3. etasje og inneholder: Entré, kjøkken, bad og stue.
Leiligheten disponerer to boder. En kjellerbod på ca 5,7M2 og en loftsbod.

Entré

Entré | Velkommen inn!
Malt himling. Malte vegger. Parkett på gulv. Entré med plass til yttertøy og sko. Dørcalling med portåpner.

Stue

Stue | Lyst og romslig
Malt himling. Malte vegger. Parkett på gulv. Lys og romslig stue med store vindusflater som gir mye lys og god romfølelse. God plass til spisebord. Vedovn.

Kjøkken

Kjøkken | Moderne
Malt himling. Malte vegger. Parkett på gulv. Nytt kjøkken fra 2019 med intregerte hvitevarer som stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Godt med skap- og benkeplass.

Bad

Bad | Nytt i 2019
Malt himling. Microsement på vegg. Fliser på gulv. Pent bad fra 2019 med dusjhjørne, toalett, servant med underskap og overspeil med belysning og stikkontakt. Opplegg for vaskemaskin. Varme i gulv.

Soverom

Soverom | Romslig med stort garderobeskap
Malt himling. Malte vegger. Parkett på gulv. Soverom av god størrelse med oppbevaringsplass i garderobeskap

Beliggenhet

Leiligheten er meget attraktivt og sentralt plassert på Rosenhoff, men er likevel tilbaketrukket og rolig beliggende i gate med lite gjennomgangstrafikk.
Her har du Torshovdalen og Rodeløkkas Kolonihager som nærmeste naboer. Nærområdet byr også på en rekke dagligvarebutikker, spisesteder/kaféer, parker, og offentlig kommunikasjon. Nærmeste barnehage er Dynekilen Barnehage, på andre siden av gaten. For de treningsglade finnes en rekke treningsstudioer innen kort gangavstand med blant annet Bare Trening, SATS/Elixia, Fresh Fitness, Actic m.m. En spasertur på ca. 10 min. tar deg ned til Grünerløkkas pulserende liv med uttallige kaféer, butikker, utesteder etc. Skal man til sentrum, er det bare å hoppe på første trikk, buss eller t-bane.
Leiligheten har kort vei til tur- og rekreasjonsområder. Torshovdalen har store grøntområder mellom Torshov og Rosenhoff. Her er det mye aktivitet året rundt, og parken er fredet for utbygging. Torshovparken er perfekt for grilling, ballspill og late sommerdager. Her finner man lekeplasser, volleyballbane og utvendige treningsfasiliteter. I tillegg er det kort vei til Tøyenparken, Botanisk Hage, Olaf Ryes plass, Birkelunden m.m.
Fra leiligheten er det kort vei til Carl Berner som er et av de største knutepunktene for kollektivtrafikk i Oslo, med busser, trikk og t-baner. Busser som 20, 21. 28, 31, 33, 57, 301, 302, 345, 363 og 435 finner du her. Busslinje 31 går hele døgnet og stopper på Rosenhoff holdeplass 2 min unna. Herfra går også trikkelinje 17. Dette gir direkte kollektivtransport for studenter til HiOA, BI og UiO. Trikk nummer 17 går fra Rikshospitalet og gjennom bykjernen før den gå videre til Carl Berner Plass og avslutter på Grefsen Stasjon. T-bane 5 mellom Vestli og Sognsvann går via "Ringen" og Carl Berners plass. Ring 3 ligger også i umiddelbar nærhet, og tar deg til omkringliggende bydeler og ut av byen, raskt og effektivt.

Felleskostnader

2 393 pr. mnd. Kr. 2393,- pr. mnd. Inkluderer , kabel-tv/internett (viken), drift og vedlikehold, vaktmestertjeneste, renhold, felles forsikring, forr.førsel, nedbetaling gjeld, festeavgift, kommunale avgifter m.m.

Andel fellesgjeld

31 942

Andel formue

3 377

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld pr. 15.02.2021: 31.942,-
Andel formue pr. 31.12.2020: 33.777,72,-
Borettslaget har 1 lån i Handelsbanken:
Lånenr: 8398.71.25880
Innfrielsesdato: 30.8.2026
Rente pt: 3,15 %.
Restlån pr. 31.12.2018 kr 5.390.782,-

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 812 354 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 924 475 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 43 kvm, Bruttoareal: 43 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 43m².
Primærrom: 43 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Festet fellestomt

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Byggemåte

Boligbygg over 4.etasjer samt kjeller og loft. Grunnmur og bærende konstruksjoner av murkonstruksjoner. Skillende dekker av trekonstruksjoner.
Pusset og malt fasade. Takkonstruksjon av typen saltak belagt med takstein (ikke besiktiget). Leiligheten har profilert entredør med kikkehull,
sikkerhetslås, brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 1987 og 1991.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Gulvvarme på bad. Vedovn i stue. Elektrisk oppvarming ellers.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Andelsleilighet tilhørende Borettslaget Rosenhof Kv1 beliggende i bydel Grünerløkka, Oslo kommune. Borettslaget består av 209 leiligheter. Felles
tomt opparbeidet med grøntområder, diverse beplantning, sittegrupper og lekeplass. Asfalterte internveier.
Rosenhof Kv I er et frittstående borettslag i kvartalet Rosenhoffgata, Dynekilgata, Konghellegata og Jørgen Løvlandsgate. Borettslaget har 184 leiligheter og omtrent 230 beboere. Borettslaget huser også Rosenhoff Idrettslag, Falknor Elektro AS og Røde Kors.
- Norian utfører forretningsførsel
- Borettslaget bruker Johansens kvalitetsvask til vasking av oppgangene
- Borettslaget har egen hjemmeside: www.rosenhof.no
- Vaktmester Andersen tar seg av fellesarealene til borettslaget
- Borettslaget har fellesvaskeri
- Mulighet for å leie felleslokale i gården, og man kan ta kontakt med styret for reservasjon

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Nei, det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Forsikring

Gjensidige forsikring Polisenummer: 81297058

Husdyrhold

Andelseier skal søke styret om anskaffelse/innflytting av husdyr. Andelseiere er ansvarlig for sitt dyrehold. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de andre beboerne i borettslaget. Hund/katt må ikke luftes på borettslagets område og må ikke etterlates utendørs uten tilsyn av eier. For øvrig gjelder Oslo Kommunes regler om båndtvang. Dersom reglene ikke etterkommes kan styret kreve at dyreholdet opphører.
Selger har tidligere hatt hund.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til me@schalapartners.no eller SMS: 98 03 91 50 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Dynekilgata 7C, 0505, Oslo, Gnr. 226 bnr. 3, andelsnr. 155 i Rosenhof kv 1 borettslaget med orgnr. 962036546 i Oslo kommune

Eier

Annika Hinrichs

Oppdragsnummer

19-21-0037

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.