# GRÜNERLØKKA

Sjarmerende selveier med kjempemye karakter | klassisk gård | kroneovn | tregulv | smarte løsninger | lave felleskost.

Skjelderups gate 15B , 0559 Oslo

BE OM SALGSSUM
Helene Molle
Helene Molle Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

57%

eier sin egen bolig

7%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

62%

har bolig mellom 60-120 kvm

93%

av boligene er eldre enn 20 år

15%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 37 m²
Bruksareal 37 m²
Bruttoareal 41 m²
Tomt 497 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Byggeår 1899
Gårdsnummer 228
Bruksnummer 362
Energimerking G
FINN.no 208759488
Sist endret 05.03.2021 12:22
Prisantydning 3 590 000
Totalpris 3 714 619
Ligningsverdi 739 381,-

Beregnet totalkostnad

3 590 000,- (Prisantydning) 24 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 614 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 600,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 100 619,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 714 619,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Vi har for salg en skikkelig Løkka-leilighet med sentral og samtidig svært skjermet beliggenhet!
Selveierleiligheten ligger i 4. etasje og har en generøs takhøyde. Store vindusflater på rekke og rad bidrar til å åpne opp rommene og gir godt med dagslys.
Klassiske elementer som slipte originale tregulv og flott kronesovn står i fin kontrakt til leilighetens moderne kjøkken og slette overflater.
Vedovnen sørger for å gjøre det ekstra godt og varmt disse kalde vinterdagene. Om sommeren kan man benytte seg av 3 felles balkonger i nabooppgangen.
Leiligheten disponerer tre boder og har tilgang på fellesvaskeri.
• Ingen forkjøpsrett
• Utleie tillatt
• Lave felleskostnader som blant annet inkluderer internett.
• Flere flotte parker rett i nærheten
• Godt tilbud av offentlig transport
• Kort avstand til flere høyskoler

Innhold

Leiligheten inneholder stue, kjøkken, soverom/sovealkove og baderom.
I tillegg disponerer leiligheten tre boder. To boder i felles trapperom og en kjellerbod. Begge bodene i felles trapperom er oppmålt til ca. 2m2. Kjellerbod er merket nr. 24 og oppmålt til ca.4m2.
Tilgang på fellesvaskeri.

Utstyr

- Internett fra Get (50Mbps)
- Rabattert pris på kabel-TV fra Telia

Entré | Velkommen inn!

Leiligheten har en åpen entre med plass til å sette fra seg sko og yttertøy. Entreen har flere plassbygde skap med plass til vaske- og treningsutstyr osv. Ytterligere lagringsplass finnes i de tre bodene som leiligheten disponerer. To av de befinner seg veldig praktisk til rett utenfor døren, i felles oppgang. Leiligheten har dørcalling.

Stue | Godt og varmt med vedfyring

Veldig tiltalende og ikke minst hyggelig stue. Store vindusflater bidrar til å åpne opp rommet og slipper lyset inn. Smykket i rommet er kronesovnen som i tillegg sørger for at leiligheten holder seg god og varm nå som det er så kaldt ute. Stuen har en bra størrelse og er enkel å møblere med både sittegruppe og spiseplass.,

Kjøkken | Moderne og samtidig tidløst

Stilig, sort kjøkken med en rekke plasstilpassede skap som går langs hele veggen og fortsetter helt inn til soverommet. Den andre veggen er dekket med en åpen dekorativ hylle som gir enda mer lagringsplass. I høyskapet har selger plassert både oppvaskmaskin og kjøleskap. Fryseren står i boden rett utenfor for å frigjøre plass. Varmtvannsberederen er også plassert i høyskapet.

Bad | Enkelt, men velfungerende

Flislagt baderom med varmekabler på gulv. Badet har enkel innredning med toalett, servant med speilskap og dusjhjørne. Selger benytter seg av gårdens fellesvaskeri, men det er også mulig å plassere en vaskemaskin inn i det ene kjøkkenskapet dersom en rørlegger klargjør oppkoblingen.

Felles balkonger | I A-oppgangen

I A-oppgangen har gårdens beboere tilgang på tre felles balkonger. Om sommerstid plasseres det ut møbler og grill til beboernes fornøyelse. Det er også koselig å sette seg i bakgården på varme sommerdager. For øvrig er ligger leiligheten plassert midt mellom Sofienbergparken og Botanisk hage.

Soverom | Sett opp en vegg om du vil

Tiltalende og lyst soverom med plass til dobbeltseng. Flere doble garderobeskap som går helt opp til taket gir mer enn nok lagring. Veggen mot stuen er delvis tatt ned for å optimalisere lysinnslippet med tre vinduer på rekke og rad. Ønsker man et lukket soverom kan veggen selvsagt monteres igjen, helt opp til taket. Soverommet er etablert innenfor kjøkkenet. En kul industriell skyvedør med glass sørger for at lyset likevel kan slippe gjennom.

Beliggenhet

Leiligheten har en flott beliggenhet sentralt på Grünerløkka, med gangavstand til alt av byens fasiliteter. Dette er et urbant og populært område med uteliv, spisesteder, parker og friområder i nærmiljøet.
Grünerløkka er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo, og kan by på en rekke spennende kaféer og restauranter, samt et pulserende uteliv. Servicetilbud, butikker, kino, treningssentre, alt i nærmiljøet. Rett på andre siden av Akerselva finner man også Vulkanområdet, med den populære Mathallen med blant annet et spennende utvalg av unike råvarer.
Bydelen har flere store park- og grøntanlegg, blant dem kan vi nevne Sofienbergparken, Birkelunden, Olaf Ryes Plass, Botanisk hage og Akerselva med fine turmuligheter sommer som vinter. Det er rikelig med andre aktivitetstilbud i området med for eksempel Tøyenbadet, eller kunst- og kulturinstitusjoner som Zoologisk museum eller Munch-museet. I tillegg ligger SATS/Elixia rett i nærheten. Det er også en kort spasertur opp til Ringnes park, med treningssenter, forretninger og Ringen Kino.
Flere matvareforretninger ligger rett i nærheten. Joker er oppe 7 dager i uka og ligger rett i nærheten. Kun 5 minutters gange til både Kiwi og Rema 1000.
Meget gode kollektivmuligheter med T-bane fra Tøyen, Grønland og Carl Berner og sentrum. Trikk og buss forbindelse fra Trondheimsveien og Schous plass med trikk nr. 17, 11, 12 og 13 og buss nr. 30 og 31. Ellers har man tog fra Oslo S og busser fra Bussterminalen. Ca. 5 minutters gange til Oslo sentrum.

Felleskostnader

Kr 2.101,- pr. mnd. Inkludert er betjening av andel fellesgjeld, internett fra Telia (50mbps), mulighet for kabel-TV, trappevask, vaktmestertjeneste, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold
Herav:
Felleskostnader 1.912,-
Kabel-tv 189,-

Andel fellesgjeld

Kr 24 000,- pr. 01.02.2021

Andel formue

Kr 11 165,- pr. 31.12.2020

Fellesgjeld / lånevilkår

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenummer: OBOS01-98207382728
Type: A
Restsaldo: Kr 838.374,-
Restløpetid: 18 år 8 md.
Term. pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente (12.02.2021): 3,85%
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Kommunale avgifter

Inkludert i felleskostnadene.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 739 381 pr. 31.12.18
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 661 772 pr. 31.12.18
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 37 kvm, Bruksareal: 37 kvm, Bruttoareal: 41 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Enkel adkomst fra Skjelderups gate og via felles gårdsrom. Det er også mulig å benytte port fra Trondheimsveien, samt Sverdrups gate.

Tomt

Areal: 497 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Området ble fra 1 juni 2018 en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 5.400,- i året (kr 3.600,- for el-bil). For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Byggemåte

Bygård over fire etasjer samt loft og kjeller. Grunnmur i murkonstruksjoner. Yttervegger i murkonstruksjoner utvendig pusset og malt. Takkonstruksjon utført i saltaksform, utvendig tekket med takstein/takplater (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har hvit profilert entrédør med glassfelt og kikkehull. Vinduer med trekarmer og to-lags glass fra 1990/2016

Ferdigattest / brukstillatelse

Skjelderups gate 15 - Innr. bad i 2. etg. - Ferdigattest - 1991  
Skjelderups gate 15 - Innr. bad i 1. etg. - Tilsynsomslag (henlegges) - 1994  
Skjelderups gate 15 - Innr. av loft - Ferdigattest - 2005
Skjelderups gate 15 - Vaaningshus - Exdok (attestert) - 1900
Skjelderups gate 15 - Sammsnlåing snr 4+5 - Henleggelse - 1996   AB
Skjelderups gate 15 - Innr. wc - Exdok (attestert) - 1942

Adgang til utleie

Utleie skal meddeles styret 14 dager før utleie finner sted, samtidig som eier må bekrefte at leietaker har lest og er innforstått med vedtekter og husordensregler i sameiet. Se for øvrig husordensreglene for styrets behandlingsregler ved utleie.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler på baderomsgulv og vedfyring i stue.

Energiforbruk

Selger har strømregninger på ca. kr 600,- per måned. Lavere i sommermånedene.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Eiendommen er oppført på Byantikvarens Gule liste som bevaringsverdig.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Heftelser:
1895/992979-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
27.06.1895 
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-228/362
Gjelder denne registerenheten med flere
1984/524480-1/105  Pantsettelseserklæring  
22.05.1984 
BELØP: NOK 50.000
Panthaver: Sameiet  
Lnr: 1119927
PANTSETTELSESERKLÆRING
PRIORITET ETTER: 80%
AV VERDITAKST TIL ENHVER TID
Gjelder denne registerenheten med flere
1996/9428-1/105  Erklæring/avtale  
21.02.1996 
Best. om taknedløp.
Rettighetshaver: Skjeldrupsgt 15
Gjelder denne registerenheten med flere
2005/53869-2/105  Erklæring/avtale  
19.08.2005 
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere
2019/1360355-1/200  Pantedokument ved bytte av bank  
14.11.2019 08:50 
BELØP: NOK 3.000.000
Panthaver: DANSKE BANK  
Org.nr: 977074010
Elektronisk innsendt
Grunndata
1984/513224-2/105  Seksjonering  
 20.03.1984 
opprettet seksjoner:
snr: 23
formål: Bolig
sameiebrøk: 19/520
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 25 SEKSJONER
2005/7847-1/105  Resek/tilleggssek  
04.02.2005 
nye seksjoner:
snr: 26
formål: Bolig
sameiebrøk: 30/611
nye seksjoner:
snr: 27
formål: Bolig
sameiebrøk: 35/611
nye seksjoner:
snr: 28
formål: Bolig
sameiebrøk: 26/611
seksjonsameieandeler:
snr: 23
formål: Bolig
sameiebrøk: 19/520
2005/7847-2/105  Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel  
04.02.2005 
endring av formål/brøk:
snr: 23
formål: Bolig
sameiebrøk: 19/611
2005/53869-1/105  Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel  
19.08.2005 
endring av formål/brøk:
snr: 23
formål: Bolig
sameiebrøk: 40/1334
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Generelle opplysninger Sameiet Skjelderupsgate 15:
Sameiet består av 28 seksjoner.
Utført og planlagt vedlikehold:
2020: Nye vifter (ventilasjon) på tak i begge oppganger
2020: Årlig kontroll av varslingssystem og i slukkeutstyr på fellesareal og leiligheter - ingen bemerkinger
2019: Styret gjennomgikk alle leverandøravtaler og hentet inn nye priser på alt, samt byttet forsikringsselskap
2019: Fjerning av tagging på fasade
2019: Vedlikehold av grøntareal utført på dugnad
2018: Nytt porttelefonanlegg
2017: Avtale med årlig oppfølging av Norsk brannvern, kontroll av røykvarslere og brannslukningsapparat
2016: Ny kum i bakgård
2015: Utbedring av skorsteiner, nye metallrør i gamle pipeløp
2014: Nytt fellesvaskeri i kjeller
2014: Montering av nye brannstiger for alle seksjoner ut mot bakgård
2005: Taket ble lagt om i forbindelse med loftsutbygging
Tilstandsvurderingav gården ble utført av OPAK februar 2020. Det ble ikke anbefalt noen strakstiltak. Aktuelle vedlikeholds- og moderniseringstiltak de neste 10 årene er vurdert i rapporten som kan leses i vedlagt årsoppgave. Tiltakene er i korte trekk:
- Gårdens fasade og oppganger bærer preg av noe malingsflass og puss og anbefales malt
- Anbefalt rehabilitering av kjeller (puss av overflater og gulv)
- VVS-anleggene har passert forventet levetid og utbedring av rør og baderom anbefales
Baderomsrehabiliteringen er det mest nærliggende vedlikeholdsarbeidet som vurderes utført om 3-5 år. Styret har foreløpig ikke undrsøkt hvordan dette skal finansieres. Dette vil være styrets hovedoppgave inneværende år.

Forsikring

Gjensidige forsikring
Polisenummer: 88271758

Regnskap

Driftsinntektene i 2019 var til sammen kr 891.870,-. Inntektene består i hovedsak av automatpenger.
Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr 651.524,-.
Årets (2019) resultat var på kr 200.839,-.

Husdyrhold

Sameiet har ingen spesifikke restriksjoner rundt dyrehold.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Hvitevarer kjøkken: kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin og fryser i bod
Fastmonterte knagger, hyller og lamper: Alle lamper montert og knagger
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hm@schalapartners.no eller SMS: 40 08 05 55 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Skjelderups gate 15B, 0559, Oslo, Gnr. 228 bnr. 362 snr. 24 orgnr. 990459606 i Oslo kommune

Eier

Cathrine Sørensen

Oppdragsnummer

19-21-0038

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.