Populære Husvikåsen

RÅ eiendom med badebasseng og nydelige uteplasser - Eksklusivt og påkostet - BUD INNKOMMET!

Bjørneveien 13 , 3124 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Erik Danielsen
Erik Danielsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

3%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

45%

har bolig på over 120 kvm

39%

av boligene er nyere enn 20 år

28%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 297 m²
Bruksareal 368 m²
Bruttoareal 386 m²
Tomt 1 583 m² / Festet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 5
Byggeår 1966
Gårdsnummer 158
Bruksnummer 202
Energimerking D
FINN.no 220901513
Sist endret 16.06.2021 09:18
Prisantydning 13 600 000
Totalpris 13 971 269
Ligningsverdi 1 587 788,-

Beregnet totalkostnad

13 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 1 000,- (Overføring festekontrakt) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 356 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 371 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 13 971 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Fantastisk eiendom i populære Husvikåsen! Her er det lagt vekt på smarte løsninger og praktisk planløsning med tanke på storfamilien. Boligen har vært gjenstand for nær total ombygging og oppussing i senere tid - strippet helt ned og bygget opp igjen, vesentlig påkostet og modernisert.
Arkitektonisk moderne og stilrent uttrykk. Her er det benyttet materialer av god/høy kvalitet og arbeidene er fagkyndige. Vinduer og skyvedører i aluminiumsutførelse. Vannbåren gulvvarme med boret energibrønn og monterte vann til vann varmepumpe. Meget behagelig og energi effektiv oppvarming metode. 
Boligen har alle funksjoner på ett plan i tillegg et halvplan ned til en stue som har direkte utgang til skiferbelagt terrasse og hagen. Dette er en stor familiebolig som har romslige rom og virkelig gode romløsninger.
Velutstyrt Italiensk kjøkken med god skapplass og alt av integrerte hvitevarer som stekovn, dampovn, oppvaskmaskin, ekstra bred steke topp, kjøleskap og stort vinskap, alle i merket Gaggenau. Benkeplate i lekker, slim sten - ideelt for baking og kokkelering. Praktisk grovkjøkken innenfor kjøkkenet, med ekstra skapplass og fryseskap. Stor spiseplass i forbindelse med kjøkkenet - her kan man dekke langbord til hyggelige lag for familie og venner.
Lun og fin Tv-stue i forbindelse med kjøkken og spisestue - rommene tilsammen danner et hyggelig allrom som fungerer som selve hjertet i huset. Legg merke til den høye himlingen - taket ble hevet i forbindelse med ombyggingen. Her er det vinduer oppunder taket i tre retninger noe som gir rommet vakkert lysinnslipp hele dagen. Veggen ut til terrassen består av glass fra gulv til tak - en spektakulær detalj som bidrar til at det slippes inn rikelig med lys og natur samt at det skaper god romfølelse. I tillegg kan man enkelt nyte utsikten til bassenget og den usjenerte, deilige hagen!
Den store soveromsgang må også fremheves - stor og bred gang som fører ned til alle soverommene og den ekstra stuen. Lekre dører, spesiallaget i heltre utførelse og med tøffe håndtak. Dørene er nærmest et møbel! Alle soverommene er belagt med herlige gulvtepper som skaper en lun hotellrom følelse. Hallen og stue nr 2 har hvite, lekre italienske fliser. Må sees i virkeligheten. Hovedsoverommet ligger i en avdeling for seg selv med eget bad og en walk-in garderobe med utgang til balkong.
Boligen har en meget praktisk planløsning ideelt for storfamilien. Man kommer inn i en stor hall med skyvedørgarderobe og direkte adkomst til garasjen slik at man kan gå tørrskodd inn og ut. Videre finner man et gjestetoalett, stort vaskerom og et soverom/treningsrom på innsiden med utgang til bakhagen.
I soverom gangen finner man 3 soverom samt et bad, Det ene soverommet var opprinnelig 2 soverom. Dette kan lett tilbakeføres til 2 rom dersom det er behov. (Døren ligger lett tilgjengelig). Innerst i soveromsgang er det 5 trinn ned til en stor Tv stue med peis og utgang til hagen. Her er det høy himling med store glassvegger. Noe som gir et stilfullt uttrykk. Stuen og kjøkkenet er selve hjertet i boligen og fungerer som et stort allrom med store skyvedører ut til vestvendt terrasse med basseng. Det er utvendig screens for solskjerming på hele dette vindusfeltet. Det er meget høy himling med elektriske vinduer for lufting. I dette rommet er det også en koselig peis samt en tv krok og en "vin krok". Det er integrert musikkanlegg med høyttalere i tak samt ute på terrassen. På innsiden av spisestuen ligger det et rom ideelt for  hjemmekontor eller lekerom. I tillegg til at det er utgang til terrassen fra spisestuen er det også en skyvedør ut til frokostterrasse samt en skyvedør ut til utestuen med peis.
Uterommet og terrassen må fremheves - Bakhagen er nær et atrium, usjenert og meget solrikt, Terrasseområdet er på hele 120 kvm belagt med lekre, massive fliser. Bassenget er ikke stort, med det er dypt og ideelt for "hopping fra kanten eller for svømmetrening med strikk. Her får barna det garantert gøy.
Terrassen har også en overbygget og lun stue med peis, strålevarmer og elektrisk markise. Noe som gjør dette rommet til en herlig sommer stue.
Det er bra med lagringsplass, Det er 2 romslig boder innvendig samt en stor bod på ca 18 kvm ute. Garasjen er på ca 56 kvm, er isolert og flislagt og har dobbel elektrisk port.
Her har du en meget flott familiebolig,  gjennomgående utrolig lekkert - kombinasjonen klassisk og moderne - stilrent og lunt  - Flytt rett inn!

Innhold

Hovedplan: Hall, toalettrom, vaskerom, soverom/treningsrom, tv-stue, åpen kjøkken/spisestue, lekerom/kontor, soveromsgang, bod, 2(3) soverom og bad.
Delplan 1: Peisestue og bod.
Delplan 2: Soverom, bad og walk-in garderobe.
Dobbel garasje, utebod samt en frittliggende bod.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde i Husvikåsen på Husvik i Tønsberg kommune ca. 4 km fra Tønsberg sentrum. Fra boligen er det få meter til Husvik barneskole, offentlig kommunikasjon, nydelige turområder i skogen samt sjø og strand.
Husvik er mest kjent for sin nærhet til skjærgården. Her finner du flere perler av noen badeplasser og badestrender. Det er kun en liten spasertur ned til både flotte Klopp badestrand og småbåthavn samt idylliske Husvik småbåthavn  og Jarlsøstranda. Kyststien er populær og kan føre deg til bla Jarlsø som har dagligvare, velværesenter samt populær kafe/restaurant. Rødstein ligger også i gangavstand, en lokal perle med deilige bademuligheter og herlig utsikt til skjærgården.
Ellers byr Flint på et flott idrettsanlegg med flere fotballbaner, tennisbaner samt sandvolleyball. I området ligger også Slagenhallen med et godt innendørstilbud. Det er også kort vei til lekeplass, klatrevegg, golfbaner, skiløyper og treningssenter.
Området har god offentlig kommunikasjon via buss, med hyppige avganger innover mot Tønsberg sentrum. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.
På Husvik bor du supersentralt og lettvint nær sjø og strand der barna kan gå og sykle til det meste!

Tomt

Festet tomt på ca. 1 583,3m².
I følge matrikkelutskrift er eiendommen registrert med et beregnet areal på 1 583,3m² og et historisk oppgitt areal på 1 564m². Beregnet areal er basert på en oppmåling i digitalt kart, mens oppgitt areal gjerne er hentet fra målebrev/skylddelingsforretning fra 1966. Det sistnevnte er ikke hensyntatt eventuelle senere fradelinger, grensejusteringer, sammenføyninger eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at slike type arealangivelser (med eventuelle tilhørende kart) kan være upresise og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
Tomten festes av Anne-Gurie Erlandsen (1/4), Benthe Mathiesen (1/4) og Irene Ek (2/4). Festetiden er 99år regnet fra 01.11.1966. Årlig festeavgift utgjør kr 17 788,-. Festeavgiften kan reguleres hvert 10år etter konsumprisindeks/markedsverdi/avtale. Neste regulering av festeavgiften er 01.01.2025. Det kreves samtykke fra bortfester på skjøtet. Det påløper gebyr på kr. 1 000,- på overføring av festekontrakten. Festeavtalen ligger vedlagt.

Løpende kostnader

Utover det som er nevnt under punktet "Kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, forsikring, vedlikehold og abonnement til tv og internett.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter inkl. mva for 2021 er kr. 13 079,-.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 587 788 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 716 035 pr. 31.12.19
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Totalt: Primærrom: 297m², Bruksareal: 368m², Bruttoareal: 386m²
1. etasje: Bruksareal: 334m² / Primærrom: 263m²
2. etasje: Bruksareal: 34m² / Primærrom: 34m²
Følgende rom er oppgitt som primærrom:
1. etasje: Entré /hall, wc, kjøkken med spiseplass og utgang til terrasse, grovkjøkken, kontor, tv-stue, soveromsgang, 3 soverom, vaskerom, bad med wc, peisstue.
2. etasje: Soverom, walk in closet, bad med wc.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom:
1. etasje: Klesbod, teknisk rom, bod, garasjerom, utvendig bod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
Det gjøres oppmerksom på at opprinnelig bod bak vaskerommet er innredet og imbygget til treningsrom i 2014. Grunnet dagens bruk er rommet tatt med i boligens primærareal. Det er ikke søkt om bruksendring fra S-rom til P-Rom. Arealet i treningsrommet er målbart selv om de ikke er godkjent til varig opphold.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Garasje / Parkering

Parkering i dobbelgarasje på ca. 56m² og på gårdsplass. Garasjen er isolert og flislagt og har dobbel elektrisk port.

Byggemåte

Stor enebolig med opprinnelig byggeår 1966. Tilbygget mot vest i 1986. Boligen ble ombygget i 2012 av nåværende eiere.
Bygningen er fundamentert med betongsåler på faste masser. Grunnmur av betong. Gulv på grunnen under alle rom. Ingen kjeller. Yttervegger av bindingsverk. I forbindelse med ombygging av boligen i 2012 ble gammel isolasjon i veggen fjernet. Ytterveggene er etterisolert, iflg. selger. Utvendig kledd med liggende dobbelfalset kledning.
Ulike vindustyper, dels faste karmer, dels sidehengslede vinduer med 3 lags energiglass. Ytre del av vinduene med aluminiumsprofiler. To vinduer i tilbygg vest fra 1986. Øvrige vinduer ble skiftet i forbindelse med ombygging av boligen i 2012. Hoveddør og terrassedører med malte overflater, alle med 3 lags isolerglass.
Plassbygde takstoler med undertak av rupanel. I forbindelse med ombygging av boligen i 2012 ble takkonstruksjonen etterisolert, iflg. selgere. Bærende undertak av takbord. Yttertaket er tekket med takfolie.
For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra 1967 på oppføring av nybygg enebolig og ferdigattest fra 2014 på tilbygg bolig.
Ferdigattestene og byggetegningene ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Treningsrom er innredet og omgjort uten byggemelding til kommunen og uten at nødvendig godkjennelse er gitt. Det er derfor ikke foretatt noen offentlig kontroll av byggearbeidene. Eiendommen selges slik den fremstår og selger påtar seg ikke ansvar for å byggemelde eller få godkjent omgjøringen nå i ettertid. Fra kommunen kan det komme reaksjoner overfor eier, ved f. eks krav om tilbakeføring eller krav om omsøking, ileggelse av overtredelsesgebyr mv. Kommunen kan kreve at dagens forskrifter og lovverk legges til grunn ved omsøking, disse setter bl. annet krav til takhøyde, lysflate, ventilasjon, rømningsvei, brannsikring, størrelse på uteareal, antall parkeringsplasser mv. Uavhengig av reaksjonsform fra kommunen, blir dette kjøpers ansvar og risiko siden boligen selges slik den fremstår. Arealet i treningsrommet er målbart selv om de ikke er godkjent til varig opphold.

Adgang til utleie

På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med en bruksenhet.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme med boret energibrønn og monterte vann til vann varmepumpe. Vedfyring med peis i stuen i 1. etasje.
Det ble utført feiing og tilsyn med fyringsanlegget den 04.09.2019.

Energiforbruk

Selger hadde i 2020 et årsforbruk på ca. 34 000 kWt.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Husvikåsen, fra 1966. Reguleringsformål for eiendommen er boliger med tilhørende anlegg.
Eiendommen omfattes også av kommunedelplan for Tønsberg kommune (Kommuneplanens arealdel 2018-2030 PlanID 0704 99008), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse, samt hensyn bevaring bygning og annet kulturmiljø.
Reguleringskart ligger vedlagt i salgsoppgaven, ta kontakt med megler for å få oversendt reguleringsbestemmelsene.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

I følge opplysninger fra Tønsberg kommune er det ingen planforslag eller igangsatte planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
På eiendommen er det tinglyst følgende:
* Bestemmelse om gjerde, tinglyst den 02.12.1966, dagboknummer 505039. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
* Festekontrakt, tinglyst den 02.12.1966, dagboknummer 505039. Festetid: 99år. Årlig avgift NOK 704. Med flere bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke i handelen:
Selger opplyser om at motoren til sentralstøvsugeren er defekt. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ed@schalapartners.no eller SMS: 40 08 78 00 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.
Selger har en tilknytning til et annet selvstendig selskap innunder &Partners eiendomsmegling.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere opplysninger om disse.

Adresse og matrikkel

Bjørneveien 13, 3124, Tønsberg, Gnr. 158 bnr. 202 i Tønsberg kommune

Eier

Elisabeth Sømme Bakke Ivan Christophersen

Oppdragsnummer

19-21-0148

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.