# ST.HANSHAUGEN / BISLETT

Lys og tiltalende 3-roms selveier I solrik balkong I svært lave f.kostnader I nyslipte tregulv I moderne kjøkken og bad

Krafts gate 2B , 0169 Oslo

VISNINGER

20. september mandag kl. 16:00-17:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Helene Molle
Helene Molle Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

52%

eier sin egen bolig

77%

av eiendommene har pris over 5 mill

30%

har bolig mellom 60-120 kvm

91%

av boligene er eldre enn 20 år

16%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 65 m²
Bruksareal 65 m²
Bruttoareal 71 m²
Tomt 690 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 4
Byggeår 1933
Gårdsnummer 217
Bruksnummer 206
Energimerking G
FINN.no 231951919
Sist endret 16.09.2021 11:55
Prisantydning 6 300 000
Totalpris 6 477 645
Ligningsverdi 1 424 092,-

Beregnet totalkostnad

6 300 000,- (Prisantydning) 10 876,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 6 310 876,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 157 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 310 876,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 166 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 477 645,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Vi har for salg en kjempefin 3-roms med skjermet og likevel supersentral beliggenhet rett ved Bislett stadion.
Selveierleiligheten i 4. etasje har en gjennomgående løsning som slipper dagslyset fint inn i alle rom. Rommene har god størrelse og er enkle å møblere.
Den sydvestvendte balkongen har gode solforhold og er plassen å sitte om sommeren. Nå som høsten er her er det deilig at fyring er inkludert i de rimelige felleskostnadene.
Standarden oppleves som god med pent kjøkken og bad av nyere dato og lekre nyslipte enstavs heltregulv.
•Svært lave felleskostnader på kr 2.700,- pr. mnd.
•Utleie er tillatt
•Ingen forkjøpsrett
•Kort avstand til offentlig transport og grøntarealer

Innhold

Leilighet beliggende i byggets 4.etasje. Adkomst via felles trappeoppgang. Oppgangen har calling-anlegg. Leiligheten består av entré, stue, kjøkken,
bad og to soverom. Utgang fra stue til sydvestvendt balkong på ca. 6 m².
Leiligheten disponerer i tillegg en bod i kjeller på ca. 3,6 m² merket nr. 30.

Utstyr

* Vannrør av typen rør-i-rør system
* Synlige avløpsrør av plast
* Fordelerskap med stoppekraner til rør-i-rør system og Høiax varmtvannsbereder på 110 liter fra 2005 plassert i skap på soverom
* Opplegg for vaskemaskin og lekkasjestopper i skap på soverom 2
* Tilknyttet felles oppvarming
* Oppvarmet med radiatorer
* Tilluftsventiler i yttervegger og vinduer
* Mekanisk avtrekk på bad
* Sikringsskap med automatsikringer plassert i skap i entré. Leiligheten har delvis åpent og delvis skjult elektrisk anlegg
* Leiligheten har røykvarslere tilknyttet felles sentral og brannslukkingsaparat
* Glatt entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Balkongdør og vinduer i stue med karmer av tre og to-lags glass fra 2004
Vinduer på soverom med karmer av tre og to-lags glass fra 1991

Entré

Pen entré  som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Entreen har praktiske fliser på gulvet og flere doble garderobeskap gir all den lagringsplassen man behøver i hverdagen. Dørcalling og sikringsskap med automatsikringer.
Øvrig lagringsplass finnes i bod i kjeller på ca. 3,6 m² merket nr. 30.

Stue

Lys og tiltalende stue med utgang til balkong. Stuen har en god størrelse og kan enkelt møbleres med både sittegruppe og spiseplass. De flotte enstavs heltregulvene er nylig slipt ned og ellers er overflatene holdt i tidløse farger. Radiatorer tilkoblet felles elkjel inkluderer brensel/oppvarming i felleskostnadene. Telenor er også inkludert.

Kjøkken

Leiligheten har en delvis åpen løsning mellom stuen og kjøkkenet som både er sosial og praktisk. Kjøkkeninnredning er fra 2009 med hvite, glatte fronter og benkeplate i laminat. Kjøkkenet er svært godt utnyttet med mye skap- og benkeplass. Alt av hvitevarer som kjøleskap med frys, komfyr med koketopp, mikro og oppvaskmaskin er integrert og medfølger salget. Det er fint med ekstra spiseplass/frokostbord på forlengelsen av benken med to tilhørende barstoler.

Bad

Pent flislagt baderom fra 2009. Badet har tidløse fliser og moderne innredning. Dusjnisje med svingdører og vegghengt toalett. Det er varmekabler på gulv og avtrekk i himling. Opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel er i det ene skapet på soverom ll og det er installert vannstopp/aqua-stop.

Balkong

Sjarmerende og solrik balkong med utgang fra stuen. Balkongen er på 6 kvm med god plass til utemøbler og grill. Balkongen vender inn mot stille og rolig bakgård og har ifølge selgere solen om sommeren fra ca. kl. 10.00 til ca. kl. 22.00.

Soverom

Romslig og tiltalende hovedsoverom med god plass til stor dobbeltseng. En rekke garderobeskap og veggskap gir rikelig med lagringsplass på dette soverommet.

Soverom 2

Nok et pent soverom med ulike bruks og møbleringsmuligheter. Soverommet har plass til dobbeltseng og garderobe om ønskelig. Vaskemaskin og med mulighet for tørketrommel er pt. installert med aqua-stop i det ene garderobeskapet på dette soverommet for å frigi plass på baderommet.

Beliggenhet

Krafts gate ligger i et sentralt og populært område rett ved Bislett Stadion og  i kort gangavstand til de frodige grøntområdene på St. Hanshaugen. Dette er en fantastisk beliggenhet for deg som ønsker å bo svært sentralt og med nærhet til alt.
Det er flere butikker i umiddelbar nærhet, bl.a. en søndagsåpen Bunnpris og Joker samt en stor Coop Mega med et bredt utvalg eller på Kiwi og Rema 1000. Ellers er Thereses gate rett ved med cafeer, restauranter, vinmonopol, apotek, og diverse frisører. Kun 5 minutters gange til St.Hanshaugen med blant annet spesialbutikker som Gutta på Haugen og hyggelige spisesteder som Smalhans, Pascal og Åpent Bakeri.
En kort spasertur fra leiligheten ligger Bogstadveien/Hegdehaugsveien, som er kjent for å være en av Norges beste handlegater med sitt rike tilbud av hyggelige kaffebarer, bakerier, delikatesseforretninger, frukt & grønt butikker, og spisesteder samt eksklusive spesialforretninger innen klær og mote.
Det er flere parker i nærområdet som er verdt å nevne, St.Hanshaugen, Stensparken, Slottsparken og Frognerparken. Perfekt for grilling, soling og hyggelige søndagsturer. Frognerparken er den største parken i Oslos sentrale byområder og et populært rekreasjonsområde. Som en del av Frognerparken finner du blant annet Vigelandsparken, den berømte skulpturparken med over 200 av Gustav Vigelands skulpturer. St. Hanshaugen og Stensparken har hyggelig uteservering om sommeren.
Er du av den sporty typen har man SATS, Bislett Bad, Fitness Xpress, Fresh Fitness og tilgang til både innendørs og utendørs løpebaner på Bislett stadion innen noen minutters gange.
Det er et bredt kollektivtilbud i området. Trikkestoppet for linje 17 og 18 og busstopp for 21- og 37 bussen ligger rett i nærheten. Det finnes gode ruteforbindelser til alle byens hjørner som Skøyen, Fornebu, Bygdøy, Torshov / Sagene, Nydalen, Jernbanetorget, Grünerløkka, Storo med flere. Ellers er det kort gangavstand til Høyskolen i Oslo og kort vei/gode transportmuligheter til Universitetet på Blindern, Tannlegehøyskolen, BI, Veterinærhøyskolen m.fl. T-banestasjon på Majorstua og Nasjonalteateret ligger i gangavstand.

Felleskostnader

2 700 pr. mnd. Betjening av andel fellesgjeld, brensel/oppvarming, bredbånd og kabel-tv fra Telenor, trappevask, renhold fellesområde, vedlikehold, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel og drift

Andel fellesgjeld

Kr 10 876,- per. 31.12.2020

Andel formue

Kr 4 866,- per 31.12.2020

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånegiver: AS Kraftsgate 2
Lånets totale saldo: Kr 250.000,- per 31.12.2020
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Kommunale avgifter

Inkludert i felleskostnadene

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 424 092 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 126 729 pr. 31.12.19
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 71 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Enkel adkomst fra Krafts gate. Det vil bli satt opp Schala & Partners-skilt under visningen.

Tomt

Areal: 690 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/
Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Selveierleilighet i Sameiet Kraftsgate 2 beliggende i bydel St.Hanshaugen, Oslo kommune. Sameiet består av 25 leiligheter og har felles tomt.
Fellesområder opparbeidet med internveier belagt med belegningsstein, plenarealer, trær, busker og diverse beplantning.
Boligblokk over 6 etasjer samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende vegger og skillende dekker av betong og
murkonstruksjoner. Yttervegger av pussede og malte flater. Tilnærmet flatt tak tekket med takpapp/ membran (taket er ikke besiktiget). Glatt
entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Balkongdør og vinduer i stue med karmer av tre og to-lags glass fra 2004. Vinduer på soverom med
karmer av tre og to-lags glass fra 1991. Oppvarmet med elektrisitet og radiatorer.

Ferdigattest / brukstillatelse

Krafts gate 2 A-B - Vaaningshus - Exdok (uattestert) - 1930
Krafts gate 2 A-B - Utskifting av balkonger vendt mot bakgård - Ferdigattest - 2005
Krafts gate 2 A-B - Underjordisk garasjeanlegg - Ferdigattest - 2007
Krafts gate 2 A-B - Oppdeling av boenhet m.m. - Ferdigattest - 2021
Krafts gate 2 A-B - Garasje 2 biler - Exdok (uattestert) - 1932

Adgang til utleie

Utleie er tillatt i henhold til sameiets vedtekter.

Oppvarming

Varmekabler, samt felles elkjel i kjeller hvor brensel er inkludert i felleskostnadene.

Energiforbruk

Selgere hadde i 2020 et totalt strømforbruk på ca. 5000 kWh.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Heftelser:
* 2006/31044-3/105  Erklæring/avtale   05.05.2006 
Gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for rep. og vedlikehold av bygninger/garasjeanlegg
* 2018/1038314-1/200  Pantedokument   17.07.2018 21:00 
BELØP: NOK 5.500.000
Panthaver:DNB BOLIGKREDITT AS   Org.nr: 985621551
Grunndata:
* 05.05.2006   Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:517 Bnr:4
* 2001/46324-1/105  Seksjonering   10.08.2001 
opprettet seksjoner:
snr: 11
formål: Bolig
sameiebrøk: 67/1585
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1, 19 og 20
2008/169751-4/200  Resek/fjerning av seksjon  
27.02.2008 
 
2018/385313-1/200   ** Diverse påtegning  
31.01.2018 21:00 
 
Endring av tegninger
2008/169751-10/200  Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel  
27.02.2008 
endring av formål/brøk:
snr: 11
formål: Bolig
sameiebrøk: 65/1494
 
2018/385313-1/200   ** Diverse påtegning   31.01.2018 21:00 
Endring av tegninger

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiets navn er Sameiet Kraftsgate 2.
Sameiet består av 25 eierseksjoner, som alle er boligseksjoner.
Den enkelte sameier har full rettslig disposisjonsrett over sin seksjon, herunder rett til salg, pantsettelse og utleie.

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett.

Forsikring

If skadeforsikring
Polisenummer: SP 406520.102
Innboforsikring tegnes av den enkelte beboer.

Regnskap

Sum inntekter 2020: Kr  744.696,-
Sum kostnader 2020: Kr 758.884,-
Resultat 2020: Kr - 14.175,-

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Ingen større vedlikeholdsposter ble vedtatt for 2021 i årets årsmøte.

Husdyrhold

Det er ikke tillatt å holde husdyr uten styrets forhåndsgodkjenning.
Brukeren av seksjonen kan likevel holde dyr dersom gode grunner taler for det og dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
   - alt av hvitevarer på kjøkken: Kombiskap, stekeovn, micro, platetopp og oppvaskmaskin
   - alle fastmonterte lamper, knagger og hyller
   - alle garderobeskap
Medfølger ikke:
- vaskemaskin og tørketrommel
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hm@schalapartners.no eller SMS: 40 08 05 55 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Krafts gate 2B, 0169, Oslo, Gnr. 217 bnr. 206 snr. 11 orgnr. 988180157 i Oslo kommune

Eier

Hanna Holler Kamperud Stian Weie

Oppdragsnummer

19-21-0205

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.