Ski

Ski/N.Finstad - Ny pris, lave omk. Ny arkitekttegnet familiebolig. Innflytningsklart. Stille og sentral beliggenhet.

Gamleveien 47 B , 1406 Ski

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Truls Langaard
Truls Langaard Eiendomsmegler MNEF, Daglig leder
Anne Vigerust Braathen
Anne Vigerust Braathen Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 155 m²
Bruksareal 181 m²
Tomt 1 707 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 2022
Gårdsnummer 133
Bruksnummer 102
Sist endret 27.01.2023 14:28
Prisantydning 8 950 000,-
Totalpris 8 998 592,-

Beregnet totalkostnad

8 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 47 250,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 172,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 48 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 998 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Finn.no: Visningstekst

Våre visninger har påmelding. På denne måten tilrettelegger vi at megler har oversikt og anledning til å imøtekomme alle interessenter på beste måte. Meld deg på visning. Event. ta kontakt med megler for å avtale annet tidspunkt.

Gamleveien 47 B - 1/2 part av nyoppført 2-mannsbolig

1. etg.:
Entre, tv-stue/trappegang, bod/teknisk rom, arbeid/gjesterom, 2 soverom, bad, vaskerom, sportsbod m/adkomst til garasje.
2. etg.:
Stue m/utgang vestvendt balkong, kjøkken m/utgang østvendt liten balkong. Gang, wc, hovedsoverom, bad.

Beliggenhet

Eiendommen har fin beliggenhet på Finstad som er et etablert og populært bomiljø ca. 1,5 km vest for sentrum. Området rundt eiendommen består hovedsakelig av eneboliger/småhusbebyggelse. Eiendommen ligger på et "høydedrag", tilbaketrukket fra Gamleveien i en blindvei slik at eiendommen er sikret både ro og gode solforhold. Det er gangavstand til Ski sentrum, enten via den ''nye'' Nordbyveien, eller den historiske og hyggelige Gamleveien - begge veier oppleves som en hyggelig tur.
Ski har i dag et svært godt togtilbud, og det vil bli enda bedre når Follobanen endelig står klar om litt. Ski stasjon ligger drøye halvannen km unna. Nærmeste bussholdeplass er Grenseveien som ligger under 250 meter fra eiendommen.
Ski tettsted sin beliggenhet gjør området til et kommunikasjons-knutepunkt med sitt gode tog- og busstilbud, i tillegg til at både E6 og E18 kun er et par minutter unna for de gangene du ønsker å bruke bilen.

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

Adkomst

Lett adkomst fra Gamleveien.

Parkering

Garasje i boligen og plass til parkering foran boligen.

Sameiet

Gamleveien 47 A-D inngår i eierseksjonssameiet, hvor kjøper har en enerett til å bruke sin bolig med tilleggsarealer og en ideell eierandel i sameiet. Den enkelte seksjons sameierbrøk fremkommer av sameiets vedtekter.
Hver kjøper har rett og plikt til å tilslutte seg sameiet og innrette seg sameiets vedtekter og eierseksjonsloven.
Sameiet forestår drift og vedlikehold av felles adkomstvei, og øvrige fellesareal. Se vedtektene for nærmere informasjon.

Formuesverdi

Formuesverdien for den enkelte bolig fastsettes av Skatteetaten i forbindelse med det første likningsoppgjøret etter at boligen er ferdig. Normalt utgjør formuesverdien inntil 25 % av kjøpesummen/markedsverdien dersom boligen brukes av eier som primærbolig. For sekundærboliger er prosentsatsen 90%.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.

Offentlige/kommunale avgifter

Det er ventet at Nordre Follo kommune vil belaste den enkelte bolig direkte for kommunale avgifter (renovasjon, vann og avløp, feiegebyr). Kommunale avgifter er estimert til ca. 13 -15 000 kr. pr. år pr. bolig. Ca 50% av de kommunale avgiftene er forbruksavgift for vann og avløp, og vil variere etter faktisk forbruk. Budsjettert beløp er basert på et dagsforbruk på 328 liter.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er gitt midlertidig brukstillatelse på boligen.

Diverse

Boligen selges slik den fremstår.
Det er foretatt enkelte endringer av fliser, farger, etc. som kan fravike fra prospektet beskrivelse.
Det er bl.a. lagt gulvvarme i TV-stue/trapperom.

Prisantydning inkludert omkostninger

8 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 47 250,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 172,- (Panteattest kjøper) 48 592,- (Omkostninger totalt) 8 998 592,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB! Lave omkostninger.

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Kjøpekontrakt

Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Budgivning utenfor forbrukerforhold

Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler

Salgsbetingelser

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12. For avtaler som blir inngått etter 1. januar 2017 har utbygger fått en rett til å vente med å stille garanti når det er tatt forbehold om byggelån, salg av et bestemt antall boenheter og/eller igangsettingstillatelse. Se informasjon under punkt om forbehold.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, skal avtalen reguleres av avhendingslova og vilkårene i dette salgsprospektet tilpasses i så fall dette.

Finansiering

Aktiv Eiendomsmegling/Estator Eiendomsmegling AS har avtale med Askim og Spydeberg Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud.

Salgsoppgave

Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.